Sziasztok!
Eltűntem egy kis időre, hazamentünk a szüleimhez aludni, jó volt kicsit pihizni Egyébként jól vagyunk Geri kerekedik én laposodok.
Győőőnyörűek a babócák!
Szabina: Boldog névnapot, igaz kicsit megkésve!
Bee,Dincuska Természetesen ti is felvételt nyertetek a klubba soron kívül.
Dincuska: Győnyörű szemei vannak a manócskádnak!
Bee: Nem semmi a napirended, minden elismerésem hogy bírod még szuflával.
Én is tartok a kukimizériától, bevallom én kicsit huzogatom esténként amikor babaolajos fülpiszkálóval tisztítom(az utóbbit a védő néni mondta) mit gondolsz?
Mamiblue: Nagyon jót nevettem a férjeden, Hát igen apukák …..szavaztam is sok boldogságot a tesódéknak.
Mona:Együttérzek a hivatlan vendégeiddel kapcsolatban.
Mindenki: kérek szépen ötleteket milyen dumával lehet lerázni a nemkívánatos vendégeket?
Márkanyuka:Nekem is hullika hajam nagyon a szoptatás után majd elmúlik legalább is eddig így volt.
Pattogó Kaki én amikor Linda 3 évesen oviba került első héten még pelusban, elovastam a neten erről minden jótanácsot asszem itt a babaneten kaptam a legjobbakat.Meséltek itt kakiországról, hogy ha lehuzzuk a wc akkor a kaki kakiországba kerül a többi kakihoz ahol anyáé és apáé is lakik(vannak gyerekek akik a wc-től félnek hogy hová tűnik ami az ővék volt eddig) ez a kakibirodalom duma nálunk bevált,aztán a végső megoldás az étcsokigombóc volt ráültettem a bilire pár db kézzel gyúrt gobócot tettem és nagyon örültem amikor felkelt hogy milyen nagyon ügyes voltés megdícsértem hogy belekakilt a bilibe csúnya dolog hogy átvertem, de a következő az igaziból is odament. Aki most hülyének néz és mosolyog és nincs 3 éves kor körüligyereke, akkor majd gondoljon rám .
Bee,Dincuska Természetesen ti is felvételt nyertetek a klubba soron kívül.
Dincuska: ygőnyörű szemei vannak a manócskának!
Bee: Nem semmi a napirended, minden elismerésem hogy bírod még szuflával.
Én is tartok a kukimizériától, bevallom én kicsit huzogatom esténként amikor babaolajos fülpiszkálóval tisztítom(az utóbbit a védő neéni mondta) mit gondolsz?
Mamiblue: Nagyon jót nevettem a férjeden, Hát igen apukák …..szavaztam is sok boldogságot a tesódéknak.
Mona:Együttérzek én most azon vagyok, hogy vannak akiket nem szívesen látnék a lakásomban mert nem a gyerkre kíváncsiak meg ránk, hanem, hogy milyen új tárgyakat vettünk az elmúlt időben (Tv, új szekrény stb. ja és a gyerek milyen rucikban van ez a halálom) De ők idetelefonálnak legalább.
Mindenki: kérek szépen ötleteket milyen dumával lehet lerázni telefonon a nemkívánatos jönni akaró vendégeket, tanuljunk szegény Mona esetéből, ha odatelefonáltak volna lehet, hogy másképp alakul.
Márkanyuka:Nekem is hullik nagyon a szoptatás után majd elmúlik legalább is nekm eddig így volt.
Hbogesz:Szép kismami voltál, én is az első képre vszavazok
Pattogó Kaki téma, én amikor Linda 3 évesen oviba került első héten még pelusban, elovastam a neten erről minden jótanácsot asszem itt a babaneten kaptam a legjobbakat.Meséltek itt kakiországról hogy ha lehuzzuk a wc akkor a kaki kakiországba kerül a többi kakihoz ahol anyáé és apáé is lakik(vannak gyerekek akik a wc-től félnek hogy hová tűnik ami az ővék volt eddig) ez a kakibirodalom duma nálunk bevált,aztán a végső megoldás az étcsokigombóc volt ráültettem a bilire pár db kézzel gyúrt gobócot tettem és nagyon örültem amikor felkelt hogy milyen nagyon ügyes voltés megdícsértem hogy belekakilt a bilibe csúnya dolog hogy átvertem, de a következő az igaziból is odament. Aki most mosolyog és nincs 3 éves kor körüligyereke, akkor majd gondoljon rám .