Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rena:
még a könnyem is kicsordult, úgy tetszik a kép Petráról! Mint a nagyok, olvasgat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eszméletlen ügyes a kiscsaj!

Ma voltunk börzézni, bár nem futottunk össze senkivel sajna!
De vettem a csajszinak overált, kord meg farmernacit, melegítőnacit, pulcsikat, csini rucit meg egy kis Nike átmeneti kabátot (ezt nem bírtam otthagyni :oops: ) meg pelenkát. Cipőt nem is néztem, mert Lucababától örököltünk pont most, így az van, meg van egy 19-es csizmánk most, az még elég. Ja meg vettem még fa építőkocka készletet. Játékokat most nem nagyon néztem, mert ugye lassan szülinap, karácsony, és valamit mondani kell a rokonoknak is! :lol: :lol: :lol:
Apa meg a csaj addig nagyizott!

Livi: kitartás, lassan csak vége! Mennyi idős vagy is most? Ha csak hányinger lenne, és nem lenne baba, akkor mondanám, hogy Coca-cola (kifejezetten csak az) vagy gyömbér, de ezek ugye szénsavasak, meg koffeinesek, így nem túl jó ötlet! :roll:

Sztorit én is benyeltem elsőnek, aztán mondták nekem is, hogy mi van. Persze, hogy elhiszi mindenki, de így is-úgy is oda kell rájuk nagyon figyelni!

Kép
kernico
 
 


fnoe,
küldj egy időgépet léccciléccci, jóó??????????????? :wink:
Hogy ment az apamentes nap?
Nálunk apa megy 3 éjszakára snowbardozni valaikor nélkülünk... :roll: Mióta együtt vagyunk nem voltam ennyit külön tőle... :cry:

kernico,
húú az átmeneti kabit megértem...bizti nagyon tuti!!!
Holnap leszek 8 hetes...elvileg még 4 hét...hát addig én becsinálok... :x

omr,
AZTAAAAAAAAAA, ez a kép CSÚCS!!!!!!!!! :lol: :lol: DÍJNyERTES!!!!!
Kekszet megbróbálom!!!! Hátha.... :lol:

sziszi,
KÖSZI!!!!! Mindenképp kiprószálom!!!!

ante,
szegény te anno... Dolgozni hogy tudtál???
A kóla tényleg jó, csak nem nagyon kéne inni... :?


Keresztelő,
gyerekek bazi fáradt vagyok, de jól sikerült a téma!!!! Dalmi egész templom alatt nagyon ügyes volt, nem volt hiszti, aztán otthon meg kézről kézre járt, sokszor azt se tudtam, hogy hol van... :oops: De élvezte!!! Annyira lefárasztották, hogy majd 3 órát szunyált d.u. :D ! Ja egyébként Refi lett a csaj. (én RÓm.kat vagyok)
JA és képzeljétek, van két unokatesóm (lányok) egyik 34 éves, másik 35 múlt.Nincs gyerek...egyik meg tök szingli... És mikor bejeletettük a tesót...hát rossz volt rájuk nézni...látszott majd szét robbanak. SAJÁT ROKONOK nem tudtak örülni nekünk... Ja és elkaptam egy 'beszélgetést', mikor az anyjuk lecseszte az egyiket aki házas, hogy nem igaz, hogy nem hozzák már össze a gyereket. PErsze uncsitesónak szarul esett, elment sírni... :? Szép, mi....???

Hamarosan nyomok képeket!!!!
Vendég
 


Kép Apával. (háttérben én, de tokeszt nem kell nézni...;-) )
Kép Keriszülők, szülők.
Kép NAgyik.
Kép Dédi, uncsitesó, anya...
Kép Vicsorítós...
Kép Fürcsizős...

Na most már elég belőlünk... :wink: 8)
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

REna, igen a tanuló a zenélő :)
mi 8051 Ft-ért vettük :)
Bilizés nagyon csúcs, ja, mint "nagypapik" olvasva a slozin, viccccces....

Mi is voltunk börzézni, engem a sok ember kiakasztott, brutál mennyien voltka, de azért vettem néhány melegítő nacit, meg kertészeket.

