Új privát üzeneted érkezett!

Panda!

Nálunk a cseri nem menne, igy is folyamatosan potyog a fáról az, amit nem tudtunk megenni.

Ádám megérezte a nagylányságodat? Azt mondják, hogy megváltozik a tej ize... Hát Nátán nem mutatott ebböl semmit. Már két hete gondoltam rá, hogy esetleg megjön, mert volt bövebb, félidösnek tünö hüvelyváladékom. Mondtam is a páromnak, hogy ez most vagy peteérés, vagy felfáztam vagy valami fertözésem van. De továbbra is szép szintelen, szagtalan volt, el is múlt (egyébként biztos mentem volna orvoshoz...). Ettöl függetlenül azért váratlanul ért, hogy megjött, mert annyira nem volt (hála Istennek) semmi jele. Nem fájt, nem éreztem elöre, hanem hipp-hopp.Kép

Ja, és nem hiszem, hogy összefüggésben van vele, de Nátán négy napja ÁTALUSSZA az éjszakát! Már annyira megszoktam a felkelést, hogy tisztára csodálkozom, hogy minden eröltetés, alvástanitás nélkül magától. Már valahogy be is álltam rá, hogy mi még kelünk egy darabig, legalábbis amig szopi van napközben, mert hát minek hagyná ki az éjszakait?Kép És most minden reggel 5 óra 10 perc körül fel is ébredek, és örömmel megállapitom, hogy "jé már világos van, és Nátán ma sem kelt fel" (ált. 1-2 óra között kelt korábban, ugyhogy 5-kor már hurrá van). Igaz, emiatt egy kicsit elöbb ébred, rendszerint 1/4 7-kor már kukorékol, de ez legyen a legkevesebb!Kép

Tüni!

Hát ehhez kell kitartás! Drukk a tejszaporitáshoz!Kép
3 pisis pelus elég lehet egyébként (kérdés, hogy mennyire van tele), nekünk sem szokott több lenni, igaz, én nem cserélem le akkor, ha csak egy kevés van benne. Csak akkor, ha kakis is.
Nem nagyon tudom, hogy mit lehetne tenni, mert nálunk csak a kivárás jött be. Ha Nátánnak nem volt kedve enni-inni (stb.Kép), akkor én eröltethettem, akkor sem volt hajlandó. Ugyhogy nem is nagyon tettem. De nálunk ezek valahogy ugy mennek, hogy elöbb-utóbb minden megoldódik, és cseppet sem elöbb attól, ha én görcsölök rajta. Most már rendesen eszikKép, pedig mennyi gondunk volt vele, hogy nem. Hajlandó végre csörös pohárból inniKép (persze a szopit még mindig favorizálja). És átalussza az éjszakát.Kép
Tudom, föleg akkor nehéz a gyerekre bizni a dolgokat, ha a kevésé pisis pelus mellé még keveset is hizik, vagy ráadásul a dokinéni tápszerrel fenyeget (ilyen nálunk nem volt, de nem is adtam lehetöséget rá).

Csipkebogyó!

Ne legyen semmi baj az anyukáddal!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Hat nalunk meg nem mult el a nyugosseg.Ejszaka ejfel korul sirt nagyon,a Dentinox semmit nemhasznalt csak a Panadol.Reggel 6-kor kelt de kajcsi utan visszaaludt fel 9-ig.Delelotti seta es ebed utan most megint alszik bar jo nagy hisztit rendezett azert.

Ma megyunk moziba,addig egy rokon vigyaz Alexra,nehanyszor mar volt szerencsenk hozza,remelem most hisztisen is elviselik egymast : )))

Gomb
Kuldok neked mailt!!!

Csipkebogyo
Jobbulast Anyukadnak!!!!

Zsuzsi74
JE,teged is latlak itt.Most hogy jossz,gondolom mar nem egyedul a 3 pasival???Jo utat nektek!

Tuni
Nagyon ugyes vagya vizsgakat illetoen.

RIt
Hat amint latod nem,de lehet hogy most visszakapok mindent az eddigi 8 honapert ; )))
Ma itt volt a vedono es azt mondta hogy 11 honapos koraig ne adjak neki joghurtot,foleg hogy most nyar van : ( Ja es ha Ha tapot eszik akkor meg plane nem.Hat nem tudom,talan kivarok meg 10 honapos koraig,de tovabb biztos nem.

Szilcsike
Kitartas,majd csak vege lesz.Hat igen ilyen is van ,olyankor en is kiborulok hogy hiaba altataom amikor O berobban : )))De hat ferfiak,megbocsajtjuk nekik : ))

Na megyek es kihasznalom a pihenes orait ; )))
Kataa

Kép
Kép
kataa

Csatlakozom a meggyeltevők táborához. Papa most szedi a fáról, lesz kb. 50 kg. Most állok neki magozni Kép Úgy utálom, hogy csuda...........

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Rit!

Szerintem ha nem tudja hogy ott vagy, nem lát, akkor nem lesz semmi gond. legalábbis nálunk gí yvan, Emma addig anyás, amíg lát engem, ha elmegyek otthonról semmi gond vele anyukám szerint.
A joghurttól szerintem természetes hogy hígabb a kaki, ha nem hasmenés akkor semmi gond. Gondolj csak bele, a felnőttek is így működnek, van ami lazít van ami fog. Meg a gyümölcsök is ilyenek, pl hogy a szilva hajt.

Szilcsike!

Emma ahogy hazahoztuk külön szobába került, seemi gondot ne kokozott neki, így szokta meg. Így kényelmesebb nekem is és neki is. Nem zavarjuk a tv nézéssel, számítógéppel, beszéddel stb. most már nappal is az ágyában alszik. teljesen nyugodtan, jól a alvó gyerkőc. A szobájában csak egy jelzőfény ég, amúgy még a redőny is le van eresztve. Baby phone-al hallgatózunk és légzésfigyelőnk van , így én is nyugodt vagyok, és nem nézegetek be hozzá, hanem megvárom míg ő ébred.

Kataa!

Végülis joghurt nélkül is meg lehet lenni!Kép Mondjuk szerintem ezzel a Ha táp evéssel kicsit túlaggódják nálatok a dolgot, hiszen ha családi hajlam nincs még a legóvatosabb ajánlások is csak 6 hónapos korig mondják a Ha tápot, de hát ártani biztos nem árt neki.Kép
A joghurt, kefír, túró, sajt mondjuka kismamás táblázat szerint is 8-9 hónapos korra van írva, ha a családban nem volt allergiás. Ha viszont volt akkor 1 éves korra.

Gömb!

Nekünk volt esküvő, de nem tudtam kiharcolni a templomit.Kép De ami késik nem múlik.Kép nekem is állandóan mehetnékem van, de aztán rá kell jönnöm hogy ebben erősen alkalmazkodnom kell Emmához, mert ő annyira már nem élvezi a babakocsiban ücsörgést mint még pár hónapja. A játszótér mostanában sokkal jobban bejön neki, vagy csak a gurulászsás a szőnyegen.
Én vásárolgatni imádok, meg bababoltot járni, ez már biztos beteges nálam.KépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Nagyon ritkán van időm jönni, még visszaolvasni sem tudtam.
Remélem mindenki jól van. Minden baba növöget és ügyesedik.
Nálunk minden ok. Marci mászik mint a villám. Vasárnap kibújt a harmadik foga. Ha éhes, akkor mondja, hogy ma-ma-ma-ma, majd rögtön, hogy ba-ba-ba-ba. Soha máskor nem csak ilyenkor.
Gyors időjárás jelentés Fehérvárról: Iszonyatos jégeső volt pár perce. Úgy látom kelet felé ment.
Vigyázzatok magatokra.
Próbálok visszaolvasni és többször jelentkezni.

