Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

ja igen, a heim pálban az ambulancia se semmi

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

jutta!
Lehet, hogy azért kel fel sírva Dorka, mert megijedt, hisz nem a kiságyba aludt el, ahova idővel beraktátok. Ez is szokta zavarni a gyerekeket, főleg, ha éjjel kel fel máshol.
Én fektetve szoptatok, és elalszik mellettem Ákos, majd mikor már mélyen alszik berakom a kiságyba. És megint itt a pólya, mert abba rakom be, így észre sem veszi a gyerke a helyváltozást.

Andi!
Lehet, hogy tényleg ez a gond.
Nekem furcsa lenne, ha nem minden pelus lenne kakis. Ákosnál első napokban alíg volt, már megijedtem, jó tudom 3 napig sem lehet, de már Manónál megszoktam, hogy napjába többször is van.

Cumi!
Sokan dicsérik a Mam-os cumikat is, állitólag cici kialakítása van, és a bevonat is hasonló tapintású, vagy mi...:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi:
cukik. :)

Gabcii:
de Lilla nyammog, eddig 10-12 perc alatt megette, most meg nyammog, bealszik, megunja stb... éjjel is 70-t evett, majd 1 óra múlva meg visítás, h ő éhes ám még, így evett rá 2 órára. :?
Szval asszem kipróbálom a 2 lukut. :) Max nem jön be. :)

Ciripke:
hát a ciciből nem 1 lukon jön ám a tej. :) Legalábbis nekem anno 7-8ből spriccelt mikor fejtem. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Most mértem Lillát, 4280 g. :shock:
Brutál mód hízik. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Andi!!
Gratula a 4 kg-hoz... szerintem minimum ott tartotok kb. mintha időre születtek volna! Nem semmi, ügyik vagytok!

Jolka, teát hogy csinálod? (pontosan milyen tea - márka is - mennyi víz, hogy forralod, mennyi ideig áztatod, miben adod - ízesíted??)
- ok teljesen hülye vagyok hozzá...

Ja cumi: szerintem idővel a ciciből is gyorsabban jön, vagy ha nem akkor a 180 ml 6 hósan nagyon lassan jönne ki...
(mondjuk nem nálam "erősebb" cicőből 100 ml / 10 perc... talán ez is a baj... így sok levegőt nyel állítólag)

És alvás: este okés... 8-től reggel 5-6-ig 1x kel, kaja, altatás (összesen kb 1 óra) közben alszik (mondjuk a végén 1 órát már nyöszörög, meg mindenféle hangokat ad ki) de nappal szinte semmit nem alszik... még ölben sem, sőt a babkocsiban is 5-10 precekre alszik be... Közben meg álmos/ásít és nyűgös egész nap... :cry: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, te is növeszgeted a kiscsajt...

Dorka 3 hetesen 3,43 kg és 3,3-mal született (3,05-ig fogyott).
Ez most jó?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
sokat eszik, sokaz hízik, nem tok mit csinálni. :oops:
A normális a heti 20 dkg.
Szval Nektek sztem jó a 3430 g.

Mi 2780-al születtünk, 2640-re fogyott vissza, 2680-al jöttünk haza. 3 hetesen 3450 g volt. Szval ő hízik többet, mint az átlag. :oops:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok
vagyok,csak olvasok,most is Maja már parancsol az ágyba

vendégjárás volt kicsit sokkk is volt belőle,ma is volt program ill vendég,Maja meg ügye olyan amilyen.Ma fejbe vágta Bibuskát a bébitükörrel,most plüss csörgőkre vadászom éppen.Plusz szabadidőmbe intézem a netes üzletiügyeimet :-)
Rendeltem pihiszéket is ill vezsek egy anyukától ,mert Maja nem negedi bele Bbit pedig ha beletudom rakni olyan szépen nézelődik.
Maja múgy egész nap ,napok óta megint kegyetlen raplis.Bibinek is ma pocifájós napja van.Lehet a salátától???zöld a kakkancsa ill alig jön neki de az zöld,azt várom hogy kipakoljon akkor talán végig ment rajta eza görcs vagy kaja vagy mittom én.Ő sem aludt szinte egész délelött aztán délután két nagyobbat kumikált.

