Sziasztok!!
Sziszi köszi a hiányolást!
Csanádnak Boldog hófordulót!
Csütörtökön délelőtt volt egy kis áramszünet(állítólag egész Európában),és az betett nekünk,többminden elállítódott a szgépünkön.Nem tudtunk belépni a netre,de tegnap szerelő bácsi megjavította!
Lakáskölcsön ügyben többmindent hallottam,azt is,hogy teljesen eltörlik a visszaigénylést,és azt is,hogy csak az nem kap már vissza semmit,aki idén vette fel.Majd a neten ,ha lesz időm,megnézem,írnak-e erről vmit!
Start számlát nyitottunk,bankban,még Januárban.
Óraátállítást Martinka egész jól viseli,este nyügisebb egy kicsit,ma fél 8 helyett,7 -kor fürdetni kellett.Éjjel ugyanúgy 1x kel,mint eddig.
Látom több csöppség is beteg,hát jobbulást Nekik!
Képek nagyon aranyosak!!
Hűűű,ez a játék nagggyon tetszik!!Mi a neve?Mi ma vettük meg Martinka névnapi ajándékát,a Fisher-Price-os "Mókakockákat".Már úgy odaadnám Neki,olyan kivi vagyok,mit szól hozzá!Ha jól emlékszem,Csanádnak van ilyen!
Takarítás!
Én is szeretem a rendet,tisztaságot!Sokszor úgy érzem,hogy szét dolgoztam magam itthon,és mégsincs látszatja!Mire a végére érek,kezdhetem előrlől!Úgy el tudok ezen keseredni!!
Nálam a hányinger,a 16-17,héten múlt el,amikor megéreztem a mozgást.Addig csak az segített,hogy ha állandóan volt vmi a gyomromban.Én egész nap rosszul voltam,nem csak reggel.Az vált be,amit asszem Rena írt,hogy az ágy mellett volt a keksz,és ahogy kinyitottam a szemem,azt majszoltam.
Ezt most elküldöm....