Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eni!
Megyünk, de hová??? Le tudnád ide írni nagyvonalakban?? Vagy oriandy@freemail.hu-ra! Inkább!
Remélem még jössz ma és oldvasod, amit írtam!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Jobban vagy?
Mi lehetett a baj? :wink:

Erika

Kép
viera
 
 


Era!
Valamivel jobban vagyok, de még mindig nem az igazi! Nem tudom, mi lehet a baj!!
De remélem hamar elmúlik!
Tesóka bizti nem, mert ha ott is van, még korai lenne miatta ez a tünet!!
Andy

Kép
oriandy
 
 

 
 

Lányok,

felfedeztem a számomra legegyszerűbb megoldást a körmök vágására:
odaültetem a gyereket az apja ölébe és megkérem, hogy vágja le a körmeit :)

Egyébként viccen kívül ma köbö 3-4 perc alatt megvolt a két kéz-két lábacska és közben egy nyikk se volt Panni részéről. Mondjuk az is közrejátszott, hogy ébredés után volt, de akkor is...én asszem a jövőben ezt (is) átpasszolom apának.

meteor
 
 


Benianyu,
most látom csak, hogy írtad, hogy legyen egy kis jófajta borocska is.
Ez a minimum, hiszen a potenciális vásárlók izlését tesztelni kell :)

Milyenek legyenek? Vagy legyen egy borsor? (csak, hogy mindenkinek legyen kedvére való?) rozé, száraz fehér, valami könnyű száraz vörös, édes fehér?

egyet ne kérjetek tőlem: édes vöröset: mert azok ált. pancsok és olyat nem vinnék senkinek jó szívvel!

meteor
 
 


[quote]M írta:ilyenek legyenek? Vagy legyen egy borsor? (csak, hogy mindenkinek legyen kedvére való?) rozé, száraz fehér, valami könnyű száraz vörös, édes fehér?


Rita, ez így, ebben a sorrendben kiváló lesz. :lol:
Vendég
 


Meteor!

Jól kifundáltad ezt a körömvágást! :lol:
Igaz, a Zoránét mindig Apa vágja, Noémiét még nem vállalta, de majd ráruházom azt is mostmár.

Andy!
Pedig én Kistesóra gondoltam elsőre. De lehet, hogy az éjszakai buli?

Mennem kell, főzök és Noémi ma persze megint extra nyűgi. Éjszaka megint fent voltunk 11-től négyig. Ráadásul úgy elesett a kiságyban, hogy beverte a felső fogacskájánál az ínyét, most tiszta véraláfutás. Remélem a foga nem sérült meg ettől.

Erika

Kép
viera
 
 


Viera, Cegléd nincs annyira messze, gyertek már ti is! A Nyugatiból pedig 15 perc alatt ott vagytok.
Vendég
 


Lányok, van egy mellszívóm, amit el szeretnék adni. De, homályos lett, mikor kifőztem anno. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy kuka?
Vendég
 


Kimike!

Hát nem is tudom. Én még soha nem vonatoztam Noémivel. Utána meg 15 percig kell gyalog menni ahol van a tali? Nem tudom hogy bírná. Persze akkor már Zoránt is vinném. Most már azért gondolkodom. Végül is vinném a vonatra a pici esernyőre csukható babakocsit, de úgy fel kellene pakolnom, hogy csak na.
Ti miket visztek?
Mondjuk úgy olvasgattam, de szerintem ha leszállnék a vonatról biztos, hogy rögtön el is tévednék. Ismerem magam.

Kocsival meg csak Cegléd, Kecskemét és Szolnok a terepem.

Erika

Kép
viera
 
 


Viera, ne aggódj, semmi gond nem lesz. A vonat a Nyugatiba megy? Mert onnan pofonegyszerű, nem tudsz eltévedni. Kijöttök a pályadvarról, és egyből meglátod a villamosmegállót. Felszálltok arra vilire, ami a Moszka tér fel megy. Ahogy kijöttök a vonattól, az a vili megy jobb kéz felé. És mentek 6 megállót. Ott leszálltok, és ha gondolod kimegy valaki eléd. Hozd Zoránt is, jó lesz meglátod! :wink:
Vendég
 


Mikor is van a tali?
Tudom, vissza kellene lapoznom, de így könnyebb :oops:

Az sem lenne baj, hogy aki kocsival megy, kijönne elénk.

Erika

Kép
viera
 
 


Most megfogtál, nov. 17.??? :oops:

Meteor, és mettől meddig van lefoglalva a hely?
Azt nem ígérem, hogy sütök sütit, szerintem inkább veszek kekszeket stb. A pizza nem rossz ötlelt, de eldöntjük majd ott, kinek kell, kinek nem. Ilyen helyzetekben üveges kajcsit szoktam vinni Milánnak.
Ex, lehet, hogy a Skoda talira még a férjem is elcsábulna. :lol: Mondjuk éppen nem skodás, de alapvetően autómániás.

De jó Marcyéknak, most taliznak Andyékkal és Tandikáékkal! Lányok, képeket kérünk!!! :wink:
Vendég
 


Nov. 17??
Én azt hittem már a jövőhét.
Milyen napra is esik, gondolom szombat, vagy vasárnap nem? Csak az ovi miatt kérdezem.

Na, úgy döntöttem, hogy mi is megyünk. Hárman: Én, Zorci, Noémi.
Én sütit fogok vinni, de nem olyan krémmel töltött valamit, mert azt tuti összenyomjuk az úton, hanem valami kókuszos csiga, kakaóscsiga, dióscsiga, vagy ilyesmi. Jó?

Tehát, akkor ti játékok nem is visztek? Jó egy pár apróságot biztos, amihez kötődnek a kicsik. Zoránnak egy-két kisautót biztos.

Még biztos lesznek ezzel kapcs. kérdéseim, nem baj?
Tudjátok én ilyen kérdezősködős vagyok. :D :roll:

Nem tudjátok, van ott esetleg cd-játszó, mert van egy-két jó kis cd-m. Gryllus, Lilly baba, Pinokkió, ilyesmi. Ezek jó dallamosak. Vagy lehet, hogy lesz enélkül is elég zsivaj?

Benianyu!!
Megnézted a képet mit felraktam a játékokról? Kaptál játékot? Ha nem, holnap bemegyek a Tesco-ba, hátha még van, kb. még három db volt kint, de még most rakják ki a karácsonyi cuccokat.
Szerintem lesz mindenhol. Ha nem, megveszem és postázom.