Jutta
teljesen jó a hízása Dorkának,szegénykémet sajnálom nagyon a pocija ,nyügije miatt :-( Maja is ilyen volt ölbe okés aztán ha letettem már pattantak is ki a szemei,?igaz Bibnél is megvárom,hogy bealudjon mélyebben és akkor rakom le,de akkor mindig helyezkedik és kényelmesen ott alszik be teljesen.Újabban hason aszik.Dorka hogy alszik?Bib azóta nagyobbakat alszik.
De a kiscsajod azért éjjel jól nyomja. :-)

Bibus 2860al született 2700 valamennyivel jöttünk ki és ma 3760 gramm volt és simán jó neki a 62 es cucc ,már elis kezdtem árulni az első adag ruhát. :D

Andi
gratula a 4kilóhoz :-)
kitartás drágám jó napok rossz napok

de igaza van Móninak ,hogy olyan hamar nőnek annyira kis ingyombingyomok :-) itt volt egy 3 hós baba és csaklestem micsoda különbség van közte és Bibike között,napról napra változnak örüljünk nekik akkor is ha hurcibálni kell őket meg atatni meg komfort cicizni és igen is nincs jobb mint babávala ludni na jó ez nem neked szól :-) én szeretk na

Nálunk Nuk cumi a menő

Ciripke
nem gyenge a kórházi sztorid apaának is elege volt már mire haza jöttek ,éjjel nappal égett a szobályukba a villany 11 volt mire elaludt Maja erre 5kor jöttek lepedőt cserélni stb de a legdurvább az volt hogy bent hagyták a branült a kis kezébe Majának hogy ne kelljen bökni mégegyzser erre utolsó nap mégis megbökték a másik kezét úgy hogy szétdurrant az ere.Apa mondja neki ne sírj kicsim nem böknek meg,erre a nő,de megbököm.

nem tok vissza olvasni,mert megnt dili van dobok gyoran képet [ Kép ]
Vendég

Sziasztok,

jó rég nem voltam, de kezdett az az érzésem lenni, hogy netfüggő lettem, pláne mikor már Nadinnal a kezemben olvastam, úgyhogy egy időre szándékosan hanyagoltalak Titeket :cry:

Timi, édes nagyon Bibi.
Lányok, igaz mi nagynak születtünk, de ma mértem Nadint, és 4670! Ez normális?! 4100-zal született, 3750-nel jöttünk haza, és ma pont 4 hetes. Viszont még csak egy-két 56-os cucca kicsi rá, és hébe-hóba hordunk csak 62-est, pedig 55 cm-vel született, szóval azért hosszú is. És mintha kezdenénk mi is hasfájósak lenni, de csak este, viszont úgy vettem észre, hogy ha kaja közben is többször büfiztetem, akár 4x 5x, akkor jó.
És még egy sikerélmény: ma reggel majd 1,5 órát elmaradt fekve, igaz cumival a szájában. Általában nem fogadja el a cumit, ez kb. a harmadik alkalom, de örülök neki, ha elfogadja, mert legalább addig is szokjuk a háton fekvést. Hamarosan beszerzünk egy járókát, meg egy játszószőnyeget, mert már kezdett nagyon úgy festeni, hogy ha nem alszik, akkor vagy eszik, vagy rajtam lóg. Egyáltalán nem tudtam már éber állapotában lerakni, szóval a ma reggel az haladás. Elaludni viszont ő is csak rajtam alszik el, vagy ha apa ringatja a kék párnán.

Jutta, Te büfizteted eleget Dorkát? Lehet, hogy őt nagyon sokat kell, meg masszírozni közben a pocakját a bal oldalon.
Az viszont szuper, hogy este ennyit alszik. Nálunk éjszaka sajnos sokszor órákig fent van, különösen a hajnali kelés után, mert nappal még elég sokat alszik azért.

Babynoss hasmasszázskrémet próbálta valaki?! Nekem most ez a tervem..

