Sziasztok!!!
Vagyok én vagyok, csak nem voltam itthon
Ibolya, igen láthattál a börzén, mert kint voltunk árulni, de sajnos nem sokat sikerült
Hétfőn mentem a Bencével a gyerekorvoshoz, a héten sem mehet oviba, mert még mindig nagyon köhög. De egyetértettünk abban hogy ez asztmásoknál nehezebben múlik, egyszerűen nehezebben tisztul fel. Du mentem vele a Heim Pálba a pulmonológiára, erre közölték velünk (1 óra várakozás utána) hogy nem tudják fogadni a Bencét mert a főorvosnő nem ér rá (bent beszélgetett a rendelőben) és hgoy engem többször is kerestek a múlt héten hogy lemondják a rendelést (ugye nem csak az én telefonom jelzi ki a nem fogadott hívást????) Szóval totál felhúzták az agyam, de ezzel a "főorvosnő"-vel már am ultkor is meggyűlt a bajom, úgyhogy máshoz fogom vinni a gyereket. És így csak 13-ra kaptunk időpontot, addig meg hadd köhögjön a gyerek
Szóval én is ki voltam bukva egy kicsit....
Cserébe végre elmentem a Nagyvárad téren levő angol bálásba, ahová nagyon régen készülök. Na az legalább megérte
Nagyon jók a ruhák, nagyon szépek, és pontom pénzért (1800 Ft kilója) Katának vettem egy meggypiros elegáns kabit kemény 840 ft-ért, Kamillának pedig 660 Ft-ért egy gyönyörű műirha kabit.
És 7.-én lesz teljes árucsere, másnap sztem elmegyünk, és bevásárolok (leginkább Bencének) télre.
Tegnap meg apjukkal voltunk ikejázni, meg obizni
Venni kellett pár apróságot. Nekem is fájt tegnap is, és tegnap előtt is a hasam, de szerintem az idő+ a nem elég erős hasizmom az oka, mert megerőltetni nem erőltettem meg magam, és kemény se volt a méhem. Csak fájt.
MA meg sütök, takarítok, mert Kamilla holnap lesz 1 éves, és megigértem hogy megsütöm én a tortáját. Az ORsi ugyan megigérte hogy ha már itt tartjuk, akkor feltakarít ő, de a rendet, meg a mosást, csak ne csinálja már helyettem
:):):):)
Kata bölcsizik, szereti, nem sír se reggel, se napközben, reggel egy szó nélkül öltözik, veszi a cipőt, és megyünk. Szóval kicsit megnyugodtam, de így hogy még nem dolgozom, nagyon zavar hogy nincs itthon. Ha elkezdek dolgozni akkor nem fog feltűnni, de így rossz
10.-én kezdek végülis amúgy
Jut eszembe, nem tudom mi történt a gyerekemmel, (amúgy sejtem) de mintha kicserélték volna. Panaszkodtam ugye, hogy nem hajlandó gyalog rendesen jönni, veszekedni kell vele, állandóan lemarad, másfelé megy, mindent felszed a földről stb. gondolom nem kell bemutatni. NA és a múlt héten babakocsival mentünk, mert vásárolni kellett, és Kata majdnem végig üvöltött benne. Hazafelé sok volt a csomag, így Kamilla helyére bepakoltunk mindent, ő ment a KAta kocsijába, Kata pedig kiszállhatott, és azóta gyönyörűen fogja a kezem, és jön mellettem mint egy kisangyal. És még szót is fogad (amíg haza nem érünk:):):))
Márti! Nagyon szép a pocakod, olyan jó hogy te ilyen vékony vagy
Nekem is ugyanekkora, de tudom hogy nem (csak) a baba miatt
HOgy sikerült ilyen nagy képet feltenni??? Kíváncsi lennék a trükkjére
Edith, nagyon szép a pulcsi, a hasad meg mekkora
LÁtszik hogy neked már nincs sok hátra
Úúúgy szeretnék megtanulni kötni
Edit, nagyon, nagyon édes Virág a copfjával, Barni is tünemény kölök. Orvos-kálváriára nem írok semmit, látod én is így ártam. Én nem értem hogy azért mert egy orvos 6 évet tanult az egyetemen, miért kell a mási kembereket (akik mondjuk más szakon tanultak ennyit) lenézni? Miért érzik egyesek istennek magukat???
Szerencsére a mi orvosunkra egy rossz szavam nem lehet, eddig egy összetűzésünk sem volt.
Akartam még írni, de sajnos nem pakolja be magát a mosógép
ZSu