Erika

Kép
viera
 
 


Kimike!

Mellszívót tedd bele hidegsterilizáló vízbe, meglátod milyen szép fényes lesz. Remélem. Én soha nem főztem ki semmit, csak ebbe a ster.vízbe tettem bele és minden olyan szép fényes. Volt: most már semmit nem fertőtlenítek.

Erika

Kép
viera
 
 


Na, most velem lesz tele az oldal, mert senki nem ér rá, nekem meg mindig eszembe jut valami.
Egyébként Noéminek én tuti üveges kaját viszek, vagy három üveggel. Még a gyümi is az lesz, mert csak négy foga van, azzal rágni nem tud, én meg botmixert nem cipelek.
Szerintetek mikro is van? Bár Noi vészhelyzetben hidegen is megeszi a kajcsikat. Vagy forró vízben melegítünk.

Erika

Kép
viera
 
 


Csajok!

Annyira szeretnék jönni, de sosem érek ide, örülök, hogy olvasni van időm!

Bálint beteg, benyalt valami vírust. Nem lázas szerencsére, csak az orra folyik, de az nagyon! Tegnap orrszívóztunk először, volt nagy üvöltés, azóta is, ha meglátja a porszívót. Remélem, hamar kimászunk ebből.

Az időtől egyszerűen (már bocsi a kifejezésért) behányok. Nem elég, hogy korábban lesz sötét, de hogy egész nap esik, meg szürke minden. Pfújj. Legalább hó esne, azt jobban bírnám....

Asszem a név szerinti reagálás elmarad :oops:

Körömvágás: beültetem Bálintot az etetőszékbe, aztán levágom. Persze rángatja a kezét, de ezidáig anya bizonyult erősebbnek :D

Lázmérő: digitális popóciban.

Alvás: kicsinek sosem volt jó alvó, így akkor bizony örültünk, hogy elaludt, és ahogy asszem Ex írta, a pók is lábujjhegyen járt. Aztán szép lassan túlmisztifikáltam a dolgot, és lassan megszűntünk a férjemmel létezni a lakásban, mígnem apa fel nem lázadt :wink: Így most az van, hogy napközben nincs tévéhalkítás, lábbujjhegy, hanem ha akar, alszik. Jó, persze a porszívót nem ilyenkor veszem elő :D Este viszont igenis pihen a gyerek és igyekszünk csöndben lenni. Van is vita a férjemmel, mert alig halljuk a tévét (ő ráadásul hangos üzemben dolgozik és rosszabb a hallása, mint az enyém). Ja, Bálint az első perctől külön szobában van, de az ajtaját sosem csuktuk rá.

Altatás: szerintem kinek mi jön be. Gyerek- és szülőfüggő, ki mit bír :wink: Én nem olvastam se Suttogót, se Aludj jólt, maradt a magam feje. Kb egy hónappal ezelőttig nem kellett altatni, aztán egyik napról a másikra nem engedett ki a szobából. De csak este. A sírni hagyás nem működött, egyrészt én sem bírtam hallgatni, hogy üvölt (meg én úgy gondolom, hogy ilyenkor igenis van valami baja: fél, mittomén), másrészt Bálint 1 percen belül a nem kapok levegőt, csuklom, mindjárt hányok típusú sírásnál van :roll: Az viszont nálunk íratlan dolog, hogy ha már egyszer letettem este, nincs az a dolog (kakin kívül), amiért kivegyem. Így maradt az (és be is jön), hogy addig simogatom, amíg el nem alszik. (Kb 20 perc)Nem dumálok, nem énekelek (ez utóbbi nem is baj :lol: ), csak szép csöndben, lassan simizem talpacskától fejbúbig. Ha netán feláll, felüll, akkor halkan megkérem, hogy ugyan már feküdjön le, mert így nem lehet aludni :wink: Így mindenkinek jó (szerintem): apa és anya nem akad ki attól, hogy gyermek hosszú percekig visít, gyermek nem a bőgésbe alszik bele, hanem anya puha tenyere alatt. Ha csak magamból indulok ki, sokkal jobb :wink:

Na, ezt kiveséztem 8)
Bálint közben felébredt, amit akartam, majd talán este, apa délutános, 10 körül jön, addig talán lesz egy kis időm.

Ja, Oriandy: nem minden terhesség egyforma, barátnőm már szinte az első pár nap után érezte, hogy fáj a hasa, szédül, rosszul van. Kb. 5 napos lehetett, januárban szül :lol: Szóval nem kizárt!!! Bálintnál nekem csak a mellem feszült nagyon már másnap, nem is értettem, mert a pirinél szokott, de addig még két hét volt vissza :lol: :lol: :lol: :shock: :wink: :wink:

Na, húzok, mielőtt Bálint magától jön ki a kiságyból :roll:

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Ja, tényleg ANdy!

Nekem is mikor akció volt Apával, és mindkettő gyerkőc megfogant, már másnap be voltak keményedve a cicijeim, tehát nem kizárt.

Na, de inkább utóbb örüljünk, mint előre. De azért hajrá-hajrá!!!

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok.

Peti mamáméknál, apáját és engem finoman hazaküldtek. :)

Meteor, OK, akkor Mammut. Ami azt illeti, én jobb szeretek ebédre valami "normálisat" enni, akár pizzát, végül is azt meg tudjuk a földön ülve is kajálni. :) Papírtányért ki hoz?
Körömvágás :D végül megoldottad! Nálunk apát ilyenekre nem lehet rávenni, minden kínzós dolog (körömvágás, hajmosás, oltásra vitel, stb.) rám van hárítva.
Most mondjam azt, hogy én az édes vörösért vagyok oda? :) Már ha borozok, ami ritka, mert alkoholt is ritkán iszok. Így a talin is kimarad, vagy ha mégsem, akkor édes fehér.

Mári, na ilyet sem hallottam: alvás közbeni körömvágás. Hát én nem tudnám.
Mi anno, amikor Peti bukós volt, nem az ágyat emeltük meg, hanem csak a szivacsot, tettünk alá úgy ötcenti vastagon reklámújságot. A cél szentesíti az eszközt...

Viera, ha én abból indultam volna ki, hogy hány foga sérült esetleg Petinek, akkor szerintem az egész fogsora hiányozna, annyit esett. Szóval ne aggódj, strapabírok azok a kicsike fogak!
Hm, mi nem viszünk játékot...max. a férjem kispárnáját, hogy könnyebben aludjon el a lurkó, de Meteor írta, hogy játékok vannak. És jó, hogy jöttök!

