Új privát üzeneted érkezett!

Szia Tdanie!

Üdv nálunk!

Majdnem egyidősek a gyerkőceink :lol: kérünk képeket!

Többiek?

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


sziasztok!

Judit, gratula, ügyesek a lányok, főleg hogy Dorka ilyen jól eszik!

Times, szép nagyok a fiúk!

Nálunk Lola ma 4 kg. Adél 3400. Jó sokat esznek, 130-akat mostanában. Néha fáj a hasuk és sírnak, főleg Lola. Adél ma éjjel 6 órát aludt!!!!!!9-3ig!!! Sajna nem tudtuk élvezni, mert Lola kelt éjfélkor, 3-kor, és utána másfél óránként :) Annyit eszik! Ha nem adok neki, ordít. Most azt próbáljuk, hogy ne fájjon a hasa, hogy néha vizet kap, mert a doki szerint kell a gyomrának is pihenni. Sajna nehezen kakil szegény. Adél jól kakil, megeszi az adagját és alszik. Sajna ő viszont sokat bukik, emiatt vigyázni kell, evés után még félóráig fogjuk függőlegesben :)

Tdanie, üdv itt!

Kép
léda77
 
 


Kép

Kép
léda77
 
 

 
 

Sziasztok Anyukák, Kismamák!

Köszönöm szépen a tandemsírással kapcsolatos hozzászólásokat. Irigy-birigy azokra, akiknek türelmes babáik vannak. Hát a mieink valamiért nem a türelem szobrai. Inkább a Tontica helyzet van nálunk is, hogy egyszerre sírnak, ha fáradtak és ha éhesek is.
Dóri, jó ötletnek tűnik az egyik baba ringatása, miközben a másik ordít. Majd kipróbálom és megírom, bevált-e.
Maminti! Ezek szerint edzzenem kell az idegeimet...
Szerencsés vagy, hogy van elég tejcid. Én kis desszertet tudok nekik fejni, nálunk tápszerezés van :( és ahhoz jön alkalmanként egy kevéske anyatejcsi...
Times!
Minden elismerésem, hogy 3 gyerek mellett ilyen szépen tudsz fejni. Nekem még enni is alig van időm. Elmegy az etetéssel, és a vigasztalással.
Egyébként szépen fejlődnek már nézelődnek, nagyon édesek ilyenkor.

Soja!
Azt hiszem Te kérdezted, hogy lehet-e jógázni. Én egész sokáig jártam, nagyon élveztem. Ajánlom Neked is. Én a Padma jógastúdióba jártam az Örsre. Figyelnek rád, hidd el. És ha valamelyik gyakorlat nem esik jól, azt nem csinálod.

Edina!
Sajnálom, ami veled történt.

Juci!
Örülök, hogy minden rendben veletek!

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1
 
 


Sziasztok!

Juci, úgy örülök, hogy már otthon vagytok, és minden oké.Ma megnéztem a fotókat, hát nagyon drágák a lányok :wink:

Gica, de jó, hogy jelentkeztél, hogy telik az idő, ugye? Lassan azért bele lehet jönni ebbe az ikres dologba, ugye? :lol: :lol: Puszillak Titeket :!: :lol:

Léda, ez a két csajszi gyönyörűséges :wink: Jól rámijesztettél múltkor, hogy Te ilyenkor már majdnem szültél, tényleg, mikor is szültél hétre pontosan? Hát, már elég nehezen bírom, de 5 nap, és megyek végre a dokimhoz, csak addig eljussak...vannak nyilalásaim alul, és néha hirtelen megfájdul a derekam, meg össze vissza görcsöl a hasam, mintha hasmenésem lenne, de nem tudom, ezek még nem jóslók, vagy igen? :roll: :roll:


puszi

Numa

Kép
numato
 
 


Sziasztok!

