Új privát üzeneted érkezett!

Linacska, Luca! Megértelek mindkettőtöket, én is kiborultam mikor jött a piri, olyannyira, hogy írni se akartam, beszélni se, dolgozni se, semmit se. Hullámvölgy, de túljutottam rajta, remélem mihamarabb ti is túljuttok és pozitívabban fogjátok látni a jövőt! Ez már csak így van mifelénk, akiknek megadatott egy ígéret, de még nem teljesült...

Luca! az biztos, hogy ha elmész dokihoz tüszőnézegetőbe tisztábban fogsz látni, és ha látod, hogy minden ok, megnyugodhatsz.

Juca! Benned nem csalódtam, te az én szememben a javíthatatlan optimista vagy de legalábbis egy túlélőt tuti megszavaznék rád :wink:

Pinkiné! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zmimi! a 15 mm tényleg ok! (Nekem 4 mmvolt 6 hetesen, 9x8 volt 7 hetesen embrio nélkül). Fő a pozitiv gondolkodás! Fogalmazhatnék úgy is, hogy élvezd a regeli émelygést... Persze ez csak vicc...

Zsuzsu! Figyelj! Lehet mindenre kifogást keresni, de neked is (és állítom a fiadnak is!) szükségetek van társaságra! És ki tudja, lehet a busz is tetszene neki! Sok aranyos ember van rajta, akiknek lehet magát produkálni, mozog, hangot ad ki, amit frankón lehet utánozni. Szóval próba szerencse! Szerintem ne várj rra, hogy valamikor beindul a klubb, addig is mozdulj ki, menjetek emberek közé! Vannak a környéken Ábellel egykorúak??? Menjetek és látogassátok meg őket, esetleg hívjátok el magatokhoz! Férjeddel is meg lehetne próbálni megbeszélni, ogy szakítson időt rád, menjetek el együtt valahova, csak ketten, valaki csak van akire rá lehet bízni Ábelt 2 órára nem??? Szóvalegy szó mint száz tessék lépni!!!

A vonalzóm nem korrekt szerintem, de nem számolgatok, mert csak frusztrált

8)

Kép
kislibus
 
 


Jó reggelt!

Libus, köszi a bíztatást! Vhogy csak kibírom szombatig...

Zsuzsu, és a többi "gyes-beteg":

sztem majdnem minden anya eljut egy ilyen gödörbe, én is voltam az első fiam után.

Vissza is mentem dolgozni, de attól meg egy idő után folyamatos lelkifurkám volt, h nem vagyok otthon annyit, mint kellene.

De jó volt egy évet dolgozni, utána jött a második, akivel már igazán élveztem az otthon-létet, de nagy társasági életet éltünk, nem éreztem magam bezárva.

Nem tom kinek mi a megoldás, de emberek közé menni kell! Én most remekül dolgozom itthonról, csak ritkán kell Pestre mennem a munka miatt, és üzemel a család is. Nekem ez így jó.

Próbálgatni kell, h nálatok melyik megoldás jön be leginkább.

Juca, jó ez az "anyább anya" kifejezés! :lol: Még jó, h ilyen nincs is!

Kép
zmimi
 
 


Helló!

Libusom!

NA azért örök optimistától olyan messze vagyok, mint Makó Jeruzsálemtől. Itthon szoktam ríni, mikor miért. :-)

Zsuzsu!

Én már nem innen kezdtem a tudatos +++ gondolkodást. Amikor 19,20,21 lettem nyomasztott, hogy nekem nincs pasim. Úgy láttam, hogy még a buszon is mindenki inkább áll, mintsem mellém üljön. Aztán a húgom közölte, hogy talán ezt sugárzom magamból. Akkor egy délutánon szépen lementünk a suli számcsigépcsitermébe, és feliratkoztam a randivonalra. Na aztán egy pár hónap múlva innen jött Kofa. A lényeg, hogy baromi tudtaosan elkezdtem nyitni, és kezdtem azt programozni, hogy én mégiscsak egy szép, bájos csaj vagyok, csak eddig még nem jött a nagy Ő. Nem mondom, baromi nehéz volt. Aztán utána ugyanígy az állással. Mindenkinek volt ismije, apuci az egyetem után, nekem meg majd egy év múlva sikerült, akkor is kifogtam egy maffiózót. Viszont maffiózónál megtanultam pályázatot írni profin, és onnan egyenes út vezetett a pályázatkezeléshez még a minisztériumba is. El kellett magammal hitetni, hogy megy ez nekem, csak hátszél nélkül., és nem egy topmodell külsővel kicsit nehezebb bekerülnöm.

