Új privát üzeneted érkezett!

Bosek!
Én is ezt hallottam, csendesen lapítottam a magam napi egy-két pohárka Sangria fogyasztásával....... Nekem még az esti keményedéseknél is nagy segítség, sokat javít a helyzeten.

Biztosan nem lesz soha ebben egyforma az emberek nézete, ki-ki a vérmérséklete szerint fog erre si reagálni. Én a vörösbort nagyon szeretem, azt hiszem csak a szopi idejére leszek hajlandó lemondani róla ideiglenesen! :)
Vendég

Sziasztok!
Elsőnek is, Mni! Igen, a Kisrigót visszavette a régi tulaj, a régi naggyon finom ízek vannak a régi kiszolgálási modorban (kedvesek és humorosak, nem az a nagyon hivatalos forma), szval újra a családi vállalkozásé :) és naggyon finom ;)

Szval a vörösbor és alkohol fogyasztásról:
A dokinénim nem azt mondta, hogy nem szabad, hanem, hogy Ő nagyon nem ajánlja, mégpedig azért, mert SEMMI ADATUK NINCSEN, hogy milyen hatással van a magzatra. Nyilván a sok alkohol fogyasztása káros,de lehet nem tudják, hogy alkalmankénti kevés alkohol miket okoz. Nincs sajnos még adat, hogy nem okoz-e akár olyan "apróságokat", mint tanulási rendellenesség, vagy viselkedési zavar. Tehát Ő erősen azt ajánlotta, hogy ne. Én korábban nagyon szerettem iszogatni, no nem a kocsmázásokra gondolok, de egy jó pörkölthöz egy jó vörösbor, vagy téleg kizárólag megfázás ellen mézes pálinka, vagy a kedvenc ételem a túróscsusza sörrel. Szval éleveztem. Tudtam, ha babát várok, majd le kelle erről mondanom, bár bevallom én is úgy gondoltam, alkalmanként nem árthat. Egyszer-kétszer ittam már három korty vörösbort, akkor én választottam, a legfinomabbat :) De amióta a dokinénim mondta, inkább nem. PErsze ha nagyon megkivánnám más lenne, de most van kiért lemondani róla ;)

Mommy, nagyon nem irigyellek az afganitsztáni távollét miatt :? :shock: de szerencsére minden rendben ;)

Hát igen, a hajnali negyedkettős lefekvésnek meglett az eredménye... ;) nálunk most van az őszi szünet, szval most fejeztük be a reggelit a férjemmel ;)
délután irány a fogorvos :?

nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen nemű a babánk, mert nekünk fiúnevünk van, az már két éve, lányon meg küzdünk. ;) na már csak 2öt kell aludni, és ha Maszat is úgy akarja, megtudjuk ;)

Kép

Kép
kolyok28

bosek, monácska: én is nagyon szeretem a jó minőségű borokat. Úgy hetente 1-2 alkalommal szoktam inni 1-1 dl-t. Eddig nagy lelkiismeretfurdalással tettem, de ha ti is azt mondjátok, hogy lehet, akkor annak csak örülni tudok :D

márti77: grat a pocihoz :D

Ki mit főzött ma? Nálunk disznópöri volt nokedlivel, ubisalival. 8)
Vendég

kolyok: fogorvos? Hihi, én majdnem az lettem, csak közbeszólt a babuci (halasztottam az orvosit, de szerintem már soha nem kezdem el) Amúgy a sört is szerettem, de meghalnék, ha most innom kéne. Így terhesen undorodom a sörtől, kávétól, cigitől. FÚÚÚJ Bezzeg régen :oops:

Én holnap megyek dokihoz, valahogy nem várom. Remélem nem kell megint 2 órát várni, múltkor nagyon kiakadtam :?
Vendég

Jim!
Nálunk borsóleves van és rizsfelfújt! Annyira finom lett.

Iagziból nekem is be kell mennem a rendelőbe a betegpapíromért, de annyira semmi kedvem nincs..... :? :wink:
Vendég

Na jó, akkor megyek is..... Délután visszanézek!

