Helló!
NA, azzal meg nem is dicsekedtem, hogy drága kicsi fiam már puszikat is küld
Mai napom:
Apjuknak vasárnap lesz a szülinapja. Na, mondom Zsombi alszik délben, utána bemegyek a gyerekekkel Egerbe, és veszek ajándékot. Nem is lett volna nagy herce-hurca, már kinéztem a táskát, csak meg kellett venni, kb 10 perc. Apósom feljött 11-kor, kérdezem, hogyha Zsombi elalszik, marad e itt Jázival, amíg én beugrok Egerbe, esik az eső, nem cipelném őket. Mondja, hogy marad. A múltkor mondtam a férjemnek, hogy tankoljon a kocsiba, persze elfelejtette, de mondom biztos kihúzom azt a 10km-t. Még fel is vettem itt a faluban 2 csajszit, akik a buszmegben álltak, és épp vizsgázni indultak. Mondom nekik poénból, hogy nem biztos, hogy beérünk Egerbe, mert fogytán a benzin, de akkor majd stoppolunk. Még jót is mosolyogtunk. Erre félúton leállt az autó Mad Nem, indul, nem indul. HÍvom barátném, hogy jöjjön már, mert kifogyott a benzin, meg 2 csajszit be kellene vinni, mert 2-re mennek vizsgázni.... Ok, jött értük, csajok beértek, mi meg mentünk tankolni. 1-kor indultam otthonról, gondoltam 2-re otthon is vagyok, hát 1.40-kor töltöttem bele a kocsiba a benzint. Na, mondom, ha már így beletankoltam Smile , csak bemegyek Egerbe. Második meglepetés, hogy a kártyámról venni akartam fel lóvét, de nem volt rajta Shocked Na, már a sírás kerülgetett, felhívtam anyut, hogy tud e adni 5ezret, már ha itt vagyok, ne menjek haza üres kézzel. Közben hívott a férjem, és mondja, hogy ja, tegnap nem mondtam, hogy levettem a lóvét a kártyáról Twisted Evil De ugye nem mondhattam neki semmit, hogy észrevettem, stb, meg hogy miért nem tankolt, stb, mert akkor kiderül, hogy nem vagyok otthon, hanem Egerben, akkor meg kérdezte volna, hogy minek mentem, de ugye titokban voltam, hogy a szülinapi ajándékát megvegyem. Szóval így értem haza 3-ra, nem is tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek
Rena!
Akkor még mindig produkál Petra a bilin? És hogy haladtok?
Tinu!
Nálunk is szereti Zsombi a leves-turmixot. A kelkáposzta főzi is mehet (szerintem), meg burgonya, stb főzelék, ha nincs benne tej, pl. rakott krumpliból a krumpli+tojássárgája, sült csirke, sült krumpli, vagy pl rántott karfiol, stb, ha a tojássárgáját használod, a fehérjét nem.
Kniki!
Fürdés azért nem, nehogy még jobban megfázzon. Ilyenkor kihagyok egy napot, vagy max. 2-t, de letörölgetni le szoktam.
Sziszka!
No, akkor gratulálok a vizsgáidhoz!
Brigó