Aztán már állásom is volt, meg pasim is (nem is akármilyen), de a gyerek nem jött, majd ment. Na ehhez egy reg. pozitív enerdzsit kellett programozni. Aztán lett gyerek is. Na nem az a nyugodt édibédi fajta, hanem az az örökmozgó, saját határozott akarattal rendelkező. Viszont az első perctől társaságfüggő, mindenhol jó, de otthon nem típus. Most meg ez kapóra jön, mert mennem kell.
Így egyedül buszoztam, vonatoztam, metróztam (lefelé mozgólépcső brrr) sétáltam, jogsim nincs. A játszókon sem vagyok antipata, mert nekem baromira kell a felnőtt közeg. Volt úgy, hogy összecsomagoltam a kölköt, és behúztunk a Westendbe a korisokat nézni. Tudom baromi hülyén hangzik, de kellett, hogy ne itthon pünnyedjünk. Járok misére, hétvégéink menősek, és szerveztem baba-mama klubot, ami ugyan bedőlt, de lett egy konduktar csaj barátosném. :-) És mától megyek vissza énekelni a kórusba.

És most érzem, hogy Kingának jobb lenne a bölcsi, nekem pedig dolgozni, alkotni. Persze se bölcsi, se melóhely, de már megszoktam, hogy nekem csak a nehezített terep megy. A régi helyre én se szívesen mennék vissza, mert a főnököm legszívesebben a hasam rugdosta volna, mert neki a karrier összejött, de semmi más nem, és már a hasam látványától is szenvedett. Persze nem tudta, hogy nekünk sem egy becsúszott esemény a gyerek, mert ugye nincs a homlokomra írva.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy nekem segített az Isten, mert mindig csinált olyan szitukat, amik megoldhatatlannak tűnnek, de aztán kaptam megoldóképletet is. Meg az, hogy néha tudatosan kellett erőt vennem magamon, és menni előre. Amikor már vénültem, és nem volt pasim, akkor kellett a húgom, akkor észheztérítsen, mert kafán kezdtem egy eszelős lenni kívül belül. Aztán kell nekem Kofa, aki partner, és néha bizony kihúz a gödörből. Tudja mekkora társaságigényem van, ezért csinált nekem blogot, Kingával már 2 hetesen babatalálkára ment, három hónaposan csibetáborba és ha én azt mondom, hogy jaj most olyan rossz az idő, valszeg inkább itthon maradunk, akkor jön, hogy elvisz, vagy igenis tessék menni. És még ezek ellenére is néha elkap az egyedüllét, és nehezen viselem Kinga grand hisztijeit.

Ja és képzelheted, Kinga még csak most jár, eddig mindent összemászott nem gyengén volt koszos mocskos, és ugye néha turkált a szájában, de az Isten itt is velünk van, mert olyan bitang immunrendszert adott neki, hogy még nem volt komoly baja, eddig egy 3 napos láz volt csak. (Meg csak csendben jegyzem meg, nézd meg a pici digókat, átmegy rajtuk az úthenger, és meg se kottyan nekik, pedig ott aztán van mocsok, meg ürgeperkelt. Szóval szerintem több van bennük, mint mi gondolnánk)

Na nem írok többet erről, mert már így is sok voltam. :-)

Dobok két képet. 2 Uncsitesómék nálunk jártak. 57 négyzetméteren 15-en voltunk. A nagymamik az összes uncsijukkal. (Anyunak csak egy van, a tesójáé a többi.
:lol: ) és egy kép, amin Kinga jár, fogócskáztak. :-)
Kép Kép

tjuca
 
 

 
 

Mimi!

Amíg émelyegsz semmi gond nincs. Mikor lett először halvány poz a teszted? Azt számold a 12. dponak, és akkor helyben leszel. Még túl pici volt úgy vélem. :wink: Nem lesz baj! :D

tjuca
 
 


Sziasztok!

Először a jó hír: ma már egészen tűrhetően érzem magam! :lol: Nem azt mondom, hogy a hányinger teljesen elmúlt, de kezelhető mértékűre csökkent, már nem érzem azt, hogy ha csak megmozdulok, már attól is hányni fogok. Ki is használom az alkalmat és beviszem a munkahelyemre a táppénzes papírokat, hogy kapjak is valami kis fizetést a hónapra. :roll: Viszont továbbra is nagyon undorodós vagyok, semmi nem ízlik (még a csoki sem :roll: ), amit megfőzök, abból biztos nem eszem, mert mire készen lesz, teljesen megundorodom tőle. :roll:

Nekem most nagyon jó volt, hogy itthon lehettem, mert nem tudtam volna és nem is akartam volna ilyen állapotban dolgozni. Azt nem tudom, hogy milyen lesz majd a babával itthon lenni, de egyelőre nem rémiszt el a gondolat. Talán mert az utóbbi 7-8 évben nagyon intenzíven és nagyon sokat dolgoztam, Most úgy tervezem, hogy az első két évben itthon leszek, de a harmadikban visszamegyek dolgozni. Nekem szerencsére van lehetőségem részmunkaidőben dolgozni, így egy kicsit dolgozom is meg egy kicsit itthon is vagyok, talán megtalálom az egyensúlyt a kettő között.