Sok puszka!
Vendég

Aki ismeri Pandát a 2008-as topikról, annak jelzem, hogy jött hír: jobban vannak és lassan az infúzióról is leveszik, megálltak a fájásai és zárva maradt a méhszáj, bár megrövidült.
Hála az égnek!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Elöször is köszi szépen mindenkinek, én is nagyon megilyedtem, de már hál istennek nincs nagy baj, néha érzem a hasimat egy kicsit, de most szedem rendszeressen a magne b6-ot, és ami még nagyon jó jel, hogy a baba is mozog éppen most is ezerrel focizik!!! Hál istennek, hat focizzon a kis drága, az már jó jel!!! :D :D
Egyenlőre pihizek, de a dokihoz nem tudom mikor érek el, mert most szabin van, és csak akkor biznám magam másra, ha nagyon muszály! (mert áprilisban engem mütöttek vakbéllel, és ki kellett zárni a méhen kivüli terhességet, és ezért egy kezdő kis suttyó úgy megkínzott, alig tudtam leszálni a székből, és utánna behívott egy másik dokit és megismételte!!!! A fájdalomtól, meg hogy már nagyon gyulladt volt a vakbél, alig tudtam menni is!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ugyhogy ezt most kihagynám, és csak a saját dokimnak engedem meg, hogy megvizsgáljon!!!!)

Mni: sajnálom, hogy a férjed nem tudta a rossz gumi miatt kihasználni az adott lehetőséget!

Mommy: Együtt érzek veled, a távollét miatt, az én férjem is tavaly Angliába dolgozott három hónapot, 10 napot volt kinn, négyet itthon, és az a tíz nap is olyan volt mint az örrökkévalóság. Hát akkor az egy év?!
De ugy tünik nálunk megint elkezdödik ez, ugyhogy elég nehéz lesz most megint majd nélküle! :? :roll:
Vendég

Pati!

Én is olvastam a másik topicban pandit, és nagyon örülök, hogy már jobban vannak! Azt hiszem te írtad, hogy a fiad barátnője vagy menyasszonykája lesz Dorka?! Ugyhogy jó neki még odabent, mert hajtják majd a fiúk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

csujzi: örülök, hogy jobban vagy! Vigyázz magadra és pihenj sokat!
Patrícia, nem is tudtam, mi van Pandával -mert ugye oda már lusta vagyok írni....-, de nagyon örülök neki, hogy jól van és a baba is! Add át üdvözletemet!
Vendég

Sziasztok!

Csak pár gyors szó, próbáltam visszaolvasni, de aztán feladtam...

Gyönyörű pocakjaitok vannak! Bosek, nem semmi, hogy mekkora! Jim! Neked pedig ekkora pocak mellett maradt még derekad... nem igazság :wink: !

Látom már, Cam babakocsit kell majd venni, gyorsan írtam is Pandorfba, hogy hogy vannak nyitva az ünnepeken, péntek normál munkanap, szombat szombati nyitvatartás (9-19h, illetve 9.30-18h)... ha esetleg valakit érdekelne...

Kép

KépKép
eszterxx

Pati!

Én csak olvasó üzemmódból ismerem a Pandát és a történetét..Mi történt vele?De jobban van,az nagyon jó!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok,

én sem voltam több napja, ugyanis teljesen el vagyok havazva. Sajna nagyon sok munkát vállaltam el....szerencse itthon végezhetem. a hétvégén teljesen kikészültem. vasárnap nagycsaládi szülinapozást rendeztünk és természetesen nekem kellett a négyfogásos menüt előállítanom. csak úgy tudtam elkészülni, h előző este hajnali 3-ig sütöttem a tortát, meg a hortobágyiak valót.... :?

kicsit szomorú vagyok, h én most nem annyira tudok foglalkozni a kisbabás ügyekkel. még nem vettem semmit :cry: Brúnónak, de szerintem lesz még rá időnk.

amúgy múlt csütörtökön voltam 18heti genetikai uh-on, és szerencsére minden okés. :D

babakocsi:
én nagyon szeretném a kendőzést megtanulni és az első időszakban úgy közlekedni! mi egyébként egy lift nélküli házban lakunk a másodikon, úh majd erősen számít a súly!
judit18
nekem is tetszik az a kocsi, amit vettetek. de azt lehet újszülötteknek is? csak mert olyan sportosnak tűnik.

puszik

norco

Pati!

Most olvastam Pandáról nem túl jó híreket... :cry: nagyon szorítok neki!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Hát íme az én pocakfotóim.

Kép

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

A másogik kép tök véletlenül sikerült. Amikor lenyomtam a gépet a Lili dovott egy csókot a pocaklakónak!

Holnap megyek dokihoz alig várom. Már csak egy nap és talán megmutatja a lába közét.

Én is szorítok a Pandának, igaz csak néha olvasgatom azt a topikot, de Ő ott ez egyik frontember!

Norco: Szerintem nem árt a babának, hiszen újszülött kortól ajánlják.

Márti: neked is szép a pocid.

