Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lanyané!
Igen holnap tüszőnézőbe megyünk! :D
Vendég

Pandácskának kicsi Dórácskája,maradj még bent!

lanyané

Sziasztok Lányok!

Bocsi, h. idetolakodtam, de olvastam Pandácskáról és így ismeretlenül is drukkolok és szorítok Neki!! Kitartás és nyugalom, sokan gondolnak rá(juk) és biztos vagyok benne, h. segíteni fog a sok pozitív energia!!!
Vendég

pandácska!
Drukkolunk! nagyon sokat gondolok Rátok!!!!
dezsina

Heni!
Holnap már tesztelek. nagyon jelez a bal oldalam, végig, mintha égne belül. Remélem, ez azt jelenti, hogy ott van valaki!
dezsina

Pandácska:
nagyon drukkolunk, kitartás
Dóra baba maradj még

Bella:
köszi a híreket, mond meg neki, hogy sokat gondolunk rá és nagyon szorítunk neki
neked drukk holnapra

Lanyané:
a hugom is szokott elég nyűgös lenni, sokszor semmihez nincs kedve stb.
az az igazság, hogy péntekről vasárnapra nem változott a helyzet nem sokat nőttek, inkább még több pici lett, sőt a hugom azt mondta, hogy ami volt pénteken legnagyobb az tegnap már nem volt ott
a legkisebbek olyan 10*10 és a legnagyobb pedig kb. 13*15 vagy 15*15 és tíz felett van, de több még a pici
holnap meglátjuk mi a helyzet, mekkor már

Arikon:
most minden pozitív energia jól jön Pandácskának
köszönjük

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi:
drukk holnapra, nagyon drukkolok, tuti pozitív lesz

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
képzeld, ma szurkált egy csomót. kivagyok, hátha tényleg az, és most meg nem tud jól megtapadni, vagy most válik le, vagy ilyesmi. Olyanokat szúrkált, hogy megilyedtem...
Bocs, hogy Rád zúditom, de meg vagyok kicsit ilyedve. Nem is értem miért viselkedem igy, hiszen még csak nem is teszteltem, még nem is tudom, hogy egyáltalán tényleg lehet ott valaki. és csak végülis holnap sem bizti, hogy pozitiv lesz a teszt, még akkor sem, ha tényleg beágyazódott :roll:
dezsina

ijedve és nem ilyedve
dezsina

Sziasztok!

Hű, régen voltam. :oops:

Pandussal most beszéltem. Drukkoljatok nagyon csajok!!!!

(visszaolvasok)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Dezsi,
nyugi, ne hergeld magad! MInden rendben lesz!
Vendég

Bella!
köszi, de már felhergeltem :cry: alig várom már a reggelt, hogy tesztelhessek. iszonyú izgatott vagyok. amióta szúrkált, most semmit sem érzek, oké, kicsit érzem azt a égető érzést, de nem olyan intenziven. szóval kész vagyok. már megint átmentem hisztibe. Sajnálom, sajnálom... de ugy látszik beteges vagyok :evil: idegbeteges :x
dezsina

Hanna - annyira szeretném, ha jó híreid lennének. Szörnyen aggódom - egész délután lestem a híreket. Úgy féltem mindkettőjüket!!!!!!! Nem csodálom, hogy sirdogált, én is bőgtem, miközben olvastam. Sokat imádkozom, és hiszem, hogy minden úgy történik, ahogy babának-mamának a legjobb.

Dezsina- nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
julika79

Sziasztok,

Katica, javítanád a táblát. Ma megvolt a megbeszélés, és a decemberi mensikor indul a fogigátló :) Most itt tartunk, minden eredmény JÓ ( :lol: ), január közepe felé lesz a punkció, kb. Persze mensitől függ minden.

Katica, drukk, ha mensit várod, jöjjön meg mihamarabb.

