Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!! :D
Csak nem birtam ki bekukk nelkul.... :DUgyhogy gyorsan irok is 8)
Annal is inkabb mert azert megsem hagyhatom szo nelkul Drev legujjabb akciojat!!!! :D

Drev!!!NAGY VAGY!!!!Koszi szepen az uj infot,hiaba akkor osztonosen jol csinajuk.Mivel lassan a Cvitamint savanyu cukorka helyett szopogatjuk,es ugye azt irtad C vitaminnal egyutt meg hatasosabb.Hurra!!!Gyorsan etesd meg Julcsit is ezzel a kombonacioval,hatha segit!!! :D Ja,es a keprol raismertem egyik- szamomra eddig ismeretlen-kedvenc viragbokromra.Ezek szerint van Kasviragunk... :D

Barbi!!!
Eszembe jutott meg valami...Biztosan lattad mar Te is ezeket a foszforeszkalo csillag,hold matricakat,amit falra,plafonra lehet ragasztani.Egy kis esti mesevel osszekotve,meghogy ezek is vigyaznak ra,stb.lehet hogy segitene?Talan ha felebred eszebe jut nezelodni kicsit es megnyugszik?...Nem tudom ,lehet hogy ez hulyeseg es inkabb nagyobbaknak jo....Csak egy otlet...

Marti!!!
Olyan edesen irsz lanykadrol!!!! :D Annyira latlak magam elott ahogy nyeled vissza a konnyeidet!!!!Buszke is lehetsz Ra nagyon,nem akarmilyen kis bestia.Szerintem mindenkit levesz a labarol,ugyhogy keszulj fel hogy a ,,magan beszelgetesen''zokogni fogsz!!! :D En meg elajultam hogy az ovodaban Kodaly idezettel kezdtek a beszelgetest :shock: Te,biztosan ithon van ez az intezet?Nyugodtan megmondhatod ha titokban egy mas bolygora viszitek Szonikat minden reggel oviba.De komolyan,ez mar-mar azt hiszi az ember hogy elkepzelhetetlen,szuper hogy vannak meg ilyen ovodak!!!!Es az is szuper hogy ilyen szulok is vannak akit ez ennyire megerintett!!! :D

A tegnapi babagyomoszoles nagyon jol sikerult!!!Ugy elolvadtunk mindketten,mert nagyon udvaroltak am a lanykak....Es kepzeljetek az egyik kislany egyszercsak szaladt felem.Mivel egy eleg formas pluss allatka volt a kezemben,gondoltam biztosan ezt szeretne.De lassatok csodat,nem...Azt szerette volna ha olbe veszem.Hat nekem sem kellett ketszer jelezni....Bujtak,rotyogtek,huncutkodtak.Most 1 eves es 4 honaposak.Mi ,,etettuk''Oket.Na az nem volt egeszen sikeres....De azert nagyon igyekeztunk....Aztan furdes volt es lefektetes.Mi meg utana kemenceben sult finom edes cipokat falatoztunk jo kis vorosborral es egy jo nagyot beszelgettunk.Szoval meg nehany ilyen talalka(multkor ugyanezt ereztuk Martiekkal es Julcsiekkal)es bizony nem varunk mi sokaig... :lol:

Timi!!!Koszonom a jokivansagokat,ugy legyen!!!!Es jo hogy vegre tudsz irni!!!Akkor ez az uj felhasznaloi neved? :D

Evi!!!Remelem a cipo elokerul,azert ez megis tobb mint furcsa!!!Foleg ilyen cipo arak mellett!!!Szegeny nem irigyeltelek a tegnapi ,,sulyzozas ''miatt. :cry:

Edith!!!Jo a ,,hangod''igy gepen keresztul,akkor minden rendben lehet.Tenyleg mi lett vegul a vizzel?Ugye nem kapcsoltak le 3 napra?

Mindenkinek koszi a jo pihenes kivansagokat!!!!
Remelem jol sikerul,es most lesz a 19 eves egyuttjarasi evfordulonk is... :D
Megyek mert azert meg muszaj kicsit gyakizni indulas elott ...

