Sziasztok!
Motiot,
ezer bocsánat, nem láttam én sem Ábel szülinapját!
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk! Isten éltesse sokáig!
:):) Mit kapott, milyen volt a torta? TEgyél fel képeket légyszi
Mi Szentesre utaztunk szombaton, ezért is nem tudtam hamarabb jönni. Gondoltam, hogy most egy kicsit lazítunk, és az uram is többet tud pihenni, de nem egészen így sikerült, most is rengeteget dolgozott
De azért nem panaszkodhatok, mert eljutottam fodrászhoz és - életemben először - masszőrhöz is!!! Szuper volt (mindkettő)
Infraszauna is volt a masszőrnél, úgy kipróbáltam volna, de mivel szoptatok (és sokat szopizik még Lacus) nem mertem megkockáztatni.
Úgyhogy majd egyszer... Ha nem szoptatok és nem is leszek terhes
Lesz vajon ilyen egyáltalán?
Szirom,
nagyon örülök, hogy halkult a zörej!!! Ügyes fiú Ede, nem lesz vele semmi gond
Alvás: hát, Lacus is ilyen volt! Külön szobában rendezkedtünk be az éjszakai fentlétek idejére, hogy Zsoltika és Apa tudjanak aludni.
Nagyágyba szoktatás: megmondom őszintén, én a kiságynak nem vagyok egyáltalán híve. Nekünk is van persze, járókának használjuk - használnánk, de csak nagyon ritkán teszem be pár percre Lacust, mikor nagyon muszáj
Tudod, mi együtt alszunk szivacsmatracon. És én ezt nagyon jó megoldásnak tartom, mindkettőnk szempontjából. Minek vegyem ki éjszaka 5-6-szor a kiságyból, és tegyem vissza, ezzel én is csak kifáradok...
Az éjszakát én is Apa mellett kezdem, aztán első szopinál odabújok Lacushoz, és vagy elalszom, vagy nem (ez esetben visszamegyek a nagyágyunkba).
De általában ottragadok a matracon.
Szóval jó ez így, mégsem a nagyágyban alszik (ott zavarná is az uram, meg leeshet), de mégis együtt
Ildi,
örülök, hogy jól telt a 7vége
Hú, én is úgy eltöltenék két-három napot az urammal kettesben
De sajna erre egyhamar nem lesz lehetőségünk. Mindegy, ami késik, nem múlik
Majd bepótoljuk!
Prágát már nagyon megnézném, annyira szép város, és én még sosem láttam!
Na meg a shopping citybe is mennék már ezerrel!
De oda is inkább a gyerkőcök nélkül, nekik egyáltalán nem élmény a vásárlás
Ajándékok: hát, mi bizony nem sokat költünk idén
Egy-két ajándék mindkét gyerkőcnek, de semmi több. Gyűjtünk a házra
Meg amúgy is vna mindenük.
Megyek, mert veszekednek
Zsoltika ma már volt oviban, volt bábelőadás nekik
Mégsem aludt el itthon ebéd után, én nem értem, hogy nem fárad el eléggé... Vagyis elfárad, mégsem tud elaludni
Kár, mert délutánra meg nem lehet vele bírni...
Puszi!