Livi, MagneB6?
uncsitesók:( de az is lehet, hogy legalbbis a házas próbálkozik ,de nem sikerül, nem? az mindig olyan szomorú... meg szegényt ha még cs....egetik is érte... de persze attól még nektek lehet örülni :)
képek édibédik! Dalmi is jó nagyott nőtt, bár sosem volt kicsit :) nagylányos pofija lett. remélem majd látom személyesen is ;)
Te meggyógyultál?
ezt a sityót honnan szedtétek? :)

Átállás:
hát kiscsajom tegnap szerint 1-kor ébredt, 2-ig fent volt, utána aludt 3/4 8-ig tegnap szerint. Mi az ebéd utáni alvásnál hoztuk be az egy órát, előtte börze, utána anyuékhoz ebéd, így tök jól kijött nap, kül necces lett volna...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


képek:

Kép tükörkép

Kép lazázom az etetőszékben

Kép infralámpázni készülünk

Kép tapsitapsi

Kép mit rejt a kincsesdobozom?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Hú csajszik ma 5-kor keltünk :):):):) átállás remélem hamar meglesz mert ezt én nem nagyon fogom túl jól viselni :):):):):)a régi idő szerint fél ótával később feküdtünk de ez a gyerek nemhogy tovább aludna inkább hamarabb kelt :):):):)

A képek nagyon jók Rena a bilizős kép szenzációs :):):) nagyon ügyes a lánykád :)

Bacilivi: kitartás :):):) hát uncsitesók nem semmik nemhogy örülnének stb még irigyek is.én mig nem volt Gergő sosem irigykedtem még a tesómékra sem hogy nekik már van babájuk. sőt....

Winnie: utólagosan boldog hófordulót Rékának még a nyolc napba belefér :):):) a napszemcsis kép nagyin vagány :):): nekünk is papírdobozban vannak a játékok amellett állt fel gege először:):):)

Képzeljétek Gege nagyon próbálkozik mostanában egyre többször engedi el a kapaszkodót és próbál egyedűl állni ami 1-2 másodpercre már sikerül is :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Andi!
Hogy vagy?

Noémi!
Passz, hogy miért van a hintán olyan tálca. Azt tudom, hogy az a neve, hogy Retrus tálcás hinta :)

Ante!
Gratula az első lépésekhez! :D Én is sírtam, amikor Jázi megtette :lol:


Livi!
Kitartást :( De legalább tudod, hogy van értelme :D Nem is akármilyen :D
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, a rokonok bunkóságának már kevésbé :x Nagyon jók a képek is! :) Csini volt Dalmi!


Rena!
Tanuló kutyust tudok 7850-ért+780 a postaktg. Érdekel? Vagy még olcsóbban kellene? Én is ezt veszem meg Zsombinak karácsonyra, de most mág várom, hogy a brendonban nem e lesz akcióban. Szóval, ha vkinek megvan a babamagazin, vagy az anyáklapja nov-i száma, és látja a kuponok között, akkor lécci szóljon.
Naggggyon tuti a bilis kép! És nem is akar Petra leszállni róla, nyugodtan ücsörög rajta? Ezt beküldhetnéd vhová, nyerő lennél vele :lol:
Mit szólt a párod a pogihoz?


Nika!
5-kor??? Az még régi idő szerint is 6! :( Azért remélem Gege minél hamarabb rájön arra, hogy anyát még hagyja aludni egy kicsit :) Amilyen gyorsan letudta a felülést, ülést Gege, lehet, hogy majd most is egyik napról a másikra megáll egyedül és elindul :D



Szép napot mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Tinu???

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a gyerkőcökkel orvosnál. Kriszti annyira köhög, hogy már attól félek hányni fog, mert úgy erőlteti neki. A kicsi meg "csak" köhög. Hát kaptak gyógyszert, de ezektől a múltkor sem múlt el. :? Én egyébként jól vagyok. Kopp-kopp-kopp. Már amennyire jól lehet az ember miután a fél éjszakát azzal töltöttem, hogy a gyerekeket takargattam, altattam, itattam. :? :cry: :roll: Persze megint egyedül vagyunk.