Bocs hogy nem irtam mindenkinek,de sok puszi!!! :D
rillisz
 
 


Es bocs a helyesirasi hibakert,jellemzoen utolag olvastam csak el ,mit is irtam,es bizony a billentyu potyoges meg sokszor ,,megviccel''.
Na,mostmar tenyleg megyek,de ezt elobb visszaolvasom :wink:
Puszi
rillisz
 
 


Évi:Hál istennek!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vércukor eredményem, éhgyomori:4.7, terhelt 5.8 .
Csak azt nem értem, hogy 3.6--5.8-ig van a normális tartomány, de a 6 is tök jó még nem?????Főleg cukros lötyi után???????????????
Ez pont olyan, hogy leveszik a vérképet is, de egy normához mérik mindet még terhesen is, medig ugye állapotosan más körülmények uralkodnak a testben!!!!! :roll: No mindegy!!!!

Timi:még a babanet is szórakozik veled????!!!!! :shock: :shock: Széééééééééééép mondhatom!!!!! :roll:
De a lényeg, hogy itt vagy!!!!! :lol: :lol: :lol:

Barbi:most nem lett jó a pocakfotó, nem tetszettem magamnak, majd máskor!!!!! 8)

Iza:itt van a sarkon az ovi!!!!! :lol: :lol: De tényleg olyan szépen beszéltek a gyerekekről is, és nekem amúgyis mindig elfacsarodik a szívem mikor a Szoni beszalad az ovónéni meg puszit nyom a fejére!!!!!Azért nagyon jó érzés, hogy egy másik anya(mert anya) is ennyire szereti a gyerekedet és nemcsak kényszerből teszi a dolgát, hanem mert ez a hivatása és szereti csinálni!!!!Ez tegnap is nagyon látszott rajtuk!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Évi, de jó!

Iza, szerintem jó dolog amit mondtál. Már vettem is neki két csomaggal, hold, csillagok és bolygók vannak benne. Majd a szobájába fel is tesszük.

Márti, már annyiszor akartam mesélni, de mindig elfeljetem.
Szóltál a múltkor a kókuszos túrórudiról. Én meg mondtam az Istvánnak, nagyon örült neki. Aztán vett egyet és áradozott, hogy ez milyen finom. A múltkor ment vásárolni, boldogan meséli, hogy vett egy egész csomaggal magának. Kibontja, megeszik egyet és csak néz, hogy ez bizony natúr, nem kókuszos. Hát kiderült, hogy az egész csomagból csak 1 db a kókuszos, az az ajándék. Szegény, olyan csalódott volt! :wink:
Na, tegnap megint elment vásárolni, megint boldogan jön haza, hogy most már kókuszosat vett, egy egész csomaggal. Bepakoltam a hűtőbe, nem is néztem. De most reggel valamit pakolásztam, erre megláttam, hogy amit ő vett tegnap az nem kókuszos, hanem epres. :lol: :lol: :lol: Szerintem vagy félrenyúlt, vagy valaki betette a kókuszosok közé ezt az egy csomag epreset, nem tudom.
De én úgy elkezdtem röhögni! Ő még nem tudja, de szerintem sírva fakad, ha megmondom, most sem kókuszos rudit vett. :lol: :lol: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Most beszéltem az Istvánnal, és amit vett egy csomag kókuszos rudit azt már meg is ette. Ez az epres az anyjáéktól van. (akik szintén nem ilyet akartak venni, csak mellényúltak :wink: )
Na mindegy, akkor végül is megette a kókuszosat és nem ennyire hülye, hogy megint rosszat vett. :wink: :lol: De azért jót nevettem!