Jim: Én ma nem főztem semmit, hiszen van egy kis maradék a hétvégéről. Inkább sütöttem egy piskótát. Vagyis a lányom kívánsága volt.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Basszus nem tudok írni:

Másogik=második
dovott=dobott

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska !
Nagyon szép a pocód :D
A második kép, pedig olyan édes, meghatódtam rajta :P

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!

De jó, hogy így gyűlnek a poci-fotók!!! Tényleg nagyon különböző méretűek vagyunk.

Beuska, az a puszis kép nagyon-nagyon édi!

Jim, én ma a család egyik kedvenc kajáját készítettem: császárszalonna+hagyma lepirítva, galuskával összekeverve, tejföllel lelöttyintve, sajttal megszórva, és tepsiben megsütve. Mindenki imádja!!! Pillanatok alatt elfogy!

A kajáról jutott eszembe: ha van valakinek valami jó (és könnyen elkészíthető) szülinapi torta receptje, légyszi küldje el! Köszi!

Norco, akkor most már el van döntve, hogy Brúnó lesz? Mert mintha a múltkor még nem biztosra írtad volna. Ha rosszul emlékszem, bocsi. :oops:
Vendég

Beuska, az a puszis kép nagyon kedves! :)
Kiszazsu, nekem van egy joghurt torta receptem, piskóta és középen egy joghurt réteg benne gyümik. Nem mézes-mázas, csokis, de nagyon fini. :) Ezt még én is meg tudom csinálni! :) És van anyunak egy Fekete-erdő torta receptje, ami kicsit bonyolultabb, de az még finomabb. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni, elküldenéd? Akár priviben, ha nem akarod közhírré tenni. :lol: :lol: :lol:
Egyébként imádom a Fekete-erdőt, de még nem vállalkoztam az elkészítésére. Sajnos kislányom fintorog a meggytől. :roll: Nem szereti.
Küldd el légyszi a joghurtosat, ha van időd, kedved stb. begépelni.
Vendég

Elküldtem emailben! :)

KépKép
KépKép
mni

bosek!
Köszi! Mire gondolsz? ( Fölötte)?
Pamela Anderson féle divatra? :lol: :lol:
3 számmal kell nagyobb cicitartó!

Csujzi!
Örülök, hogy jobban vagy! Pihizél jó sokat!

Beuska!
Neked is édi a pocid! A második kép újságba illő fotó!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Niki, köszi!
Kép
Vendég

Sziasztok anyukak :D !

Hat en meg elek, csak sokat dolgozom, ezert nem tudok ide irni, pedig olvasom a topicot minden nap, de igy is sok mindenrol lemaradok :( , de annak nagyon orulok, h ilyen sokan vagyunk! Latom egyre tobben tudjatok a baba nemet, meg mar vasarlasi laz, feszek rakas, stb....es a pocakjaitok, hat en amulok es bamulok, nekem meg mindig semmi, egy kismama nacim van, az is nagy ram :twisted: , pedig vekony vagyok igy nem is ertem h hol ez a gyerek :roll: , de legalabb mozog ezerrel :) !
Hogy ti mennyit foztok, nyamiiiii :)
puszi

Kép Kép
rima

Rima, örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok! Láttad, hogy hiányoltunk? :wink: Jelentkezz gyakrabban, bár én észrevettem, hogy máshova szoktál írni... így néha beleolvasok, hogy mi újság. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni! en azert sunyisan mindig olvaslak :lol: ! nagyon tetszik az a babakocsi, amit feltettel a multkor :wink: !

Kép Kép
rima

Jim, szerintem nyugodtan mehet az a pohár bor, szerintem ez kulturális kérdés is. egy ismerősöm akinek francia a férje simán iszogatott - náluk ez természetes

csujzi, örülök, hogy már jól vagy!

kölyök - lehet, hogy ez a fiúnév dolog jelent valamit! nálunk csak lánynév volt és lány is lett, nem is tudom mi lett volna ha fiú, gondban lettünk volna! szerdán mentek uh-ra?

Norco, a képen csak a sportrész van rajta a babakocsin, mózesben lehet pici korban , azt külön kell hozzá venni (a sportrész nem dönthető tök vízszintesre), de azt mondják, a mózest olyan rövid ideig használnád csak, hogy nem éri meg. még nem tudom veszek-e hozzá

én meg megrendeltem ma a faktum bababútort, vicces volt, mert telefonon is lehet, be sem kell menni az RSbe, olyan volt mintha pizzát rendelnék. mondtam, hogy miket akarok, mondták, hogy ok, szólnak ha megjön kb 4 hét, még előleget sem kértek, majd akkor kell fizetni

ilyen lesz. mókus a neve (sorszerű, az egyik cicámat is így hívják) Kép

KépKép
judit18

Márti!!
Arra gondoltam, naná!! :D Én még egyenlőre belegyömöszölöm a régiekbe, de eddig is 85-öst hordtam, nagyobban nem vagyok hajlandó venni. :?