Hanna, ne csigázz, mi van Pandussal??? Nagyon szorítok nekik +++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dezsina, drukkolok neked, hogy valóra váljon az álmod és igazak legyenek a megérzéseid...de próbáld meg kicsit elterelni a gondolataid, ne csak ekörül járjanak (mondom én, akinek ez minden gondolata...)

allegrobarbaro

Bella, drukk a holnapi UH-hoz, te már nagyon a finisben vagy :D

allegrobarbaro

Csajok!

Nyugiiiiii!!!
Pandusról nincs változás. Ha bármit megtudok, jövök.
Sok szurit kap és infúziót.

Szerintem, addig jó, mig nincs hír.

Kép
hanna30

Sziasztok,

Pandácska továbbra is nagyon szoritok értetek.++++++++++

Bella, megy a drukk, hogy minden rendbe legyen feléd.

Alle, tök jó, lassan Te is kezdesz.

Dezsi, nem lesz korai a teszt? Lehet, hogy ki kéne tolnod még egy kicsit, mert lehet, hogy negatívat fog mutatni, pedig terhes vagy, csak túl korán nézted!!!

Heni,Lanyáné lassan Ti is finisbe lesztek.

:wink:

Kis*?

Nyulasz?

Gizmix?

Kép

csibe
csibe32

Panda!iegész munka alatt csak arra gondoltam és sugároztam,hogy legyetek jól.

Dezsi!Nyugi!tudod ne billenj el!maradj középen szépen nyugodtan ,pozitívan,higgadtan!minden okes!holnap halovány zebra lesz látható!
Csibe :D már nagyon izgatott vagyok,kb jövhét végére kapok manókat a pocimba :D

Heni.az komoly,ilyen sokak szoktak lenni,kiváncsi leszek nekem ettől a longtól mik lesznek,hétfőn megyek uh.ra már izgulok :lol:

lanyané

Sziasztok!

Dezsi,
Mi újság?
Vendég

Sziasztok!

Pandácska!
Ezer-meg ezer drukk nektek!!!!!Nagyon szorítok!
Bella és Hanna,köszönjük az infókat Pandusról!Remélem még jó sokáig benn marad Dóribaba!!!!

Na,most jó sok zebra fog erre járni :D ...egy egész csorda!Hajrá szurik,mindenkinek!

Dezsi!
Teszt?Vagy nem teszt?Én nem akarlak rábeszélni,ha egy korai nega teszt után nálad rosszabodik a hangulat,akkor talán még várj.Én biztos nem bírnám ki...

Örülök Kis-csillagnak,hogy holnap hazajöhet!Reméljük már csak szüléskor költözik a kórházba,jó pár hónap múlva!!
Vendég

Jó reggelt!

Pandus Üzenete:
Sikerült 3 órát aludni, fáj a vénája kegyetlenül, Dorka baba jól van. Millió pusz!

Kép
hanna30

Köszi Hanna!
Hát gondolom ez is valami,ennyi alvás.Szegény biztos halálra aggódja magát.Olyan kár,hogy nem tudunk segíteni.Drukk tovább nekik!
Vendég

Hanna,
Köszi az infót. Remélem Dorka még bent marad, muszáj neki bent maradnia még.
Vendég

Szisztok Lányok!

No, hát nem az ésszerűséget követve teszteltem egy negát. De ezt tudtam. Ha másvalaki tesztelt volna és nem rólam lenne szó, akkor azt mondtam volna, amit Csibe is: ez túl korai.
Természetesen Nyulasz látta jól, hogy rossz hatással lett rám az eredmény és már nem is gondolom azt, hogy az a szombati barnácska ágyazás volt, csak valami mnyh levállási kezdeményezés. Igaz tegnap este is szurkált, de ma már a másik oldalon is kezd szurkálni. A szurkálást ugye nem lehet beképzelni. Vagyis szerintem meg fog jönni. Olyan nagyon hülyének vagyok, hogy ennyire áltatom magam. Ez már a görcsös akarás lehet. Muszáj lesz megnyugodnom. Most ezt teszem. Csak mindig történik valami, ami felborítja kezdődő nyugalmamat. Ha nem lett volna ez szombati barnázás, eszembe sem jut magamból kifordulni.