Sziasztok

Djeszter
Djeszter

Na mi jol megjartuk a mozival.Vagyis hat a mozi nagyon jo volt csak mikor hazajottunk kiderult hogy Alex elaludt 6-kor es mi 8-kor keltettuk azzal hogy jottunk.De en voltam a hulye, hogy nem mondtam a neniek ,hogy ne hagyja elszunyokalni.Bar biztos ez is a foga miatt van ,mert deluan is aludt 2.5 orat,ezert fura hogy mar 6-kor beajult ; ))
Ugyhogy most itt jatszik apaval es varjuk hogy talan 11 korul elfarad : )))

Amno
Teljesen igazad van, en is a kismam tablazat szerint kovetnem a dolgot.Bar a vedonom altalaban nem kompetens,sot azt is mondta hogy 2 eves korig ne adjunk tehentejet.
Kerdeztem hogy jo nem dobozost,de igazit lehet ?/Azt mondja nem.Hat ezt tuti nem tartom majd be,mert amig anyueknal lakunk ott a faluban van igazi tej es kb 14 honaposan mar adom majd neki.
A Ha tapot is 11 honapos korig mondta,pedig nalunk szerencsere kozel tavol nincs allergies.
IGazabol azert birizgal a joghurt mert igy is 6* eszik egy nap es kene meg valami mas variacio is a szoki fozeleken,gyumin,tapon kivul.
Ja es hat mar jo lenne olyan tap amit meg lehet barhol venni es nem kell emg receptert is menni,ja mert egyszerre csak 2 receptet ir a szabal szerint ; ))Az mar nem erdekli hogy az nekunk 2 hetre eleg csak.

Jo ejszakat mindenkinek!!!
Kataa es a 36 hetes Alex

Kép
Kép
kataa

Amno az Mano akart lenni : )))bocs

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

Nagyon regen irtam nektek, de olvasom a hozzaszolasokat. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan nonek a babaink!

A talalkozoval kapcsolatban: augusztus honapban Magyarorszagon leszek a most majdnem egy eves kisfiammal, Jordan-nel. Ha mentek a Mikkamakkaba (vagy ahol mashol szoktatok talalkozni) szivesen csatlakoznank mi is. Jo lenne szemelyesen is latni benneteket es a babaitokat is. Kép

Djeszter:
A szuleim Fehervaron laknak, naluk leszunk agusztusban. Ha jol emlekszem Beszti tablajara, a fiaink kozott csak ket het difi van. Kép

A ketnyelvusegrol:
Valaki felvetette ezt a kerdest nehany hettel ezelott. Nalunk a ferjem csak angolul beszel, en magyarul a fiamhoz, es az USA-ban elunk. Jordan mar mond nehany szot, foleg angolul, mert ugy konnyebb: bird madar helyett, clock ora helyett, car auto helyett, ball labda helyett, book konyv helyett. Magyarul mondja: me meseolvasaskor, ka kanal, mme meg (ekezettel). Persze en tovabbra is szinte csak magyarul beszelek hozza. Most aztan ertem amikor nyelveszek is azt irjak, hogy a magyar nyelv az egyik legnehezebb nyelv (pl. az angolhoz viszonyitva).

Kellemes nyari hetet mindenkinek!

Judit es Jordan, aki jovo het hetfon lesz egy eves!!!!
Judit

Szilcsike
de nekünk semmi ínymegdagadás nincs a bal oldalon!!!
A köpködés nálunk is slágerlistás. Simán lezuhanyoz minket Kép

gömb
szerdán mi is ráérünk, talizhatunk - péntek nem jó, akkor a papa szabadnapos Kép
mmit csinálok???- barlangászok. Azok vagyunk mind a ketten KépKépKép

Kataa
Dentinox nálunk sem ahsznál. Az az igazság, hogy erőteljesen tiltakozik az ellen, hogy a szájába nyúljak - így a nélkül fogzunk, de így is megy, sőt már nem is nyűgös egyeltalán Kép
Én HA tápot fogok neki végig adni, már amíg kell egyeltalán. (1 éves korig javasolt) - mondjuk nálunk a párom asztmás is és allergiás is.
Nekem is két receptet ír egyszerre, de az mindegyik dupla. Így a 4 doboz elég egy hónapra. Neked nem így csinálja???

Nálunk már mindenki beájult, csak én vagyok talpon. Azt hiszem megyek és csatlakozom hozzájuk. Dodesz ma nappal is aludt 4,5 órát!!! - biztos most pihizi ki az elmúlt pár napot Kép
Ma egyedül fürdött!!! - vagis természetesen ott voltam vele, de nagykádaztunk és eljátszadozott egyedül, én csak ültem a kád mellett és néztem + fotóztam Kép

jó éjt mindenkinek!!

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Valahogy nem jutok sokat erre a környekre, de fog ez meg valtozniKép....

Csics,
sajnalom, az allergiat. Talan azert ki tudja majd idövel nöni.

Csipkebogyo,
remelem minden rendben lesz anyukaddal! Szoritok!

Panda,
kar, hogy olyan messze vagyok, különben mar jöttem volna cseriertKép...De igy azert Becsböl atruccanni, a ket gyerköccel talan nem tul nyerö....

En tegnap a ket gyerekkel strandra mentem: kepzelhetitek: figyelni Aaront, hogy merre cikazik,... szerencsre karuszoval a karjan... tehat egeszen elsülyedni nem tudna, de akkor is...
esetleg elkapni, ha landol a csuszdarol... közben masik kezemmel Rebeccat tartani...amig Aaron felrohana csuszdara, addig gyorsan Rebeccat belemartani a vizbe, hogy neki is legyen valami elvezet...es ez legyalabb 20X egymas utan.Es persze en nem jutottam uszashoz, de ezt nem is remeltem...legalabb is nem egyedül a ket gyerekkel!Rebeccanak is tetszett am a vizicsuszda, amikor epp nem csuszott senki, akkor (persze nem elengedve) öt csusztatam - nagyokat rötyögött erre...szoval stressz volt, de edesek voltak! Aaron a vegen meg egy langost is kapott, igy a vacsi is el lett intezve.
Rebecca meg ugy falja a sargabarackot, hogy meg! Bar nem igazan tudom, hogy mit csinal a hejjaval, de befalja a feleket, amiket a kezebe adok.
De mar megint vagy harom napja nem volt kaki, pedig mar vagy egy honapja nem kap köles pepet...nem ertem...bar egyenlöre nem is erölködik...na, majd meglatjuk...remelem nem lesz nagy szenvedes!

