Új privát üzeneted érkezett!

Töki,
nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!! +++

És higgyétek el, minden kórházról hallani rosszat is, meg jót is. A barátnőm kedden szült az 1esen és hááát ... Egy másik ismerősöm pedig orvosi műhiba miatt majdnem belehalt a Söfibe az első gyerekénél. De ettől még persze ezek is lehetnek jó kórházak szuper orvosokkal. Én mindenképp maradok az orvosomnál (róla én még rosszat nem igen hallottam senkitől) és én a kórházzal, a szülészettel, a gyerekággyal, a nőgyógyászattal, szóval mindennel meg voltam elégedve. Persze lehet fogadott orvos nélkül nem biztos, hogy ez lett volna, bár ismerek olyat, aki 3 gyereket szült az ügyeletesnél és minden oké volt.
Na mindegy, a lényeg, hogy mindenkinek meg kell találni a számára legmegfelelőbb orvost/kórházat, mert bizalom és biztonságérzet nélkül tényleg nehéz lehet egy babát megszülni, az életét valakire is rábízni. Uff! :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kutyfül, ha még erre jársz, elárulod, hogy melyik kórházhoz pártoltál?

KépKép
becka
 
 


Sziasztok!

Töki
Én is pénteken este voltam bent az Istvánban. Engem László Dániel vizsgált meg uh-val.
Nem találta a terhességet(végül mocorogtam egyet és lám
meglett a maszat), majd ezek után a jobb petefészkem is "eltünt".:(
Abból amiket itt a fórumon olvastam, az jött le, h itt minden doki profi!
Ezért is választottam az Istvánt.
Nem szeretnék csalódni!
Nekem még van elég időm váltani, bár én a szülésznőm miatt, maradnék.
Könnyű dolgom volt a választással, a szomszédom. :)
Ujvári dokival van együtt, így ezzel sem volt gondom.
Nagyon alapos és mindent elmagyaráz, akár többször is!

Kitartás!
Vendég
 

 
 

Igen, az a hír járja, hogy ebben a kórházban minden orvos, minden szülésznő, sőt minden nővér profi és tökéletes, és ezt sokan elhiszik. Többek között én is így voltam vele, de azután jött a saját tapasztalat. Pálfordulat! Mindezek ellenére azt kívánom azt itt szülőknek, hogy minden rendben legyen. Főleg azt, hogy kellemes emlék legyen a szülésük.

KépKép
becka
 
 


László Dánielhez nekem is volt szerencsém, Horváth Mihállyal ők operáltak meg, aznap éjjel ők ügyeltek. Úgyhogy ő is megvizsgált az éjszaka folyamán, többek között.. Rendes volt, amikor a gyerekágyas osztályon összefutottunk, megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Volt egy kis gondom, megnézte a sebem, szóval rosszat rá nem mondhatok.

KépKép
becka
 
 


Sziasztok!

Ma szültünk az Istvánban. Én (az újdonsült apuka) végig bent lehettem a szülés alatt. Csak ajánlani tudom minden férfitársamnak, hogy bent legyenek. Egy életre szóló élmény és az anyuka is nyugodtabb. Mi részben a szerencsének, de inkább a szakszerű és gondos szülésznőnknek (Andreának), valamint a profi orvosnak (Dr. Hamvas Ferenc) köszönhetően viszonylag könnyen és gyorsan túl jutottunk a dolgok nehezén. Annak aki fél az István Kórháztól azt üzenem, hogy itt is, mint minden más kórházban emberek dolgoznak, nem Istenek, de itt NAGYON JÓ EMBEREK dolgoznak. Szívvel lélekkel.

Kedves Andrea és Tisztelt Dr. Hamvas Ferenc!
Köszönöm, hogy ti segítettetek a világra.
Örökké hálás leszek nektek: Klujber Kata Nóra Kép Anyukámmal és Apukámmal.
lackó
 
 


Lackó!

Gratulálok a gyönyörű családodhoz, jó egészséget Nektek!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Új vagyok ezen a fórumon. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van esetleg köztetek olyan aki Gajdos doktornőnél szült vagy fog szülni a közeljövőben? Előre is köszönöm szépen a segítséget!

