Új privát üzeneted érkezett!

fnoe: nem igazán tudom mi baja lehet a tünetei egyik betegségre sem illenek rá( fejfájás pici hányinger) azt mondja olyan érzés mintha másnapos lenne bár ebben nincs túl nagy tapasztalata ugyanis anti alkoholista.9 éve vagyunk együtt és eddig 2-szer láttam alkoholos állapotban ebből az egyik a legénybúcsúja volt. :)

Hátfájás: az nekem is van biztos a szoptatás miatt ugyanis én ülve szoptatok szoptatós párnán!

Altatás: hát ezzel nekem is vannak gondjaim, jó tudni, hogy nem csak az én gyerekem ilyen bonyolult eset. Most az a legújabb, hogy én ülök az ágyon ő meg a combomra fekszik olyan elfenekelős pozícióba és így alszik el pár perc múlva beteszem az ágyba, de ha még nics teljesen beájulva akkor egyből sír és kezdhetjük elölről. Rena úgy írigyellek, hogy Petra milyen jó alvó! Bár Balázs is amig cumizott tök jól elaludt egyedül kb. fél éves korái aztán nem kellett a cumi és jöttek a gondok is.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Na csak gyorsan.
Tinu! Én is hasonlót adtam tegnap Petrának. Baba vadas. Így hívják. Marhahusi megfőz, első lé leönt,másodikba babérlevél,majoranna,később répa,zeller bele,majd turmix (babérlevél nélkül) Sokat érdemes csinálni mert hosszú főzési ideje van.Fagyóba adagolni,frissen főzni hozzá krumplinyót!
Zöldbab: PEtra már kapott. Úgy,hogy van ez a zöldségkeverék,mirelit. Répa,kukorica,borsó,bab.Csirkemell olivaolajon kockára futtat,bele ezek,párol,bele krumpli,víz még,esetleg pici hagyma is,és kész. Nagyon fincsi és szép színű turmixolva is!
Falexa! Na nem is csodálkozom. Azért még idén jó lenne összehozni! Anyu nem dolizik a héten,majd szólok,hogy ugorjon be érte,ha megy mamához. Bécinek jobbulást! Nátha? Mama és keresztanyám is nyakig benne. Hol van ilyen leértékelés??? BabyCentert megtaláltátok végül? Ott mit vettetek?

Telefonált a védőnőnk,Ájvi (aki emlékszik Csengetett mylord c filmre,és ott a bejárónőre,Ájvira, az most tudja,hogy hogy néz ki a védőnéni, és stílusra is pont ilyen..),szóval szólt,hogy holnap reggel jön. Na majd elkapom a gramancát ezzel a ringató üggyel kapcsolatban. Amúgy tudjátok írtam,hogy azért mondták tán vissza,mert hogy fizetős és úgysem menne senki.Na most mit olvastam az újságban? Baba-mama torna minden pénteken 3-tól,500 Ft,szeretettel várnak mindenkit a szervezők,a védőnők.... Hát egy tornára sajnálnék 500-at de ringatóra nem,a 600-at.És helyettem eldöntötték...

Na azt mondtam rövid leszek,,, :oops: :oops: Még jó,hogy 8 ujjal írok,nem volt ám több 3-4 percnél.

omr
 
 


Na éppen most írtál te is. :D Akkor nemtom én se milyen betegség ez. Nekem mintha kicsit jobb lenne a derekam..Lehet,hogy azért,mert Apa belement most a nappaliba maszekolás előtt.. :oops: :oops:
Ja,ahogy írod,CUMIVAL. Múltkor mondta Snoopy azt hiszem,hogy amelyik baba cumival alszik,az sem egyedül alszik... Szóval egy kutya. Megyek,jött értem a lányom.

omr
 
 

 
 

Ide is egyet...
Kép

Kép
zsuzsu74
 
 


Rena!
Ezt pedig neked....
ÁÁÁJVÍÍÍÍÍÍÍÍ :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kép

Bocsi, de nem tudtam kihagyni! :wink: :D

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Sziszi: és előtte mivel kezelték anyudat? Andrisnak is porckorongsérve van, és most megint nagyon szenved vele! Járt valahová? Csontkovács, súlyfűrdő, ...????

Livi:
jobbulást!

Brigó:
fürdetni miért nem??? Aludni most még nem raktam be közénk, mert akkor nem taknyos, vagy nemtom, de végigalussza az éjszakát, és ha bemegyek hallgatózni, akkor nem hallom, hogy valami lenne! Napközben pedig folyton be van dugulva az orra, nem folyik, csak nem kap levegőt, és szívni kell. De csak nappal. Ki érti ezt? Most kaptunk Kálciumot, meg Nasivint babáknak!