Kimike, nem vízkő? Esetleg próbáld meg ecettel vagy citromsavas vízzel. Hátha fényes lesz. Ha ki van főzve, és amiatt lett ilyen, akkor szerintem eladható, végül is csak nem új.
Na igen, alapból enyim férj is autómániás, de így, hogy Skodánk van, érthetően ez a szíve csücske. Petinek én is üveges kajcsit viszek, ilyenkor az a legegyszerűbb.

Vicky, nem tudom "idősebb" korban hogy működik, de az első pár orrszívásunk nekünk is nagy küzdelem volt, de aztán megszokta, és ahogy írtam, azóta imádja. Volt olyan, hogy csak megcsörgettem az orrszívót, és jött oda hozzám. :) Persze most is az van, hogyha hosszú ideig nem vesszük elő a porszívót, akkor az első nap nagyon gáz, de utána minden OK.
Hóért én is jobban odalennék, de itt most csak épp szitál az eső...
A pók nem nálunk, hanem Gabiéknál járt lábujjhegyen. :) Persze nálunk is volt olyan, hogy csak nagynehezen aludt el Peti, és olyankor biza nem olyan mélyen, és egy ideig nagyon csendben kellett lennünk.
Kivétel már nálunk se sűrűn van, inkább apa az, akinek ez könnyebb. Én nem szeretem kivenni, az ágy a saját helye. Persze enyim gyerek olyan, hogyha tényleg valami baja van, akkor előfordul, hogy mégis ki kell venni, mert ha nekiáll sírni, akkor nagyon bele tudja élni magát.

Na ennyi voltam.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Halihó!

Délelött voltunk Enikőéknél Andiékkal együtt és nagyon jól éreztük magunkat!!
Képeket majd Eni tesz fel, mert ő volt a fő fő fotós!!!

Era!
Szuper!!! Szóval mégis jöttök a talira??? Király!!!

Kész is van az új tábla!!

Kép

Na csajok!! Egy komoly dolog! Ha jól emlékszem, Rita azt mondta 20.000 Ft lesz a babapihenő. Én úgy gondoltam, hogy ezt elosztom az összlétszámmal és megszorzom mindenkinek annyival, ahányan jönnek! Jó lesz ez így mindenkinek???
Nem csak azért, mert mi is csak 2-en megyünk, de szerintem így lenne ferr a 2-en érkezőkkel szemben, mert akik 4-en jönnek... Szóval nem akarom ragozni!
MEGFELEL MINDENKINEK ÍGY????????

Na, most megyek!
Amúgy még mindig hányingerem van!! De nem dúrván, csak éppen émelygek egy kicsit egész nap!

Pusz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Nekem jó, ha szorzol, osztol.
Szóval nem tudom hogy jutunk el oda, de majd egyszer csak ott leszünk. Most már elhatároztam magam és kész.
Sütit viszek.
Addig még úgyis beszélünk erről, de érdekelne, hogy van-e valaki, aki babakocsistól szokott villamosozni. Mármint könnyű a fel-leszállás? Bár vonat ugyanaz. Mondjunk vonattal voltam már kicsi babakocsival Zoránnal anno.
Na majd kiötlök valamit.

Képeket várjuk.
(Ja, és lehet, hogy tényleg Kistesó huncutkodik.)

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Alvás: Márknak mindig is jó alvókája volt, szerencsére. Mostanában az van, amíg elalszik, addig sötét és csend, különben minden elvonja a figyelmét. Ha már elaludt, akkor lehet élni az életünket, persze azért nem kiabálva. Én is úgy vagyok vele, a gyerek is ember, tehát nem állok neki mászkálni a feje mellett, nem hallgatok max hangerőn zenét, nem pórszívózok, stb. Ezek minden felnőtt embert is zavarnának, miért ne adnám meg ezt a tiszteletet a picinek is? Villódzó tv-nél én sem tudok aludni, nem pihen a szemem, de semmilyen fénynél sem (kivéve, ha az nappali világosság)

Tali: én bevállalom a poharakat, tányérokat szívesen. Műanyag evőeszközt is viszek, ha kell. Felnőtteknek meg szerintem is a pizzarendelés a legjobb ötlet, de majd ott úgyis kitaláljuk, ki az, aki még a sok süti után éhes. :) Mivel Márk nehezen eszik, neki ilyen esetekre csak olyan ételt viszek, amit a kezébe tud fogni, és elcsócsálhatja szaladgálás közben.

Viera, ott az új combino villamos közlekedik, ami állítólag alacsony padlós, tehát nem gond a babakocsizás. Igaz, én még sosem próbáltam. (Mást se nagyon)

Vicky, jobbulást Bálintnak!

Andy, Marcy, Tandika, örülök, hogy jól sikerült a tali. Andy, ha nem kistesó, akkor neked is jobbulást!

Körömvágás: nálunk is hatalmas probléma. Utálja, ha bármelyik testrészét is fogom, és nem mozoghat szabadon. Az alvás közbenit javasolták még mikor kicsi volt, és akkor meg is tudtam csinálni, bealudt az ebédbe, és amíg öltöztettem, hogy kinnt tudjon aludni, gyorsan lenyírbáltam. Amióta nem fér el a babakocsiban, ez nem megoldható, mert az ágyban nem tudom levágni, ráadásul sötétben nem is látok. Marad a küzdelem.

amandi
 
 


Viera,
én már kétlépcsős villivel is mentem csomót, de ezen a vonalon meg a Combinok vannak, akre pedig tényleg ultrakönnyű felszállni.

Huuu, ha tényleg 50en leszünk az elég érdekes lesz. Mikortól foglaljam be a helyet? Mondjuk 10-11től? Mennyi időre? 4-5 órára? Majd asszem kedden megyek legközelebb, akkor megkérdezem a lányokat a cd-ről. Játékot szerintem felesleges hozni, mert tényleg rengeteg játék van ott és persze a gyerekeknek mindig az új dolgok tetszenek.
Arra mindenki készüljön fel, hogy a lakásban le kell majd venni a cipőt, szóval esetleg benti cipőt vagy vastag zoknit hozzatok a gyerekeknek vagy magatoknak.