Hát igen, volt már, hogy elpityeregtem magam, hogy ma sem csináltam semmit, hegyekben a vasalni való, + a por a bútorokon... És persze a játékok szana-széjjel... De viszont tejcim meg van bőven nem akarok nekik tápszert adni, ha nem muszáj, sőt a Kristófom nem is eszi meg, mikor pótlást kell adnom olyan hiszti mellett kajál, hogy az iszonyú....
Szóval időm az szinte semmire...
De a fiúk nagyon édesek és kárpótolnak...
Igaz nálunk az első három hónapban hasfájósak voltak, de a Kristófom azért sokat alukált napközben, aztán eljött a bűvös harmadik hónap, amikor is cseréltek, most a Bálintom alszik másfél órákat két etetés között és Kristófom nem akar napközben alukálni, s délutánra tök hisztis lesz (gondolom, mivel nem alszik szinte semmit sem)... De legalább este alsznaka 9 és 10 között szoktuk őket letenni és reggel 7 és 8 között ébrednek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval kitartást mindenkinek!!!

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Szia Tdanie!
Üdv itt!
Hogy megy nálatok a 3 gyerekes lét? Bár, gondolom a nagyobbik gyerkőc már tud segíteni, igaz?

Gica!
Edzz csak! :)

A már megszült kismamák:
Mennyi időt vannak fent a gyerkőcök? Nálunk szerintem túl keveset, és azt is végigordítják :? Van többször is, hogy evés után totál bealszanak, fel sem kelnek a következőig. Ez normális? Annyira nem emlékszem, mi volt Kingusnál...De mintha ilyen idős korában már csomót nézegetett volna!

Times!
Ne izgasd magad az elmaradt házimunkák miatt!
Amikor éren vannak a fiúk, eljátszanak, vagy szórakoztatni kell őket?
Én is a varázsos 3 hónapot várom, hátha akkor már nem fog fájni a hasuk!
Nem semmi, ilyen jól átalusszák az éjszakát! :D

Sajna Kingus másfél hete el van zárva a tesóitól, mert totál beteg. Férjem is, most kezd kilábalni belőle, énmeg most kezdek belesüllyedni (megfázás). Ikrek is szörcsögnek :(
Andris már majdnem 5 kg, Hanga meg már több, mint 4!!! :D
Kis daggancsok :)
Andrisnak totál kipattogzott az arca, állítólag a női hormonok miatt. Remélem, hamar elmúlik, mert ekég csúnyácska így! (Egyébként egy szívtipró :wink: )

Kép
Kép
maminti81
 
 


Andris

Kép

Kép

Hanga

Kép

Kép

Kép
Kép
maminti81
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek a babácskák :lol: :lol: :lol:

Rólunk képek a www-re kattintva láthatóak!
Vendég
 


Sziasztok!

Hát eltelt a hosszú hétvége, és milyen tartalmas volt! :)
Vasárnap délelőtt megvettük a két kiságyat és a hétvége további része a babaszoba rendezgetéséről szólt és a pihenésről.
Egyre vészesebb az egészségi állapotom, így örülök neki, hogy a nagyobb dolgok megvannak a fiúknak, ha teljes ágynyugalomba kényszerítenek akkor is csak az apróbb dolgokat kell beszerezni! (Gondolom én, hogy apróbb! :?)
Tegnap és tegnapelőtt az édes semmittevésben délutánra akkora lett a bokám, hogy a csont eltünt és ha benyomtam a bőrt, akkor még 2 perc múlva is látszott a helye! Nem szokott így kinézni estére akkor sem, ha egész nap talpon vagyok! :x :x

A táblázatot frissítettem kicsit, remélem mindent beírtam amit leírtatok! :oops:
rnecsi
 
 


Sziasztok!

Hát eltelt a hosszú hétvége, és milyen tartalmas volt! :)
Vasárnap délelőtt megvettük a két kiságyat és a hétvége további része a babaszoba rendezgetéséről szólt és a pihenésről.
Egyre vészesebb az egészségi állapotom, így örülök neki, hogy a nagyobb dolgok megvennak a fiúknak, ha teljes ágynyugalomba kényszerítenek akkor is csak az apróbb dolgokat kell beszerezni! (Gondolom én, hogy apróbb! :oops: )
Tegnap és tegnapelőtt az édes semmittevésben délutánra akkora lett a bokám, hogy a csont eltünt és ha benyomtam a bőrt, akkor még 2 perc múlva is látszott a helye! Nem szokott így kinézni estére akkor sem, ha egész nap talpon vagyok! :x :x