Pandácska!
nagyon szorítok Nektek! Pihenjetek, ölellelek! :!:

Kiscsillag nem tud hazajönni az ünnepekre, mert kiderült, hogy csak a jövő héten lesz UH. Ezt nem is értem. :(

Allegro!
:lol: Örülök, hogy visszatértél! Olyan ritkán jelentkezel!
köszönöm a drukkokat! Igen, a gondolataim csak e körül járnak. Hát ez van nem tudok mást csinálni! :?

Csibe!
ahogy írtam fentebb Neked volt igazad, de sebaj van még tesztem!!! :wink:

Bella!
Hatalmas drukk a az UH-hoz! :!: :!: :!:

Lanyané!
Neked is mennek a drukkok! remélem a köv. tesztek már zebrásodik… :D

Nyulasz!
tudom, Te megértessz! :lol: Teszt vagy nem teszt?! A válasz: Teszt. :lol: :lol: :lol:

Hanna!
köszönjük a híreket! És Veled mi a helyzet :?: Nagyon szeretném tudni.

Heni!
a drukkok átjöttek,de még nem eléggé, mert nem zebrásodtam, szóval erősebb drukkot kérek!!! :lol: :lol: :lol:
dezsina

...amíg élünk,remélünk...
Vendég

Nyulasz!
ezt én is így látom.
Néha néha belém szúr egy kés, a bal oldalon inkább, a jobb oldalon ritkábban. Most kérdem én... Miért kell ezeket a jeleket elszenvednem, ha nincs is bizonyíték a jelekre??? :? :roll: :?:
Na ettől őrülök meg! :x :x :x
dezsina

Dezsi:
drukk, drukk, és végeteln sok drukk, remélem így már jó lesz :wink:
és nyugodtan zúdits rám bármit, hisz ezért vagyunk

Hanna:
drukkolunk neki
az tényleg jó, ha nincs hír

Bella:
drukk neked is már a tüszőcskéidnek

Julika:
nyudogj meg, én elhiszem te teljes mértékben átérzed, ami Pandával történik

Alle:
de jó, hogy már ti is itt tartotok, hamar el fog tellni az idő és már is a bennt lesznek a pocidban a babócák

Csibe:
igen, ma már pontosan tudni fogunk mindent

Lanyané:
drukk neked is, hogy minél többen legyenek
nekem meg hétfőn lesz valószínüleg a beültetés

Nyulasz:
reméljük mindenkin átgázol a zebracsorda

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi!Nem elkámpicsorodni!!Még semmi nincs veszve nem jelent semmit,harmádikán kéne megjönie ugye,na akkor meg ahhoz korai a szurkálás,a teszt meg még tuti nem mutatja ki ilyen korán,Csibe is figyelmeztetett :!: :) ez a kis barnamaszat meg akkor is gyanus,ne stresszeld magad,a pozitív gonndolatok bevonzák a dolgokat,ráérsz majd akkor szomorkodni ha megjön a mensimanó(de nem fog!)(ha meg igen akkor a következö hónapban nem fog,vagy a fagyibabák(jól emlékszem ők következnek)szóval telnek a napok hetek és az évek ugye,mindannyiunk reménykedve várja a kisbabáját és hidd el több van már hátra mint előre és megkapjuk az ajándékot :D :D :D :D :D
már gondolkoztam ezekről az érzésekről a depresszióról,a pánikbetegségről,testi tünetekről midenről könyvet kéne írni,hogy hátha egy picit megértik azt ami bennünk van,de rájöttem ezt csak az tudja aki átéli,és ezért jó,hogy van ez a Szerencsetopic :D mert itt tudja az ember,hogy megértik,sorrry ha valakinek nyálas voltam vagy unalmas

Pandinak ma is nagyon sok erőt küldjünk!!!!!!