Zsuzsu! Szerintem Ábel unatkozik egyedül és ezért vannak a hisztik is. Tegyük a szívünkre a kezünket: azért egy 30 akárhányéves felnőtt már nem tud olyan intenzitással, beleéléssel játszani, mint egy gyerek. Persze lehet úgy csinálni mintha, de a gyerek úgyis megérzi, hogy marhára unjuk az egészet. Szerintem ilyenkor jön a hiszti, mert akkor kénytelen vagy minden idegszáladdal csak vele "játszani". Szóval szerintem is jót tenne neki a gyerektársaság. És egyetértek azzal a gondolatoddal, hogy amíg így érzel, addig ne jöjjön Tirza, mert csak még jobban megkeseredsz. Nem vagy semmiről lekésve és sehol nincs az előírva, hogy kis korkülönbség kell a gyerekek között. Köztem és az öcsém között 5 év különbség van és kezdettől fogva imádtuk egymást.

Juca! Te vissza tudnál menni az előző munkahelyedre? Mert ha igen, én a te helyedben megpróbálnék dolgozni egy kicsit És azt is gondold végig, hogy ha jönne most a tesóbaba, akkor előlről indulna a három év, amit otthon kellene lenni. Bírnád vajon?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Ja, közben látom Juca, hogy írtad az előző munkahelyet. Vagyis, hogy oda nem mennél vissza. :cry:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Montana!

Nekem is határozott idejű szerződésem volt. Állambácsi se jobb a deákné vásznánál. :shock: Bár a főnököm most nem hiányozna, a többiek igen. Így máshol fogok keresni, de előbb bölcsi kell.

Ja egyébként szuper így keresni, a bölcsihez kell munkáltatói, a munkához kell bölcsi. Na ezt oldjátok meg!!! :twisted:

És én még mindig a kis korkülönbségre szavazok. :-)

Alíz!

Szia! De, jó, hogy benéztél. Látom már a félidőn is túl vagytok. :-)

Nálam semmi kül. Múlt hónapban is volt + tesztem, késett, majd megjött. Most doki, mert túl sok a veszteség. Amúgy meg bölcsit és munkát keresek. Dióhéjban ennyi.

Dreika!

Jajaja próbaidő alatt, csak, hogy élvezzem az életet mi? Már egyszer végigjátszottam, nem lenne ellenemre. 8) Bár lehet még előtte jönne. Mindegy, csak jöjjön, és maradjon is. :D

tjuca
 
 


Juca,
ha a haloványt számolom 12.dpo-nak, akkor csak 5+6 voltam mikor aZ UH-on voltam nem pedig 6+3.
De akkor meg túl nagy a petezsák...v nem???? ÁÁÁÁÁ legyen mááán szombat!


Monti,
az jó, h jobban vagy!
Képzeld, nálam is előjött az a keserű-íz-érzés, amiről te is írtál korábban, nálam megspékelve némi fémes beütéssel...

Kép
zmimi
 
 


Mimi! A 15 mm-es petezsák 5+6-on teljesen jó. Nekem 6+1-en volt 21 mm-es petezsákom.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Helló csajok, most megnéztem az uh leletem, nekem 5 hét 6 naposan nem mértek petezsákot, csak egy 3 mm-es embriót. Ezek szerint ahány uh, annyi féle dolgot mérnek.
Vendég
 


Kép Kép

tjuca
 
 


Na akkor u. m. aug. 16 uh okt. 6 ami, ha jól számolom 7+1
Kép

és ugyi nekem is jóval később volt pém, és az uh után doki aszonta, ez olyan 5-5 és hél hetes baba. Gondolhatjátok, mint bilifül, de aztán tartotta az egy hét csuszt, és jól megnőtt. Tehát semmi pánik, túl korán mentetek. És amíg émelygés, meg egyéb tünet van, aggodalomra nincs ok oké??? :wink:

tjuca
 
 


Ja és a zsák gyerek arányra külön felhívnám a figyelmet!!! :twisted:

tjuca
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme
 
 


Sziasztok!

Juca, Kacika, Zsuzsu, Montana!