Frissítettem a táblázaton egy kicsit, remélem mindent megtaláltam és beleírtam amit szerettetek volna! :roll:
1193214553.4813.xls
rnecsi
 
 


Bocsi, elöször elszáll, aztán mégis megjelenik! :oops: :oops: :oops:
rnecsi
 
 


Numato: én pont betöltött 35. hétre szültem :) nem voltak fájásaim, egy darab se, csak elfolyt a magzatvíz. én még vártam volna pár hetet, bár nem tudtam már nagyon mozogni, de Lola nem akart várni :) a dokim szerint így jobb, mert már nagyon feszítettek, és később meg se tudtam volna szülni őket hüvelyi úton. végül is nem voltak picik, 2550 és 2350 ahhoz képest jó súly volt. és hát a szülés tényleg életre szóló élmény volt :)

Drukkolok neked és a többieknek is, akik még előtte vannak!

Kép
léda77
 
 


Sziasztok Lányok!

Visszaolvasni azért még nincs időm,de kérdésem az van azokhoz akik már szültek! :lol:

Amúgy vasárnap jöttünk haza,szoptatom a két kicsi huligánt és hát éppen ezzel kapcs. a kérdés,
hogy oldjátok meg,hogy ne az egész nap a szoptatásból álljon?
Nem igazán tudom megítélni,hogy ettek e már eleget(tudom mérleg,de az is gyakran csal egy ikres barátnőm szerint),viszont azt tudom,hogy elkezd az 1ik sírni(szerencsétlenebb esetben mind2... :shock: )szoptatom,büfi,lerakom,elkezd újra sírni,cici,elámul,lerakom,sírás újra cici szóval van,hogy másfél két órán keresztül etetek,és ez két gyerekkel azt jelenti,hogy egész nap szinte...Azért ez nem megy... :roll: :?

Szóval Ti hogy okoskodtok?

Amúgy tünemény mindkét Szépség,képet is igyekszem feltenni!

Puszi,
Leila

Kép
bogyótanya
 
 


Sziasztok!

Léda!
Majdnem uakkorák voltak a babáink:Andris 2550, Hanga 2380 :) Csak én 36 hétre.

Bogyó!
Én kényszeresen mérem őket szopi előtt-után, csak akkor vagyoknyugodt, ha látom, eleget ettek. Ha evés után sírnak, szinte tuti, hogy a hasuk fáj, vagy esetleg fáradtak, és nem tudnak elaludni.
Azért javaslom a mérlegezést legalább ey kis ideig, mert én Kingusnál magabiztos voltam, nem mértem, és 2 hetes korában derült ki, hogy szinte egyáltalán nincs tejem, és állandóan fogyott, azért sírt annyit...Nem azért mondom, hogy neked sincs, csak nem árt ellenőrizni!

Anyukák!
Nektek milyen gyakran kakilnak a babáitok? Andris 3 napja nem kakilt. Tudom, anyatejeseknél ez normális lehet, de eddig napnta többször is volt, most meg hirtelen nem...Baj vagy nem?

Kép
Kép
maminti81
 
 


Bogyótanya
Én fejek és cumisüvegből esznek a fiúk...
Kép Már eszek egyedül is!

Aztán van, hogy étterembe megyünk... :lol: Kép
Vendég
 


Kép


Kép
Vendég
 


Léda
Én simán szültem, a 38. hét betöltése után...
Azt hittem, sose következik be az a pillanat...

Kép Az utolsó kép
Vendég
 


Van egy iwiw mwghívóm kéri valaki?

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Tdanie!

Gyönyörűek a fiúk!!! Nyugtass meg bennünket, hogy két hónaposan már könnyebb velük. Mi most voltunk egy hónaposak!
Honnan származik ez a hintaszerűség amiben a lurkók fekszenek??? Szupinak tűnik.

Nálunk a bébik Dominik 5 kg Laura 4250 g. Van amikor két óránként ennének van amikor 5 órát kibírnak. Csak tejcsit esznek.
Kitartás mindenkinek.

Üdv Zsani

snezsanett
 
 


Sziótok!

