Új privát üzeneted érkezett!

Pété, én is kedvet kaptam a 4D-s uh-hoz :D
Bár Miskolcon nem biztos hogy ilyen rendesek :?

Anita
Kép
boszi30

Pété, melyik szonográfus volt nálatok?

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok,

Öző mondon csak magunkról. Jól kidőltem, összeszedtem vmi vírus, tegnap hajnaltól kezdve folyamatosna hánytam, a körzeti orvos és a nődoki is szabin van, így ki kellett hívni az ügyeletet, adtak szurit, és mondták ha nem segít irány a kórház. Azt szerencsére megúsztam, de egész nap szó szerint fel sem tudtam kelni. Diétáznom kell és fogytam egy csomót....Férjemnek haza kellett jönnie, itt ugrált a Prücsök meg körülöttem. Ma már szerencsére jobb, de még mindig feküdnöm kéne.

Még egy dolog a hordozókendőről, láttam, hogy valaki kérdezte (bocsi nem nagyon olvastam vissza) [url]www.babaközelben.hu[/url]

arizona

arizóna!
Ez nagyon nem jó hír!!!!!!!!!!!!
Vigyázz nagyon magadra, és ha azt mondták, hogy pihizz, akkor
légyszíves tedd is azt amennyire csak adja a lehetőséged!!!
És mit mondtak, mi a nyavaja EZ????????????????
Vendég

Eszterxx, Boszi!

Igyekszem nagyon, de valahogy a motoszka mindig ott van bennem. :roll: :D

Judit18, én a Rossmann saját olaját használom kenegetésre, ami a Babydream névre hallgat. Sokáig tart, gyorsan beszívódik és csak 799.- Ft. Próbáld ki, nekem nagyon bevált, pedig én is gazdagon kenegetem vele magam mindenhol. :wink: Ugyanebből használom a mellbimbókrémet is, mert 3 héttel ezelőtt annyira hirtelen kezdett nőni, hogy mindkettő berepedt, és borzasztóan fájt, de ez a kence jót tesz. :oops: :oops: :oops:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!
Pété! már épp kezdtelek hiányolni!!! De örülök, hogy minden rendben van!! ;) És a gyermeketek, nem semmi.... :lol: én is ettől félek, holnap megyünk UHra, igaz nem 4D. Ma 2szer egymás után azt álmodtam, hogy az ultrahangon vagyunk, és makk egészséges a gyermek és fiú :) Jaj, már olyan kiváncsi vagyok. De azt is álmodtam, hogy megint a végén jutott eszünkbe DVDt kérni a vizsgálatról. Pedig plussz 500ftért lehet...

Tegnap voltunk fogorvosnál, ő lányt jósol. Azt mondta az ínyem alapján, mert hogy vérzékeny és akkor 90%ban lány várható.
Na majd holnap eldőlt.

Évi, ne aggódj, szerintem is mindjárt érezni fogod! Nagy drukk holnapra. :)

Gratula minden félidősnek :D

Pati, remélem vidámabb napod lesz! küldök egy kis jókedvet :)

Beuska, az a puszis kép! Az hihetetlenül aranyos!!!!! férjemnek is megmutattam, hogy na ilyet én is akarok majd ;)

Norco, örülök, hogyminden okés volt az uh-n :)
a kendőzést még én sem ismerem, de a barátnőm szerint nagyon jó, és a mellékelt tájékoztatóból megtanulható. De rendezhetnénk egy kendőkötöző talit :D

vidám napot mindenkinek :)

Kép

Kép
kolyok28

Pété!

Annyira jól sikerült a leírásod a 4D-ről, hogy nekem eddig tartott a nagy ellenállásom az ultrahang irányába, péntek 3-ra irány a 4D genezis. a telefonban is tök aranyosak és szimpatikusak voltak, alig várom már!!!!!