Jó éjszakát!
tocsovi
 
 


Tocsovi,
vagyunk többen is. Pl. én. :wink:
Priviben jöhet mi érdekel. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok,

én általában csak olvasni szoktalak Titeket, gyüjtöm az információkat, most viszont lenne egy kérdésem. Most kellene mennem terheléses cukorra az Istvánba, de az orvosomtól nem rendes beutalót kaptam, hanem gyakorlatilag egy cetlit, amit lepecsételt. Emlékeitek szerint, ha el is fogadják beutalóként, erre nem kell naplószám? Az AFP-vel is kétszer jártam meg a kórház és a rendelő közötti utat, mert ez lemaradt, nem szeretnék megint így járni. Persze ez csak akkor jutott eszembe, amikor már eljöttem a rendelőből. A másik, hogy azt mondta az orvos, hogy vegyem meg a 75 gramm glükózt, még otthon igyam meg reggel, éhgyomorra és egy óra múlva vetessem le a vért a kórházban. Itt tényleg így működik? Más helyeken úgy hallottam, hogy éhgyomrit is néznek.
Ennyi lenne, bocsánat, hogy ilyen dolgokkal zavarok, látom, hogy itt már fontosabb dolgok és élmények vannak napirenden, de én még itt tartok!
Előre is köszönöm a válaszokat és mindenkinek drukkolok a könnyű gyors szülésért!

Üdv.
Kika
kika76
 
 


Kika,
sajna én már nem emlékszem milyen beutalóm volt erre.
A terheléses cukorra meg nekem itthon 2dl tejet és 1 kiflit kellett ennem és 1 óra múlva levetetni a vért. Ott szólj, hogy terhelésesen vagy és nyugodtan menj előre!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Lackó, gratulálunk a szép családodhoz! :)

Jkriszta: ki lesz a szülésznőd? Én is Ujvári dokinál szültem, és Spiesz Anna volt a szülésznőm, szuper jó páros! :) A dokinál nagyon jó kezekben leszel, jó orvos, és mélyérzésű ember!!

Kika, a beutalóval én sem tudok segíteni, fogalmam sincs már, milyen kell. Nekem is olyan terhelés volt, mint Ilbánál. A lényeg, hogy a sort nem kell végig állnod majd, tényleg menj előre, hogy meglegyen az egy óra. :wink:
Vendég
 


Kika76!

Én "nem régen" voltam terhelésesen, és így működött, ahogy leírtad. A doki csak egy cetlit adott ( Ruttner doktor), de ezzel nem volt semmi gond, simán megcsinálták a vizsgálatot. És igen, otthon kellett meginni a lötyit és utána egy órával levették a vért.
Ha letelt az egy óra, szülj és soron kívül behívnak!

Becka, írtam neked privit.

KépKép
kutyfül
 
 


Lackó,
nem óbudaiak vagytok? Szerintem mi ismerjük egymást, csak nem tudom honnan ...

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok,

köszönöm az információkat!

Kutyfül,
én is Ruttner doktorhoz járok, és fentebb olvastam hogy kórházat váltasz. Ez azt jelenti, hogy orvost is? Vagy csak terhesgondozásra jársz hozzá, és a szülésre nem kéred fel? Bocsánat a kérdezősködésért, de minden érdekel a választott orvosommal kapcsolatban, és eddig róla még csak jókat hallottam, de csak a terhességem kezdetétől járok hozzá, úgyhogy nincs sok tapasztalatom vele.

Köszi,
Kika
kika76
 
 


Lackó, gratulálok nektek! Abban igazad van, hogy itt is, ahogy minden kórházban emberek dolgoznak.. Vannak köztük JÓ EMBEREK IS, így módosítanám a beírásodat. Hogyha a választott orvosotok nem jelent volna meg a szüléseteknél, nem így nyilatkoznál róluk. Szerintem.

Nem szeretnék vitázni, vagy kötözködni, már a szülésünk után beláttam, hogy végülis jól vagyunk és ez a fontos. Tehát rossz munkát az ügyeletben lévő Horváth Mihály nem végzett, szerencsére. Dehát a bizalom! Akihez 9 hónapig jártunk, sőt előtte már 9-10 évet.. Azt mondta, mosolyogva amikor a gyerekágyon meglátogatott, hogy a kisfiam a hibás, mert nem jött hamarabb, vagy nem várta őt meg.. Köszi! Nekem ez annyira nem volt vicces. Főleg azért, mert akit maga helyett ajánlott, szintén nem jött be hozzánk. Ennyit erről.

