Szia Mindenkinek!
Látszik, hogy egész héten nem voltam, mert hogy megváltozott a babanet. Még kicsit szokni kell, de nem rossz.
Dani ma délután elkezdett lépegetni, ha fogjuk a két kezét. Nagyon igyekszik, vigyorog az új tudományán, közben kidugja a nagy munkában a hegyes kis nyelvét, annyira cuki. Apa hívja és a kezemet fogva lépeget, egyelőre még lábujjhegyen. Néha ha álldogál el is engedi pár másodpercre az aktuális kapaszkodót és egyedül áll, persze nem tudatos.
Ma a nagy labdázás közben lefejelt a kanapéról a parkettáról a labda utáni vetődés közben. Szerencsére nincs baja, nem sírt különösebben, mint máskor, amikor beveri magát valahová.
Viszont egész héten alig evett. Pedig ő aztán tud.
Pár kanál után már tolja el az ételt. Nyúlkál kapkod, úgyohgy most már egyre darabosabb kajákathajlandó csak megenni. 2 napja az é csirkés tésztámban kotorászott és élvezettel zabált, de szó szerint. Pedig nehezen, de jön a felső második foga, gondolom ezért sem esuzik rendesen. Kaki is csak 1 volt ma, de legalább volt!
Ma elorozta a kanalat és egyedül kanalazott óriási maszatolás közepette, de szabályosan belemerítette a kanalat a krumlpifőzibe és beletette a szájába, csuklóból befordította!!
Mindezt bal kézzel. (Apukája is balkezes)
Lehet ezért nem eszik rendesen, mert nem akarja, hogy mi etessük, mert amint kézbe adható kaja kerül a karmai közé, azt szépen benyalja. Hát ilyen az én fiam
Újabb plusz produkció, már nem tép szét az újságokat, hanem egyesével, mint ahogyan a nagyon lapozgat, hatalmas szuszogások és szájcsücsörítés mellett. Ééééésss néha bekéredzkedik a járókába játszani!!!! Ott csak olyan játékok vannak, amivel kint nem játszik.
Voltunk egészséges tanácsadáson, Dani 76 cm és 9,88 kg. A drnő is mondta, hogy tejet még ne adjunk neki 1 éves kortól, még ráérünk bőven, addig kefír, joghurt egyéb tejtermékek. Azt mondta, hogy ő a felnőtteknek sem ajánlaná a jelenleg kapható tejeket. Elmesélte hogyan készül a "tej" és a Hohes C. Hááát, ,nem részletezem inkább. Egyszer ellátogatott oda, ahol gyártják. Mondjuk én nem is adnék Hohes C-t még Daninak, inkább megcsinálom itthon magam.
Cipő
Melania cipőboltot tudtok mondani, ami nem túl drága?
Ilke
Dani is kapott egy kisdömpert, tologatja, pörgeti a kerekét és berreg hozzá. Mondjuk ezt nem nehéz utánozni, mert ami itt van a Dózsa Gy. úton, mindent megmutatok neki az erkélyablakból.
Hol az a Cukor u-i cipőbolt?
Dió
Látod én is ezért megyek vissza dolgozni.
A Postabankra kíváncsi vagyok, írj mélt, ha meghtudtok vmit. mi is náluk vagyunk félig számlailag, még lehet náluk veszünk fel mi is hitelt jövőre a lakásra.
Manó
Mi pont Fenyvesre megyünk nyaralni és én is tuti beviszem a Balcsiba Danit, 2 és fél hetet nem lehet kibírni, hogy csak bámuljuk a vizet. Medencében sem kaptunk semmilyen fertőzést a Balcsi meg természetes víz és olvastam nemrég, hogy most szép tiszta is, de erről Csics tudna bővebb infót mondani, bár ő északi partos.
Zsani
Szép időt a Balcsin! Levi pedig tisztára el lesz kényeztetve, ennyi nő!!!
Ági
Mi még nem próbáltuk az úszógumit, csak a karúszót. Persze az sem meg yám egyik napról a másikra, Dani kb. 1 hónap alatt tanult meg önállóan lebegni vele. Tehát mindnképpen eleinte tartanod kell, úgy hogy a kezefejét fogva az alkarját függőlegesen tartod lefelé a vízbe, Elvileg ezzel ráfekszik a vízre és hamarabb rátalál az egyensúlyára. Persze azt is meg kelle majd tanulnia, hogy a fejét kiemelje a vízből és nem menjen folytona szájába a víz. Rábeszéléssel ez ismenni fog! Az úszógumit pedig meg kell tanulnia fognia, kapaszkodnia, nehogy alul kicsússzon, hacsak nem olyan úsuógumira gondoltál, ami alul beülős.
A tejpéptől nektek nincs fisi fosi? Nekem nem nagyon tetszik, amit kakil tőle, a dokinő sem díjazta, hogy adok neki a tejpor miatt. A babásványvizet is megkérdeztem, szerinte ez is csak egy üzleti fogás, a Nestlé Aquarell is uolyan jó. Ja és nem kell már neki foorralni a vizet, bár én már elég régóta nem forralom, mert mindig ásványvizet kap.
cupp
gumicukor és dani