Lívi! Nekem a cola és a gyömbér bejött néha. De igazából a fiammal a kilenc hónapot végighánytam. Bár én nagyon érzékeny vagyok alapból is a szagokra, ízekre. A lányommal az első három hónapból is csak a harmadik volt a kritikus, akkor kórház, infúzió lett a vége. Nekem is mondták a kekszet és hogy nagyon hideg nem savas, szénsavas üdítőket igyak kortyonként. Hát nem tudom. :? Úgyhogy kitartás főleg!
Sziasztok!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Brigó: nekem mondod? pedig az elmúlt pár napban régi idő szerint úgy fél nyolc felé keltünk igaz nem alussza át az éjszakát egy huzamban kb 3* 4* kel még mindig de ez az 5 óra húzós volt :)

Most hogy írják a csajok nekem is mondták annak idején a kólát de nekem nem jött be:)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Hányásra cola? :shock: :shock: :shock: Mik vannak! Igaz nekem szerencsére nem volt ilyen gondom, de először azt hittem vicceltek. :oops: :oops: :oops:

Zenélős kutyust kéretik szépen nekem megmutizni,mert én nekem nincs róla fogalmam mi is az :oops: :oops: Nekem is törnöm kell a fejem a kari meg a szülinapi ajikon és ezek (a múltkori fadobozos játék ) jól hangzanak.

Apamentes nap: hát már elég jól hozzászoktunk, ugyanis elég sűrűn van ilyen sajnos. :cry: Egyébként kicsit ki is akadtam, mert úgy volt, hogy tegnap reggel hazajön, erre este 8-kor ért haza! :x Jó, volt mentség, mert nem fejezték be a pakolást, meg villanyszerelést (kellett volna Rena férje :lol: ), dehát mi már úgy vártuk...
AMúgy mi már reggel buszra ültünk és bementünk anyumhoz, mert hívott ebédre, aztán így estig voltunk, amíg apa meg nem jött. De legalább tudott a gyerek nagyizni, közben jött a dédike is, meg más rokonok is. Szóval tök jól elvoltunk és anyám odáig volt a kisunokától. :P Én el sem tudom képzelni, hogy Petrácskát miért nem kedvelik a nagyszülei :roll: Szörnyű lehet! :x

óraátállítás: leszámítva, hogy rendes idő szerint fél 7-kor kelt a drága, nem különösebben viselte meg eddig. :)

Livi!
NAgyszerűek a keris képek, gyönyörű mosolygós Dalma baba. Nem fázott a harisnyában? Én nem emlékszem, hogy láttam volna már rólad képet :roll: Tök nem ilyenek képzeltelek :oops: De az igazi Livi jobban néz ki, mint a képzelt :oops: :lol:
Időgép: hát ha lenne én biztos hogy használnám. VAlószínűleg visszamennék vele az időben és megmutatnám apunak a gyönyörű unokáját!

Winnie!
Rékapanka is nagyon édi kis hölgyike. Nálam a napszemcsis kép az ász! Ennyire nyálzik, hogy kell mindig elé a kendő?

REna!
Ez a bilis kép! :lol: :lol: :lol: Tényleg küld be valami versenyre!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Ante!
Na kiderült már valami????????????

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok! Itt vagyok már én is, de tegnap délután óta fáj a fejem,este migrén lett belőle,most csak fájdogál. Nekem is volt némi hányingerem,aztán bekaptam egy Orbit Professional White-ot, és jobb lett! Ez volt a reklám helye! :D Na de hátha,Livi! :D
A keriképek tényleg jók! Nagyon cukor az a sapi!

Noémi! Brigó! Szóljatok,ha tudtok valami ilyen versenyről. :) Amúgy szépségversenyre is úgy szeretném elküldeni a fotóit. De nem tudok róla,hogy lenne. Mondjuk max a babavilágba.Na majd jövőhéten és akkor szavazhattok! :D
Nagyszülők kontra Petra: Hál istennek,csak férjem szülei részéről van ez, anyukám mindenkinél jobban szereti,már alig várja,hogy újra láthassa,csak Skypeon nézi már több mint 1hete,majd csütin talizunk. Na meg végülis az én részemről az egész család szétszedi,ha átmegyünk Mindszentre. Megzabálják!
Tanuló kutyus:
http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=1278

Winnie! Rékapanka képek is tündériek! Nekem a tükrös nagyon bejön! Meg a napszemcsis és a pakolós! Látom nálatok is van flakon a játékok közt. Az a legjobb játék,komolyan! Meg a vállfa,a bugyiszárító,távirányító,vasalatlanok a kosárral...

