Új privát üzeneted érkezett!

A próba terület miért van fordított időrendben? Próbaképpen?
kíváncsi
 
 


Ja, szerintem jó a küldésnél a megerősítés, sok hibát találok ilyenkor újraolvasva.
kíváncsi
 
 


Az is jó, hogy mostmár az üzenet szövegmező fölött van még annyi hely, hogy látni az utolsó hozzászólást. Korábban nagyon zavart, hogy ha az ember rákattintott a talpas le nyílra, már semmit nem látott, csak az üres szövegmezőt. Ennél már csak az lenne jobb, ha a szövegmező mögött lehetne görgetni a korábbi üzeneteket, így könnyebb lenne a válasz a régebbi hozzászólásokra.
kíváncsi
 
 

 
 

Régi vágyam, hogy amit olvasok és megtetszik, valami módon eltehessem magamnak. Van erre lehetőség, vagy tudtok csinálni? Nem egész oldalakat tennék félre persze, csak hozzászólásokat. Próbáltam kimásolni egy fájlba, de az nem ment.
Annyi kérdést feltettünk már az utóbbi napokban, kapunk majd választ is rájuk? Kép
kíváncsi
 
 


Kíváncsi, ha arra kicsi sárga "tortára"Kép ráklikkelsz a nyilak mellett, elteheted a hozzászólás linkjét.
Miért nem sikerült fájlba másolni?
Solya
solya
 
 


Hát azt nem tudom, biztos nagyon tehteségtelen vagyok. Nem tudtam kijelölt szöveget eltenni, mindenáron raktározni akart mindent. Kép Szóval a torta arra való? Pont ezt kérdeztem tegnap magamtól, hogy az meg mi a szösz. Köszi latinoskám! :o
kíváncsi
 
 


Na, ezt a vigyorgó pofát is elfelejtettem...
kíváncsi
 
 


Most tényleg, olvassa valaki a szerkesztők közül ezt a topikot? Mert már háromszor vagy négyszer is kérdeztem egy dolgot, de nem válaszoltatok, pedig tök jó lenne, ha működne, ahogy régen működött!!!
Franyó
franyo
 
 


Napocska,
világ életemben Kép. Azért nem is értem.

Pildi,
nem rekordot akarok felállítani, csak nem értem a dolgot Kép.
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Napocska,
utánekerestem, nekem csak ékezetes nickem van. Az ékezet nélküli Zsoka nem én vagyok, se a zsoka74 és tsai. Ha láttam, hogy vki zsokaként akar regisztrálni, kértem, hogy ne tegye. Ezeket a nickeket nyilván nem vettem észre.
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok Szerkesztök!

Bar hozza kell szokni, de nekem tetszik az uj verzio!
Köszi!Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Sziasztok!

Nekem is tetszik az új verzió, de a frissítéssel nem lehetne valamit csinálni, hogy ne dobjon vissza mindig a topikokhoz?

Panka

panka
 
 


Csak csendben kérdezem Kép:nem lehetne úgy megcsinálni, hogy a hozzászólások sorrendjét módosítani tudjam pl. létrehozás ideje, utolsó hozzászólás ideje szerint? Ez működik pl. a NLC-n is.
Jamina
jamina
 
 


Sziasztok!

Kíváncsi,
A profilban az "összes levél" a jelszóval elküldött levelek számát jelenti. Újrageneráltuk az adatokat.
A státusz pedig egy jelző melyet a jelszavas üzenetek száma alapján generál a program az alábbi sorrendben:
Új felhasználó
Kezdő felhasználó
Felhasználó
Középhaladó felhasználó
Haladó felhasználó
Régi felhasználó

Ez a két adat jelenik meg az üzenetben a bal oldalon is.

