Sziasztok!
Szerettem volna jönni a hosszú hétvége alatt, de az első két nap a temetőlátogatással ment el, a második két napon pedig nem volt összeszerelt állapotban a számítógép.
Nándi is kiszámíthatatlanul alszik, van olyan hogy egész délután nem alszik el, hiába teszem le. Még a fogzásra sem tudom fogni a dolgot, mert mindig nincsen egy sem. Volt olyan esténk, hogy etetéstől (8 óra) egészen fél 11-11-ig fent volt. Hiába magyarázom neki, hogyha nem hagy este aludni, akkor én is nyügös leszek nappal..
Hogyha elalszik akkor is nagyon rövid ideig alszik, max 1 óra a délutáni pihi is, ezalatt alig tudok valamit csinálni.
Cs.Adri! Én is csak azt tudom javasolni, hogy beszélj dokival a problémádat illetően. Én is biztosan felhívnám a dokit ha ilyesmi problémám lett volna, de szerencsére nem volt. Három hónappal a szülés után újra visszaálltam a "régi kerékvágásba".
Szandra! A képek megint nagyon jól sikerültek, és a torták is. A piskótát is te sütötted? Nekem mindig összeesik miután kiveszem a sütőből. A krémek milyen alapúak? Vajas vagy pudingos krémeket tettél bele?
Nándi még ezerrel nem teper, mondjuk csak ötszázzal. Sokat hintázik négykézláb, és mihelyst rájön hogyan kell mászni, nem lesz megállás.
Fricky! Gratuálok Réka méreteihez! Azért egy kicsit nosztalgiával gondolok arra, hogy még csak a 68-as babaruhát hordja. Ugye?
Hogy érted azt, hogy vissza kell menned dolgozni? Mármint Réka még csak fél éves lesz...Mikor kell visszamenned?
Bettem3! Azért bejelentkezhetsz gyakrabban is! Nem fogjuk b ánni!
Úgy eltüntek a kismamák a topicból, pedig várjuk az új kis bébiket és a képeket róluk. Szüléstörténetet is régen olvastunk már...
Finike! Gratula Vicuska újabb fogacskájához. Nekünk nem biztos, hogy ennyi lesz egy éves korig, a helyzet mostani állása szerint.
Szuper, hogy a helyet sem kell már keresnetek az esküvőhöz. Biztosan szép az a vidék, mert egy barátnőm Lajosmizsén volt esküvőn ott is egy hasonló helyen - az elmondása szerint - és nagyon dícsérte. A dátum tényleg jól hangzik, bár én soha nem gondoltam még erre, hogy a hangzás alapján válasszak dátumot, mert nálunk is foglalt volt már sok időpont, és igyekeztünk szabad időpontot találni.
Minél előbb annál jobb!
De ti még "időben vagytok, hiszen 8 hónap van a megjelölt időpontig bár írtad hogy már az első választott dátumotok foglalt volt. Mi sem mentünk egyébként fél évnél előbb helyszínt nézni, de úgy látszik sokan előbb kezdik mert akkor még lehet válogatni időpontot és más egyebet is szabadabban.
Pociló! Hogy sikerültek a fiúk tökfigurái? Tettetek bele gyertyát is?
Marcus most milyen paraméterekkel rendelkezik? Hányas rucit hord? Otthon szoktad mérni, vagy csak ha dokihoz/védőnőhöz mentek?
Röviden ennyit! Mennem kell mert már kész a kaja, csak össze kell rakni.
Tegnap már kóstoltattunk egy kis rántásos főzeléket Nándival, ízlett neki, de most várok, egy kis szünetet tartunk a liszt terén, remélem semmi baja nem lesz tőle. Kapott már tej- és tojásmentes kekszet is (gluténostl), és attól sem lett semmi baja. A gyümölcsébe szoktam belereszelni.
Üdv.
mazsuzs