Ma voltam genetikai tanácsadáson, 2 hét múlva csinálnak egy UH-vizsgálatot (itt a belső szerveket fogják megnézni) és ha az is jó lesz, akkor már nem kell többet mennem genetikai tanácsadásra. Ma is csináltak UH-t minden rendben zajlott, idáig úgy néz ki a dolog, hogy kislányom lesz.


Üdv:

Alíz.
Vendég
 


Sziasztok!
Most értem haza, a csajokkal kifosztottuk az üzleteket, és már nincs erőm visszaolvasni.
Holnap 5-re megyek egy másik nőgyógyászhoz.Persze nem vizsgálatra, ( ugye Juca :lol: ) csak beszélnék vele, mit javasolna nekem, hogy legyen már valami eredmény.Gondoljatok rám 5 óra körül légyszi...Mondtam, hogy szeretnék peteérés uh-t, azt mondta, semmi gond, neki nincs uh, de ad beutalót!Nagyon rendesnek tűnt a telefonban.
Holnap majd jelentkezem, ha megjöttem, most megyek vacsizni.

Juca, légyszi írd át a ciklushosszt nekem 28 napra!Köszi!
Vendég
 


Alíz! Hurrá! Kislány! :lol: Szorítunk, hogy minden rendben legyen. Az uh-n kívül milyen vizsgálatokat kellett még csinálni?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Montana!

Csak UH-kat kellett csinálni, aminek nagyon örülök, mert így legalább megúsztam az Amniocentesist. Lesz 12-én egy rutin szűrővizsgálatom (Toxoplazmózis).

Üdv:

Alíz.
Vendég
 


Zmimi,
az előző kisbabánál a petezsák nekünk 5+4 naposan 12 mm volt, bár kisebbnek becsülték pár nappal a koránál.

Luca,
gondolni fogok rád, biztos kitalálnak valamit. Nekem is nagyon muszáj lenne, mert most, hogy szombaton megjött, kicsit elkeseredtem. Most már annyi gyógyszert szedek, miért nem sikerül? Tudom két hónap még nem sok, de akkor is.

Az UH-t én is el tudtam intézni, magánrendelésre kaptam 12. napon reggel 7:45-re időpontot, megnézik, és utána húzok Pestre, aznap majd 10-kor kezdek. Azt mondta a csajszi, hogy nem elég egyszer nézni, majd meglátja, hogy mekkora tüsző van, és hogy mikor nézzük újra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Lányok!

Édik vagytok, h az UH eredményekkel próbáltok megnyugtatni, de ez pont nem jön be, mert sajna alátámasztja csak a félelmem. :roll:

MERT: a tiéteken már az 5+akárhánynál is OTT VAN a baba, akármekkora is, de VAN.

Nekem meg hiába 15mm a petezsák, NINCS benne (helyesb.nem látható) a baba... :cry:

Amúgy vagyok, várom a szombatot.

Tegnap a Madách Sz.-ban voltunk, a Páratlan Páros 2-őt láttuk, jókat nevettünk. :lol:

Kép
zmimi
 
 


Mimi! Nekem nem láttak benne babát, csak petezsákot!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Monti!

A remény sugara... :lol:

Ma vasaló-üzemmódban leszek, de jövök azért.

Kép
zmimi
 
 


Én meg jóval később voltam, és nézd milyen kicsi a lurkesz (Montinak ekkor már duplája volt) és mekkora a zsák. De még egy uccsó: Évi77 lánya 3 hónappal idősebb, mint Kinga. Neki inszeme volt, tehát biztos volt az idő, és ugyanilyen korában még a dóri alig látszott, a "Te"korodban, meg egy pár millis zsák volt. És a Dóri azóta már nagy dumcsis, és ismétlem, ott konkrétan tudták mikor kotyvasztotta a doki a bébit. :-)

tjuca
 
 


Mimi!!
Ez az uh felbontásától is függ mit és mekkorát látnak!

Ugyhogy légyszi nyugi!!!!!!!
Vendég
 


Jól van. Megnyugodtam.

Az uram úgy is azt küldte sms-ben, h este ellenőrzi a saját UH-val... :oops: , h mennyit nőtt a baba... :lol: és akkor már nem kell izgulni. (csak előtte :D :wink: )

Kép
zmimi
 
 


Mimi,
pont ezt akartam írni, mint Nati. Van amelyik UH-gal már látni lehet babát 6 hetesen, van amelyikkel csak a 7-8. héten. Az UH felbontásától függ!!!
Nyugi!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hopp! Bocsi csajok nem jelentkeztem át az előbb, én voltam. :oops: :D

KépKép
dreika
 
 


Milyen kis ravasz vagy, több néven futsz?! :wink:

Kép
zmimi
 
 


Ja és uh-ban dolgoztam :)
Vendég
 


Húúúú most látom csak akkor Benedeknek lassan szülinapja van???
Vendég
 


Mimi,
amúgy nem, csak nem volt nyilvános mi történt, ezért nem akartam, hogy véletlen valaki ismerős "rámtaláljon". :oops:

KépKép
dreika
 
 


Nati,
igen, jövő szombaton. 8)

Juca,
akkor mindegy, beírod a táblába Nagy Csibészemnek a nevét? :D

Napsugár merre vagy?