én is akarok anyai érzéseket, ugráljon és bolondozzon!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Kvaszeva! Lengyel Györgyné volt a szonográfus.
Eszter! Kíváncsi vagyok, Neked mi lesz a véleményed, de biztos, hogy nagy élmény!
Ja és a végén az árban benne van, hogy kapsz 2 általad kiválasztott képet kinyomtatva, ami olyan, mint egy képeslap. Muszáj elmennem valahol beszkennelni, hogy fel tudjam Nektek rakni.... :D

Kép
pété

pété!
Ha lefényképezed, akkor nem tudod feltenni?
Jaj csak siess azzal a képpel, mert én olyan kívánsi vagyok! :D
Vendég

Pété, nálunk is ő volt! :lol: :lol:
Kértünk tőle névjegykártyát, amin a saját mobilja is rajta van, hogy legközelebb is hozzá mehessünk. Nagyon kedves, hasonlóan viselkedett velünk is, és külön örült, hogy mi már a 15. héten mentünk, mert ritkán lát olyan picike babákat. Általában mindenki a 20. hét után megy hozzájuk, és addigra már sokkal nagyobbak a törpék. :wink: :D
Az egyik baráti pár viszont a másik nőnél volt, és szegények nagyon nem voltak elégedettek vele. :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Pété! Örülök hogy jó volt a benyomásod mert én is oda jelentkeztem be jövő hét keddre. Hétfőtől akció van és a vizsgálat csak 9000.-ft lesz.
Eszterxx!
Kíváncsi vagyok hogy mit mondanak neked, ki lakik odabent!!!
Sajnos, :lol: :wink: mi elutazunk pénteken 3 napra Miskolctapolcára-barlangfürdőzni, de utána visszaolvasok tessék leírni a tapasztalatokat!!

Mni!
Köszi hogy nyomonköveted az írásainkat és módosítod is a táblit!!

puszi mindenkinek Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Arizona: nagyon vigyázz magadra és pihenj sokat :!:
Pété: izgalomban tartod az egész fórumot :D Nagyon kíváncsi vagyok én is a képekre :lol:

Anita
Kép
boszi30

Évi!
Pontosan egy idősek vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!
Látad??????
Akkor vajon nekünk is kicsi kukisunk lesz???????????? :lol:
Vendég

Pepike : jó pihenést nektek :)
Márti: ti tervezitek a 4D-s uh-ot Miskolcon :?:

Anita
Kép
boszi30

Boszi!
Én nagyon szeretném csak nem Miskolcon!
Párom minden héten megy Bp.-re és szerintem, ha úgy alakul
fel szeretnék majd menni v.mikor!
Ha gondolod, jöhetsz csak akkor jó előre el kell tervezni, hogy
mikor, és időpontot kell majd kérnünk!
Vendég

Boszi!
Vendég

Boszi!
Vendég

BOCSÁNAT!
Béna vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Bizony Márti, és csatlakozik hozzánk még Panny és a másik Évi is! :lol: :lol: :lol:

Pepike nagyon jó pihenést kívánok Nektek! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok,

Felhívtam újra a 4d-t, ha hivatkoztok rá, hogy tudjátok a kedvezményt, akkor már mostantól adják, viszont fénykép helyett csak egy van benne :cry:

Megkérdeztem a szonográfust is, pénteken már a Lengyel Györgyné lesz, úgyhogy egyelőre minden úgy alakul, ahogy a nagykönyvben elő van írva!

Látod, Pati, szép az élet!!!!!!!!!!(na meg mindenki másnak is szól, csak épp Patival játszanak leginkább a hormonjai :lol: )

Kép

KépKép
eszterxx

Köszi Márti aranyos vagy :D
Van még idő majd alszunk rá :P

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!!

Édesek vagytok, mondtam ám, hogy ma új nap virrad és jobban is alakulnak a dolgok, a kedvem is. Mégsem követek el harakirit :lol: :lol: :lol: :lol:

Pété, ugyanezek a tapsztalataim voltak a másik ottani szonográfussal. Gratula a kis csirkefogóhoz. KÉÉÉÉÉP???

Arizona, jobbulást!!!!!!!!!!!!!