lanyané

Dezsi!
Szerintem tök normális,hogy így görcsölünk a dolgon.Ennyi minden után,már nem tud az ember reálisan gondolkodni,nem erre koncentrálni,lazítani,gondolatokat elterelni.Még akkor sem,ha úgy jobb lenne.Állandóan csak számolgatunk,még hány nap a pé-ig,hány nap a beágyazódásig,mikor teszteljünk...Szerintem ezzel mind így vagyunk,még ha nem is írjuk.Lombik után mind spontán babára várunk,aztán mikor indul a stimu,akkor már csak az jár a fejünkben lesz-e elég petesejt,lesz-e jó spermium,osztódnak-e,tapadnak-e,és újra jön a teszt...
Hiába mondják,ne éljük bele magunkat,mert nagyot csalódhatunk,szerintem,ha úgy csináljuk,mintha minden-mindegy lenne,akkoris ugyanakkora pofáraesés minden egyes hó vége.Max,megpróbáljuk elhitetni másokkal és magunkkal,hogy nem is éltük bele magunkat,nem is ért csalódásként az egész,de legbelül tudjuk,ez nem így van.
Vendég

Nyulasz,
Teljesen egyetértek veled! Én is mondogatom, hogy az első úgysem szokott sikerülni, de a lelkem mélyén nagyon reménykedem és tudom, hogyha tényleg nem sikerül nagyon is padlót fogok fogni. De muszáj lesz felállni, előttem vannak példák, mint Te is és továbbmenni.

Újabb hírek Pandusról:

"Sziasztok csajok!
beszéltem Panduskával
jelenleg minden rendben Kihúzták az éjszakai infit, most utána sem görcsöl, kapott szuriban u. azt. Kinn van osztályon. Méhszáj továbbra is változatlan ! 2000-es. Sokkal jobb a hangja már, most talán megnyugszik kicsit. Megbeszéltük, hogy nagyon vigyázni fog Dórikára, és semennyire sem siet haza /emlegeti a netet, hogy majd ír nektek / . Nagyon jól esik neki az aggódásotok, és mindenkit sokszor puszil !
délután is dob majd valakinek sms-t , hogy minden változatlan /remélhetőleg, legalábbis erre kapott engedélyt tőlem / "
Vendég

Bella- Hanna : köszönjük a híreket, szerintem lélekben mindannyian ott vagyunk mi is Pandussal a kórházban, biztosan érzi ezt. Aranyosak vagytok, hogy folyamatosan tájékoztattok minket!

Képzeljétek, a múlt héten volt egy nap, amikor 20 percenként hánytam - ez nem vicc, komolyan, 8.20-8.40-9.00-9.20-9.40.......mint a húszperces fájások.......nagyon megijedtünk persze. Amikor már nem volt bennem semmi, akkor következett az erőlködés, mert az inger továbbra is jött. Estére rettentően elfáradtam, gyengének éreztem magam, és elhatároztuk, hogy másnap telefonálunk dr. bácsinak. Másnnapra mintha elfújták volna az egészet, s azóta teljesen kicsattanunk a babával, remekül érezzük magunkat. Ezt azért írtam le, mert tudom, hoyg van aki hasonlóan kínlódik ebben az első harmadbaN, és tudom, hogy aki még nem, hamarosan ő is fog. :lol: Szóval kitartás mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apuka - tudjátok szorgalmasan énekel - új repertoárt állított fel, mindenféle mai slágerrel terheli a pocaklakót, megunta, hogy szekálom a Fülesmackó mond most néktek.....miatt, így aztán Szekeres Adrienn új számától elkezdve a Tankcsapdáig mindenféle altató szerepel az esti programban. Hát nem unatkozunk.......