Jól eltársalgok itt magammal.
Viszont ha már a hülyeségnél tartunk, azt hiszem a múlt héten egyik délután az Ádám tiszta zizi volt. Mindenért óbégatott, de vagy 2 órán keresztül. Már a hajam égnek állt, semmi sem volt jó.
Erre csörög a telefonom, egy csaj hív, hogy üdüléssel kapcsolatban szeretne velem beszélni. Én meg csípőből mondtam, hogy azt hiszem, most indulok a Hárs hegyre, úgyhogy majd ott üdülök. Szegény csaj meglepődött, majd elköszönt. Miután letettem jöttem rá mit is mondtam, úgy röhögtem, az Ádám meg csak lesett, óbégatni is elfelejtett. De mit gondolhatott a csaj?! :lol: :lol: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ezektől a fluoreszkáló csillagoktól én is csodát vártam, de ez csak akkor világít ha előtte feltöltődött a lámpa által és nagyon rövid ideig!!!!! :( Éjszaka nem kezd el magától pilákolni sajnos!!!!! :x

Barbi: :lol: :lol: :lol: na igen ez a csel, mert a natúr mellé pakoltak 1 kókuszost én onnan jöttem rá, hogy van ilyen!!!!!De tényleg isteni!!!! :wink:
Én meg sem lepődtem volna a csaj helyében!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Már csak 105 nap!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mi az nekem fél lábbal is kibírom, na jó ha a Zsombit kell cipelni akkor nem!!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi,
jókat derültem az írásaidon!
Ez a Hárs hegy nagyon jó!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóljál mikor indulsz,üdülhetnénk ott együtt!!!

Márti,
örülök,hogy jó lett az eredmény!Sajnos a babanetesek sem kapkodják magukat,hogy megint timiban legyek!Pedig már "apa"-nak is írtam,hogy csináljon vmit!

Évi,
örülök,hogy meglett a cipő!

Julcsi,
hogy vannak a csajok?

Iza,
remélem csak ideiglenesen lesz ez a felhasználónevem.Várom az aktiváló kódot,de csak nem akar megjönni!

Pusz

Timi
én
 
 


Tényleg Márti,már nem is olyan sok van vissza! :wink:
én
 
 


Egész jó a hangulat, halljátok-e? :D :D :D :D Csak jól jártam, hoyg bekukkantottam. :)

Iza, tényleg úgy vagyok most, ahoygan a "hangom" elárulja. Bizisten, olyan jólesik a "lustálkodás" :oops: és még számon se kéri senki! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: (NA, nem mintha eddig tette volna valaki! :roll: )
Tegnap de. 10-ig nem volt víz, de csak valamikor reggeltől. Mára egész napra azt hirdették hogy nem lesz, de eddig még volt :roll: Holnap meg állítólag du. vennék el, de ki tudja?

Márti, örülök, hoyg jók az eredmények, bár az értékek nekem nem mondanak semmit. Itt valami más számokkal (mértékegységgel) mérik, mert nekem 70 volt, és ez kitűnő volt. És persze, gratulálok a 25 HÉTHEZ!!! :D Lassan te is a vége felé közeledsz! :) Remélem, jobban fogod bírni, mint én most. :roll: Igaz, én azt mondtam, hoyg ha valaha lesz is 3. gyerekünk, az tutti, nem mostanában, mert két kicsi mellett várandósnak lenni nem leányálom! :roll: Minden elismerésem a tied!

Zsu, ez neked is szól, le a kalappal előtted is! :)

Évi örülök, hogy meglett a cipő! :)

Elküldöm...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, tudom, hogy nem lesz nagy éjszakai fénye ezeknek a vackoknak, de olyan aranyosak. Ha csak kicsit is világít, az is jó. Aztán majd megpróbálok az Ádám lelkére beszélni, hogy alszanak a csillagok is, aludjon ő is. :?

Érdekes ez a terheléses cukor vizsgálat. Pontosabban az, hogy ahány labor annyi féle képpen csinálják. Nálunk úgy volt, hogy itthon kellett ennem egy fél zsemlét és egy pohár tejet inni. És rá 2 órára kellett mennem vérvételre. Ennyi.
A gáz az volt, hogy mentem dolgozni utána, úgyhogy korán reggel kellett a laborba mennem. Ehhez viszont hajnal előtt kellett kelnem, hogy megegyem az adagomat. És mivel reggelizni nem szoktam, kínszenvedés volt 1/4 6-kor legyűrni azt a kis kaját.