Hordozókendő:
nagyon jó, nekünk spéci a kenguru jobban bevált, én nagyon kretén voltam a kötögetéséhez :oops: :oops: de attól még, ha sikerült, akkor nagyon jó volt! Főleg újszülöttnél nagyon beválik, amikor semmi mástól nem nyugszik meg. Ezer dolgod lenne, a ded bömbizik naphosszat, belepakolod és lehet menni a gályára, lakást glancolni. Mire végzel, a ded kialussza magát a melleden a kendőben :wink: :lol: hurrá :shock:

Gátseb: engem Gorkával vágtak, akkor nem fájt, csak utána, az első 3 nap majdnem bekakkantottam tőle, se ülni se feküdni... felszívódóval varrtak, szedés nem volt. A negyedik nap biciklizni akartam!!! mintha elvágták volna a fájdalmat!
Én sokkal jobban félek a későbbi becsurrantástól, állítólag gyakoribb a gátvédelem után a későbbi inkontinencia. Márpedig néha olyanokat írtok, hogy még így is néha nehéz visszatartani a bepisikét... :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok Csajok!

Először is mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat!

Minden jól sikerült szombaton. Szerencsére az idő is jó volt! Majd rakok fel képeket!

Látom mindenkinek nő a pocija!

Zsu, most már neked is van pici-pocid :wink: !

Beuska, nagyon édi a fénykép rólatok (a poci-puszis)! :lol:

Kép
tand

egész fellelkesedtem itt a 4Ds sztoridon Pété, muszáj még egyszer legalább idén elmennem! de jó nektek akik mentek jövő héten!!

Pati, én azt hallottam, hogy ha rendesen intimtornázik az ember szülés után akkor nem lesz becsurgás .... én bejelentkeztem a Kriston féle intimtorna tanfolyamra, ott majd kiokosítanak és szülés után kell csinálni (majd nyilván ha a gátseb már nem fáj...?) rendesen.

a hordozókendősek voltak kint az expon, adtak is valami szórólapot, majd megnézem otthon hátha nem dobtam ki. de nem voltak jó fejek. a barátnőm akivel voltam akart kérni egy használati utasítást a megkötésről, mert neki volt már csak elveszett, erre el akartak kérni érte 600 ftot... ez milyen már??
asszem én is inkább a kengurut próbálom majd ki. ez a kendőmegkötés tuti meghaladja a képességeimet

Arizona, jobbulást, szegény, rémes lehet!

KépKép
judit18

Tand és a többiek, gratulálok a félidőhöz!!

Most fejeztem be a lakás glancolását, meg egy kicsit tapétáztam is, most egy kis pihi, amíg apa hazaér.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Pété: Sajnálom, hogy nem láttátok a baba nemét. Egyébként én ajánlottam, mert a fiam osztálytársának az anyukájáé a cég. Én is megyek de majd csak december elején.

Gratulálok a félidősöknek.

Ma megyek UH és orvoshoz, remélem az én babucim jól fog viselkedni és megtudom végre, hogy fiú vagy lány lesz.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Iszonyat módon le vagyok maradva. Próbáltalak visszaolvasni Titeket, de csak nagyjából sikerült. A pakolászás még mindig tart, talán most a négy napban, végre utolérjük magunkat. Ma éjszaka 1/2 1-ig raktunk össze egy komodot, aztán fürdés, 6-kor pedig csörgött az óra. Vasárnap találkoztunk egy párral. 6 hét múlva születik meg a babájuk. Ők is nagyon dícsérték a 4D Genezist, szerintem én is oda fogok menni majd december elején.
Egyelőre ennyit. Sajna otthon nincs netünk, így a 4 napos ünnep miatt megint jól le fogok maradni :cry: !

Ildi

Kép
kikó70

Beuska, drukkolok Nektek, hogy belássatok a lába közé!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Gátvédelem-gátmetszés:ha megengeditek mint tapasztalt "gátmetszett "és "gátvédelmes" is...szal nekem mindkettőben volt részem és ég és föld a kettő közötti gyógyulási fázis élménye(legalábbis nekem).Gátmetszés után alig bírtam napokig ülni,még a menés is fájdalmas volt,igaz nekem is felszívódó varrat volt de akkor is...kenegetni kellett a sebet(nagyon jó rá az Aloe Ver Gel!!)Gátvédelemmel igaz ,hogy egy kicsit el kell nyújtani a kitolási fázist(nem sokkal,max.pár perccel lett több)de utána egy(!)órával már simán törökülésben ültem,mentem,..stb..szal mindent tudtam csinálni és egyátalán nem fájt.És nem kell tartani az inkontinenciától sem,lagalábbis nálam semmilyen ilyen tapasztalat nincs,jól is néznék ki... :oops:

Norco is egy napon van velünk nem,??(+Márti,Évi1,Évi2 meg én)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lányok !