Látom, mindenki hátfájós mostanában! :roll: Nállunk apának porckorongsérv, nekem meg az egyik csigolyámnál el van szakadva mindkét tartószalag(csont), szóval mi vagyunk Quasimodo és Quasimoda néha! :roll: :roll:

Tinu: gulyáslevesbe karalábé????
Mi szoktunk husikhoz vajban párolt zöldségeket enni, és azokból kap ő is a husival. Meg levesekből, sőt tésztából is, pl. krumplistészta, de hozzá a csemiubit rágcsálja a legszívesebben. Hihetetlen egy csaj. Főzit még nem adtam neki a miénkből, de most belelkesítettetek, féltem, hogy a pocijának nem túl jó, de majd akkor kiprósza!

Rena:
babavadas jól hangzik!

Ma voltam nőgyogyinál, azt mondta, hogy minden okés, ciszták nincsenek! :D :D :D :D :roll: :roll:

Kép
kernico
 
 


Livi
Gyogyulgassal es ne vidd tulzasba a takaritast :D Majd megkerdezem hol vettek a kezsegfejlesztot szerintem a Toys R Us-ba (nem tudom otthon van-e mar ilyen) Plusz nagy nagy gratula neked. De jo neked te ujra pocakoskodhatsz :D

Winnie
Bodlog hofordulot Rekanak!

Brigo
Lily folyamatosan a dvd-ket pakolna, ha engednem neki. Lassan kezdi mar megtanulni, hogy nem szabad.
Szerencsere vege van a vizsganak es sikerult is 8)

Fnoe
Otthon mar mindenki nagyon izgatott. Multkor amikor otthon voltunk Lily meg szinte semmit nem csinalt csak forgolodott. Most meg mar meg nem ul a feneken egy percre se :D Ezert felek egy kicsit a repulotol is. Most biztos nehezebb lesz mint multkor.

Rena
Szegenyke nem irigyellek a tegnap este miatt. Derekad+a fogad is. :(

Mai meres eredmenye: 10,20 kg es 75.5 cm hosszu. Most 1 honap alatt csak 14dkg-ot hizott. De nem csodalom amennyit mozog :D

Szilvi&Lily baba

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Helló!

NA, azzal meg nem is dicsekedtem, hogy drága kicsi fiam már puszikat is küld :)

Mai napom:
Apjuknak vasárnap lesz a szülinapja. Na, mondom Zsombi alszik délben, utána bemegyek a gyerekekkel Egerbe, és veszek ajándékot. Nem is lett volna nagy herce-hurca, már kinéztem a táskát, csak meg kellett venni, kb 10 perc. Apósom feljött 11-kor, kérdezem, hogyha Zsombi elalszik, marad e itt Jázival, amíg én beugrok Egerbe, esik az eső, nem cipelném őket. Mondja, hogy marad. A múltkor mondtam a férjemnek, hogy tankoljon a kocsiba, persze elfelejtette, de mondom biztos kihúzom azt a 10km-t. Még fel is vettem itt a faluban 2 csajszit, akik a buszmegben álltak, és épp vizsgázni indultak. Mondom nekik poénból, hogy nem biztos, hogy beérünk Egerbe, mert fogytán a benzin, de akkor majd stoppolunk. Még jót is mosolyogtunk. Erre félúton leállt az autó Mad Nem, indul, nem indul. HÍvom barátném, hogy jöjjön már, mert kifogyott a benzin, meg 2 csajszit be kellene vinni, mert 2-re mennek vizsgázni.... Ok, jött értük, csajok beértek, mi meg mentünk tankolni. 1-kor indultam otthonról, gondoltam 2-re otthon is vagyok, hát 1.40-kor töltöttem bele a kocsiba a benzint. Na, mondom, ha már így beletankoltam Smile , csak bemegyek Egerbe. Második meglepetés, hogy a kártyámról venni akartam fel lóvét, de nem volt rajta Shocked Na, már a sírás kerülgetett, felhívtam anyut, hogy tud e adni 5ezret, már ha itt vagyok, ne menjek haza üres kézzel. Közben hívott a férjem, és mondja, hogy ja, tegnap nem mondtam, hogy levettem a lóvét a kártyáról Twisted Evil De ugye nem mondhattam neki semmit, hogy észrevettem, stb, meg hogy miért nem tankolt, stb, mert akkor kiderül, hogy nem vagyok otthon, hanem Egerben, akkor meg kérdezte volna, hogy minek mentem, de ugye titokban voltam, hogy a szülinapi ajándékát megvegyem. Szóval így értem haza 3-ra, nem is tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek :( :)


Rena!
Akkor még mindig produkál Petra a bilin? És hogy haladtok?


Tinu!
Nálunk is szereti Zsombi a leves-turmixot. A kelkáposzta főzi is mehet (szerintem), meg burgonya, stb főzelék, ha nincs benne tej, pl. rakott krumpliból a krumpli+tojássárgája, sült csirke, sült krumpli, vagy pl rántott karfiol, stb, ha a tojássárgáját használod, a fehérjét nem.


