Sziasztok!
Csak most tudtam egy kis időt elrekeszteni. Mostanában tök sok vendég jön. Eddig nem nagyon mertek látogatni, de már felbuzdultak! Ma 2 volt osztálytársam, holnap Sándor unokatesója, szinte minden nap valaki. Örülök neki, mert nem szeretek itthon lenni egyedül.
Tegnap úgy volt veszünk kendőt, de néztem, hogy nincsenek nyitva vasárnap. Erre ma meg akarom nézni, hogy mikor van a tanfolyam, és láss csodát, kiderült, hogy tegnap nemhogy kivételesen nyitva tartottak, hanem még 10 % engedmény is volt mindenre.
Képzelhetitek a fejemet. Ja, ez a Mini Manó volt. Hát, szivacs...most el is ment a kedvem a kendőtől!
Tegnap végül nem mentünk Esztergomba, de a váci révig eljutottunk! Teszek képeket!
Timi! Próbálom most én is többször hasra tenni, hátha ez ösztönzi majd... Szépen tartja a fejét, csak nem sokáig tűri!
Szilvi! Megjött már Lilla étvágya? Emmának megvolt ma reggel a hőn áhított csomag a pelusban, úgyhogy most megint eszik szépen.
Sajnos most azt csinája, hogy max 10 perc után eldobja a cicit, pedig van még benne, és éhes is marad...úgyhogy hoznom kell a cumisüveget! Nagyon lusta szopizni! Remélem javul majd a helyzet...
De szupi, hogy nyertél...és milyen tökjó dolgokat!
Copfos Lilla
Nelli! Az óraállítást mi észrevettük, de estére behoztuk azt az egy órát!
Csilla! Üdv tündér Milánnak, aki újra húzza a lóbőrt éjszaka!
Gratulálok a foghoz!
Kitta! Nálunk úgy szokott lenni, hogy ált. 6-7 körül hammolunk, utána már általában fürdetésig nem teszem vissza a kiságyba. 8 körül van a pancsi, annyira imád fürdeni, hogy azért sír, mert kivesszük a vízből.
Ma pedig először csinálta, hogy beszélgetett a kádban, csacsogott folyamatosan.
A törölközés végére lenyugszik, öltöztetésnél már csak egy-két hanggal kikéri magának. Utána cici nélkül megy az ágyikóba (a pocija miatt nem akarom etetni, kell a 3 óra, hogy ürüljön). 10 körül fel szokott még kelni egy késői vacsira (persze ált. addig sem alszik,játszik Tóbival meg a többiekkel.
).
Csenge szeret fürdeni? Én gondolkodom a babaúszáson, csak kár hogy a hidegek jönnek, ezért kicsit féltem...
Szép a Csengesarok (a színe nagyon tetszik), a pillangósért is odavagyok!
Pisztráng...hú de guszta! Szilvásváradon ettem utoljára!
Tdanie! Tyű mekkora pocid volt...!!!
Szylvi! Biztos a 3 hós ugrás miatt kel Jázmin, nem?
Kisriki! Üdv itt!
Nekem a suli hiányzik kicsit, persze amíg bejártam, ezzel nem így voltam .
Sokszor megfordultam Makón, Szegeden születtem, 2 éve költöztünk Pestre.
Alvás napközben: Reggel 90 %-ban visszalaszik 8 után, utána max fél órácskákat.
Nagyon helyes a lurkód!
Petra! Dettó, én is így vagyok... Hú de nem bírom a depis sötétséget!
De ma egy picit sütött a nap nálunk! Ici-picit!
Manóci! Vártalak a hírrel, hogy mi volt az endokrinológián. Végre megnyugodhatsz!
A polc az meg valami csodaszép...ámulok és bámulok!
Hannusnak jó a frizuja!
pöpec