Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Egy kérdés: az "erre az üzenetre kötve" funkciót eddig tudtam úgy használni, hogy ha valamelyik üzire rányomtam, majd legörgettem a lap aljára, válaszoltam az illetőnek, utána a "Back" gombbal visszaugrott arra az üzenetre, amelyikre ráadtam ezt a funkciót. Ez szuper jó volt, amikor folyamatosan olvastam a hozzászólásokat, és mindenkinek válaszolgattam. Most viszont hiába klikkelek erre a kis mappa-ikonra, csak kidobja a következőt:
Kép

Én értek annyit angolul, hogy tudom, mit jelent, de én nem ezt akarom!!! Hanem, hogy a Back gombbal vissza tudjak ugrani az adott üzenetre. Nem lehetne ezt valahogy visszahozni?

Köszi
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!
Rég jártam itt, és most látom, hogy megváltozott itt minden. Próbálom szokni, egyenlőre nehezem megy.
A gondom nekem az, hogy a keresésbe beírtam a nevemet, mert egy hozzászólásomat szerettem volna valamiért elolvasni. erre felhozott nekem egy csomó olyan helyet, ahol még életemben nem jártam, nem írtam. Oda kattintva, nincs is ott a hozzászólás. Hát valami nagyon össze van keverve.
Nem lehetne ezzel valamit csinálni?

Djeszter
djeszter
 
 


Djeszter!
Nem arra gondolsz, hogy a jelszavas keresésbe írtad be a neved? Mert akkor azokat az üzeneteket dobja ki találatnak, amiket az utolsó ellenőrzés óta küldtek el. Így jönnek elő azok a topikok is, ahol még nem jártál.
De lehet, hogy tévedekKép

Nekem a Franyo képe óta nem fér el ez a topik sem keresztben a képernyőn, holott eddig itt ez nem volt gond.

Nektek kifér?

Csi
csii
 
 

 
 

Sziasztok!
Minden jel szerint azok a topicok lógnak ki, ahol vagy nagy méretű kép, vagy táblázat okozza a galibát. Holnap változtatunk a beállításon és akkor remélhetőleg csak azok a hozzászólások lesznek kilógósok melyekben ezek a nagy cuccok vannak.
Keresünk egy babanetesebb színt is és a név-boxot is kisebbre vesszük, hogy ne foglaljon akkora helyet.
apa Kép
apa
 
 


Csi,
nekem 17" monitoron, 1024*768-as felbontasban, uj ablakban megnyitva pont kifer.

-Afonya
Névtelen
 


Apa,
előre is köszönjük a fáradozásotokat! Az én problémámra is találtok esetleg megoldást? (Ld. fent)
Köszi
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Nekem is elfér most már minden széltében is.Kép

Nektek megy a Melléklet feltöltése ha új ablakban nyitjátok meg a topicot?
Nekem még mindig nem, csak ha abban az osztott ablakban csinálom ahol bal oldalt ott a "Társalgás/Dokumentáció/Segédletek"

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok!

Egyetértek Csivel. Eddig a kép, táblázat letöltése alatt olvasgattam a hozzászólásokat, most sajnos várni kell. De azt hiszem ehhez hozzá tudok majd szokni Kép.

Apa!
Előre is köszi a fáradozásért, izgatottan várom a holnapot, hátha nem kell már húzogatni az egeret Kép. (Friss kismamák, Friss babák)

Jó éjt! Virág
virga
 
 


Apa!
Szerintem a szín maradhat...Ha már színes, akkor ez szerintem kellemes összeállítás.
Amit a Virga is ír, hogy várni kell a képek feltöltésére, az marad, vagy van lehetőség a változtatásra? Nem csak az a gond, hogy várni kell a modem miatt, hanem az is, hogy korlátozott az Internetfelhasználási időmKép

Áfonya!
800x600-as beállításnál a Nézet/Szövegméret-->Legkisebbnél sem fér kiKép

Csi
csii
 
 


Sziasztok! Ha ilyen, hát ilyen, majd megszokjuk.
A vízszintes korollozás tényleg nem kellemes. Csatlakozom ahhoz, aki az archívum időrendbe szedését javasolta, sőt, a modemesek érdekében: talán lehetne egy nagyobb archívum dossziét nyitni minden topik elején, aki onnan akar keresni, az ha rányit, akkor találná meg az időrendbe szedett korábbi írásokat. Még egy: nem lehetett volna legalább mostanra az angol szövegeket magyarra fordítani? Egész biztos vagyok abban, hogy nektek nem jelent gondot a fordítás, de ha mégis, mondjuk időhiány miatt nem tudtátok megcsinálni, biztosan lenne, aki segítene! (Pl. én, ha tudok)
kíváncsi
 
