Na, fajoslabu apjukra rasoztam a kolykoket egy fel orara! Kegyetlen vagyok, tudom, de ez a mai nap nekem is sok!
Andy78,
Igy a harmadiknal mar tudom, hogy fejlodesi lepeseket total kulonbozo idopontokban erik el a kolykok! Tok mindegy, ki mit mond, nekunk akkor is a mi gyerekeink a legszebbek, legokosabbak, legdragabbak...amikor tinedzserek lesznek, akkor sajna mindez megfordul, onnantol kezdve mar a negativ legeket dontogetik!
Nem tudom nevtelennek es X-nek van-e egyaltalan gyereke, mindenesetre elgondolkodtato, vajon hanyan is olvassak a mi iromanyainkat, amiket igy magunk kozt kepernyore vetunk!? (Ha mar itt tartunk a ferjem azzal keltett valamelyik reggel, hogy Miki az ejjel ugy ebredt, hogy "mamaaaa"
! )
Ellimami,
Maradi dokineni!
Mano2,
A zoldborso nalunk is mumus! Fonok beszolasa vicces. Van gyereke? Tejgyujtogetes megjegyzes
!
Tapszer miatt ne legyen lelkifurid! Nem szeretem en sem a szelsosegeket. Megteszunk mindent, amit lehet, de az a fontos, hogy mi is es a babank is kiegyensulyozott legyen! Te mar igy is tobbet hoztal ki magadbol, mint az, akinek minden gond nelkul osszejott a szopi!
Psandi,
Ugyi vagy, hogy alvo allapotban is tudsz bufit csiholni! Nekunk sose ment!
Norka,
Jok a kepek! Latom, a pancsisnal "takartal"! Varjuk a tusi vorost! Nagy valtozas a hosszu szokehez kepest! Megismernek meg az ismerosok? Vay csak neznek es csodalkoznak, honnan is vagy te olyan ismeros nekik?! Nem csoda, hogy varod a mosogatogepet, jo is az!
Orsoly,
Kabeltv nagy atveres!
Momo,
En ma egesz delelott szinte bizti voltam benne, hogy a szomszed nyomott egy kis pillanatragasztot a zarba (anno otthon lattam nehany ilyen szomszedok kozti vitapartit, aminek a vege az lett, hogy evekig random modon nyomkodtak egymas zarjaba a pillanatragasztot)! De aztan kiderult, hogy csak tonkre ment az egesz zar, nemcsak a zarbetet! Azert jobb, hogy nem mentem ki, mert en is lekaptam volna a banyat a tiz kormerol! Kar, hogy mire Mikit megszoptattam elment!
Franyo,
Nagyon edik a kepek Annacskarol! Szerintem etesd amikor csak ker, elhizni nem fog, es a szoptatas ugyis olyan rovid fejezet az o, es a mi eletunkben is! Elvezzuk amig lehet!
Zulu,
Balcsiiiiiiii!!!!!!
Engem is vigyetek!!!! Kepek edik, Anna nagyon ugyi (popsimagasbatolas!)
Zsurlo,
Andus betegsege
! Anno en is ilyen kis bronchitiszes voltam, minden evben minimum 3-4 honapot horgott a tudom! Teophyllines kupnal nem vettetek eszre, hogy ebren tartja Andust?! Anno Dani kapott ilyen kupot, orditott egesz ejjel, aztan haromkor felkapcsoltuk a villanyt, hogy vilagosban is megnezzuk mi a nyavalya van vele, erre elkezdett rohogcselni. Csak nem volt almos. Akkor jottunk ra, hogy mi okozta! Gyuri is volt korhazban 3 honaposan bronchitisszel Franciaorszagban! 3 nap alatt kikuraltak valami hideggozos inhalaloval, amibe valami gyogyszer is kerult!
Miszike,
Nagyon klassz sunimama lettel! Sztorit megirhatnad valami palyazatra is, tuti befuto! Vedd le, amig le nem nyuljak, ilyen jot kitalalni sem lehet!
Beu,
Hol van az a kaliforniai csokis kenyer?
Norka,
Szonyeg minta jo, latom "hivatasbeli"!
Meg mindig Jazi vezet hurka-temaban! Istenem, de szeretnem, ha az en gyerekeim is maguktol, sokat ennenek!
Franyo,
Azert meg igy is irigyellek az ejszakakert! Miki tegnap fel 10-kor aludt el, 3-kor kaja, aztan 6-kor is, es olyankor mar vissza sem alszik. Jo esetben fel 9-kor megint elalmosodik...szoval nalunk eleg rovid az ejszaka! Nem baj, majd ha nyugdijba megyek lustalkodom!
Marti,
Irigyellek a tandem szopiert! Szupermutter vagy, tenyleg!
Tofi,
Mostanra megtanultam, hogy ne engedjem a gyerekeimet feleslegesen kivizsgaltatni. Mondjuk Gyurinal ez a vervetel mar nagyon aktualis volt, mert o korosan nem eszik, es eleg gyakran hany is, szoval miatta tenyleg aggodom, es most jutottam el oda, hogy itt az ideje a kivizsgalasnak. Amugy meg akkor lassak orvost, amikor a hatam kozepet (bocs, Snoopy, nem neked szolt
)! Bar, az itteni gyerekdokink eleg jokepu fazon!
Gomboc,
Miki is ugyanezt csinalja, mint Zsombi. No forgas, helyette popsiemelgetes! National Geographic tok jo otlet, nem csoda, hogy orult neki!
Orsoly,
Rakott kel
! En mar meg sem kozelitem a zoldsegespultot, ugyis csak olyat lehet kapni, ami nem nekem valo! Igy a csalad is kenytelen lemondani a kaposzta- es huvelyesfelek elvezeterol!
Momo,
Jok a kepek! Pisilelet
! Remelem Gyurie is hasonlo lesz!
Virga,
Infraszauna szupi! Elarulod mennyiert merik? En is szeretnek sovanyabb popot es combokat!!!
Azert bizom benne, hogy par ev mulva mar konnyebb lesz a gyerkocokkel! Bar a mai nap nem a nagycsalad mellett szolt, az tuti!
Beu,
Ejnye! Nem mutogatunk kukit, puncit, nem azert, mert prudek vagyunk, hanem mert ovjuk gyermekunket a csunya cukrosbacsiktol, beteges alakoktol! Latod, sokan jarnak ide "kukkolni"!
Kozben visszakaptam Mikit, es mindjart jonnek a tobbiek is, de majdnem a vegere ertem! Igaz, Miki mar eleg hangosan koveteli anyatartozekat!
Zsuzsi