Anyu ma gyümölcslevest főzött, meg borsófőzeléket. Én meg vacsorára salátát. Mégnincs bekötve a gázra a tűzhely, ezért nem tudok főzni.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hali, csak beköszönök, olyan napom volt, amit még átaludni is csak mély narkózisban mernék... (tetőznek az anyagi gondjaink) De körülöttem is sokaknak nagyon szutyok napja volt asszem ezek azok a napok, amik rontják az öngyilkossági statisztikákat :roll: :lol: :oops: :oops: :(

Szóval majd holnap új nap virrad. Remélem szebb lesz.

Kép
Kép

mpatr

Na megyek keresek valami DVD-t, mert nincs UPC, úgyhogy ma filmet nézünk, majd valami romantikusat. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Nekem is sokszor fájdogál a hasam, de az alábbi hivatkozásban leírtak megnyugtatóak.

http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=23301

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok! Kép

Rima, Pété, Kecskeméti Judit!
20-ik hét! Kép Félidősek lettünk. Kép

Gratulálok! Kép

És mindenkinek, aki már betöltötte, vagy ezután tölti! Kép :wink:
Vendég

GRATULÁLOK A FÉLIDŐSÖKNEK!!!

Kép
Kép

mpatr

Jó reggelt !

Mpatr: remélem a mai napod sokkal jobb lesz :wink:

Anita
Kép
boszi30

mpatr: nekem is sz@r napom lett délutánra. Reméljük a mai jobb lesz.

beuska: gyönyörűek a képek, pláne a puszis!

judit18: nagyon tetszik a bútor!!!!

megyek pakolni, 11-re hozzák a szobabútort.

ja, márti, a császár helye nekem szépen begyógyult, viszont túl nagyot vágtak, túl fent. Szóval van olyan csípőnaci, amiből kilátszik. És amikor összeillesztették, 1 cm-rel odébb csúszott, ez most látszik leginkább, hogy nő a poci. Majd megpróbálom lefotózni.
Már beszéltem plasztikai sebésszel, hogy a 2. baba után megpróbálja lejjebb húzni a heget.
Vendég

A félidősöknek gratula!!!!!!!!!
Vendég

Hááát, nem is tudom, hogy mi a rosszabb, a császáros heg, vagy a gátseb miatti féléves szenvedés :roll: .

Gratuláció a félidősöknek! :D

Van még valaki, aki nem érzi a babát?

Köszi a drukkokat, sajna nagyon makacs ez a nátha... :?

Judit18, nekünk a Nelli nevű szobabútor van, pont ilyen, csak az juharszínű, és kék fogantyúi vannak. Egy bajom van csak vele, hogy amikor gyerekággyá átalakítanád az ágyat, akkor még jó lenne körben leesésgátló, de nincs hozzá :(. Erik még most is hatszor körbejárja éjszaka a kiságyat, úgyhogy az első nap a földön landolna, ha leszednénk a rácsot :D .

Kép

Kép
mzx

Norco, pihenj többet, mert ez így nem lesz jó!!! A hátad teljesen rendbejött?

Kép

Kép
mzx

Mzx, én még mindig nem érzem a babát. :cry: :cry: :cry: Parázok is rendesen, de holnap 9.30-ra megyek uh-ra, ami után remélem, végre megnyugodhatok. :roll: :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Gratula minden félidősnek (+- 2,3 hét :lol: )!
És minden kerek 22 hetesnek is :lol: !

Pati, ne depizz légyszi, olyan jó, amikor jó kedved van és lebaszol minket a paráink miatt, főleg az állatos félelmekre ugorván 8) ! De egyébként is, inkább b...szogass, mint szomorkodj, azt jobban szeressük :lol: !

Szép napot mindenkinek!

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx

Évi, én is csak a 20. hét után éreztem, de megértem a parát, ennél rosszabb kevés dolog van! Viszont annnyira jó, amikor végre elkezdi és az ember lánya csak azon drukkol, hogy akkor ezt most sose hagyja abba...

És milyen jó lesz látnod majd a nagyfiad!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok Lányok!

Tegnap este voltunk UH-n!
41 perc után feladta a szonográfus csajszi... :lol:
A mi gyermekünk ugrándozott, táncolt, keresztbe rakta lábát, mindent csinált, csak ne tudjuk megnézni, hogy mi van a lába között. Olyan dolgokat művelt, hogy mindannyian végigröhögtük a vizsgálatot. Olyan volt néha, mintha számolna, meg a homlokát vakargatná, puszit dobna, stb... Szóval, teljesen kész vagyok tőle, már most szerelmes vagyok belé!