Dezsina - amikor elvesztettük a babákat februárban, pedig jól tudjuk, hogy nem lehet spontán babánk, minden hónapban reménykedtünk. Aztán persze mikor a sokkon túl voltunk, hogy megint nem sikerült, örültünk annak, hogy legalább van spontán ciklusom gyógyszerek nélkül (nálunk ez is nagy szó volt), de tudom, hogy mi is folyton ezen gondolkodtunk. Szeritem nekünk átállt erre az agyunk, mindannyiunknak, s én a fél év alatt is folyton azt mondtam, hogy igazán akkor gyógyul majd a lelkünk ha újra várandós leszek. S így is történt. Persze össze kellett szedni magunkat - nektek is össze kell minden hónapban, lehet örömöket keresgélni, sőt muszály is, de az igazi megnyugvás, és kiegyensúlyozottság akkor köszönt be, mikor új élet növekszik a szívünk alatt. Emiatt ne ostorozd magad, ezzel szerintem itt mindannyian így vagyunk. S ha az a legnagyobb bűnünk, hogy gyermekre vágyunk, hát na bumm. Ezt azért meg lehet érteni. Biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan ügyesen veszed majd a következő akadályokat is, mint az eddigieket, bíztasson az a tudat, hogy minden hepe után jön egy hupa. Olyan nincs, hogy hepe-hepe-hepe........csak az a fontos, hogy az apró hupákat is észre tudjuk venni. Na ez a nehéz igazán!!!!!!!!!!!!! :wink:

Nyulasz -igazi felüdülés olvasni a soraidat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Úgy örülök neked mindig, ha meglátom a nevedet!

Heni, Lanyané - most aztán ti következtek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Julika!

Nahát,ezt én is elmondhatom rólad,és az írásaidról:lol: :lol: :lol: ...és szintúgy örülök!!!

Rókakomát küld át nekünk,téged már ne kínozzon!Én most még 10 perces hányásokat is szívesen vennék.(ezt azért majd juttassátok eszembe,mikor kínlódom :mrgreen: )
Látom holnap már a bűvös 12.hetes leszel.Szupeeeeeeeeeer!
Dolgozol még?Vagy már otthon vagy?
Mi nem hiszem,hogy sokat fogunk majd énekelni,nem akarjuk megijeszteni a picurt :oops:
Az első beültinél a páromat behívták,hogy nézze meg,miket ültetnek vissza.A másodiknál azt mondta a biológusnak,szerinte a múltkor tőle ijedtek meg,azért nem maradtak velünk,ezért most nem nézi meg :shock: ...láttátok volna a csodálkozást az arcán... :D

All!
Lehet,hogy majd jó egyszerre fogunk haladni :wink:

Bella,Heni,Zsani,Lanyané Hajráááááá!!!!
Vendég

Dezsi!
Sok a meló?
Vendég

Sziasztok,

Dezsina, tök normális, hogy remélsz és próbálsz mindent megtenni, és megvisel, ha esetleg mégsem sikerül. Nekem is a baba körül keringenek a gondolataim, csak valahogy most (még) tudom kicsit nyugodtabban kezelni a helyzetet (babát akarooooook :wink: ). De a viccet félretéve, nagyon megértelek. Csak hát az örökös jelkeresés, tünetfigyelés tényleg megőrjíti az embert és a környezetét is...amennyire lehet, tudatosan terelni kell...Ettől függetlenül remélem, nem csalnak a megérzéseid (ismerős a számtalan nega teszt ellenére ma két gyerkőc boldog anyukája) és babátok lesz úgy 36 hét múlva :D

Bella, holnap várunk a hírekkel. Remélem, csupa jót fogsz hallani :D

allegrobarbaro

Nyulasz - rókakomát küldöm! szívesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem dolgozom, de már a beültetés napjától nem, én nem kezdtem el a tanévet. A vetélés miatt valami extra veszélyességi kategóriába tartozom, nem dolgozhatom! (nem is tudnék, annyit alszom mostanában :lol: ) Apa jó fej lehet nálatok - szívesen összehoznám egyszer az én párommal........ :wink:

Kép

Kép
julika79

Julika,
Úgy két hét múlva kb. én is szívesen venném a rókakomát.
Én pont azon gondolkodtam a múltkor, hogy ha énekelnem kell a gyereknek kirohan a világból olyan tuti jó hangom van. Majd azuram! Neki sokkal jobb hangja van.

