Panda!
Nálunk a cseri nem menne, igy is folyamatosan potyog a fáról az, amit nem tudtunk megenni.
Ádám megérezte a nagylányságodat? Azt mondják, hogy megváltozik a tej ize... Hát Nátán nem mutatott ebböl semmit. Már két hete gondoltam rá, hogy esetleg megjön, mert volt bövebb, félidösnek tünö hüvelyváladékom. Mondtam is a páromnak, hogy ez most vagy peteérés, vagy felfáztam vagy valami fertözésem van. De továbbra is szép szintelen, szagtalan volt, el is múlt (egyébként biztos mentem volna orvoshoz...). Ettöl függetlenül azért váratlanul ért, hogy megjött, mert annyira nem volt (hála Istennek) semmi jele. Nem fájt, nem éreztem elöre, hanem hipp-hopp.
Ja, és nem hiszem, hogy összefüggésben van vele, de Nátán négy napja ÁTALUSSZA az éjszakát! Már annyira megszoktam a felkelést, hogy tisztára csodálkozom, hogy minden eröltetés, alvástanitás nélkül magától. Már valahogy be is álltam rá, hogy mi még kelünk egy darabig, legalábbis amig szopi van napközben, mert hát minek hagyná ki az éjszakait?
És most minden reggel 5 óra 10 perc körül fel is ébredek, és örömmel megállapitom, hogy "jé már világos van, és Nátán ma sem kelt fel" (ált. 1-2 óra között kelt korábban, ugyhogy 5-kor már hurrá van). Igaz, emiatt egy kicsit elöbb ébred, rendszerint 1/4 7-kor már kukorékol, de ez legyen a legkevesebb!
Tüni!
Hát ehhez kell kitartás! Drukk a tejszaporitáshoz!
3 pisis pelus elég lehet egyébként (kérdés, hogy mennyire van tele), nekünk sem szokott több lenni, igaz, én nem cserélem le akkor, ha csak egy kevés van benne. Csak akkor, ha kakis is.
Nem nagyon tudom, hogy mit lehetne tenni, mert nálunk csak a kivárás jött be. Ha Nátánnak nem volt kedve enni-inni (stb.
), akkor én eröltethettem, akkor sem volt hajlandó. Ugyhogy nem is nagyon tettem. De nálunk ezek valahogy ugy mennek, hogy elöbb-utóbb minden megoldódik, és cseppet sem elöbb attól, ha én görcsölök rajta. Most már rendesen eszik
, pedig mennyi gondunk volt vele, hogy nem. Hajlandó végre csörös pohárból inni
(persze a szopit még mindig favorizálja). És átalussza az éjszakát.
Tudom, föleg akkor nehéz a gyerekre bizni a dolgokat, ha a kevésé pisis pelus mellé még keveset is hizik, vagy ráadásul a dokinéni tápszerrel fenyeget (ilyen nálunk nem volt, de nem is adtam lehetöséget rá).
Csipkebogyó!
Ne legyen semmi baj az anyukáddal!
Beszti