Hétfőn befektetnek,mert Dóra nem fejlődött!Kivagyok!Mindennap CTG lesz!Balázs 2kg körül van,Dóra 1300-1400gr.Fájások már voltak a ctg-n csak rendszertelenek.zárt méhszáj.max.2hét és amúgy megindulna a szülés magától!Spontán szülés így sem kizárt,bár a kisasszony megint megfordult és most fenn van a feje a bordáimat fejeli!
Így az en már nem értek el egy darabig,csak telcsin!
Mostmár nem is félek a szüléstől csak ne legyen semelyiknek semmi baja!
Ne haragudjatok,hogy most nem reagálok semmire,de mielőtt befekszem bekukkolok!Most kicsit kivagyok!Köszönöm,hogy gondoltatok rám!
Majd a tesóm értesít mindenkit a fejleményekről!
Puza Szilvi
Vendég
 


Benszi
Kitartást!
Drukkolok, hogy ne legyen baja se Dórának, se Balázsnak!

Zsanett
Amerikából kaptuk... rokonok élnek kinn...
Vendég
 


Sziasztok!

Gratula mindenkinek a babákhoz, GYÖNYÖRŰEK!

Benszi! Szórítok, hogy ne legyen semmi gond! Kitartás!


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Nagyon szépek ezek a babák!!!!

Benszi! Kitartás. Drukkolok, hogy minden rendben menjen!!! Üzenj majd valakivel, ha megszülettek a picik.

Jadika! Mi van veled? Mekkora most a pocid? Nem raksz fel egy képet?

Én hétfőn megyek uh-ra, semmi újságról nem tudok addig beszámolni.

Lili? Jól vagy?

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Benszi!
Kitartás, szorít neked mindenki, hogy minden rendben legyen a manócskáiddal! Próbálj megnyugodni, hisz ha idegesíted magad árthatsz nekik! Az orvosod biztos megpróbálja őket bennt tartani, hogy a lehetőségekhez képest minnél erősebbek legyenek!
Ha történik valami üzenj, addig is sokat gondolunk rátok! :)

Csajok!
Hogy bírjátok ezt a szörnyű időjárást???
rnecsi
 
 


Sziasztok!

Benszi
Gondolok rátok, hogy minden rendben menjen!!

Bogyónak gratula a picikhez!

Velem minden oké, de továbbra is feküdnöm kell, azért sem jövök túl gyakran a géphez. Méhnyak rövidült, de méhszáj szerencsére zárt.

Puszi mindenkinek, és gondolok mindenkire!

KépKép
lili73
 
 


Kismamik!
Vigyázzatok magatokra!
Tartalékoljátok az energiátokat a babák megérkezése utáni időre... :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Maminti
Nálunk a fiúk már elég sokat vannak ébren, és igen szórakoztatják egymást, nagyon cukik, az egyik magyaráz a másik meg rötyög rajta, haláli... Szőnyegre terítettem nekik takarót, és egész nap azon vannak, játékokkal körül véve... Csak néha a Gergő zavarja meg álmukat...

Bogyó
Sajnos nekem is fejnem kell a tejcit, mert hiába próbálkozom az én fiaim marha lusták szopizni, tejci meg van bőven, 4 hónapos koruk óta kapnak kiegészítést napi egyszer...
Igaz mi már a héten megkóstoltuk az almát, a krumplit és a sárgarépát is........ Kristófom nagyon ügyi, a Bálintom forgatja-forgatja-forgatja, aztán nagy nehezen lenyeli...

Szilvi
Szorítunk és gondolunk rátok, és NYUGI, tudom könnyű ezt mondani, de kitartás!!!

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok.

Először is elnézést, hogy így ismeretlenül írok nektek, de segítségre lenne szükségem...

Sajnos nincs türelmem végig olvasni az egész topicot, de azt szeretném kérdezni, hogy van e valaki közöttetek aki hármasikreket vár, vagy esetleg már szült is?

7 hetes kismama vagyok és a tegnapi uh-n derült ki, hogy három baba van a pocakomban. Szépen fejlődnek, koruknak megfelelő nagyságúak. Spontán jöttek össze, vagyis tudatosan készültem a terhességre (Aviva torna, gyógyteák, vitaminok, Gynevac injekció), mert már három vetélésem volt, de hormonokat nem szedtem.
30 éves vagyok és 8 éve próbálkozunk babával. Már az örökbefogadás is szóba került, de úgy gondoltam adok egy utolsó esélyt magamnak. Vetéléseknek nem sikerült az okát kideríteni, egyészségesek vagyunk mindketten. Endometriozisom van, de ez állítólag nem okoz vetélést.

