Évi (kavszeva), biztos, hogy minden rendben van! Én is csak a 20. héten éreztem az elsőnél, ráadásul elöl fekvő méhlepénnyel még nehezebb érezni, azaz sokkal gyengébb a mozgás. Csak a vége felé lett intenzív, amikor már akkora volt, hogy a méhlepény mellett oldalt egy-egy mozdulatnál már a tappancsát is be lehetett azonosítani.
Most viszont a pocibabánál már kb. annyira érezhető, mint Eriknél a 30. hét után.
Judit18, eddig nem láttam leesésgátlót, csak olyat, ami csak kb. az ágy felét takarja el. 3 is kellene belőle, hogy az oldalát és a végét védje, ráadásul nagyon nem szimpi, kiálló szerelvényei vannak.
Nekünk is a 90 centis van, szerintem az a nyerő. A baba mellé még mindent oda tudsz készíteni, ami kellhet, ráadásul ha nagyobb, akkor sem tud róla leforogni.
Vichyből két tubussal használtam el. A mellem alját, a hasamat, és a csípőmet kentem, a combomat nem. Nem tettem rá túl sokat, és megpróbáltam jó hosszan belemasszírozni a bőrömbe.
Norco, a név kötelez (Mz/X)
! Nekem a takarítás egyáltalán nem pihenés
! A derekad már jobb? Gratula a mocorgáshoz!
Arizona, jobbulást! Van ma is segítséged?
Kölyök, ez az ínyes teória nekem új. Eriknél végig vérzett, biztos mi vagyunk a maradék 10%
.
Kendőzés: akinek kicsit is fájós a háta, annak nem nagyon kellene rákészülnie a kendőzésre, meg persze a kengurura sem. Én iszonyúan lerobbantam a sok cipeléstől (pedig tudatosan háttámasztós kengurut vettünk), az unokatesóm is, ő 3 hétig fel sem tudott kelni
.
Gátseb: nekem vagy 2 hétig nagyon fájt leülésnél, felállásnál.
Érdemes egy úszógumit beszerezni, vagy a szopipárnára ülni, persze akkor kell egy másik is a szoptatásoknál
. Nekem is felszívódó volt a varrat, azzal nem volt gond. Inkább arra gondoltam, hogy még hónapokig gyógyulgat, mire úgy érzed, hogy olyan lent a "berendezés", mint régen. Én eléggé le voltam törve emiatt, és azt hittem, hogy már soha nem lesz jobb. Ráadásul szexnél is fáj hosszú hónapokig.
Panny, ha már egyszer volt gátmetszés, akkor szerinted lehet még sikeres gátvédelem, vagy tuti megint vágni kell?
Boszi, nálam próbálkoztak a gátvédelemmel, de nem jött össze, és közölték, hogy muszáj vágni, mert elkezdett repedni.