 


Kérdések: mit jelent a profilban az, hogy összes levél: 1, és az, hogy státusz: new member? És miért nem új tag? Egyébként is, miért új tag az, aki már az adott topikon belül is többször hozzászólt?
kíváncsi
 
 


Afonya!
Nekem is 1024x768 van, de tegnap nem fért ki széltében a Miskolc. Kb. 1 óra múlva már kifért. Pedig időközben nem volt archiválás.
El bírom képzelni milyen lehet akinek kisebb van...Kép
Légyszíííí nézzétek meg, hogy nektek műxik-e a Melléklet feltöltése ha új ablakban van megnyitva a topic, mert engem marhára idegesít.Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Már csak reményleni tudom, hogy amiket eddig írtam, látni fogjátok, mert én nem Kép. Érdekes, utolsó hozzászólóként én vagyok ugyan feltüntetve, mégsem látszik egyetlen sor sem a hozzászólásaimból sem itt, sem a próbaterületen.
Azért nem adom fel! Pl azt is szeretném tudni, orvosolható-e az a probléma, hogy a Babanet többször is kér azonosítót és jelszót, de ebből kétszer újgép babanet stb-t, egyszer csak babanet stb-t. Mármost ez azért probléma, mert a jelszókezelőm a két újgépet külön értelmezi, és állandóan meg kell erősítenem, hogy melyik jelszóval lépek be - holott ugyanazzal. Nem tudom, érthető-e, nem tudom szakszerűbben leírni. Ha viszont kitörlöm az egyiket a jelszókezelőből, akkor legközelebb újra be kell írnom mindent, akkor újra regisztrálja, és minden kezdődik előről.
kíváncsi
 


Apa
Ha egy 640*480-as kép is nagy akkor nem tudom mi lesz pl. az Ismerjük meg egymást topic képeivel, nagyítót használunk, vagy görgetünk? Eddig ez nem volt probléma.
Nem beszélve arról hogy vannak olyan topicok ahol a táblázatok és képek teszi barátságosabbá és otthonosabbá az írásainkat ha ezeket lekicsinyítjük még jobban ki fogja tudni elolvasni őket ?????????
Ó és még azt sem értem hogy lehet hogy ua. a topic szkrollozás nélkül bejön egy kisebb felbontású monitoron, míg több nagy felbontású 17"-on nem, a képek és táblázatok miatt?
Szerintem ha kisebbre is veszitek a fejlécet oldalt még mindíg sok felesleges üresjárat marad ahhoz képest mint ha felül lenne egy sorban, a színnel semmi gond.Az az egy tetszik Kép

Dzsili
dzsili
 
 


Jók vagyunk, már látom, amiket eddig írtam! Na akkor még egyet: beírtam a keresés címszó alá a saját nevemet - hát eég nagy a kavarodás, olyan topikokban láttam a nevem, ahová soha nem írtam, nincsenek is ott, viszont az írások másohol léteznek. Találtam pl. főzős hozzászólást a megint megjöttben, vagy a túl az első heteken, napokonban - mármint feltüntetve, valójában nincsenek ott, minthogy nem is oda írtam őket. Ugye nem unjátok még? Bocsi, csak ha már elkezdtem tesztelni, inkább most írom le a tapasztalataimat, amikor még benne vagytok a javításban. Köszi a megértést! KépKép
kíváncsi
 


Sziasztok!
kíváncsi, Dzsili, Kata007,... köszi a jelzéseket...
Ne csillapodjatok, nekünk ezek fontos információk! Kép
apa
apa
 
 


APA!
A "Ki tud segíteni-Asztrológia", vagy valami hasonló című topikban nincs sem táblázat, sem kép, sem cím, mégsem látható egyben a hozzászólás, megszámoltam, 196 karakter van egy sorban.
Köszi
Csi
csii
 
 


A "próba-területen" a Brrr... azonosító és a rengeteg Kép kicsit széthúzta a topikot. Valószínűleg ez lehetett az asztrológiásban is a gond. Nem?
Csi
csii
 
 


You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '[[:<:]]Csi[[:>:]]');' at line 1

Ez mit jelent?
Névtelen
 


Apa!
Bocsánat a jelzőért, remélem nem sértettelek meg!!!KépKépKép
De az több szóból, és betűből állt volna, hogy a "a Babanet vezetője, Apa", és valahogy kellett valakire hivatkoznom. Úgy meg nem mindenki ismer a topikban, hogy "Apa"!KépKépKép

Szia, további jó munkát!
Zsuzsa

beababa
 
 


Azt nem lehetne, hogy a topikok látogatottsági sorrendben legyenek? Vagy ez hülyeség?