Alle,
Jelentkezem amint tudok valamit. Most már kissé tűkön ülök!

Nyulasz,
Köszi a biztatást!
Vendég

Húú már olyan régen írtam, Ti pedig írtok mindig nekem….ég ám a fejem :oops:

Lanyane
Azt nem tudom milyen a suprefact injekció, de a gonal az semmi. Mától szúrok én is újat, ilyenem még nem volt…na ehhez már kell majd apa is. Nem találtalak a táblázatban. Nem küldesz adatokat Katicának?
Én nem érezek semmit a suprefactól, igaz nekem orrspray van.

Dezsina
Képzeld megfogadtuk a tanácsod és apa éppen most néz meg egy 130 nm-es házat. Igazad van, kitudja talán 5 év múlva lesznek tesók, ha most nem :roll:
Ne depizzél a nega teszt miatt, tudod Te is, hgoy korai volt. Amég nem jön meg és érzel biztató jeleket, addig tessék reménykedni. Szorítok a holnap reggeli teszthez. Tesztelsz ugye? :wink:

Heni
Orrspray-t nem tudtam venni, de aztán kitartott egész hétfő reggelig. Délben meg úgy csináltam, hogy felszippantottam pippettába amit már nem fújt ki, becsöppentettem. Igaz estére már nem maradt, de ma reggel már fújtam. Igazából lehet, ohgy meghozták hétfőre a gyogyitárba, de én már elvből sem hoztam el onnan….ne szorakozzanak velem :twisted:
Már hétfőn várható a beülti? Hú de gyorsan elmentek a szurik. De jóóóó. Szorítok nagyon!

Nyulasz
Köszi a drukkot. Neked is megy a spontánhoz. Tényleg szupi ez a pocakos nyulasz…egyedi :wink: :lol:

Magamat a végére hagytam
Úgy kezdődött a mai napom, hogy kutyasz@rba léptem. Mindezt már tankolás után vettem észre a kocsiba, jöhettem még reggel vissza lemosni a cipőm. Persze kocsiszőnyeg ki. Gondoltam szerencsém lesz ma. Na a szerencséről annyit, hogy 9-re volt időpontom, ¾ 10-re végeztem is, ez még tök jó volt. Igaz nem tudtak visszaadni a recepción, de godnoltam kiváltom a szurikat, aztán vissza ugrok, az csak +10 perc nem gond. Elmentem a gyogyitárba, ott észrevették, hogy rossz a recept, menjek vissza a Kaáliba. Na ott ültem vagy 20 percet mire kilett javítva. Mehettem vissza a gyogyitárba, ismét sorba kellett állni. Na szóval a ¾ 10-es végzés után 11-kor tudtam elindulni Győrből. Lehet kétlábbal kellett volna belelépnem :twisted::twisted::twisted:
Uh-n egyébként minden rendben volt, kaptam még szurikat. A jobb oldalon nem nagyon voltak még tüszők, csak kicsik. A baloldalon volt 2 db. 9 mm körüli és 3-4 db. 7,5 mm körüli. Még növesztem őket péntekig, akkor kell mennem megint. Remélem szerencsésebb leszek majd, mint ma….legalábbis, ami az időt illeti.