Ja, es Rebecca olyan edesen tud integetni!!! Ha tavolabb megyek töle, es lat engem elmenni illetve felefordulni, akkor a feje fele emeli mindket kezet, es felvaltva a ket mancsaval integet... olyan zabalni valo!! Es közben mosolyog - el lehet olvadniKép !!!
Akkor mara ennyi, joccakat mindenkinek
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok
Mano
ugy hogy mi csak 2napot voltunk bent és a vizsgálatok egyrészének az eredménye még nem volt akor kész igy a zárot postán küldték ki .

Mano,Gömb
hogy van ez a keresztelö ha az egyikünk megvan keresztelve a másikunk nem atol még megkeresztelhetjük Petikét ?.

Gumicukor
végülis mindegy mien ásványvizet adsz a gyereknek csak ne legyen bene nátrium és buborékmentes legyen .

Judy
nem azért hisztizik az elalvásnál mert álmos és csak igy tud elaludni petike is ezt csinálja hogy nyüglödik küzd az álommano ellen de ilyenkor vagy kap teát ,vagy tápit vagy ha ez nem jön be akor hagyom nyüglödni egy kicsit és elalszik magátol.

Csipkebogyo
ez nem a Milupának a 7magvas bio pépje amit tej vagy tápival lehet csinálni ? mert leirva anak tünik Kép

Anenoma
petikének sem voltak pötyei viszont felfuvodot fájt a hasa, és menta hasa és ha beszüntetük a tejadást a panaszok megszüntek ha kapot akor elöjötek és ugynézki a tej vete el az étvágyát is és azért nem hizott ,söt fogyott is ,de ez ahogy olvastam egyénenként vátozo van aki pötyös lesz töle van aki ugyreagál mint petike .

Gömb
kedvem az lene egy pénteki minitalihoz csak az a kérdés hogy hol és mikor ? a délelött ne igen jo mert 8-9ig alszunk és utána megyünk vásárolni +séta nekünk a délután lene a jo ha nem jön közbe semmi .

Csipkebogyo
jobbulást anyukádnak Kép

Lányok
Petike mostanába a kiságyába is fellál egyedül söt most 1hét allat hizott 20dkg Kép és ugy nézki visszajöt az étvágya Kép amiota nem kap tejesdolgokat Kép.

Pusz csics és petike
csics

Hali!

Kataa!
Joghurtot, kefírt már lehet adni a babáknak 8-9 hónapos kortól.
Nekem ez a táblám van meg, remélem nem baj, ha berakom, gondolom sokmindenki kíváncsi rá és sokaknak meg is van, azoktól elzézést.Kép
}

Hmm nem is tudok mit írni, Gabi alszik, ma is volt egy hatalmas hiszti. Én már nem is értettem az egészet. Beraktam a hintába amíg összeraktam a szobát, addig is grimaszokat vágtam ő meg röhögött. Aztán amint megszünt a romhalmaz állapot kivettem. Jött a pórszívózás. Nem bírta ki "rosszalkodás" nélkül. Rángatta a zsinórját a gépnek én meg nem vettem jónéven, hogy az épp mükődő gép zsinórját akarja megrágni ezért beraktam a kiságyba. Na azt a hisztit!!! Befejeztem, utána elmentem lezuhanyozni és a Gabit is vittem, de a hisztit már nem bírta abbahagyni, persze én meg nem is értettem mire ez a nagy felhajtás... Akkor kelt fel, evett, ivott, játszottunk, de mindig ez van, ha nem vele foglalkozom, már kezdem megszokni. (na jó ez túlzás) Szóval hiszti a köbön. De ma este is jókedvüen feküdt le, mert az "ágyán" (matracon) mindig hülyéskedünk még egy kicsit. Csikizés, grimaszolás, puszi hegyek, míg el nem álmosodik. Aztán hanyatt vágom, cici, utána kéri a cumit. Ekkor még nem alszik, csak nézelődik, és még ilyenkor is puszilgatom és suttogook a fülébe amin ő vigyorog. Aztán így történik a jókedvű elalvásKép Ez azért jobb mint sírni hagyni az Aludj jól gyermekem könyvvel nem?Kép Pedig néha már nagyon nagyon elgondolkodom hogy bevetem, főleg a rossz napjainkon. De most 2 napja tündéri jó a fiamKép

Na befejeztem az ömlengést
sasha és Gabi

Kép
sasha

ehh. hiba az éterben... itt az a bizonyos tábla
Kép

Kép
sasha

Sziasztok Lányok,

Muszáj dicsekednem. Már írtam, hogy a Margit szigeti minitalin Lili elleste, hogyan kell ülni. Már percekig is képes egyensúlyozni, aztán mikor elfárad, akkor eldöl mint egy lisztes zsák.
Így ül az én Csibém Kép
Kép

Rit, Csics,
Mindjárt küldök egy emilt Nektek, aztán egyezkedünk.

gömb
gombolyu

Rit,
Adsz egy mélcímet?

gömb
gombolyu

Sziasztok!

Én is régen írtam már, tegnap próbáltam, de valamiért nem jelent meg. Na mindegy.
Nálunk is kezdenek talán csökkenni az éjszakai felkelések, s áttértünk a vízre. Eddig csak a babatea volt jó, 2 napja már a vizet is megissza.
Amúgy tündéri baba. Ezerrel süti a kalácsot, mutatja az okos fejét, s persze inti a nemet, főleg az alszol kérdésre.
Sajnos egyre közeledik a műtét időpontja, dehát ez van.

Csipkebogyó
Szorítok anyukádnak! Remélem minden oké lesz vele!

Judit
Jordannak boldog 1. szülinapot!

Djeszter
Itt Móron szerencsére megúsztuk a jeget!

Üdv mindenkinek!
Judus
judus

Sziasztok!

Szerencsére kihevertük ezt a nyavalyát! Kép Ismét eszünk rendesen, lázunk sincs, volt kint ma nálunk a dokinő és minden ok! annyira örülök!

ÉÉssss tegnaptól 4 fogacskánk van, elképzelhető ettől is lehetett, de a drnő vírust mondott, ,mert kicsit piros a torka, de már múlóban.

Szóval jól vagyunk, csak ezért jelentkeztem, apá
nak is kutya baja, most itthon van egész héten velünk. Készülünk Dani 1 éves szülinapjára. Kép

Puszi
gumicukor és dani

profilomban van új kép a zoo-ban

KépKép
KépKép
gumicukor

Kryss
Öszinte elismerés a strandhoz!! Kép Dodo egymagában is megőrül a víz közelében, egyfolytában menne befele - hogy tudsz te kettővel elbírni?! nem semmi!! KépKép

Zsuzsa
Én örülnék , ha nem kellene havonta még azzal is foglalkoznom, te meg iderakod a Kép fejeket Kép - tudod milyen hülye érzés ilyen hosszú kihagyás után??? én egyfolytában elfelejtem, ha megvan és emlékeztetőt kell kitennem miatta Kép

gömb
anemona7@excite.com - amúgy benne kell, hogy legyen a profilomban. Bár most, hogy már reggel van asszem egyszerűbben elérsz telcsin, mert nem mindíg van bekapcsolva a gép. (20/328-6969)

gumicukor
tök jó, hogy meggyógyultak a fiúkKép !!
édes a kép...

Dodesz még csak fél órája van ébren, de szétrámolta a kérót, megyek pakolni Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Hali!