Andi, mennyi időre születtek az ikrek? Ne csüggedj, szerintem nagyon ügyes lehetsz. Tudtok menni a bébikkel mindenhova ahova kell, doki, meg ilyenek, egyedül is mindent megoldasz. Én még babakocsis sétára is nagyon nehezen indulok el Nadinnal, nemhogy valami célirányos helyre menjünk! Már most tartok attól, hogy hogy megyek el a hathetes kontrollra.

Hajni, szerintem is érdemes megpróbálni a kétlyukú cumit. Nem jó, ha mindig bealszik a kaján.

Gabci, sztem azért alszik el inkább apán Ádi, mert rajtad mami-szagot érez, és az feldobja :lol:
kertikiri

Hol van a profilom, ahová be kellene szúrni a vonalzóm kódját? Mostmár csináltam, de fogalmam sincs hova kell beszúrni, béna vagyok... :cry:

Egyre több Nadinon a kiütés. Mostmár a fején, a fülén, a szemhéján és a nyakán is vannak!!! Ez még mindig lehet, hogy tejkiütés, vagy aggódjak??!!
kertikiri

Kiri, legfelül... segédletek, legördülő menüben van a profil

Kép
an°°di

Kép

kicsi a rakás

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

vonalzópróba
kertikiri

,,m.
kertikiri

ááá, béna vagyok
kertikiri

még 1x

KépKép
kertikiri

:lol:

KépKép
kertikiri

Sziasztok Csajok!

Marci fél 12 óta alszik, azaz 5 órája. És cumival!
Profi cumisokhoz kérdés. Mennyi időnként hogy tisztitjátok a cumit? Hány darabot használtok egyszerre (szóval értitek, nem egyszerre, na de...)? Délelött voltak vendégek, utána átvittük a nagyokat a mamához, aztán voltunk fogorvosnál (augusztus 18án kellett volna mennem, na most jutottam el, most pösze is vagyok rendesen, na mindegy mert igy a képemet elnézve jó kuszák még a fogaim) utána hazajöttünk, betettem a spejzba autósülésbe, kinyitottam neki az ablakot (ridegtartás), egyszer ébredezett behoztam a szobába, na most kedz mocorogni. Szóval ma is fejtem 60at, de csak egyikből, sütöttem rántott husit.
Megkaptam a dmes csomagomat, abban van is egy ajándékcumikupon, holnap ki is váltom.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

??????

KépKép
kertikiri

Help vki a vonalzóval!

Ciripke, mindenki nagyon szép a képen! :P

Mi nem sokat cumizunk, csak alkalomszerűen, de én reggel és este kifőzöm a cumit, hátha kell. Eleinte a chicco folyadékkal sterilizáltam, de aztán belegondoltam, hogy ha befolyik a cumiba, azt nem tudom leöblíteni, és Nadin kiszipkázza onnan.... :cry:
kertikiri

bemész a profilon belül oda, hogy aláirás és oda másolod be ezt a sort!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

utána "elküld" gomb!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

kertikiri!
nekem igy néz ki egy sor, szóval valami ilyen tipusu bigyót (eleje vége url) keressél és ezt másold be amikor csinálsz vonalzót

Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

csajok, én bemásoltam a sort erre betűk helyett konkrétan berakta a vonalzót!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

url=http://babafalva.hu]Kép[/url

na igy néz ki csak az elején végén még van egy egy szögletes zárójel, na én is jó anti-rendszergazda lennék!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

ne máááááááááá, ez hibásan is értelmezi a képletet!!!! feladom!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!
Hajni, Gabcii, Timi! Ti rendeltetek pihiszéket a neten, ugye jól emlékszem? Nincs most időm keresgélni... Felraknátok újra, h melyiket és honnan rendeltétek? Na meg milyen szempontok szerint választottatok?! Köszi a segítséget!
Amúgy, jól vagytok?
Kertikiri! Ne add fel a vonalzót! Már közel jársz! A többiek leírtak már mindent! (És ne izgulj, én is bénáztam mire megcsináltam! Vagyunk így egy páran! :lol: )
Nagyon fáj a fejem, ne haragudjatok nincs nagy kedvem most írogatni... Alig látok a migréntől... És már megint szopitime van!
TAlán holnap!

