Sziasztok!
Elsőnek is, Mni! Igen, a Kisrigót visszavette a régi tulaj, a régi naggyon finom ízek vannak a régi kiszolgálási modorban (kedvesek és humorosak, nem az a nagyon hivatalos forma), szval újra a családi vállalkozásé
és naggyon finom
Szval a vörösbor és alkohol fogyasztásról:
A dokinénim nem azt mondta, hogy nem szabad, hanem, hogy Ő nagyon nem ajánlja, mégpedig azért, mert SEMMI ADATUK NINCSEN, hogy milyen hatással van a magzatra. Nyilván a sok alkohol fogyasztása káros,de lehet nem tudják, hogy alkalmankénti kevés alkohol miket okoz. Nincs sajnos még adat, hogy nem okoz-e akár olyan "apróságokat", mint tanulási rendellenesség, vagy viselkedési zavar. Tehát Ő erősen azt ajánlotta, hogy ne. Én korábban nagyon szerettem iszogatni, no nem a kocsmázásokra gondolok, de egy jó pörkölthöz egy jó vörösbor, vagy téleg kizárólag megfázás ellen mézes pálinka, vagy a kedvenc ételem a túróscsusza sörrel. Szval éleveztem. Tudtam, ha babát várok, majd le kelle erről mondanom, bár bevallom én is úgy gondoltam, alkalmanként nem árthat. Egyszer-kétszer ittam már három korty vörösbort, akkor én választottam, a legfinomabbat
De amióta a dokinénim mondta, inkább nem. PErsze ha nagyon megkivánnám más lenne, de most van kiért lemondani róla
Mommy, nagyon nem irigyellek az afganitsztáni távollét miatt
de szerencsére minden rendben
Hát igen, a hajnali negyedkettős lefekvésnek meglett az eredménye...
nálunk most van az őszi szünet, szval most fejeztük be a reggelit a férjemmel
délután irány a fogorvos
nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen nemű a babánk, mert nekünk fiúnevünk van, az már két éve, lányon meg küzdünk.
na már csak 2öt kell aludni, és ha Maszat is úgy akarja, megtudjuk