Próbálok barátkozni az új külsővel, de nehezen megy...rossz, hogy nem látni egyben a topikot...

Szila

UI.: mi az a "new member" a nevek alatt?
szila
 
 


Sziasztok!

Kiszedtem a kispipát a HTML mellől, merő kiváncsiságból, és most nincs ott a HTML kocka. Hogy lehet azt visszahozni? Kép

Köszi:
Solya
solya
 
 


Megtaláltam a próba területre beírt soraimat, hurrá egyrészt, kevésbé hurrá másrészt, mivel a késő este beírt próbák a kora délutániak között szerepelnek.
Én ilyet nem is találok, hogy HTML, hol van ez, és mire való?
kíváncsi
 


SOS! Lemaradt a "gyors ételek, stb" topik címének végéről egy t!
kíváncsi
 
 


Kíváncsi,
ráadásul a próba területen az egyik hozzászólásnál megjelenik a teljes neved, miközben az a profilodban nem is szerepel. Ez hogy lehet?
Solya
solya
 
 


Azt próbáltam ki, hogy - mivel mostmár nincsenek a zárójeles névmegerősítések - beírhatom-e a profilomba a nevemet úgy, hogy ne mindig jelenjen meg, hanem csak az láthassa, aki rányit a nickemre. De nem jött be, így visszacsináltam az egészet.
kíváncsi
 
 


Hogy jót is írjak: tetszik, hogy a topiklistán is megjelenik, hol van új hozzászólás, jó az is, hogy látszik, ki írta a legutóbbit. Érezhetően gyorsabb is lett a rendszer.
kíváncsi
 
 


Kata,
en csak uj ablakbol olvasgatok, es tegnap sikerult siman kepet is feltennem.

-Afonya
Névtelen
 


Apa
Természetesen nem sértés volt, csak észrevétel!
Most ezt a topicot is görgetnem kell!
Viszont minden gyorsabb lett!

Dzsili
dzsili
 
 


Kedves Apa,
nem válaszoltál, lehet, hogy hamarosan megoldódik az "erre az üzenetre kötve" probléma?

Franyó
franyo
 
 


Franyó. Az "erre az üzenetre kötve" gomb helyett használhatod az "Oldal alja" vagy a "Következő üzenet" gombokat, hogy a fentebb említett módon tudd használni a "Back" gombot. ;)
Névtelen
 


Apa!!

Nagyon-nagyon jó lett, végre kifér keresztbe, és jó lett a szín is!Kép

Zs.
Névtelen
 


Így azért már egész más!Kép
lina
 
 


Névtelen,
az nem jó, vagyis másra jó Kép. Mert ha az oldal aljára nyomom, akkor a Back-gombbal nem az adott üzihez ugrik, hanem az oldal tetejére. Ha benyomnám az "erre az üzenetre kötve" gombot, akkor meg oda ugrana. Így nem kéne keresgélnem, hogy hol is tartottam.

Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó lett a társalgó Kép A színek is nagyon tetszenek meg a sorok is kiférnek KépKépKép

Köszi!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Szia PKép
Semmi gond, valószinűleg félreérthettelekKép

Puszi: Doris
doris
 
 


Sziasztok!

Áfonya!
Én is, épp ezért bosszantó, hogy ott nem működik a melléklet feltöltése.Kép

Lányok senkinek nincs ilyen gondja???
"Nektek megy a Melléklet feltöltése ha új ablakban nyitjátok meg a topicot?
Nekem még mindig nem, csak ha abban az osztott ablakban csinálom ahol bal oldalt ott a "Társalgás/Dokumentáció/Segédletek""

Köszi! K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok!

Marha jo lett a tarsalgo!! Az eddigi uj formatum is tetszett, de ezekkel az uj szinekkel most valoban teljes! Koszi!!!

Agi

Kép
Kép
agi
 
 


Mi lenne, ha azok akiknek lányuk van, csak rózsaszínen, a fiúsok pedig csak kéken írnának? KépKépKépKép Még mielőtt komolyan veszitek, a tényleges kérdésem: A HTML kocka alól mostmár eltűnt az URL is. Nem mintha tudnám, vagy akarnám használni őket, csak már úgy megszoktam! Kép A színek tényleg bababarátabbak lettek! Kép
köszi:
Solya
solya
 
 


Hali!

