Djeszter!
Igen, már rájöttem, azt hiszem Kíváncsinak is ez volt a gondja másnap...
Attila!
Rá akartam én is keresni arra, amire Djeszter, és Kíváncsi. Meg akartam nézni, hogy mit ad ki a kereső, ha a nevemre keresek. Üzeneteimet úgy írom alá, hogy "Csi", és az azonosítóm pedig "Csii"/persze idézőjel nélkül/, és ha nincs kedvem beírni a jelszót, akkor csak annyit írok azonosítónak, hogy "Csi". Így elvileg mindkét variációnak meg kell lennie az üzenet szövegében, illetve a szerző nevében is. Több variációt kipróbáltam akkor /szerző nevében, üzenet szövegében, stb./ és állandóan ezt írta ki, meg azt is, hogy ha a probléma továbbra is fetntáll, akkor forduljak a Társalgó Adminisztrátorához. Most megint próbálkoztam, ezeket kaptam eredményül:
Kulcsszavas keresésnél a keresett szó: Csi
Egyezés módja: csak teljes szavak
Egyezés: Teljes egyezés
Előfordul: Az üzenet szövegében
ezek után ez jött üzenetnek:
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '[[:<:]]Csi[[:>:]]');' at line 1
Majd próbálkoztam a "Csii"-re is keresgélni, volt olyan, amikor azt írta ki, hogy 0 találat, de az egyes variációknál ezeket is kiírta:
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '[[:<:]]Csii[[:>:]]');' at line 1
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '%Csii%');' at line 1
Brrrrr. Ezt nem tudom érthetőbben leírni, az a legegyszerűbb, ha rákeresel a Csi, vagy a Csii szavakra, bármely variációban/azt hiszem, minden variációt kipróbáltam már/. Egyetlen esetben van találat, ha nem teljes egyezéssel keresek, akkor viszont kijönnek a "kíváncsi", meg a "kicsi" szavak is
Nincs belőlük kevés...
Csi