Kép
ermoni

Hali
Bibus óránként eszik,már teljesen kiszipolyoz

Móni
szerintem eza legjobb amit a csajok is vettek nekünk is olyan van és lesz még egy :? Szóval ez kető az egyben dönthető 2 fokozatban,rezgős ami nagyon jó ,Bibus is imádja ,Maja sokszor ebbe aludt el régen.Ki is lehet támasztani fixre,van játszóíve ami levehető.és 15 kilóig jó asszem,tehát ülve simán jó 2-3 éves korig minyimum

mingyá kikeresem a linkeket
http://www.arzuhanas.com/
na itt most nincs,de a csjok innen rendelték
http://www.jatsszvelem.hu/index.php?lap=89
innen a 2ik
Vendég

Móni:
én a www.arzuhanas.com-ról rendeltem, asszem Gabcii is, de most néztem és nincs fent nekik ez.
De látom Timi felrakta a linket. Na szval nekünk is olyan van. :)
Én is amiatt vettem ezt, mert 18 kg-ig jó és ugye nálunk necces volt, h ha Marci belelül ne törjön szét. :) De szerencsére nem akart, mondtuk, h ez a babáé és nem izgatta a dolog. :)
De a rezgést szereti Lilla is, és ennek jó ára van. :)

Ma vettem új cumit az üvegre, de nem 2, hanem 3 lyukut.
Olyan szépen eszik vele, megette mind, 10 perc alatt, nem alszik be.
Éjjel meg megint 80 ml-ket evett 2 óránként az 1 lyukuval. :evil: :evil:

Ma bevásároltam, vettem 3 csizmát, jót tett a lelkemnek.
Meg öregedtem is 1 évet, szval ebből 2 ajándék, mivel mindenkitől pénzt kapok. :roll:

Ciripke:
jó a kép Rólatok. :)

Többiek merre???

Kép
Kép
h@jni

Hajni, Isten éltessen! :lol: Én is skorpió lányka vagyok ám, majd szombaton ünneplek :-)
Ciripke, köszönöm a segítséget a vonalzóval, próbálkozom még...

Nekünk a másik Fisher Price pihenőszékünk van, amelyik nem hintáz, csak rezeg. Úgy kaptuk a sógoroméktól. De én nem merem belerakni! Bele lehet egy négyhetes babát?! Hiszen még magától nem tud ülni, nem lesz rossz a gerincének az ücsörgés? Na jó, mondjuk gondolom nem órákat ücsörög benne..... A rezgő funkciótól meg félek, hogy epilepsziás lesz.. :shock: A Ti gyerekeitek szeretik?!
kertikiri

na végre :lol:

KépKép
kertikiri

Kertikiri:
Nekünk is az van. :) Meg Gabciinak és Timinek is. :)
Epilepszia??? A rezgéstől?? Erről mesélj csak Nekem. :oops:
Amugy ha kitámasztod akkor majdnem fekszik, szval jobb, mint a hordozó, 0 hós kortól lehet, Lilla imádja. :)

Kép
Kép
h@jni

Ja és köszi a köszöntést, és gratu a vonalzóhoz. 8)

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!

egykezes vagyok, nincs nagybetű!
az ütő megállt bennem, mikor benéztem az árzuhanásra... aztán megnéztem a maileket és ott volt a levelük,hogy postázták a pihiszéket.talán holnap meg is jön végre. csak 1 hete rendeltem meg végülis :evil:
szal Móni, Timi már leírta mi alapján választottuk.
ma voltunk oltáson. Ádika nagyon ügyes volt. nem sírt. azóta szakaszosan alszik, ha felébred, keservesen felsír. biztos fáj a lába szegénykémnek.
volt súlymérés is, 5200g. tele volt a váró 2 hónaposokkal. hát, meglepődtem. Ádika elég nagy baba. a védőnő szerint is, kb mint egy 3 hónapos. a kaja mennyiségét, én szabályozom, node a hosszát neeem.
Jutta: egyenletesen gyarapszik Dorka, ne aggódj.
Kertikiri: már írtam, hogy az url elejűt másold be a profilba.
Gratulálok Nadin nyugisabb napjaihoz :wink:
Timi: nagyon édes Bibus.(nászasszony :wink: :lol: )
Ciripke: annyira aranyosak vagytok a képen. Bettike rád hasonlít, Barnu Apára, Marcika meg még nem tudom kire.
Na, most el, mert Ádi úgy döntött, előrébb hozza a fürdést. Ma is kaka nap van.