KépKép
dreika
 
 


Jó. Hirtelen azt hittem egy újabb spammer.

Nati!

Az kafa, akkor a szavad mindennél többet ér. 8)

tjuca
 
 


Nati,
akkor még traktálhatnál afféle sikrtörténetekkel szombatig, h "nem látszott, de aztán mégis", és hasonlók... :lol:

gondolom senki nem unja halálra a nyekergésem, és alig várják, h még mindig ezen a témán lovagoljak..! :lol: :wink:



Én meg hirtelen megijedtem, h az én Benedekemről van szó, pedig ő májusi... :oops:

Kép
zmimi
 
 


Itt vagyok sziasztok.
Dreika.Hogy vagy?
Olvasgatlak ám benneteket, de írni kevés időm van,nagyon összegyült a munkám, és hát nem árt kicsit odafigyelni, Néha már nagyon unom, öszevissza munkáim vannak, nem mindig kedvemre való.
Van hogy néha nem elég hosszu a mérőszalagom a néni csípőjére, ilyenkor nincs kedvem varrni....vajjon miért????
Legalább nincs időm hülyeségekre gondolni.
Nálam minden rendben a doki azt mondja teljesen rendben vagyok.
A szülésznő kileste a szövettani eredményem(még nemmentem érte)
Semmi gond nem volt vele.A terhesség elvesztése a rossz megtapadás eredménye.

Mimi nagyon szorítok, remélem minden rendben lesz.Csak aztán szombat este jelentkezni ám gyorsan itt mindenki túl van pörögve.

Juca, sztem tényleg menj el dolgozni, azonnal babás leszel, nyugi azt várja a lurkó hogy betarthasson neked.

Van egy csaj aki idejár hozzám kismama, 6 hetesen még pöttyöt sem láttak, 8 hetesen visszament, ugyanaz az uh pár mm -es embrió, leminősítették 6 hetesre, 12 hetes uh-n azt mondták, (ez már szines( hogy 14 hetes....faxa nem?Hogy az ember ne bolonduljon meg.
szóval nyugi minden rendben lesz.
Hányingerszédülés cicifeszülés megvan?
Nekem az üres petezsáknál volt olyan hogy 1 hétig nem éreztem semmit, aztán néha valamit, aztán megint nem , szerintem érezzük azt ha valami nincs rendben
Vendég
 


Sziasztok!!

Köszönöm a kedves szavakat, valóban mindenkinek igaza van. Nem írok külön mindenkinek most, de a lényeg: keresgéltem a neten és rábukkanatam a ringató foglalkozásra. Egyenlőre Szegeden van, de szerveződik itt a faluban is. Örülök nagyon, mert ezáltal kialakulhatnak barátságok. Valamikor elmegyünk az egyik szegedi foglalkozásra. Montinak nagyon igaza van én is azt érzem, h kevés vagyok a fiamnak és unatkozik. Biztos én vagyok nagyon körülményes, de ha megyünk valahová, akkor ilyeneken dilemmázok: hogy tudom tisztábatenni, hogy megyek el magam a mellékhelyiségbe, mit fog enni, hol etetem, hogy fog aludni, mi van ha hisztizik........
Juca! Én is hiszek Istenben, jártam gyülekezetbe, de amióta eljöttem Pestről azok a kapcsolatok felbomlottak. AZ én hibám, mert fontosabb volt a szerelem, mint a hit. Ábel neve sem véletlen és Tirzus sem, és igyekszem "jó embernek" nevelni a fiamat.
Azt hiszem ezt még nem tudjátok, de köztem és a férjem közt elég nagy a korkülönbség, de nekünk bejött. Lehet, h Ő picit konzervatívabb és emiatt félti jobban Ábit a baciktól.

Mégegyszer köszi mindenkinek, próbálok tenni és kimozdulni. Ha holnap délelőtt valaki az Óbudai AUCHAN ban jár és egy ismerős szőke kisfiút és egy nagydarab nőcit lát az nem véletlen.... :D :D

Nati!
Néztem, de sajna nincs Debrecenben ringató foglalkozás. Érdemes lenne irnod egy mailt nekik., hátha szerveződik felétek is egy csoport.
http://www.ringato.hu/

Mimi!
drukkolunk, minden rendben van!