Timi, én meg az új felhasználó neveden derültem jót. Én! :lol:

Márti, és hogy viselkedik Zsombi, hogy a nővérkéje nincs otthon egész nap? Megszokta már?

Timi, mi van Zsoltikával? Van már újabb fejlemény az ügyében?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, én is akartam írni, amit Márti: azok a csillagok csak sötétítés után egy kis ideig világítanak, sajnos. Nekünk régóta van már, és emlékszem, oylan szomorú voltam, amikor erre rájöttem! :roll: :P
Jól visszavágtál szegény csajnak! :lol: Most aztán törje a fejét, mi bajod lehetett! :lol: :lol: :lol:

Timi, remélem, hamarosan megoldódnak belépési, "névügyi" gondjaid! Pillanatnyilag miért társulnál az "üdüléshez"? Keveset mesélsz magatokról! :roll:

Ja, BArbi, és én is olyan jót röhögtem a Túró Rudis sztorin! Lehet, ezért nem akar Kriszta elaludni? :roll:

Mentem, már érzi a derekam az ülést.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith: :lol: :lol: :lol: :lol: én az elmúlt nem tudom hány évben majdnem folymatosan várandós voltam :oops: 8) :lol: , így nekem ez természetes, persze szerencsém is van, hogy a kezdeti kicsi rosszulléteknél nem volt nagyobb gondom!!!!!
De ez még semmi, majd ha itt lesz a kistesó is :lol: :lol: :lol: :lol: akkor lesz csak szép az élet!!!!
Épp múltkor beszélgettem az apukámmal meséltem a dolgainkat, erre mondja, hogy akkor nem unatkozom...............mondom nem!!!!Már el sem tudnám képzelni milyen az , hogy csöndben leülni OLVASNI(mi az :oops: :roll: ), pihenni, tévézni!!!!!!Majd ha már nagyobbak lesznek!!!!Annyira várom már a kismanót is, egyébként tuti, hogy tudatalatt foglakoztat a szopi, mert sokszor álmodom ilyeneket, hogy szoptatok!!!!! :roll: :lol: Na majd látjuk!!!!!

Ja és tegnap olllllyan jól esett, hívták a Rolandot a tűzoltóságtól, de persze nem volt itthon , dolgozott, hogy lesz a Mikulás ünnepség, megkérdezte a gyerekek életkorát és nevét, meg hogy elmegyünk-e az ünnepségre............jó jó még később lesz, de naná, hogy elmegyünk, Szonó biztosan élvezni fogja!!!!!!Persze ez jár a tűzoltó csemetéknek, de akkor is jól esett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbikám:Zsombi?????????????????Egész jól elgarázdálkodik itthon egyedül, már nem szorul segítségre rosszalkodás ügyben!!!!!
Elvagyunk mint a befőtt!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


1 példa, hogy milyen jól elvan a drága kicsi fiam:most épp apa figyelt rá, és szépen talált 1 tollat lehúzta a gatyáját éééééééééééééés kitetoválta a 2 kicsi lábát Zsombikánk :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nem is tudom mit írjak, nem történt velünk most semmi, kész pangás van :) Bence még köhög, de visszatért az én "jó" kisfiam, aki persze rosszalkodik :) Szóval már nem aggódom, hétfőn tuti mehet oviba.