Kép
Kép
gabcii

Hajni, nem tudok semmit, csak valahogy úgy érzem nem jó az a rezgő funkció. A könyvek is azt írják, hogy semmiképpen ne rázzuk a gyereket, mert baja lehet az agyának. De biztosan nem véletlenül teszik bele ezekbe a székekbe, szóval no para. De a bölcső funkciója az biztosan jó, én azt használnám, ha lenne, de a miénken az nincs.

KépKép
kertikiri

Ciripke
szper a kép,kicserélheted az avatarod :wink:

Kertikiri
nyugodtan belerakhatod Nadint a székbe és a rezgéstől bizti nem lesz epilepsziás :-) nem véletlen rezegnek ezek a székek :wink:

Gabci
esetleg borogasd be édeskének a lábát,puszi rá :-)

myugi egy hét jó idő :-) kíváncsi vagyok bejöne Ádinak is a szék

Hajni
3 csimma???az igen

én is elterveztem,hog költök magamra,erre disznóvágás esz helytte :?

Boldog születésnapot :-)

ha már itt tartunk apukám 15én lesz 50 éves,szeretnék valami maradandót adni neki,ötletek????

Bibi is kezd elromlani :-) ha fent van jobb ölbe, csak néha bír ki ittott 5-10 percet.Maja meg egyre jobba kimutatja hogy szereti néha túlságosan is. :-) meg olyanokat mond,elkezdett babázni jön hozzám:Timi, baba bekaklt,pfúj,adok rá tiszta pelust,jajj,nem hiszem el,meg ilyenek :-) de akedvencem amikor bealszik Bibus és viszem a kiságy felé ,erre jön a kisasszony :alszik a baba? szia baba és felhúzza a zenélőt stb.
egyre többet "játszik " vele,éha elég félelmetes mert fölé hajol aztán a nagy loboncától nem látom mit csinál.Bakker ma nem aludt és fent van 8 óta és még mindig pörög.vháá ördögnő.csináltunk végre fürcsis képeket :-) mindjárt megnézem milyenek lettek

Andi,Jutta,Jolka,Kat,Zsu?????? ki merre???
Vendég

nuni takarásba :-) Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

A kisasszony 1 helyen hajlandó elaludni: a cicin....

Tehát szoptatok, büfi, vissza cicire... minimum 20 perc várakozás - óvatosan leteszem... és így se tuti a siker... no ennyi...

Kaki az nuku mostanság... 1x volt hőmérővel tegnap.... néha meg tekergeti magát... hát gondolom próbálkozik...

Hajni boldog szülinapot!
Timi jók a képek!
Kertikiri, jó a vonalzód!!

Jutta

KépKép
jutta

Timi:
nagyon édes Bibi. :)

Kertikiri:
most jól beleraktad a fülembe a bogarat. :oops: :roll:

Jutta:
kitartás és jobb napokat.
Amugy ma Lilla is alig alszik,max. rajtam 10-20 perceket.

Marci rámugrott, elvesztettem az egyensúlyom, de nem akartam, h leessen, így megtartottam, akkorát reccsent a hátam, h kb, megmozdulni sem bírok. F@sza. Lehet éjjel még a balesetin kötök ki. :shock:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!
mi megvagyunk, elég jól, csak tegnap kardiológián voltunk Petrával (semmi gond, van vmi kis lyuk a két pitvar között, ami benő, de 1 éves korában kontroll). megint kendőben nyomultunk metróval, irtó ügyes ez a nő, imád csavarogni, mint az anyja ;) megyünk is megint haza vidékre hétvégén, hadd szokjuk. délután meg hitelt intéztünk... elég fárasztó nap volt, nem bírok én ilyen sokat figyelni fontos dolgokra. estére totál kipurcantam, de a disznó már nem csak álmodik makkal :oops: :oops: :oops:

Huba tegnap megint csak egyszer kakilt, pedig 1-2 hete még napi 4-5 kakis pelus volt :roll: :roll: nem értem! de este, miután mindketten véigordították a fürdést, 20 percen belül mindketten bealudtak. Huba mondjuk kivételesen rajtam aludt el, mert annyira szenvedett, h megesett rajta a szívem. éjjel kaja 2kor, utána 6kor.