Pandácskának továbbra is szorítok nagyon. Már tényleg az is jó, hogy nem lesz rosszabb. Puszi neki.
Vendég

Bella !Micsodaaaa! :D dehogynem igenis szoktak az elsők is sikerülni :D (megmutatjuk? :D :D
M.zsani nem semmi a "kakába léptem cimű móka,nem irígyellek.rohangáltál mint a mérgezett egér :D nőjenek azok a tüszőcskék :D ja mondtam Katicának most babonából nem iratkoznék fel majd csak remélem a sikerültös :D táblicskuba,amúgy a bp,kaáliba járok dr.Kováts Tímea a dokinőm 2éve próbálkozunk Apával egy év után elmentünk a szabolcs utcai meddőségibe.minden rendben mindig dicsérik szép zsabályos méh,átjárható vezetők,normál ciklus érik tüsző,reped magától .......csak....ellenanyagtermelés(volt mert most megbeszéltem magammal,hogy ne termeljek :D )volt 5 inszem..semmi a 6.előtt azt mondtam na elég volt(kicsit lehúzós,leszarós volt a doki a végére rájöttem,hosssszúúúú,tudnék én is meslni,na de vége jó kezekben vagyok és itt az ideje,most lesz babánk :D én 25éves Apa 38,rövid kis bemutatkozás :D

lanyané

Csajok!
nem megy a netem, este írok! még végig sem tudtam olvasni a válaszokat :twisted:
Örülök, hogy ennyi időre sikerült belépnem!!!
dezsina

Lanyane
Köszi a bemutit :lol: Igazából azt kerestem, hgoy hányadik beültid lesz. Első tesztre, vagy beültire gondoltok hogy nem sikerül :roll: :? A beülti miért ne sikerülne....sok példa van...itt vagyok én is :lol: :lol: A teszt meg hát :roll: :?
Tényleg rohangáltam. Közben ám még elkellett mennem pénzt is kivenni, mert 2000-rel kevesebb volt nálam. Persze sorba álltam, megkérdeztem mennyi lesz. Aztán futottam egy automatához, vissza sorbaállni...na jó ez az én hibám is, de miért nem lehet kártyával is fizetni :evil: Igy össz-vissz 3-szor vártam ki a sorom a gyogyiba. Na de nem siránkozok, a lényeg, hogy növögetnek a tüszők. Neked már a héten lesz a beülti? Azt hittem elötted járok :roll: :?

Na megyek, mert elmúlt 2 óra és 2-nél nem szoktam tovább hagyni aludni a Mátét.
Vendég

Lanyané,
Legyen igazad! :D

Pandusról újabb hírek:
"Lekerültem a szülőszobáról, 1 kórterembe nem infúziót kapok most hanem 6,5 szurit megfigyelnek. CTG jó méhszáj zárt most nézték."
Vendég

Zsani az első beülti :D Á nekem a héten nem lesz hétfőn megyek tüszőtnézni :D az lesz a 8..nap gondolom nekem azért ilyen hosszú a móka mert long(ezt azért tudom angolul :D )protokolom van,nagyon drukkolok neked aztán tesztelünk egy jó zebrásat :D hű én még sose teszteltem még egy picitzebrásatsesose :D mondjuk egyszer már odahalucináltam :D Apának is bebeszéltem,komoly volt aztán jót röhögtünk sírtunk egyzerre.
kinek milyen élményei vannnak a leszívással beültivel kapcsolatban?azon filózok én nem kérek semmit hozzá szerintetek ki lehet bírni :?: keményvagyok mint az állat :D

lanyané

Bella hányra mész uh?

lanyané

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

16.30-ra
Vendég

Sziasztok!

Pandus mindenkit puszil! Felolvastam részben, amit írtatok neki, nagyon örült.

Kép
hanna30

Sziasztok!
Megjöttem Mágusunktól!

Na szóval: leszívás szombaton 8.15.
7 nagy tüszőt talált ezekből a legnagyobb 16x16 a legkisebb 12x11 és még van sok-sok kicsi (ha jól emlékszem,mert olyan gyorsan mondta). Ebből következően ma és holnap még 2x225 gonal, repesztő szuri pedig csütörtök este 21.30-kor.
Vendég