Monti!
Örülök, h jobban vagy! Korábban beszéltük, h tanácsos lenne mindenkinek az eslő harmadban otthon maradni, de sajna ezt kevés munkahelyen lehet megtenni. Pedig ugye akkor alakul ki minden......

Alíz!
Örülök, h irtál és gratulálok, jó egészséget a kicsilánynak és a családodnak!

Erika!
Akkor már három szülinaposunk lesz novemberben?? :D Még valaki???? :lol: :lol:

ALíz-Kacika!
Ha lesz időtök irjatok már, h a tesót hogy fogadják a fiuk na meg milyen egy örökmozgóval pocakosan...KÖSZÖNÖM!!!!!

Juca!
Kinga még mindig elbűvölő, olyan szép rucijai is vannak!!

"Ábelszáj":
Tegnap talált egy képeslapot, rajta egy kalapos kisfiú. Hozza nekem és azt mondja: anyaaaaa, ÁBIBIBABA és ad egy cuppanós puszit a képeslapra.... :D :D :D

Megbeszéltem apával, ha nem lesz semmi, akkor 11.12.-én tesztelek.... :lol: :D

Gyönyörűen süt a nap, megyünk sétálni.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!


Zsuzsu!


Nekem a kisfiam nagyon jól fogadta a kistesó gondolatát, nagyon örül neki és már nagyon várja, hogty megszülessen. Nincs olyan nap, hogy ne beszélne hozzá. Manócska minden este lezavarja a maga kis boksz mérkőzését a pocakomban, de ez nem is baj. Az lenne a baj, ha ezeket nem csinálná.


Kacika!


Mi újság van Veled? Hogy érzed magad?


Juca, Montana!


Merre vagytok?


Üdv:


Alíz.
Vendég
 


Alíz,
köszi jól vagyunk, nekem is lányom lesz, múlt héten tudtuk meg. Ma voltam kórházi uh-on, (most 6 hétig semmi nem lesz csak egy háziorvosi bohóckodás 2 hét múlva) mindent rendben találtak.

Én is érzem a mocorgást, de mellső fali a lepény, és ezért tompábban.

Zsuzsi,
Peti is jól fogadta a tesó kérdést. Először párszor azt mondta hogy neki nem kell, de azt sem tudta/tudja mi ez még. Szerintem.
Azóta minden este és reggel, néha napközben is meg akarja nézni, meg puszilni a tesót, és kérdezi hogy mit csinál. Hogy mi lesz ha valóságos lesz a dolog, és tényleg itt lesz velünk a pici, azt nem tudom hogy viseli...majd kiderül. Én azt vallom, hogy az ilyen picik mindent meg tudnak szokni, persze a tálalás fontos.

Emelgetés nincs, azt vagy apa, vagy neki kell megoldani fellépővel, vagy székkel. Elég hamar elfogadta ezt a tényt, az én fogalmaim szerint.
Másban nincs változás, esetleg még annyi, hogy bírkózás is csak apával van, abból én most kimaradok.

Luca, mi volt a dokinál?
Vendég
 


Juca,
Nagyon aranyos Kinga és tényleg milyen csinos. 8)
Jó a családi fotó! :) Sajnos a mi családunkban a fiamon kívül egyáltalán nincsen kisgyerek, de még nagy se. A legfiatalabb 22 éves.

Lina,
Jó, hogy tudsz menni az UH-ra!

Mimi,
A II-őt még nem láttam, de a Páratlan Párost 5x. :D

Napsugár,
Én jól köszi. És Te? Piri megjött már?
Te varrónő vagy? Nagyon irigykedem, én totál kétbalkezes vagyok még egy gomb felvarrásához is. :oops:
Jó, hogy minden oké Veled, így lehet a következő babára koncentrálni. :wink:

Zsuzsu,
A Ringató nagyon jó, mi is járunk már másfél éve hasonlóra (nálunk Tücsökzene). Ábel biztosan élvezni fogja és a gyerektársaságot is. No és Neked is jót fog tenni. :)
Nagyon jó, szebb ajándékot nem is kaphatnál! :wink: Én is 12-re voltam kiírva.
Máskor is jársz Óbudára? Én itt lakom, nem messze az Auchantól.

KépKép
dreika
 
 


Dreika.
Nekem még nem , miért? már jönnie kéne?Peteérést kőkeményen bemértem, ahhoz képest még 2 nap.
És neked , már megjött?egyébként gondolom ugyanolyan lesz mint máskor , nem?
MagneB6 ot már szedem, hogy ne görcsöljek majd annyira.
Vendég
 


Ja , varrónő vagyok, ami nagyon jó mert nem kell mindenfélével varrónőhöz szaladgálnom, azonkívül, mindent én varrok meg magunknak is ami kicsit tartósabb kellene legyen.
A fiamnak varrtam téli kabátot, most meg magamnak kell varrjak, de az enyémmindig az utolsó :x
Vendég
 


Napsugár,
ja nem, csak tudom, hogy Neked előttem volt a műtéted. Én nem éreztem peteérést (még?) bár máskor se nagyon.
Kár, hogy nem Pesten laksz, már régóta keresek jó varrónőt. :wink:

Na, felkelt a fiam, megyünk vásárolni.

