Sziasztok,
én leginkább olvasni szoktalak Benneteket, de most muszáj írnom is!
Először is, a legfontosabb: Töki, megy a drukk innen is, bár már azóta biztos túl vagy rajta!
Lackó, gratulálok a gyönyörű kis családotoknak!
És az István kórházas élmények: én a 12. hétben kértem fel az orvosomat. Akkor már megkaptam a beutalót az AFP-re, azt beszéltük meg, hogy ha meglesz az eredmény, akkor ha baj van, szól, ha nincs, akkor menjek 20. héten genetikai UH-ra, majd menjek vissza hozzá a 21. héten. Voltam genetikai szűrésen a Bolgárkerék utcában is, ott 1:32.000-hez lett az eredmény. Teljes nyugalommal mentem ezután a genetikai UH-ra, ahol krédezték, hogy ezzel az AFP-vel mit keresek itt, 0.65 mom, voltam-e már genetikai tanácsadáson?
Még akkor is nyugodt voltam, gondoltam, csak valami tévedés lehet... hívtam az orvosomat, mondta, hogy az tényleg nagyon alacsony, azonnal menjek be hozzá, mert le fogjuk késni, ha valami probléma lenne a lehetőségeket... mint kiderült, látta a leletemet, látta, hogy rajta van az ő neve, az enyém, a kórház számítógépében a címem, de mivel nem emlékezett rá, hogy ő az orvosom, ezért bedobta a nagy közösbe, majd csak érte jön valaki...
Amúgy választott orvosom, fizetek neki minden vizsgálatért... utána sem vizsgált meg, úgyhogy lassan 10 hete, hogy senki nem látott. Kicsit aggódok, hogy nem kellett volna-e megnézni a méhszájat, stb, de legközelebb november végére rendlet vissza.
Ennyit a fogadott és jó orvosokról... mindegy, nekem már most megingott a bizalmam és nem is kicsit, csak már nem akarom fél Budapestet végigjárni, hogy hol szüljek. Minden rendben lesz a gyerekkel, akkor meg úgysem kell az orvos
Kika! Én is csak papírfecnit kaptam, nekem azt mondták, hogy fél hatkor igyam meg otthon és 7-fél nyolc közt irány a kórház! Nem tudom még, majd november 12 felé esedékes
Ja, nekem az a fura, hogy így nincs mihez mérni, hogy mennyit nőtt, dehát ők tudják...
Hajrá Töki!!!!!!!