Brigó! Ha arra a kérdésre,hogy "Még olcsóbban kellene?" az a válaszom,hogy igen, akkor megszerzed olcsóbban? :D De majd továbbítom anyunak,mert a nagyikától kapja majd Petra,ő akarja megvenni. Köszi előre is!
Töpörtős pogi: Kinézetén nevetett,ízén elgondolkodott,azért lement 5-6 darab. :roll: :roll: :roll:

Ihianya! Jobbulást a gyerkőcöknek!!!!!!!!!!! Gyors gyógyulást!

KNiki! Kérhetek/tünk képet a Nike kabátról? Kiarástól mindenestől? :D Nagyon édes lehet! Jól bevásároltál, nálatok is jöhet a tél!

Falexa! Hol vagy? Mizujs? Bicikliüléses kép a vejecskémről???

omr
 
 


Sizasztok!

MÉg olcsóbban a készségfejlesztő játék, nem pont uaz, de hasonló...
http://www.quelle.hu/hu/extern/index.ht ... eloaded=1&

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Most találtam, FP tanuló szerszámpadja, ha érdekel valakit, készlet erejéig Játéksziget üzletekben 9 eFt helyett 7 eFt.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


noémi nem hányásra csak az ingerre mivel koffein van benne nyugtatja a gyomrot ezért ajánlják kis adagban a kólát ilyenkor:)
és egy fotó hogy áll persze csak pillanatra egyedűl a kisfiam :)
Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Bocsánat a zavársért, a 2006. nyáriaktól vagyok, csak ezért írok, hogy ajánljam nektek a teszveszre felrakott kis csajos télikabátot! (1 évesekre való, 74-es ruhát hordó manócskákra!)
http://www.teszvesz.hu/item261312610_george_kislany_teli_kabat_74_80_as_1_evesre.html

Üdvözlettel: Gabella

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Noémi, mi derült ki? Bocsi de most nagyon nem vagyok képben.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante! Sztem erre gondolt Noémi!

[quote="antekirt"]
írta:
antekirtTesó, hár remélem még nem jön de ez vagy holnap vagy holnapután kiderül. :-)

omr
 
 


Rena. igen eléggé nyálzik, mindig tiszta nyál lett a mellkasa, nehoy ettől fázzon majd meg...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Illetve NOémi, bocsánat, én is keverek :oops:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


na ma 5 helyett 6-ig húztuk azért ez jobb teljesitmény igaz 4*-i keléssel :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: nálunk is hasonlóan - tegnap fél 5, ma fél 6. Ha emlékeim nem csalnak, viszont csak kétszer volt éjjel kelés. Azért nem mondom, hogy nem vagyok fáradt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Zsombikám kis takonypóc, plusz ugye a nyálzás, napi kb 5× cserélünk előkét. És már jajgatni is tud :D Tegnap a szülinapjára már vettem lufikat és szerpentint, csak a tortát felejtettem el megnézni, hogy milyenek vannak :? Meg a brendonban sem voltam :( Na,majd holnap. Úgy volt, hogy egyedül megyek Egerbe, de olyan jü idő volt, mondtam a páromnak, hogy jöjjön be ő is a gyerekekkel, és addig legyenek a játszón. Szép is volt minden kb fél óráig, de Jázi bepisilt, és mennem kelllett értük. A múltkor meg bekakilt, szóval apája azt mondta, hogy többet nem megy vele sehová :?


Nika!
Szuper a kép Gegéről. Én még nem tudnék ilyeet csinálni, mert Zsombi még annyi időre sem áll meg egyedül, amíg lekapnám a géppel :)


Rena!
Nem, nem tudok olcsóbban tanuló kutyust, csak gondoltam, ha érdekel, megkeresem a linkjét.

Ihianya!
Jobbulást a gyerekeknek!!!