(Cserébe a gyerekágyi osztályra az első 3 napon a választott, de a szülésen meg nem jelent orvosom is bejárt hozzánk, és aki megoperált, ő is minden nap meglátogatott, ezzel gond nem volt.)

KépKép
becka
 
 


Kika76: én a kispesti Sztk-ban voltam vérvételen, tényleg nekem kellett megvenni a cumót hozzá, de előtte és utána is vettek vért.
Nekem több terheléses vizsgálatom is volt, mert az átlagnál magasabbak lettek mindig az értékeim.
Lackó, gratulálok a babátokhoz ! Mi ilyenek vagyunk most :-)
Kép

Kép
fridus
 
 


Becka, én is vitázom veled, nekem a Horváth Mihály volt a dokim, a három nap alatt illetve ugye négy, háromszor láttam,szülésnél, aztán szombaton és hétfőn varrat kiszedésnél. :-)
Nem volt a betegágyamnál....
Viszont volt egy idétlen fiatal szemüveges doki, attól az agyam ment el...
Olyanokat mondott a betegtársaimnak, hogy próbáljon meg kakálni, mert nem ott fáj, az máshol van, meg kérjen fájdalom csillapítót, meg kúpot...
Én örültem, hogy nem volt ilyen gondom, hogy nem tudtam nagydolgozni, de hogy mondhat egy orvos ilyet, hogy más luk, és menjen....
És még nevetgélt is, mint aki jól végezte a dolgát...
Na de mindenkinek ugye van rossz tapasztalata, olyan ember nincs, akinek valami nem tetszene...
Még ugye a kórházon kívül sem. :-)
Ja, amúgy képzeljétek, 2 napja nem járok már a kismankómmal.
Igaz, még nem tudok fürdetni, erre van segítségem, de legalább már járok, nem tudok hosszú távot megtenni, de a semminél már többet járok.

Kép
fridus
 
 


Sziasztok,

én leginkább olvasni szoktalak Benneteket, de most muszáj írnom is!
Először is, a legfontosabb: Töki, megy a drukk innen is, bár már azóta biztos túl vagy rajta!

Lackó, gratulálok a gyönyörű kis családotoknak!

És az István kórházas élmények: én a 12. hétben kértem fel az orvosomat. Akkor már megkaptam a beutalót az AFP-re, azt beszéltük meg, hogy ha meglesz az eredmény, akkor ha baj van, szól, ha nincs, akkor menjek 20. héten genetikai UH-ra, majd menjek vissza hozzá a 21. héten. Voltam genetikai szűrésen a Bolgárkerék utcában is, ott 1:32.000-hez lett az eredmény. Teljes nyugalommal mentem ezután a genetikai UH-ra, ahol krédezték, hogy ezzel az AFP-vel mit keresek itt, 0.65 mom, voltam-e már genetikai tanácsadáson?

Még akkor is nyugodt voltam, gondoltam, csak valami tévedés lehet... hívtam az orvosomat, mondta, hogy az tényleg nagyon alacsony, azonnal menjek be hozzá, mert le fogjuk késni, ha valami probléma lenne a lehetőségeket... mint kiderült, látta a leletemet, látta, hogy rajta van az ő neve, az enyém, a kórház számítógépében a címem, de mivel nem emlékezett rá, hogy ő az orvosom, ezért bedobta a nagy közösbe, majd csak érte jön valaki...

Amúgy választott orvosom, fizetek neki minden vizsgálatért... utána sem vizsgált meg, úgyhogy lassan 10 hete, hogy senki nem látott. Kicsit aggódok, hogy nem kellett volna-e megnézni a méhszájat, stb, de legközelebb november végére rendlet vissza.

Ennyit a fogadott és jó orvosokról... mindegy, nekem már most megingott a bizalmam és nem is kicsit, csak már nem akarom fél Budapestet végigjárni, hogy hol szüljek. Minden rendben lesz a gyerekkel, akkor meg úgysem kell az orvos :lol:

Kika! Én is csak papírfecnit kaptam, nekem azt mondták, hogy fél hatkor igyam meg otthon és 7-fél nyolc közt irány a kórház! Nem tudom még, majd november 12 felé esedékes :lol: Ja, nekem az a fura, hogy így nincs mihez mérni, hogy mennyit nőtt, dehát ők tudják...