Ex,
az édes vörös borral nekem csak annyi bajom van, hogy az nem igazi bor: a vörösbornak nagyon ritka esetekben van annyi maradék cukortartalma, hogy az természetesen édes legyen.
Ergo az édes vörösökben plusz cukor van...nem is kevés. Azért az hozzátartozik a képhez, hogy Magyarországon a borfogyasztás nagyrésze az ilyen félédes/édes vörösök meg kannások teszik ki. A Mardék mondjuk 1/3 részen osztoznak az minőségi borok, amiből szintén lehet már 1000 ft alatt is találni nagyon jókat.

De a lényeg, viszek jófajta édes tokajiakat is.

meteor
 
 


Andy,
szerintem pénzügyes dolgokat elég az uccsó hétre hagyni, mert akkorra gondolom kiderül, hogyha esetleg valaki nem tud jönni.

meteor
 
 


Andy, szerintem is ráér az utolsó hétre hagyni a pénzügyeket. Jöhet közbe betegség is vagy más extra fontos elfoglaltság :evil: , arról nem is beszélve, hogy van, aki fel van tüntetve és nem is jár erre. Tőlük is rá kellene majd előtte kérdezni, hogy mennyire tuti, hogy jönnek egyáltalán.

Amandi, annyira várom már, hogy lássam Márkot. Emlékszem, mikor taliztunk az Ikeába még olyan picur volt ő is, de annyira édes, nyugodt babuci volt. :)

Wkata, adj életjelet, mi van veletek? Misike hogy van?
Veráska, te is jelenzkezz, ha tudsz!

Marcy, képeket kérünk! :-)
Vendég
 


Pénzügyekben megelőztél. Mostmár csak az a kérdés, hogy ezt előre vagy utólag kell fizessük? Mert ha előre, akkor valakinek (Meteornak?) el kéne utalni a pénzt, hogy ne neki kelljen megelőlegeznie, nem?

Meteor, értem én a dilemmádat. :) Mondjuk borászatban nem vagyok otthon, meg alkoholban egyébként sem. :?

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Meteor, ne dilemmáz! A Tokajiban és a szárazban is számíthatsz ránk. :wink: :lol: Majd koccintunk Gabella szülinapjára is. :)
Vendég
 


Mi nem tudunk menni :(
Vendég
 


Halihó!

Lányok! Én is úgy gondolom, hogy a pénzügyek ráérnek jövőhéten is, csak a megosztási arányt kérdeztem, hogy jó-e így nektek!

Móni!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni!! :(

Eni!
Képek???? :wink: :D

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok,

Köszönöm a lázmérés infókat! :) Egyelőre maradok mostani módszerrel, hónalj alatt és könyvolvasás közben.

Körömvágás: Régen baj volt, egy hét alatt tudtam befejezni két kezet, két lábát. Most énekelek közben, amit én írtam :shock: , körömvágásról szól. Ez a béna dal tetszik Kevinnek, mosolyogva engedi. :P

Tali: Biztos nagyon szuper lesz! :P 50 fő… Nagyon nehéz lehet mindenki mindenkivel beszélgetni. Ti már tudjátok ki kicsoda első látástól? Én igazán nem nagyon tudok… Készített Oriandy képeslapot a topikos lányokról (köszi! :) ), de csomó lányokat nem is ismertem meg…. Talán legközelebb személyesen én is ismerkedhetek titeket. :P

Ma voltunk iskolai bazáron. Későn indultunk, amikor oda értünk, akkor már nagy részét elvitték. :? Könyveket akartam, de ebből szinte semmi maradt… Kevinnek tetszett egy törölköző tártó. És egy hibátlan overallt találtam ( ELLE Poupon, egyik kedvencem).
Kép Kép
Kettőért csak 100 Ft-ot kifizettem. :shock: Szerintem jó vásárlás volt. :P

Szép estét Mindenkinek!
Vendég
 


Kmammy, ez igazán jó vásár volt! Ilyenkor sajnálom, hogy nem pesti vagyok...

Oriandy, nekem megfelel a megosztási arány!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hali!Betegtenek jobbulást.
:lol: Beni is köhög és szivom az orrát. Most adtam neki cataflam cseppet, mert nagyon fájósan köhög és nagyon sirt.

Viera!Most jöttem a szolnoki Tescóból, az utolsó előtti darabokat vettem meg!!!!Fúú, de jó, hogy irtad!
Látjátok lányok, sosem lehet tudni, milyen infó mennyire jól jön valakinek a topicból. Amit Viera lelkesen leirt, azt mi tetsületileg fél éve keressük!!!!Most végre megvan, nálunk karira lesz. Annyira jó, hogy eég nagy ahhoz, hogy még véletlenül se tudja a stájába venni. Eldugtam!!!!!Most kapott felmosó vödröt meg pamacsot hozzá, meg bevásárlókocsit!!!Felmos a gyerek vele!!!!!!!A kocsiba meg rámol.

Éssss!!!!!!6 LÉPÉS TELJESEN ÖNÁLLÓAN!!!!!!széles terpeszben mint egy kis pingvin-megzabáltuk!!!!!
Fúúú, el sem hiszem, annyira jó volt látni, olyan édes, úgy élvezi!!!!!!!
Azt mondta a gyógytornász csaj a HRG-ben, hogy meglátjuk e két módszer beinditja a gyereket mint egy rakéta. hát lányok, még csak 2 szer tornáztattuk HRG-TSMT-ben, közben megy a Dvény, de alig hittem a szememnek. Pedig tuti, hogy ez, mert egész nyáron stagnált a gyerek, pedig volt ideje elindulni.

Viera! Csatlakozunk hozzátok vonattal, nagy Bergonnal megyek, majd szépen nézek a fiatal fiúkra és felrakják mindenre, anyukámtól meg elkérem a nagyis gurulós bevásárlószatyrot,abba sok minden belefér és Blani is tudja húzni.

Oryandi, akkor 16 felé megy a 20.000? Nekem családonként és személyenként is jó.

Jajj, de jó, hogy hoztok műanyag tányért meg poharakat!!!Majd annak az árát is dobjuk szét!!

És Meteor, szenzációs a borkinálat!!!Részemről édes fehérre szavazok. tokaji szamorodni, vagy édes muskotály, kései szüretelésű,-ezeket ismerem csak.