Franyó,
a gombon található link nem teljesen ugyanaz mint a korábbi verzióban. Most már nem csak egyszerűen az üzenetre mutat, hanem megnyitja a bal oldali keretet is. Ezért nem lehet arra használni amire szoktad. A "következő üzenet", "előző üzenet" gombokat is használhatod melyek teljesen megegyeznek a korábbi linkre kötve gombbal(értelem szerűen az előző-, következő üzenetével).

Akit zavar, az üzenet ellenőrzése funkciót ki tudja kapcsolni a profiljában - "Előnézet kihagyása üzenet küldésekor". (Csak akkor érvényes, ha jelszóval külditek az üzenetet.)


Jamina!
A hozzászólások sorrendjét ilyen módon nem lehet módosítani. A keresővel tudsz hasonló szempontok alapján üzeneteket keresni.

Jó társalgást
Attila

:-)
ata
Eger
 
 


Ata!
Légyszi mondd meg, hogy miért írja ki a gép azt a bizonyos "You have an error in your SQL syntax near 'BINARY..." üzenetet!

Köszi
Csi
csii
 
 


Attila,
köszi a választ, de NEM ÉRTEM. Lehet, hogy teljesen hülye vagyok, de mit értesz az alatt, hogy "Most már nem csak egyszerűen az üzenetre mutat, hanem megnyitja a bal oldali keretet is." Milyen bal oldali keretet? Ahol a "fa" látható? Mert az nyitva van... Ha viszont új ablakban nyitom meg a topikot, és nincs a "fa" a bal oldalon, akkor is hiába klikkelek a kis mappa-ikonra, ugyanúgy csak azt írja ki, amit eddig. A következő üzenet-előző üzenet nagyon jó, csak nem arra, amire ez volt jó. Sajnálom, hogy nem működik ez a dolog többé, nagyon jó funkció volt Kép. Akkor ennek végképp búcsút mondhatok? Pedig tök jó lenne valamit kitalálni, mert sok topikban úgy folyik a társalgás, mint pl. a "Friss" babák-ban, hogy az ember mindenkinek válaszol egy üzeneten belül. És akkor ezt úgy szeretné megtenni, hogy sorban halad az olvasással, és amelyik üzit olvasta, arra ír valami hozzászólást, majd visszaugrik oda, ahol tartott, és újra az oldal aljára, hogy a következőnek is megírja a hozzászólást, és végül egyben küldi el a levelet. Nem a legjobb megoldás, hogy két ablakban nyitom meg a babanetet, és oda-vissza ugrálok a két ablak között Kép. Sokkal jobb volt az, hogy vissza lehetett ugrani az adott üzenethez. Ezt a link-berakást szerintem nem fogjuk túl sűrűn használni Kép. Nem tudnátok valahogy mégis megoldani, hogy működjön???
Mellesleg, ha a bal egérgombbal klikkelve azt írja ki, hogy mit tudok csinálni a jobb egérgombbal, akkor mi értelme van a bal egérgombnak????

Előre is köszönöm a választ!
Franyó
franyo
 
 


Ja és még egy kérdés. Észrevettem (vettük, többen is), hogy lefordítottátok a "new member"-t és már nem mindenki új felhasználó, hanem, mint pl. én, középhaladó felh. vagyok, gondolom, az üzenetek számától függően. DE miért van az, hogy amíg ezt a változtatást nem csináltátok, addig az üzeneteink száma nagyobb volt? (Lásd: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=197&post=149096#POST149096)... (lám-lám, mégis használom ezt a funkciót... Kép). Ott még 613 voltam, itt már csak 528. És ezzel nem vagyok egyedül. Nem mintha zavarna, csak érdekel, hogy hogy is van ez most akkor.

Franyó
franyo
 
 


Hát még én hogy vissza vagyok minősítve, Franyó! Kép Nem vagyok ugyan "régi motoros", de azért már március óta itt cirkálok, oszt' látod, tízegynéhány hozzászólással csak az új felhasználóságig vittem... (A korábbiakat elnyelte a rendszerfelújítás gépezete Kép)
kíváncsi
 
 


Sziasztok!

Jelentem működik a melléklet feltöltés.