Viszont a tegnapi uh miatt szinte sokkot kaptam, hogy kiderült három baba van. Eddig csak kettő petezsák látszott, most viszont már három élő embrio. Félre ne értsetek, nem azért félek, mert nehéz felnevelni, sok pénz stb. Nagyon, nagyon örülnénk nekik.
Csak három vetélés után egyszerűen rettegek, hogy őket sem tudom kihordani, betegek lesznek stb. Ront a helyzeten, hogy állandóan hányok, néha görcsöl a hasam is. Tegnap óta csak bőgni tudok. Eleve veszélyeztetett vagyok, és itthon kell feküdnöm, és csak egyfolytában agyalok, agyalok...
Párom estig dolgozik, egész nap egyedül vagyok. Szülők messze laknak.

Iszonyatosan félek ettől az egésztől. Babák biztos, hogy koraszülöttek lesznek.

Kérnélek benneteket, hogy aki ezen keresztül ment és pozitív tapasztalatai vannak, kérem ossza meg velem.

Előre is köszönöm.
anches
 
 


Sziaszok Kismamák, Anyukák!

Hu, hát egy nehéz délelőttön vagyunk túl. Eddig hajnal óta nem volt megállás. Elősör Zszuzska ébredt éhesen, aztán Gergő, evés után Gergő pocak fájt, aztán meglepő módon egyszerre megéheztek, nagy sírás, míg rájöttem, hogy éhesek, rohamtempóban tápszerkészítés (mert tejcsi ugye nincs), egyszerre etetés, felváltva büfi, majdGergő újra nyüglődés, Zsuzska szerencsére alvás és most végre Gergő is csendben fekszik. Gondolom Ti is hasonlókat szoktatok átélni... Tegnap du. átjött a nagyi, hogy segít a gyerkőcök lrfoglalásában, de csak enni keltek, aztán béke volt. Ma kellett volna jönnie.... :?

Nagyon szépek a babák, majd én is próbálok képet feltenni róluk.

Maminti!
Látod, megy az edzés... :)

Numa!
Nemsoká Te is babázhatsz! :)

Tdanie!
Tök jó az a k? amcsi kis valami, ls nagyon édesek benne abébi. Ők egypetéjűek? annyira egyformák.

Bogyó!
A mi gyerkőceink nagyon sokat fogytak, mert nem volt tejcsim, pedig állandóan cicin voltak. Azállandó cicilés miatt kezdtük méregetni őket, ls kiderült, h. nincs tej, ezért tápszerezünk. Szerintem mérd meg őket, biztos, ami biztos.

Times!
Nagyon édesek lehetnek együtt a srácok. Ők mikor fedezték fel egymást?

Anches!
Én elég rég topiklakó vagyok, de 3 babája senkinek nincs. Viszont egy régi oszttársamnak hármasikrei vannak, megkeresem a mailcímét és eljuttatom neked, hátha tud tanácsot adni. Mindenrsetre ne aggódj, minden rendben lesz!

Puszi
Gica

Kép
gica1
 
 


Sziasztok!

Juci: otthon vagytok?! Gondolom igen, irjal milyen a babakkal!!! Olyan kivancsi vagyok! Rakjal kepeket legyszike!!! Annyira orulok hogy jo vege lett ennek az egesznek!!! :D