Orrszivás: leültetem magam elé Benit, mögé állok, bekapcsolom a porszivót, lefogom a bal kezemmel a két csuklóját(összefogom és a lába közé szoritom-épp csak annyira, hogy ne tudja kivenni és kitépni a a kezemből az orrszivót. A két térdem meg kicsit kinyitva és azzal fogom a fejét, hogy ne tudja mozgatni. 30 másodperc alatt kiszivom, úgy hogy közben 4x váltogatom a lukakat és még lukon belül is mozgatom a csövet, hogy a szivás iránya változzon. hihetetlen, hogy ezzel a mozgatással, a már azt hinnénk, hogy riszta-orrból is mennyi trutyi jön még ki.

Témák: karácsonyfa!!!!Ma megkérdezte vki, hogy ova rakjuk?????!!!!!Tényleg lányok, ezek a kis csibészek simán leszedik!!!!Vagy ezúttal vegyünk jó szúrós LUC-fenyőt?az olcsóbb is, és jó illata van. Nekünk hál istennek szalma diszek, meg bordó masnik vannak, de simán magára rántja majd a fát!!!!!Főleg hogy ha igy halad akkor addigra tutira megy!!!!!

Más, ajándék: láttam ma a TESCóban kukásautót, van hozzá két cuki kis szörke kuka is!!!Meg markolóautót is.2000 ft körül- szerintetek azzal már játszanak?

Beni most Blanka dumáló, szirénázó rendőrautójával játszik!!!

A másik, hogy fiúnak szerintetek érdemes gyurmát venni? Melyik az márka, ami ehető is, vagy legalábbis nem mérgező!!!????Nem kell, hogy sok szinű legyen, elég 4-6.

És még valami, van a Crayolának olyan 4 szinű gömbzsirjrétája, amit marokkrétának is hivnak, az is jó lesz már 16 hós babának? Mivel Beni fiú, tanácstalan vagyok.

Épitő, vonat, sin, fa ki és berakók,ilyenek minden vannak Blanitól.

Köhögésre próbáta valaki a Stodált?

benianya
ákosbenianya
 
 


Csajok csinálni kéne egy fedőnév, rendes név, gyerekkek neve, kora,fotó táblázatot nem? Azt kinyomtatva, néha bele-bele puskázgatva biztosan tudni fogjuk, kikicsoda, és ki kinek a gyereke.
Vagy inkább(ez olcsóbb és egyszerűbb is), öntapadós matricákkal irjuk ki magunkra a fedőnevet, a keresztnevet és a gyerekekre is a nevét, hóban a korát. Egyszerűbb, mint 50 ember között folyton susmorogni-Te, ő ki is? És melyik a gyereke?
Mit szóltok?

Jó, hogy irtátok ezt a benti cipőt meg vastag zoktit!!!ÚÚÚÚÚÚtáloooom, ha fázik a lábam!!!!!Szerintem annyira eltelitődünk a sütikkel, hogy estig kibirjuk főtt kaja nélkül. Magam részéről bizonyosan.

Fel vannak készülve ennyi pelenka szemétre? Gondoljaotok bele, ennyien mennyi pisis, kakis pelust termelnek!!!Nagy kukazsák kell!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianyu!

Olyan jó volt olvasni a hsz-odat. Olyan feldobódva írtál mindenről. Itt ülök a nappaliban hajnali négy órakor és még vidám is vagyok. Na erre varrjatok gombot.
Örülök, hogy kaptál játékot, mert vettem volna ebben Tesco-ban és elpostáztam volna.
Nálunk mikor Zorán kicsi volt, mármint pont ekkora volt karácsonykor mint ezek a csöppséget, akkor már kapott nagy autót, stb. és játszott is vele. Gyurmából a play-doh az nagyon jó, nem szárad ki, puha, és ha megeszi a gyerkőc az sem ártalmas, csan nagyon-nagyon sós. Többet tuti nem kóstol bele. De láttam itt a netem más márkát is Crayola, arról is ugyanezt írják. Nekünk play-doh van, de már nagyon régi, Noémi is azt kap, de majd a Télapótól.
Karira meg kiskonyhát, hát ezt a rengeteg zöldséget mostmár nyirbálni kell, meg főzni vele. Babakocsi, mert a Zoránról van egy rozoga, az a baj, hogy a Noémi rohan vele, mintha a babakocsi húzná és szeretnék valami tényleg frankó igazi kislányosat, ha majd megyünk sétálni, Zoránért stb. akkor tolja mellettem. Hm, lehet, hogy igazából én szeretném nem is Ő.
Legót is szeretnék, olyat mint Andyéknál Daninak van, mert nekünk a Duplo-ból a 6-hóstól korig való van.
Valami olyan legós készletet szeretnék, amiben állatok vannak.
Ezt így nagyon sok felsorolni, de mire szétosztódik, hogy a családban ki mit ad Neki, addigra megint gondolkozhatok, hogy akkor mi mit fogunk adni.
Zoránnal már nagyobb gondban vagyok. Semmi ötletem sincs. Nem akarok autót venni. Ő meg persze azt akar. Teli vagyunk autókkal. Télapóra az bizti, hogy üvegfesték lesz, mert azt imádja szerencsére. De a karácsony még rejtély. Jövőre megy suliba, valami komolyabb kellene már. Társasjátékozni imád, van is egy halom, de ezt nem bánom. Most is kinézett valami kalózosat, azt meg is veszem és eldugom. Egynek jó lesz.

Na, ajándékokat jól kiveséztem.

Benianyu!
Tényleg vonattal jöttök? Hát ez nagyon szupi. Majd írd meg, hogy melyikkel, stb. Addig cseréljünk már telcsiszámot is, hogy ha esetleg a vonaton keresnélek, vagy hogy mikor indultok, stb. Akkor tudunk hazafelé is együtt jönni?

Andy!
Persze, úgy igazságos, hogy aki két gyerekkel megy, esetleg apuka is jön nyilván többet fizet, mint aki kettesben a picurra. Tehát matematikázzál és arról is csinálj táblit, hogy ki mennyit perkál.
:D Mostmár mindenről tábli lesz :D .

Na, majd írkálok még ma. Csak most van időm. Mit gondoltok miért? Persze, Noémit megint most altattam el egy óra óta. Én meg már nem fekszek vissza. Gyorsan kivasalok.

Képzeljétek ahogy meglátja, hogy belekukkantok a laptopba (mert napközben kihozom a konyhába), rögtön odajön, tol el onnan és nyafog, sír. Már utálja, ha laptopozok, de ha főzök, onnan is kilökdös.

Na, most már jól feldobódtam, és tényleg annyira várom a talit.