Hajni,boldog születésnapot!!!! 3 csizma, tyű! az én vádlimra eddig egyetlenegy jött fel, az meg túl meleg volt... nekem nincs csizmám.. brühühü :cry:
na, mindjárt visszaolvasok, csak ragadok a tejtől, és túrószagom van, így irány a zuhany mindenekelőtt
:arrow:

Kép
an°°di

ja, Timi, ez a nő!!! iszonyú cuki!!!!!! :D

Kiri, csak összejött! :wink: érdemes volt várni! képek? 8) :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Isten éltesse a szülinapost! :lol:

Hát ti is csavarogtok!Mi is szoktunk sétálni nagyokat!
Nálunk is volt egy kis kaki gond meghőmérőztem akkor volt egy pici és jobban érezte magát a drágám .Szegénykém nagyon tekerte magát aztán fürcsi utánn volt egy jó nagy és még öltöznünk is kellett!

De azért néha tekeri magát!Simizem a hasát akkor megnyukszik!
Sajnálom nagyon most elvan a kiságyban gagyarászik!

Kép
mogyoland

mégsem írkálok vagy reagálok. alszanak a kis ökrök 7 óta, így én is eldőlök egy picit. remélem, csak 10kor lesz a következő kaja 8)
még jövök ma
:D :arrow:

Kép
an°°di

Jó reggelt. :)

Lilla éjjel csak 1x kelt enni. :lol: :lol: :lol:
Evett fél 10, 3/4 4 és utána csak '/2 8-kor. Ezt megbírnám szokni. :wink:

Köszönöm a köszöntéseket aranyosak vagytok. :)

Andi:
én is nehezen találok csizmát, de nekem meg pont az a bajom, h eláll a vádlinál. :evil: :evil: :evil:
No, de most találtam. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Amugy cipő és táska mániás vagyok. :oops:
Tényleg, vennem is kell hozzá táskát, de apuka asszonta, ha hazamerek hozni még 1-et is akkor elválik, mert a gardrobbol már kifolyik a táska. :? No, máá bizti elfelejtette ezt. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hát remek éjszakánk volt!!

Este fürcsi után 8-kor kaja, hosszas komfort szopi... beájulás, fél 4 kaja, komfort szopi beájulás... reggel 7-kor kaja, szopi, alvás (na ekkor csak egy fél óra) azóta pihenőszékben nyomjuk, de már kezdjük unni...
Mondjuk a pihenőszéket cumival és azzal együtt bírjuk ennyire, hogy Anya rinatja alattunk és néha megsimiz, de valahogy el kell kezdeni...

na 10-kor kaja, megpróbálom újra elaltatni...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Hajni: Boldog Szülinapot! Hogy van a hátad?
Kertikiri: azt még akartam írni, hogy a rezgőszéktől tuti nem lesz epilepsziás a gyerek!. Ha naphosszat vibráló fényben lenne, na akkor lehetne aggódni max! Az meg, hogy ne rázogassuk, mert nem tesz jót... gondolom a pihiszék nem rázkódik annyira, hogy a lelket is kirázná belőle, a másik meg, hogy ha sétáltatod, a babakocsi is rázkódik... ugye jó kis magyar utak, járdák. :wink:
És a kiütéseit, meg ha bekened anyatejel, és elmúlnak, akkor tejkiütés volt. (de ezt már írtam még régebben)
Jaa és jó lett a vonalzód, ügyes vagy.
Andi: jól nyomjátok a csavargást. Én még gondolkozom a hordozókendő és a kenguru közül melyik legyen. A hordozókendőtől olyan parám van, hogy nem tudom megkötni rendesen és kiesik belőle :? Pedig úgy szeretnék két szabad kézzel sétálni.
Örülök, hogy jól tellt az éjszaka ( Apukának is) :wink: :lol:
Látod, megvan a császár előnye. Én még nem merek összebújni.
Pedig már úúúgy szeretnék ! Szüléskor jól végigrepedtem és elég sok belső varratom volt.
Csimmám meg nekem sincs, mert tél végi akcióban vettem egy jót, ami nem jön föl most a lábamra. Terheség alatt nőtt egy fél számot.