Judit!
Jordánnak én is boldog első szülinapot kívánok!Kép
Kép

Álmodtam. Eléggé furi. Szóval született egy kistestvére a Gabinak és Adorjánnak hívták. Meghalt kb 3-6 hetesen már nem emlékszem. Sírtam, de meglepően könnyen továbbléptem rajta. Mintha nem is fájt volna az elvesztése, tök érzékeltlen voltam, hiszen még nem is tudott mosolyogni, meg ilyeneket gondoltam -álmomban. Ti értitek ezt? Ki tudtok belőle hámozni valami értelmeset?

na megyek, mert gabi rángat
sasha

Kép
sasha

Sziasztok
Hat a varakozasokkal ellentetben eleg hamar (10 orakor )elaludt Alex: )))Nem tiltakozott,lehet hogy tegnap inkabb aludt mint hogy fajjon a foga.
Ejszaka egyszer sem sirt,es 7-ig aludt : )

Rit
Hat neknuk is ennyit ad egyszerre csak hat tutdod Alex sokkal tobbet eszik Dodonal.A napi 6* kajcsibol 3-4 tap igy hamar elfogy : (

Csics
Nagy gratula Petiknek!!!

Sasha
Persze tudom hogy lehet adni,csak a vedonom szerint nem.Hat varok meg egy kicsit aztan en is belekezdek.

Gomb
Nagyon ugyi Lili!!

Zsuzsa
Jo otlet ez a tabla,en egyenlore csak nezem es drukkolok mindenkinek: )))

Rit
Holnap reggel 9-korul megyunk setalni Krisztaekkal,nem jossz velunk egy kicsit pletyizni???

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
de, lehet. majd meglátom. merre mentek???

sasha
http://alom.puha.hu/alomfejto.php
álomfejtő oldal - neked KépKép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Túl vagyunka 2. menjugate oltáson, Emma nagyon felháborodott, de már akkor mikor vizsgálta, pedig az nem is fáj.Kép

Csics!

Hát elvileg lehet úgy keresztelni, de sajnos nincs ennek egy írott szabálya, így némelyik pap lazább, másik meg bigott, és attól függ milyet fogsz ki. hallottam már olyat aki abba is belekötött hogy a szülők nem házasodtak templomban, meg hogy a keresztszülő nem bérmálkodott. Szerintem azért amelyik normális az nem foglalkozik ilyenekkel, nálunk csak én leszek megkerezstelve, a férjem nem, és így megkeresztelik Emmát.

manó

KépKép
manó

Kataa!

Engem 1-2 hónapja teljesen leszúrtak hoyg Emma még 3x-4x tápot eszik, merthogy az már sok ennyi idős gyereknek.Kép Imádom a orvosok és védőnők egységes véleményét.Kép Na persze nem törődtem velük, és mostanra Emma teljesen magától át is állt hogy csak reggel és este eszik tápot, és 3x mást. No meg a plusz nasik mikor mi eszünk, így szerintem nála is kijön a 6 evés, csak a 6. az úgy jön össze hogy egy ksi keksz, egy kis kifli, egy kis kóstoló a mi ételünkből, egy kis buláta.Kép
Egyébkén szerintem mikor nem evett kanálla az a fogai miatt volt, képzeld már 7 foga van, nagyon sok jött neki egyszerre.

manó

KépKép
manó

Judit!
Ez nagyon klassz. Esetleg összehozhatnánk valami talit augusztusban. Én Pestre nem nagyon jutok fel, de itt a városban tudunk találkozni, ha van kedved.

Djeszter
djeszter

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket.
Áfonya! Nagyon tetszett a képeslap!

Mi jól vagyunk, csak mostanában nem szoktam írogatni, inkább olvaslak benneteket.
Napsugár most 8. 10 kg, 76 cm.
Foga még mindig nincs, lehet hogy ezért nem nagyon eszik. A bébiételeket már nem szereti, a mi kajánat pedig ha picit is darabos sokszor előfordul, hogy kihánnya.
Ugyhogy fogalmam sincs, hogyan szoktassam rá a darabos ételekre?
A bútorok mellett szépen lépeget, már mindenhova feláll. Pedig az ebédlőbútorunk kész balesetveszély...
Sokat vagyunk kint a kertben, Napsi kapott a szülinapjára egy tök jó "vizijátszótetet", nagyon szereti.
A tortaevészet is meg volt, minden csupa csoki lett...
Hát, ennyit magunkról, igyekeszem majd többet írni.

Üdv. Ildikó és Napsugár
ildikó

Rit!

KösziKép A baba kucsszóra az irta, hogy igazságtalanul haragszom nálam gyengébbre... Valószinű azután álmodhattam mikor a Gabi nem engedett a helyemre hajnali 5 órakor és jól elaludtam a kurta-furcsa testhelyzetem miatt magam... De ott maradtam melletteKép Álmomban mérgelődtem vajon a GAbira?KépKép

Manó!
Leköröztetek fog ügyben. Gabinak nem jött már 9-e óta fogaKép Így még mindig csak 6 vanKép Gratulálok a fogacskákhoz!

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Megvolt a családlátogatás kollegák részéről. Jól sikerült, nyolcan jöttek. Gergő először kicsit meglepődött (megjegyzem én is mert fél négykor jöttek, én meg ötre vártam őket, de szerencsére már kész volt minden), szóval utána már élvezte a társaságot. Legos kukacot kapott ajándékba, ami egy kis katicát, meg egy madarat(?) tud vinni a hátán és csörögni is tud (ha így végiggondoljuk, elég gáz, de tök ari ám). Szerencsére dednek is tetszik. A kollégák jót babáztak, megállapították, hogy tényleg hosszú baba és milyen nyugis. (haha, ismét jót nevettem magamban). Ja, és azt is mondták, hogy micsoda szerencsém van, hogy ilyen gyönyörűen eszik. Hát, az étvágyával tényleg nincs baj. Most kétszer kap főzeléket és egyszer gyümit, a többi a szopacs, ki tudja mennyiKép Inni továbbra sem hajlandó.
Hisztinek vége hál istennek, mert idegeim kezdtek rojtolódni, remélem így is marad. Alvással kemény voltam, most ha látom, hogy fáradt, megy a kiságyba, cumi és szpáty, szerencsére nincs már hiszti se. De asszem úgyis borul a mutatvány, ha hazautazunk jövő hétre anyuékhoz, de sebaj.
Azért estére jól leamortizálódtunk, gyerek is én is, ilyenkor átkozom magam, hogy nincs mosogatógépKép))
Egyébként nálunk is megkezdődött a mindentlerámolokésszéttcincálok c. móka, lehet az virágcserép, újság, pelenkásvödör, anya bazi nehéz kuktája, stb...Szóval nincs megállás, csak ha alszik, pl. mostKép)

Csipkebogyó!
Anyukád hogy van? Akkor az a 7gabonás Milupa. Apája is hozott egyet a fiának, de én még nem próbáltam ki. Enyim gyerek se próbál felülni, csak a babakocsiban, egyébként a laposkúszást kultiválja, katonáék megirigyelhetnék, olyan szabályosan csináljaKép

Ildikó!
Utólag is boldog szülinapot NapsugárnakKép

Szilcsike
AutóKép Szerintem ne sajnáld, hogy nem dolgozol, úgyis hamar eltelik ez a kis idő. Pont tegnap mondta a férjem, hogy milyen gyűröttek a kollégák, hozzám képestKép

Judit
Boldog 1. szülinapot Jordannek!