Apa!
Nagyon tetszik az új szine a babanetnekKépKépKép Sokkal-sokkal jobban, mint az "új"Kép

Kata007!
Most kipróbáltam, bár lehet, hogy már megoldották, de a Próba területre sikerült feltöltenem mellékletet, új ablakban. Ahol nem volt ott oldalt a "Fa".

sasha

Kép
sasha
 
 


Csi!
Most láttam csak, hogy írtál. Mostanában ritkán látogatom a Babanetet.
Nem az a gond. A kulcsszavas keresésbe írtam be a nevemet, és az Előfordul a... pedig beállítottam, hogy Szerző nevében. Ismét kipróbáltam. Most valamivel több dolgot hozott fel, mint a múlt héten, de most is volt benne elég sok vad dolog.

Djeszter
djeszter
 
 


Sziasztok!

Az "SQL syntax ..." üzenettel hol találkoztatok?

Attila

:-)
ata
Eger
 
 


a
Névtelen
 


Djeszter!
Igen, már rájöttem, azt hiszem Kíváncsinak is ez volt a gondja másnap...

Attila!
Rá akartam én is keresni arra, amire Djeszter, és Kíváncsi. Meg akartam nézni, hogy mit ad ki a kereső, ha a nevemre keresek. Üzeneteimet úgy írom alá, hogy "Csi", és az azonosítóm pedig "Csii"/persze idézőjel nélkül/, és ha nincs kedvem beírni a jelszót, akkor csak annyit írok azonosítónak, hogy "Csi". Így elvileg mindkét variációnak meg kell lennie az üzenet szövegében, illetve a szerző nevében is. Több variációt kipróbáltam akkor /szerző nevében, üzenet szövegében, stb./ és állandóan ezt írta ki, meg azt is, hogy ha a probléma továbbra is fetntáll, akkor forduljak a Társalgó Adminisztrátorához. Most megint próbálkoztam, ezeket kaptam eredményül:

Kulcsszavas keresésnél a keresett szó: Csi
Egyezés módja: csak teljes szavak
Egyezés: Teljes egyezés
Előfordul: Az üzenet szövegében
ezek után ez jött üzenetnek:
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '[[:<:]]Csi[[:>:]]');' at line 1

Majd próbálkoztam a "Csii"-re is keresgélni, volt olyan, amikor azt írta ki, hogy 0 találat, de az egyes variációknál ezeket is kiírta:
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '[[:<:]]Csii[[:>:]]');' at line 1
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '%Csii%');' at line 1
Brrrrr. Ezt nem tudom érthetőbben leírni, az a legegyszerűbb, ha rákeresel a Csi, vagy a Csii szavakra, bármely variációban/azt hiszem, minden variációt kipróbáltam már/. Egyetlen esetben van találat, ha nem teljes egyezéssel keresek, akkor viszont kijönnek a "kíváncsi", meg a "kicsi" szavak isKép Nincs belőlük kevés...

Csi
csii
 
 


Csi!

Kipróbáltam a kulcsszavas keresést. Eredmény: Detto mint a tiedKép

sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Csak annyit szeretnék írni, hogy végre el tudom olvasni egy oldalon a hozzászólásokat egérhúzogatás nélkül és ennek nagyon örülök Kép!!!
És ez az új szín is sokkal jobb!
Köszi a változtatást!

Üdv, Virág
virga
 
 


Sasha!
és mit jelent az üzenet, nem tudod? Nem a kódokra, hanem a többire vagyok kíváncsi!
Csi
csii
 
 


Sziasztok,
én sem értem, hogy mi az a nevem mellet,t hogy new member, üzenetek száma: 1. Mások mellett igen nagy szám van, pedig aztán nálam régebbi babanetes nem nagypn van... KépKép
Remélem, ez elmegy, du. nem tudtam írni semmit, csak olvasni 8aztán már azt sem).
Néhány új üzenetet ki sem jelez nekem, vajon miért?
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Zsoka

Te mindig regisztralva kuldted el hozzaszolasodat?
Napocska
Napocska
 


Annál biztos többet küldött regisztrálva, mint nulla....
És most mehet a verseny, kinél van nagyobb szám? Kép

De tényleg, mi ez a new member szöveg? Nem lehetne, ha már van itt ez aj obboldal, akkor ide magunknak beszerkeszteni pár sort? Mint a profil, hogy mondjuk a gyerekek kora, hogy ne kelljen nézegetni a profilt se...

A szinek szerintem tök jók, a dupla klikkolás a küldéshez engem is kiakaszt, főleg, hogy közben várni kell, és én bizony addig tovább megyek máshol.

Ildi

Ildi
pildi
 
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?