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Brigó: hát ez is csak 1-2 másodperc de nagyon akarja és állandóan ezt próbálgatja én is csak úgy tudtam lefényképezni hogy élesbe vlt a gép mert tudtam hogy a szék mellett mindig próbálkozik és csak nyomtam gyorsan :):):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


ja és jobbulást Zsombinak

nika70
Salgótarján
 
 


Nika!
Köszi.
Akkor cseles voltál :lol:

Kép

Kép
brigó
 
 


Ante!
IGen a tesóprojektre gondoltam! :)

Brigó!
Hát már csak egy heted van a szülinapi készülődésre! Nekem anyum azt mondta, hogy ő ragaszkodik a torta megrendeléséhez! :D Úgy hogy nem nekem kell agyalni rajta, hogy milyen legyen. :D
Zsombinak jobbulást!


Én is tegnap akartam menni vásárolni, de nem volt senki aki vigyázott volna a kiscsajra, így ma van tervbe, de lehet a férjemuram nem így gondolja... Amúgy tegnap délután voltunk barátnőzni egy 15 hónapos kiscsajnál. Hát zabálni valók voltak. Kukucskálost játszottak maguktól az asztal körül! :P A kiscsajnak óriási dobozban vannak a játékai, amiből úgy bányázták elő a játékokat, hogy felálltak és belenyúlkáltak. Veronika simán fejjel beleesett! :lol:

Ja még azt akartam, hogy tegnap meg volt a Fábry show felvétele. Férjecske elég szűk szavú volt, de azt mondta jó volt. A studió sokkal kissebb, mint gondolnánk, állandóan tapsolniuk kellett meg örömködni! :lol: Egy óra míg mindenkit betereltek és leültették, majd kb 3, 5 -4 órás a felvétel. Közben egy szünettel. MAjd jövö hét csütin lesem, hogy látszik e a felvételen. Ja csak két vendég volt, a Szávay Ági meg a Fenyő Iván :shock:
AMúgy a legjobb barátjával ment, mert Veronikának mégsem akartuk a napját teljesen megbonygatni, nem valószínű hogy el lett volna 5 órát mással a Camponában (esetleg egy lakásban :roll: ). Így is fél 1-re ért haza, hát ekkora szopos gyerekkel innen vidékről nem lett volna megoldható, hogy én is menjek. :? Na majd legközelebb :wink:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Ez a babanet óra nem áll át? :roll:

BOldog hófordulót kívánunk Annácskának és Csanádnak!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Helló mindenkinek!

Mi is megvagyunk olvastam is a fórumot csak mikor az írásra került volna a sor mindig közbejött vmi!

Vasárnap moziban voltunk a férjemmel nagyon jó filmet néztünk és tök jól kikapcsoltam! Közben Bazsi kersztanyuja tologatta őt a plázában és állítolag tök jól elvoltak így majd sűrűbben iktatunk be ilyen mozi délutánokat.

Rena : hallodtad, hogy Gáboréknál meghalt a baba? Juditnak meg kellett szülni bár altatásba csinálták a végét, de a vajudást teljesen átélte! Hát akármit is gondolunk Juditról azért nagyon sajnálom őket szörnyű lehet egy ilyen tragédia. Mondjuk már voltak előjelei, hogy nincsen minden rendbe. :cry:

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Uff. Nem hallottam. Kép
Ez szörnyű. Az jutott eszembe,hogy nem is tudom már kimondta,hogy nem is igazán akarták megtartani,szóval hogy ezt-azt elkövettek,hogy elmenjen? Na most ez igaz? Lehet azért fordult vissza a baba is,mert nem akarták? :cry:

A játéktartót átvettem! Köszönöm! :) Voltunk az előbb Mindszenten,de csak anyunak vittük át a csempét,meg a ragasztót,fugát. Aztán huncut mód beültem mamámhoz kajálni,ha már ugyebár pont dél volt én meg éhes..
Petra már Szegváron bealudt...

Anna és Csanád! Boldog Hófordulót Nektek!!!
Kép

omr
 
 


Na előbb írtam csak aztán elfelejtettem elküldeni, úgyhogy kezem előlről.