Kataa
Mozi?? hát irigykedem, mit néztetek?

Csics
gratula az álláshoz és a hízáshoz PetikénekKép

Gömb
Szépen ül LiliKép

Gumicukor
Jó a kép, hasonlít rád a kisfiadKép

pusz
Judy és Gergő

Gömb
Judy

Sziasztok,

Koszonjuk mindenkinek az elso szulinapi jokivansagokat! NAgyon kedvesek vagytok. Kép

Csics:
Olvastam, hogy Petikenek tejallergiaja van. Megtudnad irni, hogy milyen tesztet csinaltak neki? Amiota joghurtot adok a fiamnak, azota o is hasmeneses es nyugos. Nehany napra lealltam a joghurtal es teljesen rendbejott, tegnap adtam neki megint, persze a hasmenes is ujra kezdodott.

Djeszter:
Te hova viszed a gyerekeket hintazni? Merre laktok Fehervaron? Mondtam Anyunak, hogy nezzen korul jatszoter ugyben. Jordan imad hintazni, szepen kapaszkodik, de azert en nyugodtabb vagyok, ha egy biztonsagos, zart ulesben van.

Mennem kell, keszulunk zeneorara.

Sziasztok,

Judit es Jordan (ot nap hijan egy eves)
Judit

Kataa
Ti még nem tértetek át a napi 2x fözelékezésre????

Manó
7 fog??? - mi még csak 4nél tartunk - azért eszik ő már olyan jókat?KépKépKép

Nem tudom mi van itt, Dodo halál nyugis, aludt is egy jót, játszik ezerrel de: nem éhes Kép Reggel 10óta nem sikerült belevarázsolnom szinte semmit vizen kívül. Ez normális????

Rit és Dodo

rit

anemona7

Azóta már evett!! KépKép - igaz, nem sokat, pici gyümit, pici tápit + chipset - hiába, lenyúlta - de olyan jó ízűen ette, hogy nem volt szívem elvenni tőle KépKép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok

En ma megint kenyeztettem magam a kozmetikabanKép))Szerencsere Alex aludt igy a baratnomnek nem volt nehez dolga.

Rit
Holnap a Dunapartra megyunk,majd kuldj sms-t hogy varjunk –e.
Meg azert nem kezdtuk el mert eddig nem akart ketszer fozit enni,de majd legkozelebb beprobalkozom ujra.

Mano,
Ez jo!Hat ha meleg van akkor o is csak este reggel eszik uvegbol tapot es egyszer delutan a rizspehellyel.Viszont ha normal ido akkor meg 3 orankent ker.Szoval en nem kultivalom a meleget de igy legelabb kibirja az alig 4 orat ket eves kozott Most mar en is azt fogom csinalni hogy fozeleket adok neki helyette es akkor delutan meg majd a gabona vagy rizspepet.
Gratula a rengeteg foghoz.Szerintem nalunk is egyszerre tobb bujik ezert van (bar mara eleg jo mar a helyzet: ))) a nagy nyugosseg.

Judy
A Veszett vad volt a cime es mindenkinek ajanlom aki szereti az izgi filmeket.
Ebben a gyurottsegben lehet valami,mert ram is azt mondtak hogy kipihent vagyok a benti kolleginakhoz kepest; )))Ha-ha.{Pedig ha tudnak hogy itthon szazszor annyit dolgozom mint bent : )))

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó!
Mostanában Hanna is folyton a fülét húzogatja, nagyon tetszik neki, meg markolássza is. Meg az apja fülére is teljesen rá van kattanva. Persze ez a fül huzogatás mindig kaja közben jön rá, és a gyönyörű főzis kezével szépen összekenegeti a fülét meg a haját. Nagyon örül neki, én meg nem győzöm mosni.

Kataa!
Amikor mi kipakoltuk a férjem nagypapájának lakását (az volt az első közös fészkünk, találtunk egy szekrénnyi Fa szappant (a legrégebbinek 1977-ben járt le a szavatossága), kb. 100 db-ot befóliázva, kibontatlanul Kép.A nagymama (aki kb. 15 éve halott) gyűjtötte össze Kép.

Manó!
Hanna semelyik Mildi pépet nem eszi meg. pedig pl. a körtét csak úgy imádja, meg az almát is, de a Mildiket nem eszi meg. (mondjuk nem is csodálom én megkóstoltam és fura az állaga, olyan kocsonyás, és az íze is olyan semilyen egy kis banánnal, érted ?! Kép)
Ő a Milupákat és a Hippet is szereti (én a Milupát jobban, alig várom, hogy hagyjon valamit, de ez az egyetlen amit mindig benyom akármennyit csinálok)
Mi is hitelre vettük a kocsit, a férjem nevére, szóval az hogy én mit csinálok senkit nem érdekelt, nekünk min. 20% önrész kellett (de ez új kocsi), jövedelemvizsgálat nem volt (még jó is mert a férjem vállakozó, és persze veszteséges szegénykém). de így kötelező a casco. Ha a 70%-ot kifizeted akkor nem kötelező (de egy ilyen drága autónál inkább fizetem).
A kocsira terhelik rá a hitelt (tehát az a fedezet, nem a jövedelmed) ha nem tudod fizetni elveszik.

Anemona!
Hanna is a nem szabadot gyakorolja. mondom neki ő meg nem néz rám, csak elvigyorodik, ilyen "persze azt hiszed, mi?" pofival és csinálja tovább. Kép
Ő is lépeget már, ha fogom a kezét. Persze csak rövid távon.

Köszi az autósülés tippeket, pénzünk most nics, úghogy marad Manci amiben van.

Pusz
dec8
dec8

Helló!

Rit!

Lehet, hogy a foga miatt nem eszik, vagy csak egyszerüen melege van!

Kataa!
Örülök, hogy legalább Te tudod magad kényeztetniKép

húha! Úgy néz ki, a fiam kezd átállni a napi 1x-i alvásra. Ma 11-ig nem tudtam lelőniKép De nagyon jól elvolt, alig volt hangja, na persze magyarázott, de nem nyüglődöttKép Aztán 1-ig aludt. Utána azért 4-kor megpróbáltam elaltatni, hogy majd 5-kor keltem. De ő 5-kor lett álmos. Már nem altattam el, mert ugye 6-kor vacsi. Na mindegy mert már alszik.Kép ÚÚÚÚgy szeretem a kis maszatkámatKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha!

Ma Emma is tul képp csak 1x aludt, olyan 1 órát, aztán elmentünk az Árkádba és a buszon aludt hazafelé kb 20 percet és aztán sehol semmi egész nap. persze 8-kor beájult, nem is bánom, remélem holnap reggelig nem is találkozunk.Kép

Fogak: Hát igen, nekünk is hirtelen lett 2-ből 7. Először egyszerr a 2 első, aztán gyorsan még kettő felül és egy alul. Az alsó 2-es foga viszont elég ferdén jön úgy látom, pedig a többi eddig egyenes.