KépKép
dreika
 
 


Helló csajok!

Mimi!
Biztos minden rendben!

Aliz, Kacika!
Úgy örülök, hogy kislányotok lesz!!!!

Zsuzsu, jó, hogy megtaláltad a megoldást.Egyébként én dettó olyan vagyok, mint Te!!!Már előre azon izgulok, hogy mi lesz...a párom szerint előre gyártom a problémákat...amik lehet, hogy nem is lesznek.És valahogy tényleg megoldódik minden.

Juca, biztosan jót fog tenni Neked is, ha kicsit változtatsz!

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek , de eléggé lemerített ez a mai nap.

Na, voltam ám a dokinál!Nagyon rendes volt.Pedig megdolgoztattam rendesen, több ezret kérdeztem Tőle.És mindenre türelmesen válaszolt.Sőt, még azt is mondta, hogy ha bármiben kétségem támad, hívjam fel nyugodtan...

Szóval:szerinte progeszteronhiány lehet a dologban.Véleménye szerint a vetélések is nagy százalékban ezért fordulnak elő.És az, hogy rövidebb lett a ciklusom, meg ezek a görcsök is azt jelezhetik, hogy nem tud beágyazódni.
Most első körben írt beutalót uh-ra,néznek pét.Aztán ha van eredmény, felhívom, és segít az időzítésben. :oops:
Meg szednem kell Norcolutot a 11. naptól a 21-ig.Két havi adagot írt fel.De nekem úgyis csak egy kell... :lol: :lol: :lol:

Ha létrejön a terhesség, utána is pótolni kell a progit.
Lett volna az a verzió, hogy előbb megnézi a progiszintet és utána lépünk, de azzal veszítünk egy hónapot,és szerinte ez a gyogyi nem fog ártani semmi esetre sem.
Majd elolvasom a gyógyszerkönyvben, hogy mit írnak róla.

Szóval megindult a dolog.

Olyan fura volt már a harmadik orvoshoz menni!!!!De talán majd megszokom...Remélem.

Grönland!Ha olvasod, nagyon-nagyon köszi! :wink:
Vendég
 


Luca!

Mindig beolvasok ide is, de bizonyos okok miatt nem írok!

Előszőr is, tudom Juca, hogy megint mi történt, nagyon sajnálom! :cry:

Vissza Lucához. Ez a doktor bácsi biztos, hogy hozzásegít a babához! Tényleg tök türelmes és nem nézegeti az óráját, miközben beszélsz! Örülök, hogy végre nemcsak én vagyok neki aki rabolja az idejét! :lol: Kezdtem már magam sokszor kínosan érezni, hogy mindenki kijön tőle 10 perc után, én meg már voltam bent nála 1 órát is! :oops: A multkori progis dolgot is azért írtam, mert ezzel a dokival már mindent átbeszéltünk és a 8 hetes vetélés miatt kapásból írta fel! Ő szerinte egy vetélés már indokolja! De ő felírja mindenkinek, mert csak használ! A Norcolut egy sárgatest, olyan, mint az Utro! Segiti a beágyazódást! :wink: Én is megyek hozzá jövőhéten, ha nem jön meg, ha meg igen, egy héttel késöbb! Ja és ez a doki felér egy pszihológussal! :wink:
Vendég
 


Jóóóóóóó estét!

Sajna lányok el kell keseritselek titeket, én sziv uh-ban dolgoztam és csak az uh felbontásra tudom mondani hogy léteznek jó és kevésbé jó felbontású gépek :? !

Zsu köszi megnézem!
Vendég
 


Helló!

Grönland!

Magcsapta a fülem az a bizonyos ok. :roll:

Luca!

Remélem jó kezekben leszel. Ilyen nálam is volt, hogy progeszteront kellett szednem a ciklus 2. felében, konkrétan a pé után, de nem lettem babás, mert mint kiderült nálam nem az a gond. Ártani nem árt, viszont arra készülj fel, hogy ugye megvastagítja a nyálkahártyát, ami a baba beágyazódásához kell, de ha baba mégsem jön, akkor monstre mensid lesz.
Az IR-re nem mondott semmit? Szvsz azzal is kellene valamit kezdeni, de hangsúlyozom ez csak az én szerénytelen véleményem. Végülis a cél a lényeg!!! Az pedig a baba.