Hajrá Töki!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Kika!
Hozzá jártam terhesgondozásra, de orvost válltottam és így kórházat is. Szülni nem terveztem nála egyébként sem. Ha érdekel a miért, szívesen megírom neked privátban.

KépKép
kutyfül
 
 


Becka,
teljesen igazad van. Egy fogadott orvos úgy korrekt, ha a terhesgondozás elején tájékoztat, hogy a szülés várható időpontja környékén nem lesz.

Fridus,
már nagyon nagy a fiad. :)

Eszterxx,
biztos mindenkinek mások az igényei, de amit Te írsz az orvosodról, az engem megdöbbent. :shock: Én biztosan váltanék egy ilyen után, mi az, hogy 10 hete meg sem nézett???
A lényeg, hogy Te hogy érzel, hogy a pénzedért mik az elvárásaid, ez csak az én véleményem. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Eszter,
priviben megírod ki ez a doki? :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Eszter, nekem is az a véleményem, hogy most még nem késő dokit váltani! Ez a valaki, hogyha eddig ennyire figyelmetlen volt, akkor később rosszabb is lehet, azt pedig nem engedheted meg, a babád érdekében, szerintem. Ha csak a kórházhoz ragaszkodsz, biztosan találsz normálisabban abból a 45-50 doki közül akik ide tartoznak. Nagyon dícsérik itt a lányok Gajdos Editet, találkoztam a szobatársam doki nénijével Fedina Laurával, ha jól emlékszem a nevére. Ő is nagyon szimpatikus volt. Szóval inkább ne hagyd, hogy ezért még a pénzt is felvegye!

Horváth Mihályról nekem felemás kép alakult ki, amikor szülni bementünk (ugye ő ügyelt) akkor nagyon leszidott, hogy nem számoltam a mozgást és sokáig várakoztatott, 6-tól 8-9 óráig, mire eldöntötte, hogy egyből nem császároznak, hanem normálisan indítják, akkor is félválról, a folyosón, menet közben közölte velünk. Aznap éjjel tudom, hogy sok szülése volt és engem másnap reggel operált, úgy, hogy már 24 órája ügyeletes (szerintem rettentő munkamániás lehet). Kicsit aggódtam. Viszont, miután minden nap jött látogatni, és látta, hogy mennyire ki vagyok borulva a tej hiánya miatt, ő szólt a csecsemősöknek, hogy egy kis pótlást kapjon Levi. Ezt nagyon köszönöm neki.

Fényezte magát, azt mondta eddig kb. 5000 szülése volt (azt mondta, hogy az Istvánban neki van a legtöbb), pályafutása során és kb. 20 szülésről késett el. Szóval a dokimat minősítette, hogyha valaki elvállal valamit, illik ott lenni. Ezért átfutott az agyamon, hogy hozzá menjek a 6 hetesre, de én az Istvánhoz nem szeretnék ragaszkodni a jövőben.

KépKép
becka
 
 


Kutyfül,

írd meg légyszi!

Köszi,
Kika
kika76
 
 


Sziasztok!

Ma sztk-s nőgyógyónál voltam, megnéztük a babyt is. Ahhoz képest, h pénteken nem látta életképesnek az ügyeletes, a kis prüntyi 18 mm!:)
Volt egy borzalmas hétvégém!
Tudnék mit mondani a "kedves" dr úrnak!:(
Mind1! A lényeg, h él, virul és növekszik.
Ja, hozzá tartozik a parámhoz, h áprilisban volt egy missed ab.

esztipeszti
Igen, Anna a szülésznőm!
Azt még nem tudom mi lesz júniusig a dokival, de szeretném ha Anna velem lenne.

Lackónak gratula a családhoz és még most pihenje ki magát! :)

Töki, mi a helyzet? Egyben vagy még?
Vendég
 


Becka, a mi esetünk is teljesen más, de már ez a topik lassan siránkozásokkal lesz teli.
Valaki legalább írhatna valami jót...
Tényleg, hogy veszitek észre, hogy elfogyott a tejetek ?
Nem fáj annyira a melletek, nem feszül, vagy valami más jele van ?

