sziasztok!
hú mennyi minden történt!
Benszi! Már nem látod, de DRUKKOLOK!!!!!!
Bogyó! nem semmi, ami veled történt! Mi válthatta ezt ki? A lényeg, hogy minden rendben! A Jánosban szuper szerintem az ellátás!
Tontica! Szépek vagytok
hány kilósak? Nálunk sincs tej már kezd apadni, én szoptattam amíg lehetett, és nagyon kivoltam, hogy nem elég a tej...
Gica, Tontica: ti hogy kezeltétek ezt lelkileg? Mert minden újság, stb. azt sugallja, hogy mindenki tud szoptatni, aki nem az nem akar... na, én akartam, tudom, ti is, de hát mégse sikerült...
mára már túltettem magam rajta, megy a táp, híznak is, bár ebben nem tudom, mekkora gyarapodás megfelelő, a gyerekdoki szerint jó a súlyuk, ő ránézésre megállapítja
tdanie! ti is szépek vagytok
Juci! Jól esznek a lányaid, nálunk változó a mennyiség, kb. 100-130, de hát mi felnőttek sem eszünk mindig ugyanannyit
Én mindenről a védőnőt, gyerekorvost kérdezem, ha ő azt mondja, hogy jó, akkor megnyugszom
etetés: nálunk kb. 3 óránként esznek, éjjel pedig már tudnak aludni 5-6 órát mostanában. Mi hozzájuk alkalmazkodunk, egy fix van: fürdés, utána kaja, utána alvás, 10-től ameddig bírnak, de ált. 3-4-5 óráig alusznak. Segítség néha jól jön, én gátlástalanul hagyom néha őket a páromra, ha ki akarok ugrani vhová 1-2 órára hetente 1-szer, 2-szer. Anyukám, anyósom is átjön néha segíteni, anyukám ha itt tölt pár napot, hát arany életem van
Ehhez kell az is, hogy jó babák a lányok, keveset sírnak, csak ha éhesek, vagy nem jön ki aminek ki kell...
szép napot mindenkinek! és aki szülés előtt áll: DRUKK!!!
Babások: Kitartás!
B[b]ogyó[/b]: téged Leilának hívnak? Csak mert olyan ritka név, egyik uncsitesó babája is az lett