Márti, aranyos volt amit írtál az oviról, én nálunk is ezt érzem, a bölcsiben sajna nem :( Ott a szomszédasszonyomék fogták ki azt a gondozónőt, aki nagyon-nagyon szimpatikus :) De a lány szereti az övét is, addig meg nem szólok egy szót sem :)

Toll: a múltkor én rajzolta ma Kata kezére egy autót, hát totál ledöbbenve nézte a kezét vagy 10 percig :) Olyan édes volt :) Utána meg rohant az apjához, mutatta a kezét, hogy apa né, autó :)

Nem tudom már ki kérdezte, igen a Kata alszik a bölcsiben, átlag 1,5-2 órát, ami tökéletes. Sőt már hisztizni is szokott, szóval absz. otthon érzi magát. Ma úgy ment be hogy még puszit se tudtam neki adni :( Törölte a kezét, mikor meglátta hogy a kis Máté megy be, és mint az örült (ki letépte láncát) rohant utána. Majdnem átesett az ajtórácson. Én álltam ott leforrázva, de nem nézett hátra :( :(

De legalább tudom hogy szeret ott lenni :)

Edith, köszönöm a dicséretet, ez nem rajtam múlt :) Egyébként egyenlőre észre sem veszem hogy terhes vagyok, csak ha hosszabba nterhelem magam, mint tegnap pl, akkor fájdogálnak a tartóizmaim, no meg amikor rugdos a kisember :)
Jó persze azóta Bencét nemigen emelgetem, de a Katának ezt nem tudnám megmagyarázni. Viszont mióta terhes vagyok, nemigen hazsnáljuk a babakocsit, és tegnap hisztizett benne a lány :( Aztán kivettem, és hazáig sétált mellettem kézenfogva, úgyhogy nagyon büszke voltam rá, és teljesen ledöbbentem.....

Lehet hogy a babakocsinál az is jobb ha fogja a kezem??? :lol: :lol: :lol: MÉg jó hogy most vettem neki babakocsit :( Na mind1, majd használja hármaska :)

Na megyek ,el kell mennem az üllői út végére a Hondába. Előre rettegek a vezetéstől itt Pesten....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Még jó hogy nem is tudtam mit írjak :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Csak ámulok és bámulok,hogy mennyit irtatok délelött :lol: .Naaaagyon ráértek :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Nekem ma pont nem volt eddig semmi szabadidőm:fél 11-re mentem az Encsiért és az osztálytársáért a suliba,mert a 3.óra után hazajöhettek mert matek versenyre mentek. 1/2 2,-re kellett visszavinni őket a suliba,most izgulok,hogy ők ne izguljanak :lol: ,és ügyesek legyenek.
Elmesélem,hogy milyen csapat ment matekversenyre:Az osztály 8 legjobb matekosát választották ki-a héten a tanitónéni röpdogát iratott velük szorzás-osztásból.,ugy,hogy csak a végeredményt kellett leirni.40 feladat volt,és minden hiba után 1 osztályzatot vontak le.A 8 legjobb matekos közül kettő kapott 1-est,egy kapott 3-ast,négy kapott 5-öst, Enikőnek 4-es lett.Ha ők a legjobbak,akkor milyen lehet a többi?Kérdeztem is a tanárnőt ma,de azt mondta,higgyem el,ők a legjobbak-de attól ők is kaphatnak 1-est.
Még holnap suli,aztán 1 hétig itthon borzolják az idegeimet :roll: .
Ovisok-nálatok is lesz őszi szünet?Vagy csak ez Vecsésre jellemző?

Világítós matricáink nekünk is voltak,de villanyoltás után kb.még 15 percig világítanak :cry: .

Márti,nekem a lányom is ilyen takarítós volt 3 éves koráig,utána ezt a tudását az oviban kamatoztatta tovább-itthon soha többet.A mostani énjéről meg inkább ne is beszéljünk :cry: .
Mártikám,mi az hogy pocakfotó azért nem lesz,mert nem tetszettél magadnak??????????Hagy itélkezzünk majd mi :oops: :oops: :oops: !Légyszi-légyszi-légyszi-tegyél fel képet!!!!!
És úr isten,már a 25.hétben vagy!Emlékszel,hogy buktattalak le????Már ilyen rég lett volna?

Iza,igen,mi járunk sűrűn Galyatetőre-igy 1:1 az állás :oops: .Pedig olvastam,hogy ti is oda mentek-de mire leirtam Gyula lett belőle :lol: .
Babaprojekt? Kép
Most már azt hiszem itt az ideje nálatok is.