Kniki!
Fürdés azért nem, nehogy még jobban megfázzon. Ilyenkor kihagyok egy napot, vagy max. 2-t, de letörölgetni le szoktam.

Sziszka!
No, akkor gratulálok a vizsgáidhoz! :)


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Kernico!
A te tartószalag szakadásoddal nem kellene pihenni? :roll:
Cisztamentesség!Jó! :)

Sziszka!
Nem is látszik Lilyn, hogy ennyi kg! :shock: Mi 3 hete voltunk 8,75! Amúgy most már jóval kisebb mértékben fognak gyarapodni…

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Brigó!
Húúúúú ez nagyon szerencsétlen nap lehetett! Én biztos nem tudtam volna megállni, hogy ne meséljem el a férjemnek.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Kernico: csak egy kis darab karalábét raktam bele, direkt azért, hogy azt majd Tünci eszi meg. MÉg nem kapott soha, most adtam neki először. Vettem az Intersparban egy tálca leveszöldséget és abban volt egy kb. negyed karalábé. Engem nem zavarnak a mindent bele levesek. :D Zellert is raktam bele, mert az is volt a tálcán.

Kép
Kép
tinu
 
 


Helló! Csak gyorsan. Most szólt apa,hogy 1 perc múlva elveszi az ároamot.egész napra. majd jövök. se főzés,se fűtés,se net,se tv...

omr
 
 


Noémi: de, pihenni kéne, meg nem emelni, meg nem hajolgatni, de elméletileg se apának, se nekem nem szabadna ezeket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerinted lehet? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Tinu: úgy már értem! :lol: Azok jó levesek is. Kiara is nagyon szereti az ilyet: levesből répa, karalábé, zeller, krumpli. Múltkor reszeltem hozzá egy kis sajtos, és olyan fini lett, hogy én is ettem kicsit! :oops: :lol:

Brigó:
jó kis nap! Persze, hogy ilyenkor jön össze minden. Murphy törvénye, nem menekülhetsz te sem! :lol: :lol: :lol:

Sziszka: Lily baba tényleg jó súlyban van, ne aggódj! Játékra én is kivi vagyok, hol vették! :D

Kép
kernico
 
 


Rena!
Hát nem irigyellek titeket, mert én nem tudom mit csinálnék egész nap áram nélkül :roll: :roll: :roll: LEgalább egy kis rádió.... Na de cserébe férjed mindent kijavít,megszerel stb :)
Gondolom azért nem maradtok otthon Petrával a fűtetlen lakásban. Na majd meséld el!

Kernico!
NA jó persze én is tudom, hogy ez nem olyan egyszerű (lsd inhüvelygyuszi :) ), na de azért valami gyógymód vagy valami :roll: A végén tényleg ti lesztek a két egy púpú.... :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Brigó: nem semmi napod volt, de már nem az első, amit leírtál, biztos nem szeretsz unatkozni. :lol:

Hú a fiam éppen a zoknikat számolja, meg a szekrényt rakja redbe.

KNiki: Anyut már műtötték kb. 3 éve, volt egy ciszta a gerincén, most ezt ismét csinálták, nem a ciszta miatt, hanem hegesedés miatt. Meg másik helyen sérv, 2 helyen műtötték. Csontkovácsnál nagyon régen volt, tizenx éve, a fürdő már neki nem használt. Minden reggel erős fájd. csillapítóval kezdte a napot, csak úgy tudott felkelni. Hát a Quasimodán jót nevettem. :lol: :lol:
sziszi22
 
 


Sziszka játékaát lehet kapni a brendonban is, vagyis Lily játékát.

http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =8&whid=25

csernusn
 
 



csernusn
 
 


Na itt vagyok.
Noémi! Nem csinált apa semmit,az egész utcában áramszünet volt,csak az áramszolgnál dolizik és ő kapcsolta le. Délelőtt bealudt Petra,én már majdnem megfagytam,pedig 21-et mutatott a termosztát. Olvastam és ettem, ez megy áram nélkül is.. :D Aztán volt annyi melegvíz a mosogatónál,hogy Petrának egy üveges átmelegedett picit. Utána sétáltunk egy nagyot,boltban voltunk,mire visszaértünk lett áram,akkor nekiláttam főzni.

Zsu! Nagyon édes ez a kép Fanniról!!! Ájvi kép: Köszi!!!!!! :lol: :lol: :lol: Újra csak azt kell mondjam,nagy a hasonlóság. Reggel jött.Mondtam neki,hogy 9től alszik a lány,előtte jöjjön, 8 után valamikor. 8.55-kor telefonál,hogy itt van. Kiszóltam az ablakon,hogy jöjjön be (lakat van csak az ideiglenes kapunkon régóta,ezt jól tudja,benne kulccsal). Erre ő:zárva van úgy látom.Mondom: Ott a kulcs,nem? ja, de igen, akkor én be is tudok menni. Erre jön, és az ajtón meg elkezd kopogni. Ez volt régebben is,mikor nem volt kerítés,mindig csörgött az ajtó előtt, egyszer egy ilyennél:Telefont felveszem:szia,.. vagyok,itthon vagy?mondom igen.itt állok az ajtó előtt.mondom jó,nyitom.erre ő:akkor kopogok... :?: de hót komolyan mondja ám, nem viccel.