Sziasztok!

Erika

Kép
viera
 
 


Viera!
Örülök, hogy örülsz, de el nem tudom kpzelni, hgyan fagy fitt ennyi alvás után. Vagy inkább ennyi alvás nélkül!!!!!!

Ajándékötletek:
Blaninak vettünk 6 évesen olyan társast, amiben két elektródát kell a helyes válaszhoz érintenie, és ha jó a válasz világit a játék!!!Vannak formák, rajzok, mi mivel illik össze, kisebb-nagyobb- ellentétek stb. Nagyon élvezte,hogy ha ügyes világit a gomb!!!!!Ez nagyon okos kis játék, ajánlom Zoránnak.

A másik, amit itt Szolnokon az okos játékok boltjában lehet kapni:Logikó. (egyébként én alegtöbb játékot ott vezsem a gyerekeknek, műanyag dolgokat kap mástól is,pl. 8 oldalú dobókockát is ott tetem 80 ft-ért és azt szereti a legjobban,s nem utcsó sorban megtanult számolni oviban vele)
Ezer féle feladatlap van hozzá, gyakorlatilag egy tábla, aminek sinjébe tudod cserélgetni a feladatlapokat korosztálynak megfelelően, van rajta 6-8 szines gomb vagy korong, sinútban. azokat kell a megfelelő válasz sinjébe húzni, s ha megforditod a feladatlapot ott a megoldás rajzban- a korogok szinsorrendjének egyeznie kell. Fejleszti a finommotorikát is, mert vizszintesen, függőlegesen, majd balra vizszintesen is kell húzogatni a korongokat. Imádják a gyerekek. a barátnőm 2 éves kisfia, a nővére logikójával játszik, most még csak a hová bújt az állat féléket. előnye, hogy 1x kell megvenni a táblát és aztán annyi csomag feladatlapot vezsel hozzá, amennyit csak akarsz. nonónak piciknek valót, zoránnak meg iskolaelőkészitőset. abban is van állatkertes, hát körül, otthon, vadállatos stb. Nagyon imádják a gyerekek.
Remélem adtam ötleteket. Igy könnyebb, hogy mi már túl vagyunk ezen a koron. Olyan tanácstalan tud lenni az ember.

Pl. Annak idején a picik és kicsikben olvastam a kuglit, meg is vettük Blaninak, és szenzációsan bejött. imádja!!!!!Beni is!!!!Ugyanigy a rudakra dobható karikákat!!!
Most Blankának boxzsákot és kesztűyt vettünk- az iráshoz nagyon jó, meg a sok fegyelem levezetéseként, 8-16 ig mint egy kisangyal ül a padban, télen nem tudunk pl. strandon ugrálni, mozogni, játszózni sem-igy kitaláltuk a boxzsákot, a pszichológus és fejlesztő peda is ajánlotta. Nem csak(ha ingerült igen!) ész nélkül püföli, hanem elhajlós, eltalálós, balra üsd, jobbra szaladj gyakorlatokat is lehet vele csinálni. Sokat segit az irásban majd. Karira trambulint kap, szintén a téli mozgás miatt. Tanul,s mikor kivan ugrál rajta fél órát, a belső fülben lévő folyadék nagyfokú lötyögése miatt iszonyúan fejleszti az agyat, mozgáskoordinációt stb.
Egyébként a legjobb ötleteket a bölcsikből meg az ovikból lehet szerezni.

Na, ezt az ajándék témát kiveséztem. De érdemes már most beszerezni, mert kari előtt főleg a bóvli, reklámra sokat költő cégek méregdrága cuccai leszenk kint. Majd elájultam: egy babaruha 3000 ft!!!!!Hol vagytok régi csuhébabák?????? :cry: :cry: :cry:

benianya
ákosbenianya
 
 


ÚÚÚÚÚ, bocs az el-és melléütésekért. Ha valamit nem értesz, pillants le a klaviatúrára, a rosszul beütött betű melletti betűt helyettesitsd be a szóba, igy megkapod az értelmes szót. Meg gondold odaa nagybetűket is!!!Boccccsssss!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianyu!


Na, ezt figyuszd és utána kérem a további ötleteket:
Elektródás vagy milyen játékunk van.
Logikónk majdnem az összes mappájával megvan.
Dobálós karikánk van.

Már csak boxzsákunk és kesztyűnk nincs és pont erre álltunk rá most.

Logikót egyébként kivülről fújja, az oviban is van és meg is jegyezte az óvónéni, hogy a leggyorsabban ő huzigálja a korongokat.
Szóval társasjáték is lesz, azt már meg is írta a Jézuskának. Valami kalózos, a Minimaxon reklámozzák. Meg reklámoznak ott valami gyöngyös dolgot is, amire rá kell fújni valami cuccot és úgy marad amit kiraknak gyöngyből.
Ilyenünk egyébként már van, csak a gyöngyöket tüskékre kell rátűzni, utána megvasalni és úgy összetapadnak, utána le lehet venni őket a tüskéről és megmarad az alkotás. Jó értelmetlenül írtam le.

Hát, inkább négykor már nem fekszem le, mert utána rögtön lehet felkelni. Zorán is hatkor kelt, még jó hogy én nem feküdtem le.

Erika

Kép
viera
 
 


Halihó!

Benianyu! Era!
Én szívesen megcsinálom minenről a táblát!!
Csak akkor a ki-kicsoda táblához képeket ill. adatokat szeretnék kérni mindenkitől az email címemre!!
Ez a névkiragasztás is jó ötlet a tábla mellett! Vagyis úgy gondoltam a táblát nézegetheti mindenki a taliig, aztán meg ott lesz a névtábla!
Na??

Halkan megsúgom, hogy ma reggel teszteltem és negatív lett. De egyáltalán nem vagyok elkeseredve, mert a mensimnek még csak eztán kéne megjönnie, így lehet hogy korai volt, vagy csak annyi, hogy nem ez volt a mi hónapunk. Mindegy! Majd legközelebb!!

Na, akkor várom a képeket!!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Azok a képek jók lesznek, amik a vonalzón, ill. az avataron vannak?

Erika

Kép
viera
 
 


Andy!

Sőt én már el is küldtem, kukkants rá, hogy jó lesz-e.

Erika

Kép
viera
 
 


Kép

Kép
oriandy
 
 


Halihó!