Az éjszakánk nekünk is jól tellt. Ádinak beborogattam a lábát, megkapta a lázcsillapító kúpot megelőzés képpen és szunyált 23- 7ig. :lol:
Reggel meg kaja után, olyan aktív volt. Nem fáj a lába már hál isten. Nagy játszásába meg azt mondta hülye. Persze baba tájszólással, de úgy hangzott :lol:

Kép
Kép
gabcii

Timi!

Nagyon kis diszkrét vagy, de a fotók nagyon édesek!
Egyébként kicseréltem a fotót, de gondoltam, hogy nem lehet észrevenni, mivel ugyanaz a háttér meg az ülőgarnitúra és szintén fekete polóban vagyok és a hajam mint mindig össze van fogva!

Hajni! Isten éltessen! én is csizmamániás vagyok, átvettem egyet a kolléganőmtől, egyszer volt rajta, de kicsi neki 15e-ért apa nem is tiltakozott. tűsarkú, hegyes orrú, idén nem fogom rongyosra hordani!

Jutta! nekem pont az a furi, hogy Marci nem komfortszopizik! én totál ehhez voltam szokva. ebből is látszik, hogy mindezek személyiségfüggő dolgok és megpróbálhatjuk őket megváltoztatni, de abba mi is belegebedünk! de ha elfogadja a cumit az már fél siker.
ma hazaviszem a hőn áhitott cumitartó dobozunkat amit már rég kinéztem!

kaki: 3 napja nekünk is napi egy van, ez nekem is nagyon furi, de úgy néz ki nem zavarja igy engem sem. meg jó is hogy éjjel nem kakil, mert én lusta dög vagyok pelenkázni éjjel.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke:
nekem is olyanok. Illetve 2 olyan, a harmadik az ilyen mászkálós inkább, de az is magas. Én ezeket imádom.:)
no majd lefozótom őket. :)

De miért nem fogod idén hordani??? :roll:

Kép
Kép
h@jni

Képzeljétek, ma pont azon gondolkodtam, hogy van ám már többé -kevésbé napirendünk. Itt-ott még javításra szorul, de azért alakul. Így néz ki:

- szopi reggel 4 és 6 között valamikor
- nyügi 9-ig (itt lenne majd a nézelődés és játszadozás ha már kicsit nagyobb lesz), szopi
- alvás 13-ig, szopi
- nézelődés 14-ig
- öltözés, séta
- szopi 16 körül
- várjuk haza Aput......
- esti szenvedés :cry: sok-sok komfortszopi
- 20 körül fürcsi, ha nincs bealvás
- nagyon kicsi szopi (ezen kéne javítani, ha be tudnám jól etetni, akkor szerintem hosszabban aludna, de fürcsi után alig bír ébren maradni)
- 21 bealvás
- Éjfél szopi
- alvás
- ébredés 4 és 6 között bármikor :-( és általában már nincs alvás, vagy csak nagyon kicsi :-( és általában van kaki tehát pelizni kell, lehet ezért is nincs újra alvás
és kezdődik előlről.....

:-) Na milyen?

Jutta, Dorkáról még csak a kórházas fotót láttuk, nem teszel fel?

Én rendeltem hordozókendőt, meg is hozták, meg is tudom kötni, de Nadin látszólag nem csípi. Persze gondolom szoktatni kellene, meg a pihenőszékhez is, lehet a nyügi időszakokban nekikezdek.

És lecseréltük a babakocsit. Egy ABC Rodeonk volt, de az nem ilyen utakra való, ahol lakunk. Úgy rázta a gyereket a kemény mózesben is, hogy szörnyű volt. Most szereztem helyette egy Hauck Traxx-ot, ennek nagy tömlős kerekei vannak, és valami álom, csak úgy suhanunk vele itt a dunaparti földúton :-)

KépKép
kertikiri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?