Barbi,a túró rudis sztoridban egyből magamra ismertem.Dettó ugyanigy jártam mint ti.Először ugy fel húztam magamat azt hittem felrobbanok a méregtől,utána meg olyat röhögtem saját magamon,hogy a gyerekek csak lestek mi bajom van.

Szia Én!! Tök jó lett a felhasználóneved :lol: :lol: :lol: Vészhelyzetet soha az életben nem fogsz nézni-legalábbis amit én igértem neked azt tuti,hogy nem :twisted: .

na lépek,mert mindjárt jönnek az anyámék :oops: ,az Encsiért meg megyek 4-re.
bibolya
 
 


Márti,ne izgulj előre a szopin.Szerintem ugy állj a dologhoz,hogy NEM fogsz/tudni/ szoptatni-és hogyha mégis sikerül/ami remélem ugy is lesz/,akkor viszont hatalmas sikerélményed lesz.Vegyél cumisüvegeket, sterilizálót,mellszívót,készülj arra,hogy nem fogsz tudni.Mert lehet,hogy a depid is ebből adódott mindkét gyereknél.Megpróbálod,de ha nem megy,ne stresszeld ezzel is magad.Lesz elég bajod ennékül is :oops: .
Nekem van egy ismerősöm aki májusban szülte a 4.gyerekét.Az első kettőnél hasonlóan gyerekágyi depresszióval küzdött mint te a szopi miatt.Egyik gyereket sem tudta szoptatni 1-1 hétnél.A harmadiknál / 2,5 éves/azt mondta,hogy magasról letojja a szoptatást / mostanában amúgy is nagyon körbe van lihegve a téma :oops: /ha megy-megy,ha nem -nem.MEgvett előre mindent a cumisüveges etetéshez-már tápszer recepttel a kezében jött haza a korházból. Másfél éves koráig szoptatta ezzel a felfogással és csak azért választotta el mert teherbe esett a 4.-kel.Ő májusban született és azóta is vígan szopizik.
Szóval,félre ne érts,nem bántásnak szántam az irományomat,de ha nem ezen jár minden gondolatod most és szülés után is -talán másképp lesz minden.
bibolya
 
 


Ja még valami:
Képzeljétek,tegnap hivtak a munkahelyemről mikulás ünnepséggel kapcsolatban.A nagycirkuszba hivtak meg minden anyukát gyerekükkel együtt + még 1 kisérő is mehet félárú jeggyel :lol: Nagyon megörültem neki,mert nálunk most volt az átszervezés,és nagyon sok embert elküldtek,mert hogy nincs elég pénz.Engem is vártak volna vissza dolgozni ,de én kerek-perec megmondtam,hogy most semmi képpen sem megyek,max.március-de az sem biztos.
bibolya
 
 


Ibolya:amúgy nem stresszelem magam vele, csak gondolom, hogy foglalkoztat, ha már ilyeneket álmodom!!!!
De egyébként Zsombival úgy volt, hogy 7 hétig ment a szopi, aztán kezdtem túlkombinálni a dolgokat, na akkor romlott el minden :( :( :( , remélem, hogy most gondolkodni sem lesz időm!!!!! :mrgreen: és akkor nem lesz probléma!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ezt most találtam-gondoltam megosztom veletek is:

Kép
bibolya
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Lomtalanítás van nálunk,ezért már hajnalban arra ébredtünk,mintha tankkal vinnék a házakat.Akkora a robaj,ahogy forgatják fel a lomokat mintha földrengés lenne.De minden rosszban van valami jó-igy legalább nem aludtunk el :lol: ,mit 2 napja.Akkor 1/2 8-kor keltük ,még jó,hogy a suli kocsival 2 percre van.

Képzeljétek Gergőnek annyira tetszik a villával való evés,hogy még a kenyeret is azzal eszi :oops: .Igy minden reggel és este kénytelen vagyok összekockázni neki,máskülönben nem kéri.
bibolya
 
 


Jó nagy a pörgés, sehol senki?