Megvagyok! De jó, hogy beindult a tali téma! Reggel benéztem, mielőtt mentem Orosházára, és azóta azon gondolkozom, hogy milyen sütit kéne sütni. Mostmár ha valami közbejön, tuti falnak megyek!

Szerintem névtábla nem fontos, más nem a gyerekről úgyis felismerünk mindenkit! Ha meg nem, akkor viccnek is jó lesz, hogy te ki is vagy?

Elképzeltem, hogy lazán idegenek is besurranhatnak kb. másfél éves gyerekkel, aztán majd mindenki furán néz, hogy ki is lehet az. :-)

De jó, hogy gondoltatok még arra is, hogy koccintunk a szülinapom alkalmából! (Csak én a borkultúra megszégyenítője vagyok, mert max. az édes vörösbort iszom meg, de ha lehet azt is csak kólával. Nincs is olyan pia, amit kimondottan szeretnék...)

Viera! Örülök, hogy ti is jöttök végül!

Pestiek! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha mi kocsival megyünk, hogy lenne célszerűbb? Bemenni a talihelyig, vagy valahol leparkolni és bebuszozni, tömegközlekedni? Esetleg valakinél le tudjuk rakni a kocsit?

Jók ezek a gyümis játékok! Én is megnézem majd a hétvégén.

Képzeljétek! Lackó megy a 16-os bicajával! Pedig még 2 nap hiányzott a szülinapjáig, de megpróbálta, és sikerült. Olyan ügyes, és nagyon gyorsan haladtunk. Cukker pofa volt.

Most megyek, mert még ma semmit nem csináltam, elcsavarogtam az időt.

Puszka mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

most tudtam csak lerakni Pancsit aludni. Picit meg van kavarodva az óraátállítás miatt.

Gabella,
gondolom akkor az M5ön jöttök majd. Ha tömegközlekedni akartok, akkor valahol Kispest, Határ út környékén kellene lerakni az autót és metróval el a Deákig, ott átszállni piros metróra és azzal a Moszkváig.
De szombaton ingyenes a parkolás, igaz nem annyira egyszerű helyet találni, szóval ha kocsival akartok jönni, akkor végig az M5ön, át a Lágymányosi hídon, a híd budai hídfőjénél menjetek le a rakpartra, rakparton el a Lánchíd utáni felhajtóig. Itt ha feljöttök jobbra fordulni a felső rakpraton, köbö 300m a Battyhyány tér, utána egy utcával elfordulni balra (Csalogány utca), ez pont a Moszkvára visz. Moszkván első kis utcába be jobbra, majd keressetek parkolót és már ott is vagytok.

http://utcakereso.hu/map3/index.php?cit ... ion=search

Tettem be egy linket, ezen a környék látható. A lánchid után a Halász utcánál kell feljönni (térképen csak Hal fért ki) és úgy néz ki a képen, mintha a Csalogányból egyenesen be lehetne hajtani a Retekbe, de sajnos nem, szóval ott ki kell fordulni a Moszkvára és ott D. -al jelölt utcán be (ami a Fény utcába visz).

Na remélem érthető meg felfogható volt :)

meteor
 
 


Rita! Kösz, majd mutatom apánknak, úgyis ő dönt, mivel ő is vezet. :-)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok.

Peti a délutáni szunyál. :) Most írok, addig kicsit ázik az akvárium. Takarítom, mert tegnap elpusztult a hörcsögöm. :( Évente egy... Most kifertőtlenítem, és holnap keresünk bele új lakót.

Jövő hét szerdán megyünk Petivel Bukfenc babatornára, hát kíváncsi vagyok, milyen lesz.

Voltam ma vérvételen, hát persze hogy nem úszom meg egy vizitdíjjal, mert megint hiányzik valami reagens a hormonvizsgálathoz. ÁÁÁÁÁ. De így ha meg megyek vissza a dokihoz, felíratom a tabimat. És persze előkeresem, hogy a betegjogi képviselőnek mikor van fogadóórája, mert csak nem fogom annyiban hagyni, hogy valaki balféksége miatt nekem kell pluszt pénzt kiadnom.

Bénianyu, szuper, hogy kaptál ilyen játékot. Nálunk már annyi minden van itthon, hogy igazából nem is lesz kari aji. Mondjuk egyébként sem divat, mert mindig megvesszük ami épp kell. Na meg nekünk van gyurmánk, aszfaltkrétánk, stb, amiről még Peti sem tud. De már megvannak egy jó ideje. :) Meg én úgy gondolom, hogy igazából nem tudja értékelni, max. annyira, hogy de jó, le lehet tépni róla a csomagolópapírt. :) Remélem, érted...

Karifa: nekünk ugye műfenyő van, a mi szobánkban van egy sarok oda volt tavaly is beállítva, ott lesz az idén is. És már írtam, hogy ki van kötözve, elsődlegesen a cica miatt, de mostmár Peti miatt is. :)

Viera, sajnálom, hogy ilyen nyűgös Noémi. Nekem szerencsém van, mert Petivel eddig akármi volt, viszonylag jól aludt. A fogakról meg nem tudok nyilatkozni, az eddigi hatot jól viselte a drága.

Írjatok már erről a Logikóról? Mennyibe kerül? A neten meg tudom valahol nézni?
Hm, teke...egész jó ötlet, nekünk régebben volt, lehet, meg is van?? Nem tudom...karikánk nekünk is van, igaz, még csak rakosgatjuk szépen sorba.
Na igen, jó annak, akinek nagy a helye...nálunk elég kevés van belőle, ilyen, hogy boxzsák és trambulin szóba se jöhet.

Andy, köszi a számítást. És attól még lehetett ez a Ti hónapotok, hogy a mostani teszted - lett, de ne neked magyarázzam a tesztek működési elvét. :)

Gab, na még egy édes vörösboros. :) Szegény Meteor a falnak megy tőlünk. :D
Ügyes a fiad, hogy bicajozik a "nagybicajjal".
Ha kocsival jöttök, akkor írd be a kiindulási és az érkezési címet a www.utvonalterv.hu oldal megfelelő részére, még a bénák is ki tudnak igazodni rajta. :) Én nagyon szeretem ezt a honlapot, mondjuk van a férjemnek GPS-e, de én a falnak mennék, ha nekem gagyarászna. :?

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


(Az én emberem is akar egy dpa-t venni, amin ugye van gps... Kiakaszt ezekkel a kütyükkel...)