Köszi!!!KépKépKépKépKépKépKép

K.

Ja, és az edit is.Kép

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok!
Kérdésem hasonló, mint Franyónak. Nem mintha nagyon fontos lenne, de én már 2001-óta babanetezek. Igaz regisztrálva csak 2002-óta és a mentésnél ennek ellenére 2003.01 látható...?
phaedraa
 
 


Húha, lányok, leesett a fenekemről a tojáshéj! Köszi, Attila!
kíváncsi
 
 


Attila,
kérdésem nekem is mint a lűnyoknak fentebb - eddig új felhasználó voltam, a profilolmban pedig ott figyel az ezervalahány hozzászólás. Hogy is van ez?
Nem mintha különösebben zavarna, csak úgy kérdezem Kép.
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Jé, megváltozott tegnap óta. Kép Kérdés visszavonva Kép.

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Panka,
én is ugyanezt akartam kérdezni.Kép Kicsit zavaró, hogy oldalfrissítéskor kiadja megint a topikok címét...

Attila,
nem mindenhol működik ám ez a new member-új felhasználó dolog. Valahol new member vagyok valahol középhaladó felhasználó. Hogy is van ez? Ja, és én is már jó ideje (kb. 2001. május) babanetezek, és csak ennyi hozzászólásom lenne? Egy kicsit nekem kevésnek tűnik...

És még egy: szükség van erre a frame-ra itt bal oldalt? Egyrészt zavaró (legalábbis nekem), hogy nincs összhangban a másik résszel, másrészt az ott található dolgok jórésze megtalálható az oldal tetején is, ami mégse, azt meg oda lehetne tenni.

Mi szükség van az oldal tetején a "kijelentkezés"-re? Nem akkor lenne célszerűbb ez, ha lenne "bejelentkezés" is? És azt meg lehet oldani, hogy csak regisztráltan lehessen hozzászólást küldeni? Vagy ez már nagyon lehetetlen dolog?

Köszi
Szila
szila
 
 


És az miért van, hogy a 2003 Június 21 szombat - 20h 11:-i hozzászólás-számként (Keresztszemező anyukák - topikban) még 496 jelenik meg? Azóta elvesztek a hozzászólásaim?

Szila
szila
 
 


Szerkesztők, drágák!
Miért van az, hogy a 6700 forintos jövedelmepótlék c. topikba nem tudok feltenni hozzászólást? Már kétszer rugaszkodtam neki, órák teltek el közben, és nem megy Kép.
kíváncsi
 
 


Szila!

Van bejelentkezés! Kép
Ha bemész a profilodba, utána visszajössz a topicokban, akkor már a topicokat új ablakban adja fel és alul kitölti a nevedet + a jelszavadat, csak küldened kell. Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Franyo

Tudod hasznalni szerintem a nyilakat ugy ahogy regen a kis izet.
Ha bejossz egy topicba akkor ne egerrel kozlekedj es ne a billenytuzeten levo nyilakkal es pagadown es page up gombokkal. Hanem az uzenet szovegenel levo nyilakkal. Ha igy mesz mindig kovetkezo uzenetre es igy olvasod vegig akkor ha egy uzenet kapcsan irni szeretnel, akkor kattints a lap aljara nyilra. Ha megirtad az uzenetedet akkor a browsered Back gombjara kattintva visszajutsz oda ahol olvasasba tartotal.

Remelem ertheto volt amit irtam es sikerul kiprobalnod. Szerintem ez igy pont azt tudja mint amit te szeretnel.

Napocska
napocska
 
 


bigacsiga
Nem fontos bejelentkezni, elég ha ezt itt kipipálod a profilodban:
Remember my username and password in a cookie
ezután megjegyzi a jelszavadKép
Hajni
hajnii
 
 


Szila!