Az István dolgozik, Ádám és a Susy alszik, én meg megyek ki lambériát festeni. :?
Nagyon lassan, de haladunk az építkezéssel. Már elzavartuk a 2. festőt is, talán holnap megint jön egy jelentkező. Remélem tovább bírja mint az elődei. :x
Ja, és tegnap elmentünk megvenni az Ádám bútorát a Retz-be. Úgy felhúzott a csaj, hogy ilyen gyorsan még sosem végeztünk. Otthagytam a fenébe, most már ha ingyen adnák sem kellene.
Ugyanis kiderült, hogy a hatalmas Retz bútor hálózatnak csak Csepelen van raktára. És vagy választhatok, hogy Dunakesziről kimegyek Csepelre a bútorért, vagy potom 8000.-ért idehozzák.
Én úgy gondolom, hogy ha ide megyek vásárolni a Dunakeszin lévő üzletükbe, akkor azt azért teszem, mert ez van nekem közel. És innen akarom hazaszállítani, nem a világ másik végéről. És azért, mert nekik nincs raktáruk, (ami nem igaz mert van), nehogy már velem fizettessék meg a költséget. Mondjuk ha beépítenék a szállítást az árba, akkor legalább úgy csapnak be, hogy nem tudok róla. De így!!! :x

Na megyek piktor-viktorkodni!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Nálunk is délutáni szunya van. Szokás szerint csak én nem alszom.

Nem sok erőm van írni, 3 napja nem alszunk. Nem tudom mi ütött a csajsziba (talán a foga, mert nagyon matat a szájába), de 1-3 között felébred és nem akar visszaaludni. Már mindent kipróbáltam semmi nem segít. Legszívesebben hagynám sírni, de az apja nem hagy addig, amíg ki nem veszzük. Persze utána ő alszik délig is. :twisted:

Barbi: megértelek, hogy mégsem vettétek meg a bútort. Tényleg durva, hogy te fizess pluszba, mert nekik nincs raktárjuk.
Most mi lesz helyette?

Márti: szopival tuti nem lesz gond, most itt vagyunk neked (nektek), nem hagyunk depizni. Bár a 3 manó mellett szerintem nem is lesz időd.
Képet pótoljad, már nagyon kíváncsi vagyok mekkora a hasad.

Ibolya: Gergő végül nem megy bölcsibe? Nem találtál másik helyet?

Pár napja mondta a helyettesem, hogy akármi történik ő januárban elmegy. Ami nagyszerű, mert nincs bölcsink, ráadásul nem is vagyok biztos benne, hogy be akarom adni.
Kíváncsi vagyok mit szól majd a főnököm, ha nem megyek vissza. Bár fontolgatom, hogy pár órára bejárnék, talán belemegy. :roll:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Ibolya:villával :lol: :lol: :lol: , nem semmi fiacskád van!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi:na ez tényleg nagy hülyeség, hogy még ti fizessetek a szállításért!!!!! :twisted:

Zsuzsi:sajnálom az éjszakázást!!!!! :( Remélem hamar kibújik az a fogacska!!!!!
Munka:ezt csak TE tudod, de kötelező jelleggel ne menj vissza, csak ha te is úgy érzed ez a pár órás dolog jól hangzik!!!!
Jaj de kíváncsiak vagytok!!!!
Azt nem is meséltem, hogy mikor voltam a vérvételen, volt még 2 kismama és nekik alig volt hasuk :shock: :shock: :shock: meg nem mondtam volna, hogy várandósak, ezt a vizsgálatot csak a 24 hét után csinálják meg nem??????????????Én úgy ledöbbentem, hogy majdnem egy idős terhesek vagyunk és ilyen nagy a külömbség!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Rajtam aztán látszik!!!!! :lol: :shock: :oops:
Mostanában a drágám éjszakai mókákat tart, így hajnalban nem nagyon tudok aludni!!!!Mikor múltkor itt kukorékoltam akkor is már fél 3kor ébren voltam!!!! :roll: Nem baj legalább edzésben leszek, de amúgy emiatt nem vagyok extra fáradt napközben!!!!!Ki érti ezt??????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mármint a képre vagytok kíváncsiak!!!!Néha kimarad a lényeg!!!!! :mrgreen:
Na megyek , hogy teljesítsem a kéréseteket!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Tessék kapaszkodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