Egyre jobban tetszik a hordozókendő :D
Én tudok egy oldalt ahol van többféle megkötési módszer is és képek is vannak, mindjárt megkeresem 8)
http://www.nandu.hu/magyar/hasznos/hasznos.htm

Most lehet hogy hülyén hangzik amit kérdezni fogok, de mint első babás nézzétek el nekem :oops:
A gátvédelem-gátmetszéssel kapcsolatban, akkor min múlik hogy mi lesz ?
Hogy milyen ügyes a szülésznő ?
Mit mondd az orvos ??

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok Lányok!

Most kezdem a visszaolvasást, de addig is a hírek:

Nem rég jöttünk meg UHról, ahol kiderült, hogy kisfiú lakik a pocakomban :D Egy héttel nagyobb a statisztikai átlagnál és kb. 290g.
Az AFPm is jó lett (MOM 2,2) és a genetekinai UH alapján is mindent rendben találtak. A placenta már feljebb húzódott kicsit, a dokim szerint már csak 2-3 hét és akár még kismama jógára is mehetek :lol: Nem lenne rossz, mert már most sokszor nem tudok aludni a derékfájdalmaimtól.
Kezdek végre megnyugodni!!!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Köszönöm én is a félidős gratulációkat! :)

Sajnos én még mindig nem érzek határozott mozgásokat, rugásokat.
Csak kis rázkódást, alig érezhetőt egy pár napja.
Mindenki határozott erős mozgást érez??

Levivel én egyből erős rugásokat éreztem már a 19 héten. Nem értem mi történt. Kisebb a baba?? Vagy kitágult a hasam?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Már gondolkodom hogy sürgősséggel meghallgattatom a szívhangot a védőnőnél.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Eszter , gratula :D
Ügyi a pici, hogy már most megmutatta magát :P

Anita
Kép
boszi30

Panny, megnéztem Norcot. A vonalzója szerint velünk egy idős, de a táblázat szerint 26-ra van kiírva. Nem értem. :roll: :roll: :roll:

Igen, igen! Gátmetszéssel és gátvédelemmel kapcsolatosan várjuk a tapasztalatokat a gyerekesektől! Sokan vagyunk ám "tapasztalatlan" első babások! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Eszter!

Nekem a 18 hét 3. napon volt uh és 335 g volt.
A többi adatot is egyeztethetnénk, kíváncsi vagyok.
AC: 151 mm
FL: 25 mm
BPD: 46 mm
HC: 170 mm
OFD: 58 mm

A derekam nekem is őrületesen fáj, (bár nekem mindig a sérvek miatt) és most valahogy nem bírom magam mégsem rávenni hogy mozogjak valamit, vagy ússzak. Napi 1-2 óra séta, meg a házimunka, meg Leventével a játék, a foglalkozás úgy érzem elég. + a tanulás...

Olyan jó lenne pedig valami torna, mint annak idején a vízitorna volt, terhesen.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Eszter, de jó!! :D :D Én is bízom abban, hogy a holnapi uh mutat majd egy kis mozgást méhlepény terén, illetve, hogy egy kicsit előrébb hajlott a méhem, mert néha nálam is olyan fájdalmak jönnek elő derék-, és csípőtájékon, hogy még az ágyból is alig bírok kimászni. Múlt héten vettem egy gimnasztikai labdát, és az irodában szinte egész nap azon ülök, mert ezt javasolta a doki, de sok változást még nem tapasztaltam.

Évi

KépKép
kvaszeva

Gátvédelem - igen, mindent várunk! Kell-e előre szólni pl, hogy ezt szeretnénk?

Kikó - én a komod összerakása helyett kondomot olvastam és háromszor egymás után is, asszem, már nagy bajok vannak velem :lol:

Juditkecskemét - nekem még mindig nem határozott mozgások, néha egy-egy erőteljesebbnek nevezhető rúgás (apa azt sem érzi a kívülről, bár ha az én kezem van ott, én érzem), de általában olyan kis halovány valami.

Azt mondják, akkor is nehezebben érezhető, ha elülső falon tapad a méhlepény... hátha ez az oka...

