Sziasztok!
Ma elég korán végeztem a börzén-/már 1/2 1-kor eljöttem/igaz,most egyedül mentem
és nem is vettem sok dolgot,de amiért mentem,azt sikerült megvenni.
Az Encsinek csak szab.alsók kellettek,mert a drága lányom "eszi"őket.Mivel a Gergővel 4kézláb szaladgálnak
,ezért havi szinten elhasznál 1-2 nadrágot
.
A Gergő kapott egy szandált bentre,gumicsizmát,csizmát/hasonló mint a Lidl-ben/,bélelt gatyót, 2 elmenős / 1 farmert és egy kordot/ nadrágot,harisnyákat,zoknikat,kesztyűt.Nagyon jó áron sikerült vásárolni-a 3 cipőért 2000 ft-ot fizettem,a boltban 6000 alatt tuti nem usztam volna meg.Akartam még az Encsinek kabátot venni,de nem találtam az igényeinek megfelelőt.Igy sajna marad a tesco 6000 ft-ért
.Pelusokat nem vettem,most nem volt nagyon akciós-meg még van a dm-ben beváltható kuponom,azzal még nagyon olcsó.
A Gergő mig le nem feküdt, a gumicsizmában flangált a lakásban
annyira tetszett neki.
Ja,meg ma valami nagyon romantikus állapotba került a fiam,egész este amig dvd-ztünk az ölemben puszilgatott,aztán gondot egyet és elkezdte a számat csokolgatni. /lehet,hogy az óraállítás, van,hogy kevesebbet aludt du.?/Ami először még nem is volt zavaró,de miután már a nyelvét
is kidugta a szájából és már nem csak csókolgatni akart hanem nyalni is,na akkor már elég volt-számomra-mert őt nem lehetett leállítani.Azt hiszem a csajok majd retteghetnek tőle-ha ő egyszer beindul
................
Barbi,most akkor mégiscsak "meghunyászkodtok" a Retz-nek és ott rendelitek a bútort?Vagy akkor inkább valami mást vesztek?
Én is kinéztem a Gerinek az ajándékot- egy 4 kerekű rollert szeretnék.Már nyáron kisérletet tett az Encsi 2 kerekűjével,persze nem sok sikerrel,ezért aztán rövid úton a betonhoz vágta
.
Egyik nap festő,másik nap kertészlegény?Nem is értem,minek nektek szaki a házhoz
?
Julcsi,igy hálálod meg Árpinak az egész heti ápolást?Hogy most meg kineveted szegényt?
Linket megnéztem-egy énekesnő veszett el Dorkában nagyon édes.Magaddal meg nem tudom mi a bajod
,tán az hogy túl fiatal vagy
?????
Timi,nyugi,szerintem mindannyian hasonlóan vagyunk az elszökéssel
.Mindenkinek vannak rossz napjai és általában ilyenkor még a gyerekek is összeesküdnek ellenünk.Ha akarod összefuthatunk valahol dumcsizni -akár a többiekkel is egy mamatalira valahol.Vagy én is azt mondom mint a Julcsi,hogy traktálj nyugodtan minket itt -vagy nekem is irhatsz nyugodtan.Te olyan ügyes vagy,5 gyereket nevelsz most is,mindig törekszel a legjobb megoldásra.Ne add fel!!!Tudom,hogy sokat dolgozik a párod,de amikor kicsit többet otthon van,akkor lépj le EGYEDÜL egy pár órára.Persze tudom,a legjobb az lenne,ha vele mehetnél együtt a gyerekek nélkül.
Márti,én látom a pocidat,de szerintem nem vészes-ahogy itt egyesek
állítják.De nem baj,csinálj csak nyugodtan még képeket
,elnézegtjük
.