Bacilivi, nem tudtam dolgozni a rosszullét miatt, mivel semmi nem maradt meg bennem nagyon legyengültem és szinte csak feküdni voltam képes meg kirohanni ahova kellett.
Meg az ájulások miatt sem tudtam volna elmenni, meg apa nem is engedett. Egyszer a harmadik hónapban, egyszer meg az 5. hónapban ájultam el. Csak egyiknél ott volt velem apa a zöldségesnél, a másiknál egyedül voltam a Profiban. Szóval én ezért is félek, hogy mi lesz majd ha jön a tesó, hogy fogom ellátni Lidit.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Noémi, még semmi, de szerintem megint a szoptatás zavar be. Vagyis reménykedem, de mondjuk inkább biztos vagyok benne :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ja, és boldog hófordulót az érintetteknek!!!! :o

Kép

Kép
antekirt
 
 


Rena, FAlexa, Ti osztálytásak voltatok, vagy csak nagyon jó barinők vagytok, és közös társaságotok van?
Hát szomorú az ilyen tragédia, és akármilyen is valaki nem érdemli meg az ilyen büntetést.

Mi jól vagyunk, én is már a tortán agyalok, itt Pesten eddig 5900-től tudok formatortát, meg van egy bohócos, az meg 7300-tól 11000ig a belsőtől és a nagyságtól függően. Ti tényleg ennyiért vesztek tortát egy egy évesnek???? Vagy akár később is.... Azt hiszem én magamnak csinálom és azt a pénzt meg inkább valami maradandóra költöm.

csernusn
 
 


Boldog hófordit!

Ante, akkor neked ne mvolt egyszerű az eleje....
de tudod, ettől a következő még lehet tök más :)

Brigó, tök jó, mindjárt szüli :)

Noámi, Fábry, tök izgi lehetett, kár, hogy Te nem voltál... de persze, abóval nehéz ennyi időre.

Én meg tegnap érezte mfent is recét, de látni nem látszik semmi, lehet, hogy újabb fogacska jön. :)

Viszont, egyre cumisabb a leányzó, furi, hogy egyre jobban szokik rá. Eddig csak nappali alváshoz kellett, és akkor is ha kiköpte, elvolt, most meg ha felébred, üvölt érte. És éjszaka is egyre többször oda kell neki adni, csak úgy nyugszik meg és alszik tovább... :( más leszoküban van, mi meg rászokóban. MOndjuk lehet, én rontottam el az elején... 3 hóig egyáltalán nem volt cumi, utána kezdtem neki adni...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie, tudod az előző sem volt más, csak akkor álmos voltam annyi volt a különbség. Úgyhogy engem kellően látogat olyankor a rókakoma.

Niki, én nem veszek semmi tortát Lidinek, hanem megcsinálom én amiből ő ehet, magunknak meg én sütök.
De mondjuk nálunk úgyan azon a napon lesz az uncsitesónak is a szülinapja így össze lesz vonva és nem is tudom még, hogy miként lesz. Egyeztetni kell a sógornőmmel is. Ráadásul nálunk nincs hely úgyhoyg náluk fogjuk tartani.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok

Most vegeztem a takaritassal. Letorolgettem az osszes jatekot, felporszivoztam, na meg port toroltem. A fozes meg csak most jon. Neha mar nagyon elegem van az allando takaritasbol. Ma megcsinalok valamit, holnap meg kezdhetem elorol :evil: Ti hogy birjatok? Neha nagyon kitudok borulni. De lehet ez azert is van, mert tisztasagmanias vagyok. Tudom, hogy nem jo, de nem tudok mit tenni, idegesit ha kosz van!!!

Ante
Gratula az elso lepesekhez. Nem csodalom, hogy aggodsz a kovetkezo terhesseg miatt. Azert eleg durva, hogy 2x is elajultal.