Dec8!

nekünk se volt pénzünk, ezért mi Brevi-t vettünk, ez az maga árában elég jónak mondják, 19000 Ft volt, nagyon jó oldal védelme van és nagy ülés. Ilyen árban még a Cam van meg a safty baby, de azok állítólag nem annyira jók biztonságilag, bár sokan esküsznek rá.

Kataa!

Emma is 3 óránként eszik, 8-kor, 11-kor, 2-kor, 5-kor és 8-kor, ekkor megy is aludni. persze előfordul csúszás, de a lényege ez.

Gömb!

Az árkádbana játékboltban láttam olyan szobahintát, aminek nem olyan kicsi az ülése, hanem műanyag, mint az ajtóra akasztós, és elég magas a háttámlája, sezrintem az legalább addig jó,m int az ajtós, igaz, elég húzós volt az ára 17000 Ft. De ha megnáézitek a márkáját hátha be tudja szereznni a barátnőd.
Ja, és képzeld a baby bellben volt cam balla-balla rugós hinta. Hát én most láttam élőben először, és le voltam döbbenve. Ugyanannyiba kerül minta miénk (abc designe) és azt kell mondjam hogy silány minőség. a mién sokkal szebb kidolgozás és nem műanyag a beülő hanem rendes anyag és mélyebb is a beülője. Szóval nem csodálkozom hogy a férjednek nem tetszi, nekem se tetszik.Kép Van amiénkről fénykép a fotóalbumban. (bár becsapós mert fotón a balla-balal nekem ugyanolyannak tűnt)

manó

KépKép
manó

Judit!
A vasút környékén lakunk.
Itt nálunk elég pocsék a játszótér. Most sok helyen szépen rendbe tették a városban, de itt szinte egy baba sincs, így ezt nem csinálták meg.
Mikor még volt suli, a Tóvárosba jártunk, ott elég jó a játszótér, csak néha annyian vannak, hogy ki lehetne tenni a megtelt táblát. Ha normális játszón szeretnénk lenni, elsétálunk a vidámparki tóhoz. Igaz ott árnyék nincsen. De jó a Zichy liget is szerintem.
Ti merre felé lesztek? Anyukádék merre laknak?

Dec8!
Marci is állandóan a fülét piszkálja. Én már kezdtem azt gondolni, hogy fáj neki, bár semmi nem utal erre. Ezek szerint csak játszik?

Djeszter
djeszter

Sziasztok
Ma húzós napunk volt, kiscsajszi úgy döntött, hogy ma nem alszik napközben. Álmos volt, fáradt volt, de aludni azt aztán nem........Kép Igy aztán ment a nyüglődés, meg a szenvedés egész délután. És ahhoz képest, hogy 6-kor keltünk, most tudtam lerakni az ágyába. Én nem tudom, hogy hogyan bírja..........Kép én már nem bírom Kép

Dec8, Djeszter
Nálunk is a fül a menő, csak ő saját magának tépkedi. Ilyenkor tudom, hogy nagyon álmos.

Autó
Képzeljétek, ingyen csinálták meg az autónkat, mert kellett a számítógépén a csávónak csinálni egy két perces melót, apa gyorsan megcsinálta, így még az anyagot sem kellett kifizetni. Mit mondjak, jól esett Kép

Na megyek, mert apa befejezte a másik gép szerelését, megyünk végre alukálni. Szép álmokat minden gyerkőcnek, hagyjátok anyát aludni. Remélem engem is hagynak ma kivételesen.

Szilcsike és Szilvike, akinek az alvás nem az erőssége
szilcsike

Jo reggelet !!!

Dec8
Nalunk a baba szappan volt a meno.Ja es nehany 1976-os villamosjegy.: )))

Sasha
Nalunk is ez a helyzet,csak gyozzem kivarni mig delutan elalszik.Pont mostanaban gondolkoztam hogy kene lerakni ebed utan hogy szokja hogy ilyenkor kene aludni.
Persze legyen hozza jo kemeny szivem ha nem akar es sir.

Mano
Hat miota ilyen vilagos van reggel kel mar 6-kor,en meg alig elek meg,de szerencsere apa van olyan kedves es behozza neki a cumisuveget en meg felkomaban beadagolom neki: )))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok, ismét gyönyörű idő van - ennek örömére itthon vagyunk Kép - de hát mit csináljak, az én csöppem reggel 6kor már játszott - persze mi csak tettettük az alvást - így már nem ment. Aztán most kajcsiztunk - és közben bealudt. Én meg nézem itthonról a jó időt - bár később kimegyünk játszani, de akkor már ő fent lesz és nem tudok egy jót szundizni a napon - pedig olyan jól esne!! sebaj, mindjárt fogok egyet itthon.Kép

Kataa
megmondom őszintén a Dunapartot nem szeretem - legalábbis itt. Olyan keskeny kis sáv van, hogy simán ott érzed az autók bűzét + mindenki oda viszi a kutyáját is, mert ugye igazán nincs máshova - szóval még az is kerülgetni kell - akkor inkább parkozunk valamerre. de azért köszi, hogy szóltál.

gömb
hova tűntél?? régóta lem láttalak!!

pszi
te is eltűntél!!

sasha
Nálunk meg pont mostanában kezdett jókat aludni!! kopp-kopp Idáig volt a napi 3x v. 4x 10 perc - most meg 1x, de az jó hosszú - 2-3 óra!!! KépKép

dec8
hát ez az - az ilyen gyakorlás megy nálunk is Kép szegény macseknak minden nap kiborítja a kajás edényét - az meg csak néz nagy bambán és hagyja KépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Bocsi, de ezt a két képet egyszerűen muszály megmutatnom. Olyan képeket tud vágni, hogy csuda!! Kép IMÁDOM!!

Kép Kép

Rit

rit

anemona7

Kataa!

Képzeld ma Emma is felsírt 6-kor. Aztán fél 7-ig hallgatott, akkor megint, megivott egy üveg teát, kaklit, pelenkáztam, aztán ott hagytam. nyüglődött még 7-ig, aztán kiabálni kezdett, úgyhogy ki kellett venni, így ma ő is 1/4 8-kor reggelizett. De ő nem éhes azonnal ahogy felkel csak kb fél óra múlva. Ja, és a szobája ablakán redőn yvan, így nem veszi észre hogy világos van.Kép Anyósoméknál nincs redőny ott ő is hajnalok hajnalán kel, aztán meg egész nap nyűgös, meg npközben alszik órákat.

manó

KépKép
manó

Hali!

