Sziasztok!
Na, most elárasztlak Titeket kisregénnyel
végre visszaolvastam az előző oldalt, remélem, senkit nem felejtek ki
Fanny!
Most már értem, miért kérdezted, hogy olvasok-e?
elkerülte a figyelmemet, hogy az előző oldalon írtad, hogy megkaptad
nagyon izgalmas, hogy huszonegynéhány nap múlva boldog nagymama leszel...hihetetlen!!!
én még mindig nem bírom felfogni, hogy nemsokára szülni megyünk, és a férjem sem...talán a szomorú előzmények miatt...de NAGYON boldogok vagyunk
kis célokat tűzök magunk elé, most a 35. hét elérése a cél, akkorra már tényleg kifejlődik a kis tüdő is rendesen...de úgy érzem, kihúzzuk amíg kell, Maja nagyon sokat mozog, szerintem sokkal többet, mint Melissa anno, remélem, ez azt jelenti, hogy jól érzi magát odabenn
a Te kis unokád már 3000gr, ha most megszületne sem lenne semmi gond, és hamar haza is jöhetnének...azért megnyugtató itt tartani
Melcsikém!
igen, azért számoltam ki így, mert ez jó lenne a családunk szempontjából, Melissának nem kéne engem nélkülöznie Karácsonykor, a Szilvesztert meg már együtt tölthetnénk itthon, ötösben...de szép is volna
egyébként Majácska eddig nagyon szófogadónak bizonyult, remélem ebben a kérdésben is így lesz...
nagy öröm olvasni Pöriről és Lukuról, hihetetlen boldogság Neked a babázás, tényleg hiányzik ebből a kis csapatból mégegy baba
a diavetítő biztosan nagy sikert arat majd, Melissa imádja
tényleg, holnap bevetem majd, mert aggaszt, hogy Ő is "gépezni" akar folyton, persze csak neki való kreatív játékokkal, de akkor is...
gondolhatod, milyen dühös voltam, mikor a Párom bevezette a "gépezés" rejtelmeibe, most mégegy gonddal több
ja, és bővült a családunk egy igazi lóval: megszűnt a lovarda, ahova jártunk, és Melissa lovastrénere (Saci: aranyos, fiatal lány) elment egy másik helyre, ahova kellett a saját lova mellé mégegy, mivel mi tavasszal, mire én újra lovagolhatok mindenképp akartunk egy saját lovat, előre hoztuk a vásárlást
nagyon jó áron jutottunk hozzá egy majdnem öt éves angol telivér kancához, aki eddig egy 15 éves kislányé volt...
nagyon jó természetű, és szép, Saci tanítgatja, így hamarosan gyerekek lovagoltatására is alkalmas lesz
Icus!
Sajnálom, hogy nem volt tökéletes a szálloda, de a lényeg, hogy kipihentétek Magatokat, és a képek tanúsága szerint Anna is remekül érezte magát
gyönyörű ez a kislány, és olyan okos, érdeklődő és BOLDOG minden képen, látszik rajta, hogy nagy türelemmel és szeretettel nevelitek
és olyan jó olvasni a tanácsaidat, dehogyis osztod az észt, végülis Te szakember vagy, és szerintem mindannyian hálásan vesszük a tanácsaidat
kérdezted múltkor a Majának vett dolgokkal kapcsolatban, hogy a tesók is kapnak-e ilyenkor valamit? nos: sajnos mindegyik el van kényeztetve, Melissa pl. most kapta a lovat, Patrik pedig tavaly a jó bizonyítvány örömére egy robogót ( a Párom vette neki, én elleneztem
) szóval, mindig egyformán kapnak, így nem irigyek soha egymásra.
Majácskának a zenélő forgó és a pihiszék egyébként Karácsonyi ajándék lesz, amikor ugye a többiek is megkapják majd a magukét, tehát nem fog feltűnni
Mandula!
Remélem, Mese már jobban van...a vírusra mi is csak lázcsillapítót és Calcimuscot szoktunk kapni, és ilyenkor a multivitamint ( Multi tabs immuno Kid) elhagyom, mert olvastam valahol, hogy betegség esetén a bacikat és vírusokat "táplálja", ilyenkor csak Cebiont kap Melissa, ill. homeopátiás immunerősítőt.
Írtad, hogy még Neked sem jött össze soha október-novemberben a karácsonyi ajándék beszerzés, pedig Mese Karácsony előtt nem sokkal született, ugye?
háát, nekem is már csak a november marad erre a célra, mert decemberben már sem erőm, sem kedvem nem lesz hozzá...azért igyekszem nagyrészt a neten ill. a Quellénél megoldani a dolgot
jól értettem, hogy Alex már bulizni jár?
akkor én még örülhetek, hogy az én fiam "csak" gépfüggő és rendkívül szemtelen, lesz ez még rosszabb is
szombaton pl. nem akarózott suliba menni, rosszullétet színlelt ( miután órákig gépezett
) reggel, mikor keltettük hisztizett, hogy nagyon rosszul van, úgy tett, mintha hányna, hát persze, hogy nem mertem elküldeni, később derült ki, hogy kamu volt
azóta nem vagyunk túl jóban, nagyon mérges vagyok rá még mindig...
FerMelinda!
Benji nagyon csinos és vagány, mint minden képen
elhiszem, hogy megviselt Péter önállósága, biztos én is így éreznék a helyedben, de sajnos tényleg előbb-utóbb bekövetkezik ez mindannyiunk életében
én is félek előre...
alkohol-illetve dohányzás témákban én még ( Hála Istennek) nem tudok nyilatkozni...
Regina!
Remélem jól éreztétek Magatokat a hosszú hétvégén, és tudtatok pihenni...
Judit!
A kisfiad szobája nagyon szép és barátságos, Robika pedig tündéri, aranyos kisfiú!
nekem a kép-kicsinyítés rekordom több év
tehát csúcstartó vagyok a férjeddel szemben...kb. azóta nem tudok képet felrakni, mióta a Babaneten bevezették a limitált képméretet, így a mi lepedőink nem kerülhetnek fel...DE: felvilágosított a barátnőm, úgyhogy megpróbálom...az IWIWre már egész sokat felraktam