Szép estét Lánykák!
végre nethez jutottam. A dolgozómban elszálltak a gépek és csak hétfőn jön a szerelőbácsi délután! Szerencsére az én gépemen tudtam manuálisan netet csinálni, de sajnos a melóra kellett használni
nem volt egy ici-pici időm sem
Nem is tudom hogyan bírom ki nélkületek...
Végigolvastam a válaszaitokat! Mindenkinek köszönöm szépen, hogy foglalkoztok velem!
Nyulasz!
annyira sajnáltam, hogy pont nem tudtam Veled eszmétcserélni, a tesztelős énemet így kicsit elnyomtam
Szóval pontosan úgy látom ezt a kérdést, hogy beleéljük e magunkat, vagy sem. A lényeg, hogy minden hónap egy őrült várakozás, amibe bele lehet őrülni. Főleg a második két hét a nehéz. És már az együttlét is, legalábbis nálam (az én fejemben) csak a gyerekről szól, és nincs olyan összebújci, hogy ne arra gondoljak, hogy na, vajon most sikerült
Szóval, szóval, akkor tesztelgetek tovább. Hiszen ezt most kicsit feladtam, az eszemre hallgatva, de ezt csak mondom, mert belül iszonyúan reménykedem. Sajnos szúrkál a hasam, elég intenzíven és csak egy pillanatra tudom elfelejteni, hogy miért is bizakodom...
Ja, és tényleg sok volt a meló, és annyira bántott, hogy nem tudok netezni, úgy hiányzott
Julika!
mindig olyan szépeket tudsz írni. Mindig úgy elérzékenyülök, pedig nem is vagyok olyan érzelgős típus. De Te mindig olyan energiát tudsz adni, hogy még jobban reménykedem, hogy egyszer már tényleg sikerülhet nekünk is.
A rókakomát nekem is küldheted. Nem fontos erősen, csak úgy egy picit, hogy érezzem...
Allegro!
A próféta szoljon belőled (minegy melyik
) Jó lenne már babázni. Igazából, most lehet hogy kinevetsz, de a legeslegjobban azt szeretném átélni, hogy terhes vagyok. A baba csak ráadás
Heni!
Nagyon köszönöm a dupla drukkot! Zudítok én mindent, de már készülök arra, is amikor Téged kell nyugtatgatni
Hamar eljő az idő
Bella!
Gratula a tüszőkhöz! A 7 a szerencseszámom, remélem Neked is szerencsét hoz. Habár biztos lesz még tüszőcskéd, négy nap alatt nekem is jó pár beérett! Hát már csak egy heted van hátra és kismami jelölt leszel!!!
Belegondoltál! Kötelezőleg tessék elsőre pozitivet tesztelni!
Lanyané!
próbálom nem elveszíteni az optimizmusom, de nehéz. Egyszer lent, egyszer fennt! nagyon drukkolok Nektek!
Arra gondolsz, hogy nem akarod, hogy elaltassanak a leszíváskor?
Azt én nem ajánlanám! Ugyan engem altattak, de utána fájt egy hétig, főleg ha sok tüszőcskéd van! Egy lombikos könyvben egy lány azt irta, hogy először nem altatták, a másodikra már kérte, mert fájt neki! Fontolgass! Vagy félreértettelek?
Mnzsani!
Nagyon drukkokok, hogy meglegyen a klassz családi fészek! És tudod minek drukkolok a legjobban. Hogy megvegyétek az álomházat és pont kiderüljön, hogy várandós lettél és tudjál cipekedni a költözéskor
és természetesen tesztelek. Nyulasz elrontott a nyulával
Hanna!
Kitartás, Neked is drukkolok! Neked is sikerülni fog!
mind ahogy mindannyiunknak
Pandácska!
Rettenetesen hiányoztok! Nagyon szorítok Nektek!
Bocs, hogy hosszú voltam, de hát ma nem jutottam szóhoz