Azért van csak ennyi hozzászólásod, mert csak a regisztráltan elküldött hozzászólásokat számlálja. Ha nem jelszóval, stb. küldöd el, akkor sajna nem számít bele. (Így fordulhat az is elő, hogy bár én is 2000. májusa óta itt vagyok, a regisztrált nevem mellett csak valami 50 hozzászólás van. Azaz kezdő felhasználó vagyok, asszem.Kép)

Phaedra!

Időközben nem változott meg esetleg valami a regisztrációdban?

Puszi:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Napocska,
köszi, ez így nem is rossz! Kép Csak már úgy megszoktam az egeremen levő scrollozót... Kép

Franyó
franyo
 
 


Dia

Elosszor maskent szamolt a gep? Mert altalanosan kb 100 hozzaszolassal mindenkinek kevesebbje lett 25 folyaman..
Nezd meg ezt a ket hozzaszolast peldaul
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=197&post=149664#POST149664
itt Franyo-nak 2003 Június 25 szerda - 10h 12 datummal 616 hozzaszolasa van.
Aztan itt
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=197&post=149852#POST149852
szinten Franyonak Elküldve 2003 Június 25 szerda - 18h 14: orakkor mar csak 528 hozzaszolasa van.
Bocsanat Farnyo hogy pont a te adataiddal irtam le a dolgot.
Orulok hogy sikerult kiprobalnod es mukodik. Hat az teny hogy kisgolyo tekergetese kenyelmesebb. De meg ha nem akarsz mindenre irni akkor ha akkor eppen egyszer hasznalod a nyilakat es utana ugrasz lap aljara akkor mukodik a dolog Kép

Napocska
napocska
 
 


Jesz fogalmazasbol hoztam a formam ismetelten. Dia azert remelem erted mit akartam mondani Kép

Napocska
napocska
 
 


Helló!

Érdekelne, hogy mitől lesz valaki "Új felhasználó" "Középhaladó" illetve "Régi"? És az üzenet száma miért ingadozik. Pl. Ismerjük meg egymást/Kispestiek hol vagytokKépKépKép topikban. Tegnapi üzenetemnél a név alatt: Új felhasználó, Üzenet száma:2324
Mai üzenetem: Régi felhasználó, Üzenet száma: 2219.
Tegnap óta sokminden változhatottKép Pl 100 db üzenet mínusz és előléptemKépKépKép

Hogy is van ez akkor?

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Sasha,
itt egy korábbi kérdésre a válasz: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=197&post=149821#POST149821

és bocsi, hogy belekotyogok
solya
 
 


Sziasztok!

Napocska, Sasha! Nos, ennek utána kell néznünk. Érdekes mindenesetre...

Sasha! Még annyit, hogy attól függ a besorolás (új, kezdő, stb.), hogy hány üzeneted van már. Te az üzeneteid száma alapján már duplán régi felhasználónak számítasz...Kép

Puszi:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Dia,
pont ezt kérdeztem én is tegnap éjjel (2003 Június 25 szerda - 23h 23: ). Elvesztek volna időközben a hozzászólásaim?

Szila
szila
 
 


Szila!

Ez ügyben már írtam emailt. Mármint, hogy 4 üzenetemnek lába kelt, pedig elküldtem. Először csak azt hittem, hogy valamit elnyomtam, mert néha szoktam olyat, de az utolsó 2 üzenetre világosan emlékszem, hogy igenis elküldtem! Pedig volt, hogy egész kisregényt firkáltamKép

üdv
sasha

Kép
sasha
 
 


Na,én is jövök a bajommal...A legújabb: nem engedi a fényképet kicserélni a profilban. Hiába jelölöm ki, mentem el a profil változást, akkor sem csinálja,már 5-ször kipróbáltam...
Van valami ötlet, mi az oka??
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '[[:<:]]Csi[[:>:]]');' at line 1

Csak nem akar sikerülni...
Névtelen
 


Kedves Nevtelen

Beloled meg csopog a joindulat....

Hidd el sikerulni fog nekik, a te rosszindulatod elenere is.