Na kérdem tőle,mi újság ringató ügyben. Válasz:semmi,nem lesz. Jó,gondoltam magamban,erről ennyi. Ringatós csaj most arra kér,szervezzem le,küld szórólapot meg ilyesmi.Írtam neki,hogy rakjuk át tavaszra,meg hogy mellékesen védőnők baba-mama tornát szerveztek 500-ért. (kavarom a sz@rt :oops: ) Visszaírt,hogy itt valami nagyon bűzlik neki..

Ja, kérdeztem ezt a felnőtt főzelékes kiszedős dolgot tőle. Azt modnta,bár ehetnek már gluténest,a rántás akkora felesleges energia,hogy nem kéne adni,csak 1 éves kor után.Olyan ez mint a cukor pl. Erről jut eszembe:múltkor vettem üveges őszibarit,vésztartaléknak,elolvastam összetételt:abba meg mi a b...s f...nak bele cukor?????????????? :twisted: :twisted: :twisted: barackba... amúgy is tök édes.

Brigó! Hű, nem semmi volt a tegnapi napod!! Durva. :? :cry: :shock:

omr
 
 


Most jutott még eszembe, Brigó! Muffinsütőm nekem nincs,csak papírt szoktam használni. Egyelőre sajnáltam a pénzt rá,meg hát csak 6 vagy 12 darabos van,én meg kb 20-22-t csinálok. Papír az az írószerbe van jó áron,Tescoba drága.

omr
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk dokinál, semmi különös, receptet írattam. Meg csináltam rakott zöldbabot, de hogy én mennyit kínlódtam :? Először a pörkölthöz nem volt itthon hagyma(vagyis van itthon, csak a nagymamámnál, aki meg nem volt otthon). Dilemma, hogy belekezdjek-e vagy sem. Na, mondom hagyma nélkül is csak pörkölt az a pörkölt, megcsináltam. Aztán a rizsem (mikróban szoktam) cseppet szétfőtt :oops: Na, mindegy, majd úgyis összesül a többivel a sütőben. Na, eszembe jut, hogy nincs a fagyasztónkban zöldbab, nagymami fagyasztójában van, ő még továbbra sincs otthon. :x El a dokihoz, boltban filózok, hogy vegyek e üveges zöldbabot vagy sem. De 200ft egy üveggel, kellene 2, 400ft-ot meg sokallok érte. Hála az égnek, amire hazaértünk, nagymama is itthon volt, így fagyasztóból zöldbab ki, főzés, közben Zsombit etetni, stb. Na, és akkor szépen belerakom a jénaiba a cuccost (kicsit tömve van, de gondoltam nem baj), be a sütőbe, ki a konyhából. 1/4 óra múlva be a konyhába, hát, még jó, hogy nem hívták a szomszédok a tűzoltót. A tejföl a tetejéről lecsöpögött, oszt szép füst volt a konyhában. De azért finom lett, bár ebben az évben többet nem csinálok :D


Kniki!
De hogy ma is megint Murphy, az már sok :wink:


Sziszi!
Ezek szerint Csanád neked is csinál pakolni valót :D


Rena!
Nem semmi a védőnő :lol:
Oszt csak a papírba rakod bele a tésztát? Nem folyik ki belőle?
Ettől meg hátast dobsz (meg szerintem mindenki)
Vettem a múltkor tescoban fagyasztott meggyet. Minek nézném meg, hogy mi van benne, hát meggy, nem? Itthon csinálni akartam vmelyik nap Zsombinak körtével egy kis meggyet, de mondom megnézem a dobozt, hogy hogy kell felengedni, erre mi van ráírva???? Nyomokban diót, mogyorót tartalmazhat!!! :shock:
Próbáltam lefényképezni, de annyira apró betűvel van :x

Pár kép:

Kép Kép


enyhén duzzadt alsó fogíny
Kép


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Brigó! :shock: Kezdelek megismerni.. :) És most azt kell írjam,hogy : ez rád vall. Vagy: ha nem lennél,ki kéne találni! :lol:
Azért próbálj meg olyat kitalálni ebédre,amihez minden van. :D
Most elszaladok és megnézem a fagyasztott meggyünk dobozát, a mienkbe is van e benne minden jó,piros alma,mogyoró. :oops:
Khm... van. :roll:

omr
 
 


Tuti ez a NASA kiképző szerkezet,amibe Zsombi ül!!!
Szegénykém,kis duzzadt ínye! Durva.

omr
 
 