Nati!

A szívuh is nagyon izgi, nem úszod meg! :lol: Kis füles jobban van már?

Napsugár!

Hát gondolom nem lehet szívderítő, mikor egy dagi emberre kell varrni, de gondold bele magad az ő helyzetébe. Amikor lyány voltam, és kicsit husis, akkor olyan szintű önbizalomhiányom volt, hogy elmondani nem lehet. Bármelyik divatosabb rucikat áruló boltból kifordultam, mert azok a cuccok nem álltak rajtam sehogy. Most már szerintem egy fokkal jobb a helyzet, de már egy 44-es méretre is gáz vásárolni, és ez olyan szintű befordultságot okoz. A másik, hogy én mindig próbáltam fogyni, de nem ment. Ehhez kellett Kinga, és ez nem vicc. Mióta megszületett jóval vékonyabb vagyok.

Kacika!

Peti nagyon ügyes, hogy megértette, hogy nem tudod emelgetni, ez nagy szó. Kinga még ezt nem értené meg. :-(

Alíz!

Gratulálok a lányodhoz. :-) Van valami uh fotó? Voltatok sokd-s uh-n?

Zsuzsu!

Örülök, hogy lesz Ringató. Ezek amúgy nem egetrengető dalok, meg mondókák, és ha behalna a vállakozás, mert nincs rá igény, akár Ti páran is szervezhettek ilyet. Általában 20 perc, amíg működik, onnantól már csak szósöl lájf van. :lol:
Itt azért járunk a kápolnába, mert helyileg ott van a klub, de semmilyen egyházi vonatkozása sincs. Itt meg a belvárosban ugye kikértem a termet a plébánostól ingeyn, de ingyen itt Keszin semmi sem kell. Fura egy népség. Ha azt mondanánk, hogy ez valami menőnmanó hely, óránként 500 Ft, akkor igen. :-(

Szerintem az óvás nem korfüggő. Mi a laza-óvó palettán inkább a laza felé vagyunk, de azért, mert ilyen a habitusunk. :lol: Mások szerint ösztönösen úgy neveljük Kingát, mint 2. vagy 3. gyereket. Egyedül vagyok reggel 8-tól este fél 7-ig, le kellett lazulnom, hogy működjünk.

Most elővettük a diavetítőt. Egyelőre a film smafu, na de a gép, hát az hiperizgi. :lol:

Kár, hogy nem a Dunakeszi Osanba jöttök. :-( A Westendig még menne, de onnan elég messze lehet még az óbudai Auchan. :-(

Mennem kell, igyekszem még jönni, és dobok egy táblát.

Sugárkám!

Bocsi elfelejtettem, biztos írtad, de kérem a szülinapodat, meg ha szeretnél képet. Lusta disznó vagyok keresgélni! Kösziköszi.

tjuca
 
 


Juca.
Mindenesetre, szépen leadtad a kilókat.Minden igaz amit írtál, mégis nekem a tényen nem változtat, iszonyú nehéz kövérekre varrni, mert , nincs az a szabásminta ami jó lenne, de drágábban nem varrhatok, csak azért mert ő kövér, elég az neki hogy dupla anyagot kell vásároljon, ma reggel fejeztem be egy nagykabátot egy kb 150 kg hölgynek, basszus alig érzem a karom.
De persze ez a munkám , nem panaszkodom.
72 05 16 szül nap.
Képet nem szeretnék föltenni, majd ha lesz uh-s.
Köszi
Vendég
 


Juca!

Nincs senkivel bajom, ha erre gondoltál! Mindenkit ismeretlenül szeretek itt, de félreértenek(lehet rosszul foglmazok :roll: ) és szeretném a vitákat elkerülni! Ennyi az oka! Sokat segítettetek és ezért hálás is vagyok! Ha gondolod a táblából is kivehetsz, én mondjuk jól érzem ott magam! Továbbra is figyelemmel kisérem, hogy kivel, mi történik és mindenkinek kívánom, hogy teljesüljön az álma, bármi legyen is! :wink:
Vendég
 


Szia Juca!

Köszönom kérdésedet a Kisfüles már nagyon jól érzi magát, minden rendben, remélem most már egy jó darabig igy is marad.

Gröni!
Megirnád nekem priviben az "ok"-ot?
pussssssszzzzz
Vendég
 


Nati!

Tényleg csak ennyi az ok! Nincs semmi titok! (egyébként meg nem tudok privit írni, csak válaszba megy :oops: ) Meg nem is akartam ezzel kapcsolatban írni, de ha már Juca kérdezett, akkor válaszoltam!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?