Napocska
napocska
 
 


Na, az én bajom megoldódott, kitöröltem a képet, ami volt, utána fél órával késöbb megpróbáltam másikat feltenni és sikerült...Ha kicsit cseleznem is kellett, de csak én gyöztem.
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Barbi!
Köszi az ötletet, a kép felrakással kapcsolatban. Itt görcsöltem délután, hogy hogy csináljam meg a kép cserét. Kép Eddig ez rutinból ment, nem kellett kitörölni az előző képet. Én is gondoltam erre a megoldásra, amit írtál, csak már nem volt időm megcsinálni.KépKép

Zsuzsa

beababa
 
 


Ha ez így megy tovább leszokom a babanetről Kép. Amikor megszűröm, hogy csak az utolsó 1 nap hozzászólásait jelenítse meg, akkor szépen kihozza, de miután rákattintok egy témára és onnan vissza szeretnék jönni, a következő üzenetet küldi:
Figyelmeztetés: A lap elévült A kért lap azokból az információkból épül fel, amelyeket Ön egy űrlapon küldött el. Ez a lap többé nem érhető el. Biztonsági okokból az Internet Explorer nem küldi újra az információt.
Az információ újraküldéséhez és a weblap megtekintéséhez kattintson a Frissítés gombra.

Nos ez nem is nagy baj (bár ilyenkor újra 2 percig teker), de ezek után visszadob a topikok könyvtárba, ahonnan indíthatom újra a keresést. Erre szerintem a kismamiknak nincs idejük Kép (nekem legalábbis nincs).

Lehetne ezzel csinálni valamit?

Milla
milla
 
 


Napocska!
Ne haragudj, de nem értelek, amit a Névtelennek írtál. Te tényleg nagyon jóindulatú vagy!
A Névtelen csak egy SQL hibaüzenetet írt meg a szerkesztőknek, amit nyilván egy kereséskor dob fel a rendszer. Hol itt a rosszindulat? Ha vmi nem sikerül (hibaüzenet jön ki), akkor az alábbiak is olvashatók - nem szó szerint idézek - 'ha továbbra is fennáll a probléma, kérem, értesítse a rendszergazdát'.
A rendszergazdák csak akkor tudják javítani a rendszert, ha a hibaüzeneteket (ill. a hibákat) megírjuk nekik.
Sőt, ha az előzményeket is visszanézed, még az is kikövetkeztethető, hogy ki írta, és már többször is kérdezte, hogy miért is van ez.
phaedraa
 
 


Sziasztok!
Szerintem az a jó, ha jelzitek a gondokat... Akkor tudunk lépni...
Milla problémáját vettük, bár én jómagam nem értem. De azééé megoldjuk...Kép
apa
apa
 
 


Pheadra igen ez igy igaz, csak ha lattad volna 24 este mar ide volt masolva es mas is irta, hogy igen neki se mukodik.

Nevtelen meg arra akarta figyelmet felhivni jeeeeeeee ezek ezt meg nem csinaltak meg. Ok se hulyek, valoszinu kinlodnak vele. Elhiheted amint sikerul megtalalnijuk a hibat kifogjak javitani.
Eltudod te kepzelni hany ezer sorbol hany beallitas egy ilyen forum kodrendszere?
En szerintem bunkosag Naponta az oruk ala dorgolni, hogy bibibi meg nem tudtatok megcsinalni.
Nem tudom ki nezhette meg ha tenyleg Csi volt akkor szamomra meg inkabb elitelendo amit csinalt. De nagy valoszinuseggel olyan nezte aki latta elozo hibat bejelentve. Mert egyebkent miert ugyan az a hibauzenet szerepelne kertszer bejelentve.