Na, mi van a meggyetekben, Rena?
NASA kiképző szerkezet? :lol: Az csak egy szobai hinta :oops:
Amúgy volt itthon minden, csak hát a fagyasztóban, meg a hűtőben :) (meg egy szinttel lejjebb :D )

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem voltam, apát elvittem szülinapi vacsizni.
Az Andante Borpatikában voltunk, tök jó volt, Villányi (Geréék) borkóstolón. Volt 7 bor, én csak kóstolgattam, így az én részemet is nagyrészt apa itta meg, úgyhogy jó kedve lett, mire hazaértünk
De tök jó volt, és ey Vivat Bacchus nevű ffi énekegyüttes (a capella) énekelt, nagyon viccesek voltak, csupa bordalosat
Szóval tök jó volt ez az étterem. Kül Ákos és egy másik villányi borász, Tiffán étterme.
Anyu volt Rékával, már jobban megvolt, elején nem is sírt, csak lefekvésnél, enni nem evett, de aztán ébredt éjjel, akkor adtam neki.
És tök jó meglepi volt apának, csak azt tudta, hogy az egyik ajándékát tegnap kapja meg, aztán du hívtam, hogy ne jöjjön haza, mert felveszem taxival

Köszi a köszöntéseket!

Majd még jövök, de látom, van mit olvasni :)

ja, ameddig eljutottam, altatás:
Úgy döntöttem, egyelőre nem tökölök a babakocsis leszoktatással.
Örülök, hogy rendesen alszik a gyerekem nappal, nem problémázok azzal, hogy hol. Majd ha nem fér el, vagy nagyon szenved, akkor elkezdek szórakozni. Éjszaka alszik rendesen kiságyban...
Mellettem szokott aludni, reggel, de ott is elég nehezen alszik el...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Winnie!
Nagyon jól hangzik, amit leírtál. Gondolom, hogy örült a párod is. Amúgy azért jók az ilyen ajándékok, mert ilyenkor te is szórakozol :)
Réka majd megszokja akkor a néha-néha adódó anyahiányt :wink:

Ma nem főzök semmit :lol: , a tegnapi kaja elég (amúgy a párom is megdicsérte, hogy ez most kimondottan jó lett. Na, gondoltam, akkor nem mondom el neki, hogy milyen macerám volt vele :) )Gyorsan kitakarítok, aztán muskátlit kellene oltani. Volt már valakinek, hogy a futómuskátli kitelelt? Szomszéd néni szerint lehetséges :? Ja, meg a ruhákat fényképezgetem az albumba. Szerintem mára ennyi a progi :) Zsombinak tízóraira csinálok céklát, ebédre üvegeset kap, du. meg egy banánt. És ha jó idő lesz, akkor teszünk egy sétát is. :D


Szép napot mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Zsu: nagyon édes Fanni a tükörrel.

Brigó: mogyoró, ne mááá, azzééé, ezt csak ráírják sztem. Ma nyugis napot terveztél? Szupi jók a képek, Zsombi mindig olyan mosolygós, a hintátok is jól néz ki.
Na ilyen mutatok egy dinnyét.
Kép

Winnie: jókat találsz ki, apa biztos örült neki. :wink:

Nem akarok senkinek rossz napot, de erről hallottatok?

"ezt azért írom le, hogy vigyázzon mindenki a gyerkőcére!!!nemrég történt, hogy Keszthelyen egy nagyobb bevásárló központban volt egy család. egy 2 év körüli kisgyerek szaladgált mindenfelé, ahogy ugye megszoktuk, és valahogy elvesztették a szülők szem elől. keresték mindenfelé, nem találták , bemondták az információnál, és szerencsére lezárták a kijáratokat, nehogy megléphessen. végül is meglett, de tudjátok, hol? a szolgálati wc - ben, elkábítva!!!, rövidre vágott hajjal, ruha nélkül........!!!!!!!még szerence , hogy nem lett nagyobb baj....valakik - vagy valakik biztos el akarták vinni, ki tudja miért.... eladni, vagy...hisz tudjátok mik történhetnek.mindenesetre lelkileg biztos nem lesz renben az a kisgyerek, gondolhatjátok.és ez most történt nemrég!!! ugyhogy vigyázzatok!!! én is meglepődtem, hogy már itt is ilyenek történnek..............."
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Hát végre ideértem újra. Hát borzasztó két hetem volt. Folyamatos fejfájás kínzott. Azt hittem megbolondulok. Még az orvost is kihívtuk, mert egyszerűen bírtam felkelni se, hánytam egész nap. Kaptam egy "injekciókoktélt", de ettől sem múlt el, csak enyhült a fájdalom. És ez így ment két héten át. Na, mindegy, már nem fáj ez a lényeg. :)
Norbinak tegnap kijött a harmadik foga. Na, de melyik! Nem ám a felső metszőfog, nem. A felső bal első szemfog (az már szemfog, ugye?). :shock: De mi lesz a metszőfogával?

