Sziasztok,
jó rég nem voltam, de kezdett az az érzésem lenni, hogy netfüggő lettem, pláne mikor már Nadinnal a kezemben olvastam, úgyhogy egy időre szándékosan hanyagoltalak Titeket
Timi, édes nagyon Bibi.
Lányok, igaz mi nagynak születtünk, de ma mértem Nadint, és 4670! Ez normális?! 4100-zal született, 3750-nel jöttünk haza, és ma pont 4 hetes. Viszont még csak egy-két 56-os cucca kicsi rá, és hébe-hóba hordunk csak 62-est, pedig 55 cm-vel született, szóval azért hosszú is. És mintha kezdenénk mi is hasfájósak lenni, de csak este, viszont úgy vettem észre, hogy ha kaja közben is többször büfiztetem, akár 4x 5x, akkor jó.
És még egy sikerélmény: ma reggel majd 1,5 órát elmaradt fekve, igaz cumival a szájában. Általában nem fogadja el a cumit, ez kb. a harmadik alkalom, de örülök neki, ha elfogadja, mert legalább addig is szokjuk a háton fekvést. Hamarosan beszerzünk egy járókát, meg egy játszószőnyeget, mert már kezdett nagyon úgy festeni, hogy ha nem alszik, akkor vagy eszik, vagy rajtam lóg. Egyáltalán nem tudtam már éber állapotában lerakni, szóval a ma reggel az haladás. Elaludni viszont ő is csak rajtam alszik el, vagy ha apa ringatja a kék párnán.
Jutta, Te büfizteted eleget Dorkát? Lehet, hogy őt nagyon sokat kell, meg masszírozni közben a pocakját a bal oldalon.
Az viszont szuper, hogy este ennyit alszik. Nálunk éjszaka sajnos sokszor órákig fent van, különösen a hajnali kelés után, mert nappal még elég sokat alszik azért.
Babynoss hasmasszázskrémet próbálta valaki?! Nekem most ez a tervem..
Andi, mennyi időre születtek az ikrek? Ne csüggedj, szerintem nagyon ügyes lehetsz. Tudtok menni a bébikkel mindenhova ahova kell, doki, meg ilyenek, egyedül is mindent megoldasz. Én még babakocsis sétára is nagyon nehezen indulok el Nadinnal, nemhogy valami célirányos helyre menjünk! Már most tartok attól, hogy hogy megyek el a hathetes kontrollra.
Hajni, szerintem is érdemes megpróbálni a kétlyukú cumit. Nem jó, ha mindig bealszik a kaján.
Gabci, sztem azért alszik el inkább apán Ádi, mert rajtad mami-szagot érez, és az feldobja