Sziasztok Csajok!
Elmúlt a hétvége
Képzeljétek, szombaton két szopi között kimenőm volt.
Kicsit elmentem nézelődni, vásárolgatni. Elnéztem az egyik C&A-ba, és tényleg találtam jó rucikat jó áron Atinak. Rugit is akartam itthonra neki, de végül azt nem vettem. Nem jöttek be annyira. Aztán az idő fennmaradó része takarítással telt, és nem sikerült befejezni. Persze én vagyok a ludas, mert rávettem tegnap fél ötkor apát, hogy segítsen már kamrát takarítani.....hááát, lehet, hogy nem vagyok normális.
A kamra elkészült, viszont így már nem volt idő a konyhára és a nappalira. Ugyanis átmentünk korán fekvőbe, igazodva Atihoz. A szemem alatt mégis ezer táska, mert fél 1-kor felébredtem, és képtelen voltam elaludni.....mikor sikerült volna, Ati éhes volt, akkor szopi, aztán már nem nagyon aludt vissza....
Mamiblue
Szavasztam!!! Szép a hugicád, aranyosak a képek!!
És tuti biztos lesz baba is!!! Remélem hamarabb, mint ahogy nekünk. (Én is olvastam a topic indító oldalait, ott láttam egy táblát, ami alapján én lennék a befutó. 2003 óta dolgoztunk Atin:) Közben sokszor feladtam.......)
Viki
Fanni nagyon cuki, és igenis már alakul az a fejemelés
Külön dícséret apának, ő is szépen tartja a fejét
Nike melegítő - csábos a kiscsaj
Bogesz
Dögös mami vagy mindkét képen
Ha itt is lehet szavazni
, akkor én a másodikra szavazok, de az tényleg modelles, az első pedig anyukásabb.
Ezt a sok nyálat én sem értem......
Börze milyen volt? Érdemes volt kimenni? Vettél cuccokat?
Felrántott hátsó? Én is akarok, én is!!!!
Szabina
Boldog névnapot!! Édi a fotó.
Dudu
Nagyon szépek vagytok!!!
Mandala
Már korábban írtam én is, de megerősítem, szuper a zsák, nagyon bevált!!
Encsi jobban van már?
Hűha, én ezt nem tudnám utánad csinálni......
Mona
Már a jelentések megvannak, nekem meg tapasztalatom van
Voltam petevezeték átjárhatósági vizsgálaton, volt laparoszkópiás beavatkozásom is. Ha kell, mesélek....
Pattogo
Ez a szokásos esti sírás lett volna? Én bármit csinálok semmi sem jó. Egyszerűen fogom és magamhoz ölelem, és egy idő után abbahagyja. Úgylátszik nekik is ki kell tombolniuk magunkat, nem csak nekünk
Mindenesetre nagyon kreatívak vagytok
Ez eszembe sem jutott volna....
Hasmenés
Ati már másodszor rakta tele ma a pelust. Ő egy héten egyszer szokott egy jó kis emberest, olyan csapbanlemoshatót
Ma már kettő volt. Mikortól aggódjak, hogy hasmenés? Én bogyókat tőle még nem láttam....
Látom pont ebédidő van, bocsi