Kép
fridus
 
 


Ez is a legcukibb, pancsikálás után . :-)
Imádom ezt a kis mókust.
Kép

Kép
fridus
 
 


Fridus,
az, hogy már nem feszül, nem fáj a cicid, az teljesen normális közel 2 hónap után. Ez azt jelenti, hogy beállt a kereslet-kínálat, pont annyi a tejed, amennyi Balunak kell. Ha majd több kell neki, sűrűbben kér majd, de pár nap elég ilyenkor az új szükséglet kielégítéséhez.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok,

Köszi mindenkinek a véleményt, sokat tanakodok rajta, hogy mit tegyek...engem is nagyon aggaszt, hogy a két vizsgálat közt 14 hét fog eltelni, meg a multkor, amikor voltam nála, akkor ott ült velem egy 30 hetes kismama, akit mint kiderült, utoljára a 20. héten látott, legközelebb pedig majd a 37. héten szeretné látni a ctg-n. Szóval nekem ez nagyon kevés.

Viszont annyira kínos, hogy ez a doktornő előtt már jártam a Jánosba egy dokihoz, akit imádtam, csak kiderült, hogy a páromnak nagyon rossz emlékei vannak a Jánosról, megkért, hogy inkább váltsak. Ez a doki is belepecsételte a nevét a kiskönyvembe, most a doktornő is...

Az Istvánnál maradnék én szívesen, de mivel magyaráznám, hogy 22 hetesen a 3. dokimnál tartok? Mondjak rosszat egy kollegájáról? Nem tudom...

Én fordított helyzetben azt hiszem, magyarázkodásnak gondolnám a kismamától és nehezen kezelhetőnek gondolnám magamban (lehet, hogy az is vagyok, bár szerintem a véletlenek furcsa közjátéka), de a gyerek érdeke meg mindenek előtt. Csak mi lehet ilyenkor vajon a gyerek érdeke? Ti mit tennétek?

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Töki: mostanra már bitzosan megszültél!! Remélem jól vagytok és várom nagyon, hogy jelentkezz és beszámolj minden részletről!:)

Lackó: gratulálok Nektek! Nagyon szép babátok van :)

bingii
 
 


Fridus: szerintem a tapasztalat csere, vagy annak megosztása másokkal nem nevezhető "siránkozásnak". Ezt kicsit erősnek érzem. Amikor az Istvánban készültem szülni, CSAK jó élményeket olvastam és hallottam, annyira optimistán mentem. Szóval kell, hogy más is felkészüljön rá, és ne csak a jókat hallja. Én már többször nem fogom hangoztatni, ha valakit érdekel majd megírom priviben a véleményemet.

Eszter: ne érezd kínosnak az orvos cserét, abszolút a baba a fontos. Hogyha ennyire ritkán nézik őt meg, az nem annyira jó. Viszont benne van a pakliban, hogyha havonta vizsgálnak, akkor ugye annyiszor fizetsz 10 vagy több ezer forintot, de megnyugtató hallani, hogy minden rendben halad, fejlődik.

KépKép
becka
 
 


Becka, és ki volt a választott orvosod? Kíváncsi lennék rá, nem emlékszem, hogy írtad. Ha szándékosan nem, akkor priviben. Megköszi.

Szerintem az egy szerencse volt, hogy a régi Istvános gárdában szinte mindenki elégedett volt. Iszonyú nagy kórház az István, rengeteg szülész van. És hát mindenkinek más az elvárása. Ettől függetlenül, még a felhozatalból mindig a jók között említeném. :)


Kriszta, Annával nagyon jól jársz!!! :)

Eszter, ne a kiskönyvvel foglalkozz! A bizalom nagyon fontos egy dokinál, ha nem bízol benne, akkor válts nyugodtan! :)
Vendég
 


Eszter!
Nekem is több doki neve van a kiskönyvemben. De nem ez a lényeg, hanem a Baba és Te! Szerintem, hogy 10 hétig rád sem néz a doki nem normális dolog.
Szóval én azt mondom, ha nem érzed okésnak a dolgot, nyugodtan válts és ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolhatnak!

KépKép
kutyfül
 
 


Kedves Ilba!
Nem Óbudaiak vagyunk, hanem Dél-pestiek. 8)
iwiw-en megtalálsz.