Anches: azta, nem semmi a tortenetek, harmas ikrek spontan 8 ev probalkozas utan?! :shock: :D Lehet az elet igy probal karpotolni az elvesztett babakert! Elhiszem hgy rettegsz es van egy rossz hirem; ezen semmi nem segit, en is vegigrettegtem a terhessegem (elotte volt egy vetelesem 16 hetesen) de minden jol alakult es latod itt nagyon sok ikres anyuka van es az esetek nagy szazalekaban nincs gond. Igaz a harmas terhesseg veszelyesebb de pozitivan kell hozzaallni es bizni!!! A legfontosabb egy nagyon jo orvost keresni akiben megbizol es betartani az utasitasait. Tudod mit, szolok egy ismerosomnek aki szinten harmas ikreket vart (sajnos O elveszitette Oket de ez Teged ne remitsen meg, O az orvos hibajabol vetelt el). Ez a lany azota nagyon sokat kutatott, keresett a temaban, sokmindent tud, talan segit Neked igazan jo orvost talalni!
De van egy masik kismama itt a babaneten akinek harmas ikrei vannak, Ok mar nagyobbak, Neki is lehetne szolni hogy irjon Neked!

Times: miota alszanak a babak ilyen jol? Kerunk kepeket, uuuuugy szeretnem Oket latni!!!

Lili: drukkolok hogy ne legyen baj, bar mar nagyok a babak azert meg maradjanak bent sokaig!!! Te pedig fekudjel szigoruan!!!

Benszi: nagyon, nagyon drukkolok Nektek, remelem minden rendben lesz!!! Oriasi drukk Doranak!!! Jelentkezz ahogy tudsz!!!

Tdanie: gyonyoruek a babak, annyira szuper az a jatek!!! Mekkorak voltak amikor szulettek? Hatalmas pocid volt!!!

Bogyo: meg egyszer gratulalok!!! Meselj mar! Hogy szultel? Milyen otthon? Kepek, kepek!!!! Nagyon kivancsi vagyok!!!

HU, most mennem kell! Elso seta az uj babakocsival:
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Jaj, Bogyo, akartam irni hogy ez a szoptatas dolog bizony ilyen az elso hetekben, honapokban, szinte megallas nelkul, szerintem is merd Oket hogy tudd esznek-e eleget. Ha kitartasz minden megoldodik egy ido mulva, en nem tartottam ki se a fiammal se az ikrekkel igy mi tapszerezunk es mar alig van tejem DE a lenyeg hogy a babak jol lakjanak es az anyuka is elegedett legyen!!!

Gica: nalunk is ilyen a helyzet csak nekem itt van a nagymamam aki segit allandoan, a masik, nem tudom hogy velekedsz a dologrol de mi nem kapkodjuk fol Oket rogton amikor sirnak hanem hagyjuk Oket kicsit es elobb-utobb megszokjak a dolgot igy nem fognak allandoan kiabalni. Es mellesleg alszanak siras nelkul ejszaka!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Hali!

Csajok, nálatok mennyit esznek a gyerkőcök? 70-110 között szopnak és nem tudom, nem gáz-e.
Súly alapján messze nem ennyi az adagunk.

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok.

Gica: köszönöm a bíztatást, és nagyon örülnék, ha eljuttatnád nekem a volt osztálytársad elérhetőségét. Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik hasonló cipőben jártak, mint most én.
Itt a babaneten úgy látom csak egy hármasikres anyuka van.

tontica: Gyönyörűek a babáid!!! Neked is megköszönném, ha fel tudnám venni a kapcsolatot az ismerősöddel. Biztosan tudna tanácsokat adni, segítetni. Mit értesz azon, hogy az orvosa miatt veszítette el a babákat?
Én bízom az orvosomban, már 8 éve hozzá járok, állítólag országos szinten a harmadik legjobb, és már sok ikerterhessége volt.
Persze nem zárkózom el más lehetőségek elől...

Ancsa
anches
 
 


Sziasztok!

Juci!
Mit értesz azon, hogy nem ekkora az adagjuk? Szerintem ez szupi mennyiség, piciHanga is ennyiket eszik, pedig már 4 kg. Szóval nagyon ügyik a babáid! Ha meg azon aggódsz, hogy túl sokat esznek, ne tedd: a babák nem tudják agyonenni magukat, annyit esznek, amennyi kell nekik :wink:

Tontica!
Szupi a kocsi és édesek a babák!
Miis ezen az elven vagyunk: kicsit sírnak, ez van, nem lehet állandóan hurcolászni őket.

Ancsa!
Húúúú, hármasikrek, azannya! :)
Sajna nincs ilyen ismerősöm, de nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen semmi baj!