Winnie
Jaa ez a tanulos kutya! En se tudtam mirol van szo. Ezt az egyik ismerosunk mar megvette a Lilynek, szoval kipipalva :D
Vagany a kiscsaj a szemuvegben :)

Brigo
Nekem tokre tetszik a hintad, en is szivesen vennek, de ugy latom eleg sok helyet foglal. Szoval akkor kilove.
Lily is nagyon nyalzik meg. Rengeteg eloket elhasznalunk egy nap. Zsombinak hany foga van. Nekunk meg mindig csak 2, es nem is nagyon latok jonni tobbet. :(

Rena
Az a kep nagyon tuti. Nagyon tudomanyosan olvassa az ujsagot :D

Livi
Kitartas lesz ez jobb is. Mar nemsokara 12. hetnel leszel, azutan meg azt mondjak elmulik,nem? En nem tudom, szerencsere nem volt hanyas. En egyebkent a gyomber kekszet hallottam ,hogy jo.

Kerdes azok fele akinek van fulbevaloja. Otthon en is kiszeretnem lovetni Lily fulet. Tudtok valami helyet ajanlani?

Szilvi&Lily baba

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


En mar nagyon varom a szulinapot!!!!! Mi 2x fogjuk megunnepelni. Egyszer otthon a csaladdal (par nappal elobb mint ahogy van)
Aztan pedig itt apaval. Sajnos o nem tud velunk hazajonni, nincs eleg szabadsaga. :(

Mi ezt vettuk neki, szerintem nagyon jopofa! Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziasztok!

Szilvi! Én tetoválószalonba vittem a leányzót. Tiszta volt és steril. De ez itt Győrben volt, gondolom neked Pesten kellene. :roll:

A gyerkőcöknek taknyuk-nyáluk egybefolyik, mert az orrukon nem kapnak levegőt. :cry: Éjszakák ehhez mérten sz@rok. :evil: Ráadásul Norbinak jön megint a foga. Hát elvagyunk. :oops:

Takarítás. Hát én is két, max. háromnaponta takarítok. Komolyan mondom, olyan vagyok, mint valami cseléd Marcsa. :shock: :x Minden másnap mosok, a másik nap takarítok. És legalább kétnaponta főzök, a kicsinek naponta. Azért ez nem panaszkodás, csak hihetetlen számomra, hogy mennyi kosz jár két gyerekkel! :roll: De ha nincs kosz, és kaja is van, akkor valami kiborul, eltörik, összehányják. Hát ez az anyák sorsa. :D Csak azt utálom, mikor valaki azt mondja, milyen jó neked, hogy egész nap otthon vagy és semmi dolgod, csak játszol a gyerekkel. Grrr!! :x Nos, most jól kifejtettem ezt a témát.

Sziasztok!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Szilvi!
Hihetetlen jó ez a játék. Gondolom kinn vetted. Tudja valaki itthon is lehet ilyet kapni?

Sziasztok!
Andi
ihianya
 
 


Ihianya
Nagyon jol megfogalmaztad, en is igy erzek. Mint egy cseled. :) Ugy latszik ez a sorsunk :shock:
Igen ezt itt vettuk kint, de biztos otthon is lehet kapni.

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Nika: nagyon ügyes Gege, hogy egyedül áll, te meg ügyesen lefotóztad.

Köszönjük a köszöntéseket!!!

Brigó: jobbulást! A vásárlást majd bepótolod. :wink:

Ihianya: nektek is jobbulást!

Winnie: jók a képek! A napszemüveges nagyon vagány, de a többi is aranyos.

Sziszka: nagyon jól néz ki ez a játék, sztem is élvezni fogja.

Bacilivi: csini a lányka a keresztelős képeken, na meg ti is! Olyan jó a lányokat lehet fehérbe öltöztetni, a fiúkat nem nagyon. :?

Körkérdés: 1. Csináltattatok start számlát a gyerkőcőknek? Mert az hallottam, hogy csak akkor kamatozik 40ezer, ha bankban van. Mit tudtok róla?

2. A másik, meg tudtok valamit a lakáskölcsön adóvisszatérítése még jővőre lesz, akinek van lakáskölcsöne, biztos már igénybe vette, tudja miről beszélek, (írok), mert arról volt szó megszüntetik?
sziszi22
 
 


Tényleg Alexa már régen volt. :?:
sziszi22
 
 


Ihiana, itthon is lehet kapni, ez is Fisher Price :) elvileg minden nagyobb helyen, gondolom Győrben is, a győri Árkádban is van játéksziget, ott vannak FP játékok.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziszi, startszámla, még nincsen, gondolkodunk rajta, vagy talán majd valami egyéb előtakarékossági cucc a gyerkőcnek. Bár lehet ,előbb inkább az adósságból kéne kimászni...