Tisztelettel: Lackó és Hajni
lackó
 
 


Lackó
Gratulálok a csöpphöz és örülök, hogy jó élményeid voltak
[quote]I írta:tt is, mint minden más kórházban emberek dolgoznak, nem Istenek, de itt NAGYON JÓ EMBEREK dolgoznak. Szívvel lélekkel.

Ezzel maximálisan egyet értek, persze biztosan vannak kivételek, de... szerintem a legtöbb esetben az a baj, hogy egyszerűen túl sokat várunk tőlünk... én a dokimmal is tisztában voltam, hogy nembiztos, hogy be tud jönni és ez sajnos most is így lesz, ugyanis már csak beugrós maradt a kórházban és a főállása elsőbbséget élvez, de semmi pénzért nem cserélném le mert egy fantasztikus ember és nagyon jó orvos.... a bizalmamat meg elsősorban a jó Istenbe vetem...
Én pl az 1. és 2. klinikára semmiképp nem mennék (bár ez így nem igaz ha tuti császár lenne elgondolkoznék, ott ugyanis bent lehet az apa a műtétnél és van koraszülötteket ellátó részleg, de ennél többet nemtudok a javukra írni)... nekem nagyon nem szimpatikus a hozzáállásuk, de ugyebár nem vagyunk egyformák, Beckának is azt kívánom, hogy legközelebb megtalálja azt a helyet és azt a dokit ahol maximálisan biztonságban érzi magát!

mi tegnap voltunk uh-n és ekkorkák vagyunk
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Eszter
Bár nemtudok visszakeresni ki a dokid, de nem próbáltad neki elmondani ezeket a félelmeidet? Én biztos elmondanám az enyémnek... az én dokim sem vizsgál sűrűn de én ennek örülök.. anyagilag is jobban járunk és osztom a véleményét, hogy nem kell egy kismamát állandóan abajgatn pl rákszűrést sem csinál várandósnak, mert az eredmény úgysem korrekt a megváltozott állapot miatt és nem is szerencsés ilyenkor ott piszkálódni... bár annál amit te írtál ő szerintem azért sűrűbben vizsgál...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Fridus
Én szinte csak jókat tudok írnia kórházról... én is a mamik hozzászólásai alapján választottam először a kórházat (a szoptatás miatt elsősorban meg az alternatív lehetőségek miatt) utánna pedig dokit... szintén mamák tapasztalatai alapján és nem bántam meg! Jó sok évet visszaolvasgattam, hogy bizutos legyek a dolgomban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kriszta
Az én dokim is Ujvári és csak jókat tudok róla mondani...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac, gratulálok. Nem emlékeztem, hogy várod a második bébit! Újvári dokit ajánlotta nekem is az egyik kórházi szobatársam, tudom, hogy mostmár máshol dolgozik (elfelejtettem, hogy hol is) és az pedig egy magánkórház. Esetleg priviben elküldöd, hogy hol érhető el és hol dolgozik, jelenleg?

Esztipeszti, az én orvosom Ruttner Zoltán volt, akivel végig, 9 hónapig meg voltam elégedve, szerintem maximálisan, alaposan minden vizsgálatot elvégzett. Lehet, hogy bennem van a hiba, de nagyot csalódtam benne, amikor a szülés előtti napon szólt, hogy ő a hétvégén nem lesz elérhető. (Hozzátette, hogyha jönne a bébi, azért ne tartsam vissza :? ) Megnyugtatott, hogy Lázár kollégánál is jó kezekben leszek, ehhez képest, ő sem volt elérhető. Jaj, nem akartam "siránkozni", csak ennyi történt. Vagy csak én veszem ezt nagyon zokon, más visszamenne hozzá?

Én tulajdonképpen nem az orvosok miatt nem mennék szülni az Istvánba, nekem az újszülőtt osztály, a "segítőkész" nővérkékkel és Sarlai doktornő a rémálmaimban köszönnek még vissza. :(

(Miután Horváth doki szólt nekik, hogy adjanak a bébinek kis pótlást, mert tényleg nincs tejem, egy fokkal kedvesebbek lettek. Persze a műszakváltás után kezdődött minden előlről. :evil: )

KépKép
becka
 
 