Times!
Azért le a kalappal, hogy ennyit fejsz, és hogy tudsz is fejni! Időben nem túl jó, gondolom...Nekem a fejés sohasem ment, nem is erőltetem.

Eddig tök rendik voltak a gyerkőcök, este 9, éjjel 1 és 5-6 körül volt az evés éjszaka. De most éjjel Hanga 3-3ésfél óránként kelt...Kissé fárasztó volt...Remélem, visszaállnak!!!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Csak jövök elköszönni,mert legközelebb valószínű csak babákkal együtt jövök a topikba!
Köszönöm a bátorító szavakat!
Nagyon szépek a babák!
Tontica!
Egyforma a babakocsink,csak a mienk vil.zöld és vil.kék!Jané!
Maminti!
Megoldódot a viszketés ahasamoní4íkaptam szteroidos kenőcsöt és három nap alatt helyrejött!
Juci!
Nagyon megnőttek a lánykáid!

Mindenkit puszilok!Dobok egy héttel ezelőtti képet!



Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Kísérletezünk egyenlőre,még nincs,kicsi pótlást kell,hogy kapjanak tápszerből is,mert különben óránként etetnék,mert valszeg nem termelődik elég és éhesek lesznek hamar.Ha lefejem és rendre megkapják az adagjukat (kb.70 gr/fő)és vagy tápszer szépen alszanak 3 órát.

Egyébként Ti szigorúan betartjátok,hogy mikor egyenek?Vagy amikor sírnak kapnak tejcit és kész?!

TONTICA!
Azért nem nagyon mesélek a szülésről,mert nekem is idő kellett míg feldolgoztam...
Két és fél napig feküdtem sajnos az intenzíven(addig a gyerekeket sem láttam,az nagyon nehéz volt!!!)Első nap mélyaltatásban,másnap megfigyelésen,harmadnap délbe mehettem át a gyerekekhez a szülészetre.
Terhességi görcsrohamom volt hétfő hajnalban(egyébként hétfő reggel 9-kor császározott volna a doki),felkeltem 5-kor,színes gömböt láttam,aztán mindenből kettőt,a következő emlékem,hogy a műtőasztalon látom a dokit,aztán megint semmi.
Az anyukámtól meg a férjemtől tudom mi volt.Ez a görcsroham állítólag hasonlít az epilepsziás rohamhoz,habzó száj,eszméletvesztés+nekem nagyon magas vérnyomás.Azt mondta adoki életveszélyben voltunk mindannyian,a gyorsaságnak köszönhető,hogy ilyen szerencsésen alakult a kis sorsunk...
Nagyon nehéz ez,de túl vagyunk rajta!
A gyerekek gyönyörűek,és velem is már minden oksa!

Juj,sírnak,mennem kell!

Mindenkinek sok puszi,és ha tudtok segíteni okos tanáccsal...:-))

Leila

Kép
bogyótanya
 
 


Hali!

Hű, Bogyó nem semmi :cry:

Maminti, attól félek, hogy sokat esznek :oops:

Bogyó, én igyekszem betartani a 3 órát, de ha éhesek, nem kínzom őket, eszünk előbb. Ha az egyik felébred, megkajál és utána felkeltem a másikat is enni. Nálunk ez bevált, de még így sem marad sok időm.

Egyébként nagyon rendesek a lánykáim, csak akkor van hiszti, ha éhesek.

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Ja, és mi bőszen mérlegelünk.

J

jucicuki
 
 


sziasztok Lányok,
Hazaértünk épségben, végre itthon! Nagyon klassz volt, de iszonyatosan elfárdtam az egy hét alatt - ez történik akkor, ha az ember pocakkal meg kultúrkörútra :) :) :)
Most nagyon be vagyok sózva, mert jövő héten megyek AFP-re, és csak 2 hét múlva megyek a dokihoz, és az olyan messze van még.... Úgy megnézném őket sűrűbben is UH-on!
Egyébként kb. egy hete esküszöm, hogy érzem a mocorogásukat odabent - ez már lehetséges ilyenkor???
Szép napot mindenkinek!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


sziasztok!

hú mennyi minden történt!

Benszi! Már nem látod, de DRUKKOLOK!!!!!!