Lakáskölcsönadóvissza, passz.

Takarítás, hát én nem vagyok tisztaságmániás... :? :oops: így most kell magam megerőltetni, hogy az eddigi 1-2 hetinél gyakrabban porszizzak, felmossak... :oops:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Mindjárt vészhelyzet :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!!

Sziszi köszi a hiányolást!

Csanádnak Boldog hófordulót!

Csütörtökön délelőtt volt egy kis áramszünet(állítólag egész Európában),és az betett nekünk,többminden elállítódott a szgépünkön.Nem tudtunk belépni a netre,de tegnap szerelő bácsi megjavította! :D

Lakáskölcsön ügyben többmindent hallottam,azt is,hogy teljesen eltörlik a visszaigénylést,és azt is,hogy csak az nem kap már vissza semmit,aki idén vette fel.Majd a neten ,ha lesz időm,megnézem,írnak-e erről vmit!

Start számlát nyitottunk,bankban,még Januárban.

Óraátállítást Martinka egész jól viseli,este nyügisebb egy kicsit,ma fél 8 helyett,7 -kor fürdetni kellett.Éjjel ugyanúgy 1x kel,mint eddig.

Látom több csöppség is beteg,hát jobbulást Nekik!

Képek nagyon aranyosak!! :D

Hűűű,ez a játék nagggyon tetszik!!Mi a neve?Mi ma vettük meg Martinka névnapi ajándékát,a Fisher-Price-os "Mókakockákat".Már úgy odaadnám Neki,olyan kivi vagyok,mit szól hozzá!Ha jól emlékszem,Csanádnak van ilyen!

Takarítás!
Én is szeretem a rendet,tisztaságot!Sokszor úgy érzem,hogy szét dolgoztam magam itthon,és mégsincs látszatja!Mire a végére érek,kezdhetem előrlől!Úgy el tudok ezen keseredni!!

Nálam a hányinger,a 16-17,héten múlt el,amikor megéreztem a mozgást.Addig csak az segített,hogy ha állandóan volt vmi a gyomromban.Én egész nap rosszul voltam,nem csak reggel.Az vált be,amit asszem Rena írt,hogy az ágy mellett volt a keksz,és ahogy kinyitottam a szemem,azt majszoltam.

Ezt most elküldöm....
Vendég
 


....folyt.köv.

Pénteken voltam osztálytalálkozón!Annyira jó volt kimozdulni!!Du. fél 5-kor indultam,és este 11-re értem haza.Jól elvoltak itthon a fiúk!Mentek sétálni,játszóterezni.Féltem,hogy mi lesz az esti altatással,merthát Martinka cicin elalvós,de nem volt vész!Vacsi,és fürdés után apa betette a kiságyba játékokkal,felkapcsolta a kisvillanyt,és egy kis sírás,játszás után,fél óra elteltével,elaludt a kisgyerek.Jött is a telefon,hogy minden oké!Úgy örültem!Aztán amikor hazaértem,megszoptattam,mert azt hittem szétdurranok!Olyan fura,mert csak a jobb ciciből tudok szoptatni,a balban már egyáltalán nincs semmi!Másnál nincs ilyen?

Mára elköszönök!
Jó éjt mindenkinek!!
Vendég
 


Én rossz cseléd vagyok. :( Annak érzem magam, de képtelen vagyok mégis mindenre időt szakítani. Vagy főzök, vagy vasalok, vagy rendet rakok, vagy takarítok, de mindent egy nap nem tudok. Úgyhogy nálunk állandóan rendetlenség, kosz van.
Ma jön anyósom, és takarítunk a változatosság kedvéért. Megesz minket a penész. :shock: Tavaly télen kicseréltettük az ablakokat és erre most minden csupa penész. Kiráz a hideg, ha ránézek. Úgy el vagyok emiatt keseredve. Hogy adjuk el így a lakást? :?

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?