Mamacka, az biztos, hogy jobb, mint a Dél -tepsi kórház.
Akikkel eddig beszélgettem, mindenki azt mondta, hogy csak oda ne menjek...
Végülis már túl vagyunk ezen a szülésen. :-)
És újra szülnék, persze, ha ez az egész szülés utáni fájás elmaradna. :-)
Képzeljétek, már tudok fürdetni is, már 3 napja egyedül pancsiztatom, persze, ott van mellettem a férjem, mivel elég gyenge még a jobb kezem.
Mukikám most volt 6050 gramm. Elég szépen fejlődik.
Becka, most már tudsz szoptatni? Van elég tejed, vagy még adsz pótlást ?
Az egyik rokonom mondta, hogy kemény 1 hónapig nem volt teje, folyton sírt, hogy tápiztatnia kell a kicsit, de aztán úgy beindult, hogy nem gyózte lefagyasztani.
Remélem mi is így leszünk.
Most annyit eszik, amennyi éppen elég a mukinak.

Kép
fridus
 
 


Becka
Írtam pü-t! :)


Amúgy én meg a Horváth dokiról nem hallottam túl jókat... :(

...és még annyi, hogy lehet, hogy jó orvos Ruttner (én eddig csak jókat hallottam róla) de ez kettőtökön áll... a rossz élményeid miatt természetesen ne menj vissza... azt kívánom, hogy megtaláld azt a dokit, és azt a kórházat ahol biztonságba érzed magatokat!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


fridus
Ilyen jellegű fájásod talán nem lesz másodszorra mert már Balu kapitány utat tört magának és az elkövetkezendő nemzedéknek :lol: :lol: , de más jellegűre számíthatsz...
Engem mindenki az utófájásokkal rémísztget! :shock:


Becka
a pü-ből kihagytam, hogy Ujvári magánrendelése pedig a Szénatér-Moszkva tér közelében van...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ja és még azt akartam, hogy azért azt is vegyük figyelembe, hogy Magyarországon bizonyos szempontból luxus van... (más szempontból tragikus az egész egészségügy de ezt inkább hagyjuk) Sehol máshol nincs olyan, hogy te felhívhatod az orvosod ha valami baj van, valami miatt aggódsz, a szülésnél annyira sincs jelen mint nálunk, ill ha a mama igényli akkor igen, bármikor rendelkezésre áll, de azt meg kell fizetni rendesen... és a védőnői szolgálat is egyedülálló...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


dgdg
senki
 
 


Marcsi, emlékszel még, amikor picipocakosok voltunk és győzködtelek, hogy Ujvári milyen jó választás lesz nektek is? Nekem ez olyan jó emlék, pedig még én is tök kezdő voltam, de ő valahogy annyira megnyugtató személyiség, ember, ritka az ilyen ember ember. :lol:

Becka, én is zokon vettem volna, hogy még a helyettes sem elérhető, teljesen jogos, amit érzel, főleg, hogy fogadott orvosod volt. :?

Ja, és az én szomszédasszonyom is adott másfél hónapig pótlást, mert őt sem engedték el sok szopis tapasztalattal (nem Istvános volt), aztán 2 hónap után úgy beindult neki (fejt is rendesen a szopik között), hogy aztán másfél éves koráig szoptatta. Persze nem mindenkinek jön össze, és az sem elítélendő, egyáltalán. Főleg, ha egy baba éhes. Akkor ennie kell. Készpasz. 8) :D
Vendég
 


Hát igen... Eszti neked köszönhetem leginkább, hogy Ujvári mellett döntöttem (meg a papád véleményének). pedig az elején, hogy kétségbeestem...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok csajok!

Remélem Töki és a baba jól van. lehet, hogy már ki is bújt.

Valamelyikőtök ismeri akár csak hallásból Lázár dokit? Mondjuk már rég Ő az orvosom. Eddig minden okés.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vicki,
nekem csinált egyszer uh-t, vagy a 12. hetest vagy a 18. hetest. Szimpi volt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziaztok lányok!

2007. okt 30.án megszületett a mi kistökink 4460 g mal és 60 cm el.
Bővebben majd még írok csak most regenerálódom !
Kösi mindenkinek a drukkot!

PHPBB kód:
Kép
töki
 
 


SZÍVBŐL GRATULÁLOK , JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKED ÉS "KICSI" FIADNAK!!!!!!!!!!!

Nem semmik ezek a méretek!!!!!!!!!! Beszámolót kérünk minden részlettel, amint úgy érzed magad és a kis Töki is engedi!!!

Millió pusszi!!!!!!!!!!!

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?