Szép estét Lánykák!
végre nethez jutottam. A dolgozómban elszálltak a gépek és csak hétfőn jön a szerelőbácsi délután! Szerencsére az én gépemen tudtam manuálisan netet csinálni, de sajnos a melóra kellett használni :( nem volt egy ici-pici időm sem :( Nem is tudom hogyan bírom ki nélkületek... :(
Végigolvastam a válaszaitokat! Mindenkinek köszönöm szépen, hogy foglalkoztok velem!
Nyulasz!
annyira sajnáltam, hogy pont nem tudtam Veled eszmétcserélni, a tesztelős énemet így kicsit elnyomtam 8) Szóval pontosan úgy látom ezt a kérdést, hogy beleéljük e magunkat, vagy sem. A lényeg, hogy minden hónap egy őrült várakozás, amibe bele lehet őrülni. Főleg a második két hét a nehéz. És már az együttlét is, legalábbis nálam (az én fejemben) csak a gyerekről szól, és nincs olyan összebújci, hogy ne arra gondoljak, hogy na, vajon most sikerült :?: :? :?: Szóval, szóval, akkor tesztelgetek tovább. Hiszen ezt most kicsit feladtam, az eszemre hallgatva, de ezt csak mondom, mert belül iszonyúan reménykedem. Sajnos szúrkál a hasam, elég intenzíven és csak egy pillanatra tudom elfelejteni, hogy miért is bizakodom...
Ja, és tényleg sok volt a meló, és annyira bántott, hogy nem tudok netezni, úgy hiányzott :x :x :x

Julika!
mindig olyan szépeket tudsz írni. Mindig úgy elérzékenyülök, pedig nem is vagyok olyan érzelgős típus. De Te mindig olyan energiát tudsz adni, hogy még jobban reménykedem, hogy egyszer már tényleg sikerülhet nekünk is.
A rókakomát nekem is küldheted. Nem fontos erősen, csak úgy egy picit, hogy érezzem... :D

Allegro!
A próféta szoljon belőled (minegy melyik :lol: ) Jó lenne már babázni. Igazából, most lehet hogy kinevetsz, de a legeslegjobban azt szeretném átélni, hogy terhes vagyok. A baba csak ráadás :P :P :P

Heni!
Nagyon köszönöm a dupla drukkot! Zudítok én mindent, de már készülök arra, is amikor Téged kell nyugtatgatni :lol: :lol: :lol: Hamar eljő az idő :lol: :lol:

Bella!
Gratula a tüszőkhöz! A 7 a szerencseszámom, remélem Neked is szerencsét hoz. Habár biztos lesz még tüszőcskéd, négy nap alatt nekem is jó pár beérett! Hát már csak egy heted van hátra és kismami jelölt leszel!!! :D Belegondoltál! Kötelezőleg tessék elsőre pozitivet tesztelni! :wink:

Lanyané!
próbálom nem elveszíteni az optimizmusom, de nehéz. Egyszer lent, egyszer fennt! nagyon drukkolok Nektek!
Arra gondolsz, hogy nem akarod, hogy elaltassanak a leszíváskor? :roll: :shock: Azt én nem ajánlanám! Ugyan engem altattak, de utána fájt egy hétig, főleg ha sok tüszőcskéd van! Egy lombikos könyvben egy lány azt irta, hogy először nem altatták, a másodikra már kérte, mert fájt neki! Fontolgass! Vagy félreértettelek?

Mnzsani!
Nagyon drukkokok, hogy meglegyen a klassz családi fészek! És tudod minek drukkolok a legjobban. Hogy megvegyétek az álomházat és pont kiderüljön, hogy várandós lettél és tudjál cipekedni a költözéskor :lol: :lol: :lol:
és természetesen tesztelek. Nyulasz elrontott a nyulával :P :P

Hanna!
Kitartás, Neked is drukkolok! Neked is sikerülni fog!
mind ahogy mindannyiunknak :wink:

Pandácska!
Rettenetesen hiányoztok! Nagyon szorítok Nektek!

Bocs, hogy hosszú voltam, de hát ma nem jutottam szóhoz :lol: :wink:
dezsina

Mnzsani!
temészetesen úgy értettem hogy NE TUDJÁL CIPEKEDNI!
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?