Manó!
Képzeld a gabi átaludta az éjszakát!KépKépKép Na szóval tegnap aludt 3 órát 1-ig. Aztán 4-kor megpróbáltam letenni aludni, hogy max 5-ig alhat. De nem volt álmos. Na bezzeg 5-kor már ki se látott a szeméből, de akkor már hova altassam? 6-kor vacsi, 7-kor fürdés. Fél órával előbbre hoztam az egészet, így fél 8-kor már durmolt, kemény fél órát. Annyira túlpörgött 5-től, hogy nem bírt aludni. De azért fél 10-kor már álomba könyörögtem. És reggel 7-ig meg se nyikkant én meg csodálkoztam hogy mit keresek a saját ágyamban.KépKépKép

RitKép
Dodo nagyon kis huncut és milyen csodaszép!Kép A napközbeni alvásával nincs gond mert eddig 2x aludt 2 órát, csak tegnap egyben a 3-at. Remélem azért még mindig 2x fog aludni!Kép

Kataa!
Hát én azért próbálok igazodi a gyerekhez, de bizonyos dolgokhoz ragaszkodom. Pl az estéhez. Hogy szokja meg, hogy mikor van itt az elalvás ideje este.Kép
Bár gondolom úgyis mindenki erre törekszikKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Rit
Vegul nem jott a Kriszta mert Boti bealudt otthon.Szoval egy masik baratnommel voltam.Megmondom oszinten mi sem jovunk megyunk le-fel csak leulunk a padra es megy a dumcsi meg a kacaj.En nem tennem ki sehol Alexet itt Pesten csak ugy,ahhoz meg kicsi hogy a koszban turkaljon,arra ott a nagyiek kertje.Ahova meg koltoznuk van egy bekeritett jatszo,kitiltva a kutyak es a hajlektalanok is.Nem utolso sorban ott is lesz ilyen tiszta,kulturalt kert mint ahol most lakunk.Inkabb itt vagyunk a pokrocon ahol tudom hogy no kutya es egyeb ; )))

Mano
Hat nalunk az a baj hogy a ket ablak kozott van areluxa,igy vagy sotet vagy nyitott ablak van.LEhet valasztani : )))Szerencsere delelott is aludt es most is,igy megvan a napi 13 ora ; )

Sasha
Persze,mast nem is tehetunk,de nekem az nagyon jo hogy konnyen megtanulta hogy ax esti furcsi-kajcsi utan mar magatol kell 8-korul aludnia es nincs is hiszti.
En igy kezdtem az estihez valo szoktatast is.
Kb 1 evesen mar ugyis csak 1* alszanak a babak,azt kell idoben felvazolni hogy az ebed utan legyen.Legalabbis a sok okos konyv szerint ; )))
Ma peldaul 12-kor ebedelt de altam hogy nem almos csak 1-kor akkor beraktama kisagyba,volt is hiszti de 5 perc utan kivettem es a kezemben elaludt rogton.

Na megyek es fozocskezek.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Nem tudom még tudok-e jönni holnapig, úgyhogy gyorsan írok. Holnap utazunk haza Sopronba 1 hétre és no internet. Nagymamik már tűkön ülnek, mindenki Gergőzni akar. Hát, nézhetnek majd mekkorát nőtt és mi mindent csinál, május elején, mikor otthon voltunk, még csak pörgött, most meg már szélvészkedik. Remélem jut egy kis idő a kikapcsolódásraKépPersze úgyis elkapatják, de sebaj, ezért vannak a nagymamikKép
pusz, rohanok pakolni meg fodrászhoz, majd gondolok Rátok, addig is szép napokat:

Judy és Gergő
Judy

Kataa!

Hát a reluxa tényleg nem az igazi, nálunk is csak Emma szobáján van redőny, mert régen az volta hálónk, de nagyon szupi.
Hát a belvárost nem ismerem, de amúgy én le szoktam etenni az Emmát pl játzsón itt a lakótelepen. Nagyon szereti, ma is megismerkedett egy 11 hónapos kisfiúval, még lapátot is kaptunk kölcsön, aztán persze egyszercsak fogta magát és feldőlt, az egész képe csupa homok lett.Kép De sabaj, kell aza kis kosz!!!
Nálunk mondjuk kutya is van, úgyhogy szegénykém ebben a dologban sincs túl sterilen tartva, merte gy szőnyegen hemperegnek Bori kutyával, sőt néha elkapja, mega kutya is megnyalja, igyekszem sűrűn mosni a kezét, de van hogy nem sikerül és bekapja a kuytás kezét.KépKépKép Persze más kutyájával én sem engedném össze, a miénket igyekszem tisztán tartani meg orvosilag rendben tartani, de hát ő is az utcán sétál. Hú, most lehet néhányan fogják a fejüket.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Mesélek nektek egy történetet. Ma történt meg velünk, alig egy órája.
Éppen mosogattam, Marci a szobában játszott. Danit kértem, hogy figyeljen rá, ne vegyen semmit a szájába. Egyszer hallom, jön kifele. Leült a konyha ajtóban. Akkor még nem tűnt fel, hogy valami nem stimmel. Aztán elkezdett tovább mászni, és csak fél szemmel láttam, hogy valami van a lábán. Odanézek, hát irdatlan módon kakis. És persze az egész nappali és előszoba, ahol járt. Alig tudtam kibogozni a kakis ruhából. Aztán fürdés, én meg elkezdtem felvakarni a padlóról az időközben már odaszáradt kakit. Marcit ez időre beraktam a járókába. Egyébként nem szeret benne lenni, és mindig kiabál, hogy vegyem ki, de most bűnbánó képpel lapított az alján, mintha szegény bármiről is tehetne.

Djeszter
djeszter

Judy
Jó nagymamizást!!:o

Kataa
Hát az nagyon szimpi is ami nálatok van az az udvar :o:o sajna nálunk nincs ilyen, de azért járunk parkokba, mert ott elengedhetem. Ilyen az Orczy, ahonnan a kutyák ki vannak tiltva v. a sziget, ahol meg rendszeresen takarítanak - vagy a mai nagy találmány: a Szent István park...
Itt találtunk egy tök jó játszóteret, Dodesz végre homokozott életében először. Igaz, ez még nem igazi homokozás, csak ismerkedés a homokkal, de nagyon tetszett neki KépKép:o
sőt találtunk olyan hintát is, amibe egyedül is beülhetett - olyat, mint amiben Balu volt a képen - annyira tetszett neki, sikongatott hozzá KépKép
amúgy meg pihiztünk a füvön és bámultuk a sokféle szökökutat - változatlanul imádja őket Kép
Egyszer gyertek el oda ti is!!

Djeszter
hááááát nem irígyellek a takarításért Kép - de hogy jött ki a pelusból annyi kaki????Nekünk még soha-soha nem volt olyan, hogy akár csak a ruháját is összekakizta volna.

Manó
Megnéztem az albumodat - jó a hinta, szimpi :o

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Rit!
Fogalmam sincs mi történt. Pampers pelus volt rajta. Az az érdekes, hogy a pelusban alig maradt. Azt tudom esetleg elképzelni, hogy állt, és lehuppant a popsijára. A kaki meg ki. Kép
És hát mivel tegnap spenótot evett, jó szine volt.

Djeszter
djeszter

Sziasztok
ma talán már sikerül irnom és elküldenem az üzenetet mert ma már egyszer irtam de valami miat nem tudtam elküldeni mert azt irta ki hogy letiltva az üzenet küldés Kép

Gömb
válaszoltam az emailodra söt küldtem egy smst is neked délután remélem megkaptad a csébéd nagyon aranyosan ül a képen .