Azért mentünk a 4D Genesis-be, mert nagyon sok jót írtak róla, de minden elképzelésünket felülmúlta. Hangulatos, otthonos a hely, a nőci egyfolytában kínálgatott minket csokival, üdítővel, és döbbenet, hogy úgy beszélt a babánkról, mintha legalábbis az övé lenne. Hogy nézzük már, milyen édes pofija van, Cucikának szólította, és teljesen el volt ájulva tőle, hogy milyen szép. Biztosan mindenkinek ezeket mondja, de melyik anyának nem esik jól, ha dícsérik a gyerekét? És mindezen felül annyira tüzetesen átvizsgált mindent a babával meg az én "belsőmmel" kapcsolatban, hogy teljesen megnyugodva jöttünk el tőle.
Szóval nem fizetett reklám, de mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Hááát, Jim, úgy tűnik, a csoki még várat magára..... :cry:

Megpróbálom visszaolvasni az elmúlt pár nap történéseit, de szerintem nem biztos, hogy menni fog, mert látom, már megint termeltetek! :D

Kép
pété

a gátseb tényleg ennyire gáz? olvastam a gátvédelemről, de azt is, hogy van amikor jobb ha vágnak. mitől függ, hogy kell-e vágni?

mzx, a leesésgátlót nem lehet külön venni hozzá? végülis ha 140es az ágy az elég standard méret, ha faktumból nincs is.
és neked is a 90 széles pelekázó van? mert a mókusból volt ilyen meg egy kombi ami a kiságyhoz van kapcsolva. a férjem valamiért nagyon azt nyomta, de annak csak kb. 55 cm volt a pelenkázó része plusz nem szembe hanem oldalra nyíltak a fiókjai. nem tudom melyik a praktikusbb, de végül a 90esnél maradtunk

ja meg még a Vichy krémet akartam kérdezni, mert mondtad, hogy te is azt használtad -csak a hasra kented ? mert én szépen kentem az utasítás szerint, combra, fenékre, mellre és hasra, na így már el is fogyott szépen pár hét alatt, így elég húzós lesz 5000ft/krém

mindenkinek sokkal szebb napot kívánok a tegnapinál!!!

gratulálok a félidősöknek!!!
nekem azóta valahogy könyebb minden, remélem nektek is így lesz (sokkal több az energiám, nem fáj semmi)

KépKép
judit18

Mzx!Én ezt nem értem! :?
A dátumod stimmel, de a pontos idő nem! Úgy látszik te már a jövőből írsz nekünk! (igazi pillangóhatás)
:lol: :lol: :wink:
aranyos vagy, h aggódsz. :lol: az igazság az, h tegnap lógtam egy napot, nem dolgoztam, próbáltam pihenni meg elolvasni a babnetes hsz-ket meg persze kitakarítani.

jaj egy fontos dologról nem írtam, amit már annyira vártam!
pár napja -épp a nagy hajtás közepén- éreztem már brúnóbébi mocorgását! FANTASZTIKUS érzés! :lol: :lol: :lol:

van valakinek tapasztalata ilyen hordkendő ügyben? hol lehet szépeket kapni? külföldi babamagazinokban olyan szépeket láttam, de mo-n meg nem nagyon. :?

norco

itt mindenki a jövőből való?! :wink:

norco

Szép Napot Minden Kedves Kismamónak!!!!!!!!!!

mpatr!
Remélem a mai napod már jobban alakul! :lol:

Rima! Pété! K.Judit! aranykavics!
Nagy Gratula nektek a FÉLIDŐHÖZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eszterxx!
Neked meg a 22. héthez!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

judit18!
Nagyon tetszik a bútor!!!!!!!! Jó választás volt! Ügyi vagy! :D
Vendég

én ezt végképp nem értem!
a gépemen 10 óra, itt a babaneten meg 11!
ahhhhhh :evil:

norco

norco!
Gratulálok Brúnóbébi mocorgásához!!!!!! :D
Ugye milyen jó?!? :lol:

pété!
Ez nagyon jó, hogy látáttok a kis pocaklakót!
Sajnálom, hogy nem látáttok, hogy mi van a lába közt! :cry:
De ami késik az nem múlik!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Az a lényeg, hogy gond nincs!!!!!!!!!
Vendég

Évi ne parázz, én is a 19 hetes uh, után 1 nappal éreztem először :P :P
A hordkendővel kapcsolatos infok engem is érdekelnének.

Anita
Kép
boszi30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?