Nálunk az elalvással nincs gond, csak a sok ébredéssel. De most fogom a fogára. :roll:

A kaját én még mindig külön főztem a picurnak. Ti nagyon jól megoldottátok a felnőtt kajából! Én még nem mertem így adni, az a helyzet. :? :oops:

Nos, mennem kell, tízóraiidő van.

Mindenkinek Jó hétvégét!
Sziasztok!
Andi

Norbikámnak boldog 11 hónapot! (Utőlag is!) :D

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Sziasztok!
Csak egy pár sorra jöttem.
Brigó!
Én is gondolkodtam egy darabig, mire rájöttem, hogy hintában ül a Zsombi! :oops:

Rena!
Nasa kiképző szerkezet :lol: :lol: :lol:

Sziszi!
Ez nagyon DURVA! :evil: (Mármint a történet!) Úristen, hogy mik vannak! Én így is nagyon aggódok, mert mindig hall az ember szörnyű balesetekről és nagyon félek, hogy nem fogom tudni megvédeni a gyerekemet minden veszélytől....olyan dolgoktól amiről nem is gondolnám hogy veszélyes lehet és nem csak most amikor szinte állandóan figyelem, hanem később, akár ovis vagy isis lesz....Jajaj a szülői aggódás.

A dinnye elég mókás! Én lehet nem kostolnám meg! :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos valami új találmány, kívül dinnye, belül joghurt. :lol:

Ihianya!
Norbikádnak nagyon boldog 11. hófordulót! :P
Tessék gyakrabban jönni és akkor mi sem fogjuk elfelejteni! :wink:
Fejfájás :x Nem lehet hogy neked is a fogad jön és azért fájt? Férjem is szenved, még aludni sem tud rendesen, gyógyikat szed de nem igazán van hatása, neki a bölcsesség foga indult meg. Neked az injekciótól múlt el a fájás?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na jó pár sor lettem :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

MEgyek mert fő a bableves és sütöm a palacsintákat! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi!
Nálunk is volt bableves a héten, be is termeltük :D De palacsinta nem lesz, nekem nem mindig sikerül, pedig jó a recept, jó a palacsintasütő, oszt mégis :oops:

Na, ilyen a hinta :)

Kép Kép


Így már csak könnyebb elképzelni :D



Andi!
Húúú, nem semmi lehet ez a fejfájás :( Na, de mégis mitől? Migrén, front, fog, agy( :) )?Nem irigyellek :(

Norbinak gratula a 3. foghoz, és boldog hófordulót!
Kép

És úgy-úgy, tessék gyakrabban jönni :lol: Persze most felmentést ad a fejfájás :) :(


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Nekem már kinn az összes bölcsességfogam. Kettő már a számból is kinn. Nem tudom mitől fájt. Nem az injekciótól múlt el, attól csak enyhült. Igazából nem tudom mitől fájt és azt se miért múlt el. :?

Brigó!
Nem derült ki az ok. Arcröntgen volt, ott nem találtak semmit. Szemészetre egy hónapra előre kaptam időpontot, úgyhogy az nov. 20 után derül ki, ha mégis a szemem az oka. Fejfájás amb. is van Győrben a kórházban, de oda még húzósabb, kb. 3 hó a várakozási idő. Addig meg bírd ki! :evil:

Majd megpróbálom a lehetetlennek tűnő sűrűbben jövést, de nem ígérek semmit. :D :wink:
Sziasztok!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Brigó!
Az hinta nagyon jó,de még mindig NASA kiképzőszéknek nézném elsőre én is! :shock: :lol: :lol: :lol: :wink: :oops:

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Na elkészültem a művel, már csak a férjecskémnek kéne hazaérni és falhatnánk be! :o

Brigó!
Hát azért a palacsinta nem egy nagyon bonyolúlt dolog! :)
A hinta jó nagy helyet foglal, mi? Látom Zsombi és Jázmin is szereti. Még akár etetőszéknek is elmegy. VAgy miért van rajta elöl olyan tálca szerűség?

Winnie!
Ti nagy borfanok vagytok! :P Szoktatod Rékát is hozzá? :lol: Jó kis meglepi lehetett. :P

KAja: hát én még nem merem kiszedegetni Veronikának a mi kajánkból az övét. (persze én mindig másképp etetek mint ti :?) Én a sótól még sokáig megszeretném kimélni a kiscsajt, persze azt lehet a mienkbe utólag is beleszórni. De ezenkívül vannak olyan kaják amikbe pirospaprikát teszek, különböző füszereket (nem csak zöldet), esetleg valamilyen tejtermék is kell hozzá vagy olyan dolog amit nem tudom hogy Veronika ehet e már....Ugyhogy inkább külön lábasban csinálom neki a dolgokat. De szerintem ez sem bonyolúlt, mert a hozzávalókat így is úgy is meg kell pucolni vagy összevágni, az hogy egy másik edényt is összekoszolok... hát annyit már megér. :wink:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek ma megtörtént az első lépésünk :-D