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter.eu, gratula a fiadhoz!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

most olvasom a lepény a mellső falon tapad

Levivel hátul tapadt nem túl jó helyen (vagy magasan??).

Hátha ez az oka :D

Köszi Eszterxx!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Évi (kavszeva), biztos, hogy minden rendben van! Én is csak a 20. héten éreztem az elsőnél, ráadásul elöl fekvő méhlepénnyel még nehezebb érezni, azaz sokkal gyengébb a mozgás. Csak a vége felé lett intenzív, amikor már akkora volt, hogy a méhlepény mellett oldalt egy-egy mozdulatnál már a tappancsát is be lehetett azonosítani. :) Most viszont a pocibabánál már kb. annyira érezhető, mint Eriknél a 30. hét után. :)

Judit18, eddig nem láttam leesésgátlót, csak olyat, ami csak kb. az ágy felét takarja el. 3 is kellene belőle, hogy az oldalát és a végét védje, ráadásul nagyon nem szimpi, kiálló szerelvényei vannak. :( Nekünk is a 90 centis van, szerintem az a nyerő. A baba mellé még mindent oda tudsz készíteni, ami kellhet, ráadásul ha nagyobb, akkor sem tud róla leforogni.
Vichyből két tubussal használtam el. A mellem alját, a hasamat, és a csípőmet kentem, a combomat nem. Nem tettem rá túl sokat, és megpróbáltam jó hosszan belemasszírozni a bőrömbe.

Norco, a név kötelez (Mz/X) :wink: ! Nekem a takarítás egyáltalán nem pihenés :wink: :lol: ! A derekad már jobb? Gratula a mocorgáshoz! :)

Arizona, jobbulást! Van ma is segítséged?

Kölyök, ez az ínyes teória nekem új. Eriknél végig vérzett, biztos mi vagyunk a maradék 10% :).

Kendőzés: akinek kicsit is fájós a háta, annak nem nagyon kellene rákészülnie a kendőzésre, meg persze a kengurura sem. Én iszonyúan lerobbantam a sok cipeléstől (pedig tudatosan háttámasztós kengurut vettünk), az unokatesóm is, ő 3 hétig fel sem tudott kelni :roll: .

Gátseb: nekem vagy 2 hétig nagyon fájt leülésnél, felállásnál. :roll: :oops: Érdemes egy úszógumit beszerezni, vagy a szopipárnára ülni, persze akkor kell egy másik is a szoptatásoknál :). Nekem is felszívódó volt a varrat, azzal nem volt gond. Inkább arra gondoltam, hogy még hónapokig gyógyulgat, mire úgy érzed, hogy olyan lent a "berendezés", mint régen. Én eléggé le voltam törve emiatt, és azt hittem, hogy már soha nem lesz jobb. Ráadásul szexnél is fáj hosszú hónapokig. :oops:

Panny, ha már egyszer volt gátmetszés, akkor szerinted lehet még sikeres gátvédelem, vagy tuti megint vágni kell?

Boszi, nálam próbálkoztak a gátvédelemmel, de nem jött össze, és közölték, hogy muszáj vágni, mert elkezdett repedni.

Kép

Kép
mzx

Kép Matematikus lesz belőle, már most számol

Kép
pété

Eszterxx!

Csak nem elvonási tünetek :lol: ?

Kép
kikó70

Jaj Pété, de édeeeesssss!!!!
:lol:

Kép

Kép
kolyok28

Szerintem tök vagány! Tuti fiú lesz... :lol:

Kép
pété

Sziasztok,
én is itt vagyok, de ma egész nap vacakol az internet. :( Már 3x hívtam a rendszergazdákat, hogy nem működik a gépem, de azt mégse mondhatom, hogy babanetezni nem tudok... :(
Arizona, jobbulást!
Eszter.eu, gratulálok a kisfiúhoz, nem véletlenül hívtátok eddig is Misinek. :)
Pété, Neked is gratulálok a kis mozgékony babához és remélem legközelebb az is kiderül fiú-e vagy lány. :)
A mocorgást én is csak nagyon haloványan érzem, de remélem mihamarabb én is fogok erősebb rugásokat érezni. :) (bár lehet addig vannak nyugodt éjszakáim, míg nem focizik, csak simogat belülről, mint a jólnevelt kislányok... :)
Kvaszeva, Kölyök meg aki még holnap megy UH-ra, Neketek meg drukkolok! :)