Az útvonaltervezőt meg szoktuk mi is használni, de azért pesti szemmel csak jobban tudják, hogy melyik a jobban bevált út, mert nem biztos, hogy a legrövidebb a legjobb... Nem?

Kaptam bababónusztól levelet, pampers kuponnal, pampers nyereményjátékkal, és egy maxi mintával... Viszont épp ma először már maxi+ pelust vettem. (És persze nem is pamperst, hanem a jól megszokott babylovet.) Volt 15 pöttyöm, így kaptam 15 % kevezményt, így 40 Forint néhány fillérre jött ki darabja. Az tök jó azért, nem?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

Gyorsan, mindjááá felébred a kishölgy. Még mindig beteg kicsit, meg Máté se ment még oviba, ő is köhög még. Most anyu elvitte, aminek eléggé örültem, d.u. hozza.

Stodal: Nem tóm már ki kérdezte, de ők most azt kapnak, szerintem lényegessen hatásosabb, mint az a E...hosszú nevű naturlandos. Most a Lándzsás útifű se nagyon használt. Így meg legalább éjszaka nincs k. rohamuk.

Bor: Én imádom!!! :oops: Fehér, vörös száraz jöhet! Persze szájhősködöm, mert már egy pohár is elég! Bezzeg megboldogult "lánykoromban" :oops: .

Gabella: lackónak sima bringája van? Szóval nincs pótkereke? Máté még a kisebbel teker, nem 16-os, és még pótkerekes. Mióta vettem neki rá egy tök nagy kosarat, fél lakást le akarja hozni...Kivi vagyok, mennyire lesznek majd "haverok". Mondjuk Máté olyan kis felnőtt párti, mindig azoknak produkálja magát...Kitől örökölte? :shock:

Névtábla: nem lesz akkor olyan mint a leszokóban levő szenvedélybetegek klubjában? Majd tippelünk, külömben is annyian leszünk, hogy tuti nem lesz ídő mindenkivel dumálni.

Ídőpont: Szerintem legyen 10 a kezdés, mert a 11 már elég közeli az alvásukhoz. Mármint ami eltolódik majd, de sebaj, biztos nem veszik zokon.

Na, ébredt..

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni ismét nem volt időm... :( Olyan rossz, hogy le vagyok maradva, mint a borravaló... Megtennétek, hogy összefoglaljátok a talival kapcsolatos infókat? Azt már látom, hogy jó sokan leszünk! :) Meg az árat is tudom, igaz, nálunk lehet, hogy változik, mert lehet, hogy csak ketten megyünk Julcsival. A pontos cím érdekelne, meg hogy miket vigyek, kaja, pia, ilyesmik.

A kép-dicsiket köszönjük! :)

Viera, mostanában már sokkal jobban vagyok, a fáradékonyság is csak néha tör rám, és rosszulétek sincsenek. Az első kb. 9 hét volt nehéz... Julcsit szoktam emelni, muszáj néha... Az elején el voltam tiltva az emeléstől, mert az 5. héten begörcsöltem. Azóta szedem a Magne B6-ot, szerencsére nem volt több görcsölés.
Babóka egyre jobban érezhetően mozog, tegnap este már a férjem is érezte, mikor a hasamra tette a kezét. :)
Még korábban írtam, hogy valszeg nem szeretnénk előre tudni a nemét, egyelőre még maradtunk ezen az állásponton. :)
Julcsinak mindig is nagy sérója volt, hatalmas fekete hajjal született, a többiek, akik régebb óta írnak ide, biztosan emlékeznek a korábbi képeire. :)
Nagyon tetszik a játék, amit vettél! Lehet, hogy én is megnézem majd, ha Tescoban járunk.
Én most kis asztalkát néztem ki az IKEA-ban, két székkel, mert ott kényelmesen tudna rajzolni. Nagyon szeret színes ceruzákkal rajzolni, ügyesen fogja, már egész kör formákat is alkot, nem csak egyenes vonalak sokaságát. :)
A vízkő eltávolítására nagyon jó az ecet, vízbe teszed, felforralod, és amikor már forr, teszel bele kb. egy kanálnyi ecetet, utána még együtt forralod tovább. Teljesen lemegy róla minden!

Gyurmát én is szeretnék venni. Lehet, hogy olyat kapni, amit nem gond, ha esetleg lenyel belőle? Bár, lehet, hogy Julcsi már meg bírni állni, hogy ne kóstolja meg. :)

Na, eddig bírta, kicsit nyüszi ma, leviszem játszózni.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Colett: bicajról (is) hoztam képet!
Kép
Kép
Kép
(Papírra is rajzolok ám már!!!!!!!!)
Kép
(Ezt az oviban rajzolta, azt mondja, Mesi van rajta.)
Kép
(Még előbb az első kereket meg kellett javítani)
Kép
Kép
Szóval ilyen kis kétkerekű a bicónk. (Sajnos nincs kosara.)

Augusztus vége fele tanult meg a kis 12-essel kétkerekezni, de azzal nagyon lassan haladtunk, bár gyorsabban, mint gyalog, és a sok tekerésbe, meg hogy nem tudta már kinyújtani se a lábát mindig alaposan kifáradt. Most ezzel meg száll mint a szél! Anyuékhoz is elmentünk, 10 percen belül megvolt az 1800 méter! Tök jó volt így bicajozni!

(Folyamatban van a videófeltöltés is.)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabi, akkor OK. Egyébként a férjemnek teljesen felesleges lenne (még jó, hogy céges úgy egyébként), mivel mindenhol kiigazodik annak köszönhetően, hogy régebben is elég sokat járt Pestre és más nagyvárosokba.
Én majd a jövő héten megyek a DM-be, de én akkor kapom meg a 10. és a max. 11. pontomat. De karira majd gyűjtök még, hátha megint küldenek olyan papírt, hogy 15 helyett több kedvezményt adnak. :)
Képek szuperek.

Viera, szerintem sem lenne jó a tábli, mert akkor meg azt lesnénk. Én bízom abban, hogy vagyunk olyan okosak, hogy felismerjük egymást, ha meg mégsem, akkor meg odamegyünk és megkérdezzük, hogy te most ki vagy... :D

Gombi, örülök, hogy jól vagytok. Tali helye a Babapihenő, nemtom hanyadik kerület, Retek u. 30. előre láthatóan 10-től. Sokan sütit viszünk, Meteor hoz bort ( :) ), lesznek papírtányérok, műanyag poharak. Lehet, hogy mi viszünk ásványvizet is...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?