Judit
persze hogy elmondom ez egy kilégzéses teszt volt amit csináltak neki egyik nap tejcukora nézték másik nap másra az utobira nem emlékszem viszont éhgyomora csinálták a vizsgálatokat mindkét nap 2dl átlátszofolyadékot itatak meg petikével és utána egy maszkot tetek 15-30stb percenként az arca elé ebe kelet szuszognia és egyfalyta inyekciosfecskedöféleség volt a maszkhoz csatlakoztatva .Ezen kivül vetek vért is töle és UH is megnézték a hasát ,az egyetlen rossz szerintem az volt hogy a vizsgálatok elött nem ehetet,ihatot semmit petike se alata igy volt hogy 6-7orán keresztül nem ehete amit nehezen viselt Kép .De ha aranyanakodsz hogy esetleg nem birja a fiad a tejet akor kérj beutalot a dokitoktol a gasztroenterologiára és ott kivizsgálják majd .

Kataa
irigyelek a kozmetikus ért Kép .

Fülhuzogatás
mi is gyarapitjuk a fülhuzogatosok táborát petike evésközben szereti huzogatni általában természetesen kajás kézel hogy a füle is olyan legyen és evés után legyen mit törölgetnem Kép .

Anenoma
aranyos a kép Dodeszrol Kép .

Mano
én biztos nem szolak meg érte mert én is leszoktam vinni a játszotére hintázni,és mostanába már homokozunk is és az iteni homozoban ahol lakom nincs egyátaln kutyapiszok mert nem engedik be az emberek a kutyájukat a homokozoba ,söt petike is szokot kutyával találkozni és nagyon szereti öket mindig vigyorog ha meglát egyet, ha meg a nagyihoz átmegyünk ott 2kutya van azokat nyuza ha tudja azok is tiszták ,és minden évben menek orvoshoz oltásra meg egyebekre és fürdetni is szokta a nagypapi öket .

Lányok
petike egyszerüen imád sétálni,vásárolni,és játszoterezni délután 16félé már alig lehet birni vele mert anyira nyafog hogy vigyem le de elöbb mindenkép enni szoktunk aztán megyünk le hintázni és párnapja homokozni az elsönap petike is jo fiu volt csak ült a homokozoban és gerebjézet és nem ete meg a homokot mostmár néha-néha ahomokot is megkostolja ha nem vagyok résen vagy ha talál akor ágdarabot akar kostolni Kép söt MA MÁR KÉZENFOGVA MENT APJA KÉT KEZÉT FOGTA ÉS UGY LÉPEGETET else akartam hini amit látam hogy az é fiam kézenfogva megy megis kérdeztem a párom hogy ezt petike csinálja mire azt felelte igen anyira aranyos volt ahogy lépegetet Kép . A másik dolog hogy tegnap este megmutata apjának is hogy feltud egyedül álni a kiságyba mi beültetük a kiságyba ö aba a pilanatba fel is huzta magát állásba és ezt nem egyszer csinálta meg hanem legalább 3x harmadszora már a végén el is estet aminek sirás lett a vége Kép de apja megvigasztalta .

Pusz csics és a Kapaszkodva lépegetö Petike Kép
csics

Hali!

FülhuzógatósokKép Gabi is kb 1 hete piszkálja a fülét, de nem aggódom, mert csak akkor jut eszébe, ha álmosKép Ha kezd álmosodni akkor a szemét dörgöli, ha már ngyon álmos akkor a fülét markolásszaKép

Ja ma voltunk potya egészséges rendelésen és Gabi 10 kg 65 dkg. 3 hét alatt 17 dkg.

sasha

Kép
sasha

Bemasolnam ide Csics hozzaszolasat kijavitva! Tudom nem kert ra senki, de egyszeruen kinyilik a bicska a zsebemben, mire vegigolvasom, annyi benne a helyesirasi hiba. Meg persze a stilisztikai, amikhez hozza sem nyultam, mert teljesen remenytelen! Csics, konyorgok, vegyel mar egy helyesirasi szotarat, es nezz bele neha!

Sziasztok!
Ma talán már sikerül irnom és elküldenem az üzenetet, mert ma már egyszer irtam de valami miatt nem tudtam elküldeni, mert azt irta ki, hogy letiltva az üzenet küldés.

Gömb,
válaszoltam az emailedra, sőt küldtem egy smst is neked délután, remélem megkaptad. A csébéd nagyon aranyosan ül a képen.

Judit,
persze, hogy elmondom: ez egy kilégzéses teszt volt, amit csináltak neki. Egyik nap tejcukorra nézték, másik nap másra. Az utóbbira nem emlékszem, viszont éhgyomorra csinálták a vizsgálatokat, mindkét nap 2dl átlátszó folyadékot itattak meg Petikével, és utána egy maszkot tettek 15-30...stb percenként az arca elé, ebbe kellett szuszognia és egyfajta injekcios fecskendőféleség volt a maszkhoz csatlakoztatva. Ezenkívül vettek vért is tőle és UH-on is megnézték a hasát. Az egyetlen rossz szerintem az volt, hogy a vizsgálatok előtt nem ehetett,ihatott semmit Petike, se alatta, így volt, hogy 6-7 órán keresztül nem ehetett, amit nehezen viselt. De ha arra gyanakodsz, hogy esetleg nem birja a fiad a tejet, akkor kérj beutalót a dokitoktól a gasztroenterologiára és ott kivizsgálják majd.

Kataa
irigyellek a kozmetikusért.

Fülhuzogatás:
mi is gyarapítjuk a fülhuzogatósok táborát! Petike evés közben szereti huzogatni általában természetesen kajás kézzel, hogy a füle is olyan legyen és evés után legyen mit törölgetnem.

Anemona
aranyos a kép Dodeszról.

Mano
én biztos nem szóllak meg érte, mert én is le szoktam vinni a játszótérre hintázni, és mostanában már homokozunk is, és az itteni homokozóban, ahol lakom nincs egyáltalán kutyapiszok, mert nem engedik be az emberek a kutyájukat a homokozoba, sőt Petike is szokott kutyával találkozni és nagyon szereti őket, mindig vigyorog ha meglát egyet, ha meg a nagyihoz átmegyünk ott 2 kutya van, azokat nyúzza ha tudja. Azok is tiszták, és minden évben mennek orvoshoz oltásra meg egyebekre és fürdetni is szokta a nagypapi őket.

Lányok
petike egyszerüen imád sétálni, vásárolni, és játszóterezni délután 4 felé már alig lehet bírni vele, mert annyira nyafog, hogy vigyem le de előbb mindenképp enni szoktunk aztán megyünk le hintázni és pár napja homokozni. Az első nap Petike is jó fiú volt, csak ült a homokozóban és gereblyézett és nem ette meg a homokot. Most már néha-néha a homokot is megkóstolja, ha nem vagyok résen, vagy ha talál, akkor ágdarabot akar kóstolni. Söt MA MÁR KÉZENFOGVA MENT APJA KÉT KEZÉT FOGTA ÉS UGY LÉPEGETETt el se akartam hinni amit láttam, hogy az én fiam kézenfogva megy, meg is kérdeztem a párom, hogy ezt Petike csinálja, mire azt felelte igen. Annyira aranyos volt ahogy lépegetett. A másik dolog, hogy tegnap este megmutatta apjának is hogy fel tud egyedül állni a kiságyban. Mi beültettük a kiságyba, ö abba a pillanatban fel is húzta magát állásba és ezt nem egyszer csinálta meg hanem legalább 3x. Harmadszorra már a végén el is esett, aminek sírás lett a vége, de apja megvigasztalta .

Pusz csics és a Kapaszkodva lépegetö Petike
ideges

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?