Bogyó! :( nem semmi, ami veled történt! Mi válthatta ezt ki? A lényeg, hogy minden rendben! A Jánosban szuper szerintem az ellátás!

Tontica! Szépek vagytok :) hány kilósak? Nálunk sincs tej már kezd apadni, én szoptattam amíg lehetett, és nagyon kivoltam, hogy nem elég a tej... Gica, Tontica: ti hogy kezeltétek ezt lelkileg? Mert minden újság, stb. azt sugallja, hogy mindenki tud szoptatni, aki nem az nem akar... na, én akartam, tudom, ti is, de hát mégse sikerült... :?
mára már túltettem magam rajta, megy a táp, híznak is, bár ebben nem tudom, mekkora gyarapodás megfelelő, a gyerekdoki szerint jó a súlyuk, ő ránézésre megállapítja :)

tdanie! ti is szépek vagytok :)

Juci! Jól esznek a lányaid, nálunk változó a mennyiség, kb. 100-130, de hát mi felnőttek sem eszünk mindig ugyanannyit :)
Én mindenről a védőnőt, gyerekorvost kérdezem, ha ő azt mondja, hogy jó, akkor megnyugszom :)

etetés: nálunk kb. 3 óránként esznek, éjjel pedig már tudnak aludni 5-6 órát mostanában. Mi hozzájuk alkalmazkodunk, egy fix van: fürdés, utána kaja, utána alvás, 10-től ameddig bírnak, de ált. 3-4-5 óráig alusznak. Segítség néha jól jön, én gátlástalanul hagyom néha őket a páromra, ha ki akarok ugrani vhová 1-2 órára hetente 1-szer, 2-szer. Anyukám, anyósom is átjön néha segíteni, anyukám ha itt tölt pár napot, hát arany életem van :)
Ehhez kell az is, hogy jó babák a lányok, keveset sírnak, csak ha éhesek, vagy nem jön ki aminek ki kell...

szép napot mindenkinek! és aki szülés előtt áll: DRUKK!!!
Babások: Kitartás! :)

B[b]ogyó[/b]: téged Leilának hívnak? Csak mert olyan ritka név, egyik uncsitesó babája is az lett :)

Kép
léda77
 
 


Maminti: Azóta jól elhúztatok ám :) nálunk a nagyobb Lola most 4 kiló, Adél 3,5-3,7 körül van... mi a titkod? :)

Kép
léda77
 
 


Tontica!

Hű de szuper ez a kocsi!Hol vettétek!És mennyiért?Órákon át bújom netet,egy ilyen szuper járgányért de sehol semmi!Kérlek segíts!

Kép
gina25
 
 


Sziasztok

Hát tényleg nem egyszerű a fejés, mert minden alkalommal kb. 3/4 órát vesz igénybe, de nálunk a fiúk mivel egy evésre elég sokat esznek (250-200 ml) most már 4 órát is kihúznak, sőt van mikor többet is, (én igény szerint etetem és etettem őket), de tudom, hogy az anyatejcinél nincs jobb, a Gergőmet a doki csak a kötelező látogatásokkor látta, sőt most már egy hónapja ovis és még (lekopogom) de nem volt beteg!!!
Így ameddig van tejcim fejem, igaz a bérleti díj sem olcsó 210/nap!!!

Ancsa
Hármasikrek, na az sem semmi!!! De kitartás, álítólag az idő előrehaldtával sokkal könnyebb az ikrekkel, mint egy gyerkőccel!!!

Kép
Kép
times
 
 


Kép

ketten

Kép

emese

Kép

adél

Kép
bogyótanya
 
 


Bogyó, ez a két leányzó gyönyörű!!!! gratulálok hozzájuk :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Bogyó!

Édesek a csajok!

Judit

jucicuki
 
 


Bogyó! Nagyon cukik a babák!!!! Gratulálok hozzájuk!

Mi tegnap voltunk 12 hetes UH-n. Minden ok. :) Úgyhogy most "hepik" vagyunk.

A magzat 6,7 cm, B magzat 6,6 cm.
Tarkóredő 1,6mm ill.1.5mm
Orrcsont látható

Downkór esélye 1:20 000

UH szerint 13+1 vagyok.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


És a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?