Kicsit elérzékenyültem és úgy összepuszilgattam Lidit ahogy csak lehetett. :-D
MÉg most is bevagyok sózva :oops: :)

Sziszi, ez a mail nem igaz. Kamu el ne hidd már. Én két éve is megkaptam és most is de tudod, hgoy hogy? Úgy, hogy nem Keszthelyen történt hanem a Pesti úti Tescoban.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szia Ante: ez komoly, én csak a neten olvastam, nem mailben kaptam.
De úgy örülnék ha nem lenne igaz!!!
Kép
az első lépésekhez!!!
sziszi22
 
 


Szia Ante: ez komoly, én csak a neten olvastam, nem mailben kaptam.
De úgy örülnék ha nem lenne igaz!!!
Kép
az első lépésekhez!!!
sziszi22
 
 


Bocsi ez kétszer ment! :oops: :oops:
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Sziszi: ez tényleg kamu sztori, és nem csak itthon megy, hanem külföldön is, és már sok-sok éve, amióta hipermarketek vannak. De a gyerekre meg amúgy is oda kell figyelni, és ne rohangáljon egyedül, amíg pici. Úgyis figyelek rá, nem? Bár azért néha jól meglepődök a szülőkön, amikor leültetik a tévéosztályra a gyereket amíg ők vásárolnak! :roll:
Köszi, apa még a súlyfürdőt sem próbálta, de mondom neki állandóan, hátha!

Ante: Gratulálok!!!!!! A csaj is tegnapelőtt csinálta, hogy a dohányzóasztalba kapaszkodott, aztán úgy jött hozzám, hogy elengedett mindent, bár én csak 1 lépésnyire voltam, de azt egyedül tette meg! Apával csak néztünk, de azóta se semmi!
De olyan ügyesek!!!!! :D :D :D :D :D :D

Noémi:
Próbálom kímélni a hátam, de nem nagyon megy a csaj mellett. Ha már nagyon érzem, akkor azért pihenek, váltjuk egymást apával! :wink: Neki sokkal többet fáj mostanában, sok volt végigdolgoznia a nyarat, most meg szenved. Igazából nekem akkor gáz, ha sokat állok, azért nem leszek egy/több púpú! :lol: :lol: :lol:

Niki: köszi a játéktippet, elejtem kari vagy szülinapi ajinak a rokonoknál, hátha .... :D

Winnie:
nem semmi! Nagyon jó kis ajit találtál ki! Mondtam apának, és úgy vettem ki, még ő is örülne ilyennek! :wink:

Rena:
én nem is nagyon csinálok főzibe rántást, inkább kukoricakeményítőt teszek bele, de még nem nagyon adtam neki főzit!
Védőnéni nem semmi! Tényleg olyan lehet, mint Ájvííí! :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


Egy gyors beköszönés, két rókakoma közt!!! CSajok hát rohadt sz---rul vagyok... :roll: :evil: Nincs valakinek valami tutitippje hányinger ellen??????????????????????

sziszi,
ez a sztori tényleg évek óta kering, csak mindig más helyszínnel...és kamu!! Nem értem kinek jó vicc ez... :roll:

Ante,
wooooooow!!! GARULA!!! Elötte mennyit lépegetett vezetve? VAgy csak úgy elindult?
NEm semmi, hogy nemrég születtek,a ztán már kezdenek járni...jhajjj, rohan az idő...

Winnie,
húú ezt a borkóstólós ötletet lehet lenyúlom :wink: Szupi lehetett!!!

brigó,
Zsombit imádom!!! zabálnivaló....!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Először is a fa játék
http://www.tudatosszulo.hu/?p=productsL ... y=2&page=2
itt még olcsóbb :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Ma kint voltunk az expo-n...
tök jó volt, adtak csomó repicuccot :)
Vettünk zenélő kutyust is Fisher Price-tól. nagyker áron vannak az FP átékok.
Úgyhogy aki még tudtok, érdemes lehet kimenni.

Holnap meg megyünk börzézni, ez most ilyen vásáros nap :)

és éjszaka óraátállítás...
csak kár, hogy a babák nem tudják, hogy egy órával tovább lehet aludni... :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Én ma este egyedül! :cry: Férjecske havernak segít költözködni Fehérváron és hát le kell egy-két sört gurítani, hogy jobban menjen :lol: Így viszont csak holnap jön haza. :cry:

Történet: én még sosem hallottam ezt, de én olyan naiv vagyok, hgoy el is hittem :oops:

Ante: először mikor megláttam, hogy mindenki gratulál (óriási betükkel), akkor azt hittem, hogy ti nálatok is jön a kistesó :oops:
Na de azért ez nem semmi milyen ügyi Lidike. Tényleg ő mikor állt fel először?