Mindjárt megyek haza, mert ma lesz védőnős szülésfelkészítő tanfolyam! Már nagyon várom, mert a múltkori olyan jó volt! :)

KépKép
KépKép
mni

Kölyök, Jim és további borkedvelők!
Én a múltkoriban megkérdeztem a dokimat, hogy lehet-e alkalmanként fél-egy deci vörösbort inni. A válasza az volt, hogy nemhogy lehet, hanem kell :lol: (Pedig ő elég szigorú doki.) Én úgy megörültem ennek a válasznak, hogy elfelejtettem megkérdezni, a heti 1-2 alkalom az elég alkalmi-e, de én nagyjából ezt tartom. Azóta a legjobb borainkat kostolgatom :)

Norco!

Ne aggódj, még én sem vettem semmit. Szerintem elég a vásárlást a 28. hét után indítani. A szülőket is visszatartjuk addig, ezért még ők is csak mesekönyveket vettek. :wink:
(A linkgyűjtőket nem felejtettem el, és fogok is írni, megígérem, csak jó sok fordítási melót bevállaltam és mostanában a gép előtti időt azzal töltöm.)

Mzx!

Én még nem érzem minden nap a babát és még csak egyszer volt 'ez tuti a baba' érzésem, amikor a hasfalamat megtámasztotta egymás után kétszer, jó nagy erővel. Mindenki más minden nap érzi egyértelműen a babót?

Judit18!

Szerintem a gátvédelemmel kapcsolatosan sem lehet univerzálisan minden nőre igaz véleményt alkotni. Én egy pár hónapja elvégeztem egy Kriston tréninget, és ha nem is minden nap, de csinálgatom a gyakorlatokat. Az utolsó hetekben számomra valószínűleg nem fog problémát jelenteni a gátmasszázs sem, mert nem vagyok gátlásos a testi témákkal a kapcsolatosan. Ha mégis gátmetszés lesz, ezektől csak gyorsabban gyógyulok talán.
Az unokatesóm gátvédelemmel szült. A kitolás 2,5 óra volt nála. Sosem intimtornázott és a gátmasszázstól is idegenkedett. Szerintem ilyen esetben a gátvédelem nem megfelelő döntés.

Boszi!

Köszi a gratulációt!
:wink:

Eszter

Kép
eszter.eu

Kikó!

áhh, kicsit sem... mit nekem ez a három hónap... csak fal nincs már, úgy kikapartam :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

GRATULA MINDEN FÉLIDŐSNEK ÉS HÉTFORDULÓSNAK!!!

Arizona, mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!!
Pété, nagyon édi a babád!
Beuska, megy a drukk, hogy megtudjátok, ki van a pociban! Mostanában sokaknak elbújt! :(
Eszter.eu, gratulálok a kisfiúhoz! Neve megvan már? Vagy a Misi nem csak becenév? :lol: :lol: :lol:
Judit18, nagyon klassz a bútor!

Gátseb: nekem is vágtak. A vágás nem fájt, a varrás sem, de utána... :shock: :shock: :roll: :shock: :shock: Menni alig bírtam. A Kép meg kész szenvedés! Csípte, mint állat és a törlésnél is akadtak problémák. :oops: :oops: :oops: Nekem szedni kellett a varratot a 4. napon, hát az sem volt valami nagy élmény. Utána még elég sokáig éreztem a heget, és azt hittem, ki sem simul már. De aztán visszanyerte kb. eredeti formáját. :oops: :lol:

Akinek van ráérős ideje, továbbra is várok fincsi tortarecepteket!!!
Vendég

Judit!

Az én fiam csak az FL-ben (???) nagyobb a babódnál:

BPD: 47mm
HC: 161 mm
TAD: 42 mm
AC: 136 mm
FL: 28,5 mm

Mni, Eszter!
Köszi szépen :) Ja! Úgy néz ki, hogy Balázs Örs lesz Misi valódi neve.

Eszter

Kép
eszter.eu

FL = combcsont hossz. A fiam az anyám lábait örökölte :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?