Hali Csajok!
A régi laptopom javithatatlan, de egy ismerősöm szerzett nekem INGYEN egy nagyon tuti másikat, úgyhogy mostmár megint többet leszek.
Ennek örömére én is tervezek bevásárolni Pankának.
Én is szeretnék pihenőszéket, valszeg azt fogom rendelni, amit Timi feltett (köszi Timi!), kellene még járóka (arra nincs ötleted Timi? állitható magasságú fa járókát szeretnék kerekekkel) és én is filózok a kengurun.
A kendő olyan fura nekem, próbálgatom magamon a megkötést, de Pankát még nem tettem bele.
Timi, Panka nekem is rángatja szopi végén a cicim, ezt azért csinálja, mert kifogyott? Gondoltam én is, hogy már nehezebb szivni...kis lusti
És most ezen elfilóztam, hogy lehet, hogy nekem is a reggeli tejeskávé miatt nem alszik napközben?
Mert Panka egész nap nem alszik, max 10-15 perceket,azt is ölben.
Gabci, amit Ádiról irsz, szinte mindenben magunkra ismerek. Nagyon sokat sir, már nem is tudom miért. Igy egész nap ölben van. De azért jelentősen kezd javulni a helyzet, hasfájás szinte csak délután. Délelőtt inkább csak úgy ölben akar lenni, és meg is kapja a kis drága
Jutta, nekünk az Espumisan tényleg nagyon bevált, az Infacol nem hatott. És én vettem a gyógyszertárban édesköményt, abból főzök neki teát, azt adom napközben. Lehet, hogy az is segit? Próbáljátok ki.
Hajni, dögösek a csizmák, én tuti a nyakamat törném ezekben
És csini vagy a képen, csak semmi szerénység!
Ciripke, cukik a törpék és hát te sem panaszkodhatsz!
Móni, Janka nagyon édes! Yoda??? Mi is igy hivjuk Pankát
Van igazi Yoda kép, majd teszek fel!
Andi, szép ez a súly és édesek az ikrek! És nagyon ügyi vagy, hogy igy közlekedsz velük!
Kiri, jó a vonalzód és Nadin is nagyon édes, főleg az cuki, ahol a mérlegen alszik
És örülj, hogy egyáltalán van napirendetek, asszem a legtöbben ezt se mondhatjuk el.
Nálunk is az egyetlen fix pont a fürcsi, asszem Ciripke irta ezt szintén.
Jolka, téged meg mindig csak csodállak! Olyan szépen alakitod a dolgaitokat, pedig nem lehet egyszerű a két gyerekkel egyszerre. És ilyen hosszú séta??? Hát bátor vagy csajszi! Lehet, hogy nekünk is csak egy nagy elhatározás kellene, nem itthon punnyadni egész nap?
Mosásügyileg én próbáltam mindent, mosóporok és Vanish nekem kakis ruhára szart se ér, csakis Domestos fehéritő, attól viszont 2 másodperc alatt fehér minden. Aztán alaposan kimosom. Persze szines ruhára már nehezebb az ügy.
Pelusból meg Libero és Huggies.
Na jó hosszú voltam, de már olyan régóta nem olvastalak titeket...olyan jó volt már egy kicsit "dumcsizni"