Egyebkent hibat ugy jelentek, hogy leirom mikor mit csinaltam es mit tapasztaltam. Nem ilyen modon es ilyen gunyos megjegyzes kiseretebe. Nem irat hol es mikor hzota elo. Bemesz az orvoshoz azt mondod neki faj a gyerek feje. Honnet tudja az orvos mitol faj? Elmondo a tobbi infot is , hogy lazas, vagy hogy leeset az agyrol, vagy eleset a biciglivel, vagy megcsipte valami. Mert csak ha a korulmenyeket leirod akkor lehet rajonni hogy mi lehet a megoldas merre fele kell kutakdoni. Egy sima fejfajas gyogyszer kell, vagy rontgen hogy nincs e tores egyeb dolog.

Mondjuk teny a fejlesztok is reagalhatnanak minden egyes hibajelentesunkre, de gyanitom hogy sokkal jobban el vannak foglalva a hibak javitasaval mintsem minden egyes ilyen hiba utan ide irjak, hogy Igen olavastam Igen megyek es nezem a kodot es keresem hibat es igyekszek kijavitani.

Napocska

aki mar megint rengeteg hibaval irt ezert elnezeseteket kerem, de nekem csak igy megy.
napocska
 
 


Napocska!
Ismétlem magam: Ne haragudj, de...
Mivel folyamatos fejlesztésről van szó, egyáltalán nem bunkóság, ha meg van ismételve a hibaüzenet jelzése a felhasználó részéről. Nyilván ismételten, más időpontban találkozott az őt akadályozó hibával és ezért tartotta szükségesnek újra jelezni (a felhasználók már csak ilyenek).

Az pedig egyetlen rendszergazdától sem várható el, hogy minden egyes hsz-ra reagáljon, akkor mikor is foglalkozna a fejlesztéssel. A lényeg az ő részükről, hogy (ez esetben) a hibákat feltárják és megszüntessék.

Phaedra

ui. Mellesleg gúnyolódás nem érezhető a hsz-ban. Megjegyzem, el tudom képzelni és van fogalmam a rendszergazdai feladatokról, ez a szakmám.
phaedraa
 
 


Pheadra

Ha ez a szakmad, akkor kivanom , hogy egy uj rendszered uzembe allitasa kapcsan, Az osszes felhasznalo jelentse ugyan azt a hibat es ilyen stilusba. Lehetoseg szerint minden nap olvassak fejedre, mi az amit meg nem talaltal meg es nem sikerult megoldanod.

Napocska
napocska
 
 


Itt a roppant bunkó, és elítélendő Csi beszélget!
Mi van, Napocska? Te miről beszélsz?
Néhány napja kipróbáltam a számomra formailag is új keresőt, mint ahogy tették mások is. Több szóra is rákerestem, volt, ami működött, volt, ami nem. "Csi"-re nem kaptam találatot, csak egy számomra érthetetlen szöveget. Azért vettem a bátorságot, hogy megkérdezzem, mi a kiírt szöveg, mert NEM értek a sz.gép efféle hibaüzeneteinek az értelmezéséhez. Felmerült bennem, hogy talán valaki elmondja, mit tettem rosszul, vagy szól, hogy ez egy olyan üzenet, ami nem nekem szól. De nem ez történt.
Ata, aki vélhetőleg szintén rendszergazda /bocsi, nem "beszéltem" Attilával még soha, csak gondolom, hogy az/ ezt válaszolta:

"Az "SQL syntax ..." üzenettel hol találkoztatok?"
Ebből gondoltam, hogy érdekli a dolog. De továbbra sem tudtam, hogy én keresek rosszul, vagy ez olyan hiba, amit korrigálni lehet, esetleg valaki tud egy olyan megoldást, mint fentebb több felmerült problémára.../pl. Franyónak adott válasz, vagy a bejelentkezésről Bigacsiga válasza, vagy Solya válasza a tortáról Kíváncsinak, vagy Barbi Zsuzsának a képfeltöltésről, stb./

Ezt írod te:
"Egyebkent hibat ugy jelentek, hogy leirom mikor mit csinaltam es mit tapasztaltam."
ha veszed a fáradságot, hogy kicsit felettünk olvasgass, mielőtt belémkötsz, akkor ezt látod:

""Rá akartam én is keresni arra, amire Djeszter, és Kíváncsi. Meg akartam nézni, hogy mit ad ki a kereső, ha a nevemre keresek. Üzeneteimet úgy írom alá, hogy "Csi", és az azonosítóm pedig "Csii"/persze idézőjel nélkül/, és ha nincs kedvem beírni a jelszót, akkor csak annyit írok azonosítónak, hogy "Csi". Így elvileg mindkét variációnak meg kell lennie az üzenet szövegében, illetve a szerző nevében is. Több variációt kipróbáltam akkor /szerző nevében, üzenet szövegében, stb./ és állandóan ezt írta ki, meg azt is, hogy ha a probléma továbbra is fetntáll, akkor forduljak a Társalgó Adminisztrátorához. Most megint próbálkoztam, ezeket kaptam eredményül:

Kulcsszavas keresésnél a keresett szó: Csi
Egyezés módja: csak teljes szavak
Egyezés: Teljes egyezés
Előfordul: Az üzenet szövegében
ezek után ez jött üzenetnek:
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '[[:<:]]Csi[[:>:]]');' at line 1

Majd próbálkoztam a "Csii"-re is keresgélni, volt olyan, amikor azt írta ki, hogy 0 találat, de az egyes variációknál ezeket is kiírta:
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '[[:<:]]Csii[[:>:]]');' at line 1
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '%Csii%');' at line 1
Brrrrr. Ezt nem tudom érthetőbben leírni, az a legegyszerűbb, ha rákeresel a Csi, vagy a Csii szavakra, bármely variációban/azt hiszem, minden variációt kipróbáltam már/. Egyetlen esetben van találat, ha nem teljes egyezéssel keresek, akkor viszont kijönnek a "kíváncsi", meg a "kicsi" szavak is.""--eddig az idézet.

Ennél részletesebben nem lehet jelenteni, azt hiszem. Pont azért írtam le így, hogy valaki talán észreveszi azt, amit én nem, hogy hol rontottam el a keresést....

Ezt is írod:
"Eltudod te kepzelni hany ezer sorbol hany beallitas egy ilyen forum kodrendszere?"--én nem vagyok olyan vérprofi, mint te, és nem tudom elképzelni. Ezért merészelem venni a bátorságot, hogy kérdezek, ha valamit nem tudok, és mivel erre buzdít a "lépjen kapcsolatba a Társalgó Adminisztrátorával"- szöveg is, megtettem.
És, mint ahogy Phaedra is írja, nem is gondoltam, hogy minden üzenetre egyesével válaszolnak a szerkesztők. Tegnap megint kerestem a keresővel, megint kaptam egy hibaüzenetet, még mindig nem tudtam, hogy mit rontottam el, ezért bemásoltam ide. Pont azt nem akartam, amit most teszek, hogy feleslegesen foglaljam a helyet, hiszen az, aki tudja mi ez a hibaüzenet, az tudja azt is, hogy mikor, mire kereshettem-gondolom én, ezért nem eresztettem bő lére. 23-án kérdeztem első ízben, Attila erre megkérdezte, hogy hol találkoztam vele, én leírtam.Tegnap megint nem sikerült, gondoltam szólok ismét.

Tudod az egészben azt nem értem, hogy ha ennyire okos tudsz lenni, éés főleg jóindulatú, akkor miért nem írtad le nekem, hogy ez egy olyan hibaüzenet, ami nem nekem szól?He?

A többiektől bocsánat a hosszú írásért, de nem szeretem, mikor valaki lebunkóz, rosszindulatúnak nevez, vagy lazán elítélendőnek minősíti azt, ha beírok ide.

Üdv.:
Csi

Ja, és még valami: én sem gondolom, hogy a fejlesztőknek minden hibaüzenetre reagálniuk kéne...de talán jól jöhet, hogyha olvassák, és tudják, hogy van..
csii
 
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?