Veronika szinte ahogy felállt úgy lépkedett az asztal körül, de ha fogom a kezét, akkor max kettőt lép és inkább mászik-úgyhogy mi nálunk ez még várat magára. Bár annyira nem is bánom.

Livi!
Hányinger ellenszere: időutazás minimum 1 hónappal előre, de akár 7-tel is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitartás! :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Bacilivi, Lidi már egy ideje feláll magától kapaszkodás nélkül és a szekrények mellett sem oldalazva ment általában, hanem előre. Meg ő inkább egyedül ment ha ment. De mostanában azért oda jön néha ,hogy menjünk együtt. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Noémi, 8 hó 1 hetesen állt fel. De kapaszkodás nélkül lassan egy hónapja.
Tesó, hár remélem még nem jön de ez vagy holnap vagy holnapután kiderül. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Bacilivi, én semmit nem tudok javasolni vuk ellen, mert én a legtöbb időt az elsó három hónapban a wc-n töltöttem
Ezért is félek a kövtől nagyon. Talán a sültkrumpli segíthet, vagy egy kis kóla.

Kép

Kép
antekirt
 
 


bacilivi:

Hányásra:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteMateriaMedica&superg

Sokféle van ezért jobb ha elolvasod, melyik neked a legjobb.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Ante! Gratulálok én is!!! Én is azt hittem először,mint Noémi,hogy jön a kistesó, Sziszi Gratulálok szövege láttán! :D

Bacilivi! Nekem anyukám kismilliószor a következőt mondta hányinger ellen.Legyen egy zacskó keksz az ágy mellett,mielőtt felkelsz egyél meg 2-3 darabot. Fogalmam sincs,hogy használ-e,mert egyszer volt csak hányingerem,de akkor sampont nyeltem és ki is dobtam a taccsot.

Winnie! Jaj,most nagyon irigyellek titeket,hogy ki tudtok menni az expora. Nekem tanuló kutyus kéne nagyon, de marad a Netes megrendelés valahogy akciósan,na meg rá a fuvardíj. Amúgy ha valaki megy még,megnézné kíváncsiságból,hogy menniybe kerül? Meddig tart amúgy az expo?

Ja, Brigó! Előbb jutott eszembe,hogy múltkor kérdezted a bilit. Minden nap van valami általában. Az előbb pisi volt. Az nem tűnik fel neki,de amikor kakil és felkel,mindig belenéz a bilibe oszt vigyorog. :D
Dobok egy képet róla! :lol: Kép Na mit ír a sajtó,nézzük?!

Amúgy képzeljétek,tegnap 3-szor is megállt Petra is kapaszkodás nélkül, egyszer le is guggolt onnan,kétszer meg dőlt,de persze megfogtuk! :D

Voltunk anyóséknál pofaviziten, de a szokásos volt. Se dajkálás,se duma, Petra próbált mindenkivel huncutkodni most,de le se bagózták, csak a sógornőm lányáról meséltek folyamatosan. Annyira rosszul esik nekem is,hát még Apának! :? :(

Valamit még akartam írni,de nem jut eszembe.
Mi újság az óráállítással? Hogy borult a napirendetek?

omr
 
 


Most kapcsolok Winnie,hogy a zenélő kutyusotok,az ugyanaz,mint a Tanuló Kutyus,ugye?

omr
 
 


Rena: hát csúcs ez a bilizés, nagyon komolyan olvas Petra, ilyen után, én is agyon puszilgatnám, csuda édes. Az óraátállítás miatt Csanád kétszer alszik délelőtt, túl hosszú ez így, gondolta... Nem értem, hogy lehetnek ilyenek anyósodék, olyan tündéri Petra, hogy lehet őt nem észrevenni, meg szeretni olyan tünemény. :cry:
Mi lesz az ebéd?Olyan jó tippeket szoktál adni.

Olyan ügyik ezek a lánykák, biztos hamarabb elindulnak mint a lusti fiúk, legalábbis az enyém.

Köszi lányok a sztoriról! Én tényleg bevettem, nekem csak pár hónapja van netem, nem ismertem, hát megnyugodtam.

Kép
sziszi22
 
 


Sziszi!
Parileves,rántott hús,tört krumpli. Így indult. Csak 1 toji volt itthon,úgyhogy nem rántott hús lett,hanem csíkokra vágtam és fokhagymás szaftos hús lesz. Meg tegnap mondta férjem,hogy mivel a disznóvágós töpörtő rémesen puha lett,csináljak töpörtős pogit. :shock: Így néztem rá! Hát még életemben nem csináltam,de hát el kell kezdeni. Kész van. Nagyon csúnyán néz ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért én elnyammogtam már 4-et. 1kor jön az uram,kivi vagyok mit szól! :roll: :oops: :lol:

Ez a babanetes óra még mindig a jövőben jár! :roll:

omr
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?