frissen nyírt Zsombival:
Kép

mi hárman:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Éééééééééééééés most már megcsináltuk a kistesó ágyának a helyét(arréb toltuk a szekrényt), de sajna nem fér oda az ágy :( , így anyósékkal cserélünk, mert az övék 60x120-as!!!!!(nekik is van, hogy a kicsik tudjanak hol szundizni ha kell :lol: )Már csak 1 kókusz matrac kell bele(mert ebben szivacs van, azt nem szeretem :roll: )!!!!!Ééééééééééééés kész, na meg persze az, hogy a Zsombi ágya kész legyen............. :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Barbi,mit csináltok szegény :twisted: festőkkel?Nagykanállal eszitek?
Bútoros sztrorit ha nem irtad volna alá akkor is tudnánk,hogy ilyen csak veletetek történik :oops: mostanság.Mindenki összeesküdött ellenetek.De kitartás,már nem sok lehet hátra-bár én mondhatnám el ugyanezt.de mi még csak a felénél járunk.

Zsuzsi,a jelentkezésünket beadtuk a bölcsibe januártól mehetünk is-de szerintem a leirtak miatt nem adom be.Egyszerűen nem tudom megtenni.Ha nagyon szükséges lesz visszamennem egy barátnőm vállalná a Gergőt egész napra.Számomra ez tünik most a legjobb megoldásnak,mert legalább tudom,hogy jó kezekben lesz ott.De felvetődött már olyan lehetőség is,hogy csak du-i munkát keresek / 4 órásat/ és amig a Lajos haza nem érne addig anyósom vigyázna rá.Mivel ebben az időben benne lenne az alvása is,igy max.1 órát kéne rá vigyázni.Ennyit hajlandó vigyázni rá nap mint nap.Vagy még végső esetben maradhat a hétvégi munka.
Nálatok mi lesz?Gondolom neked is nehéz a döntés.Főleg,hogy igy állítanak válaszút elé.

Márti,nincs is nagy hasad!!Vagy csak a Zsombival jól takarod?
Fiadat géppel nyírod?Nekem az anyuék a jövő héten hozzák a hajnyirót-kiváncsi leszek sikerül-e levágnom vele a haját.Egyáltalán,hagyni fogja-e,nem fél-e majd a géptől?
Ilyen befele nővő hasú :oops: kismamávál én is találkoztam a várandóságom idején- nem is tudom,hogy ők hol tartják a babáikat?Nem elég ,hogy nyiszlettek,nincs hasuk semmi,de szülés után a korházból a lánykori ruhájukban mennek haza :twisted: -szégyen :oops: :oops: :oops: -rámnézve :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyesek vagytok,hogy már kész is a babakuckó.Sok mindent kell még beszereznetek?Dokihoz mikor mész legközelebb?
bibolya
 
 


Márti, termetes pocak, nem semmi! Kiváncsi leszek mekkora lesz a végén, bár ahogy most kinéz a dolog, biztos hatalmas. Legalább nem lesz meleg a végén, nem fogsz még azzal is szenvedni.
Mondjuk az Edith sem.

Zsuzsi, sajnálom ezt a szar éjszakát. Illetve éjszakákat. Én nem tudom miért, de a Szandi még aludni is szokott éjjel. Aztán valami elromlik benne, és megint jön az éjszakai dínom-dánom. Tarts ki!
Az a pár órás munka jól hangzik. És ki vigyázni a kiscsajra addig?

Bútor: kiszámoltam, hogy ha ugyan ezt máshol rendeljük meg, pont 20 ezret bukunk. Így jár, akinek elvei vannak.
Viszont tegnap az István megint nekiesett az internetnek, és Kőbányán talált egy bútorboltot, ahol ugyan ezt a szekrénysort árulják, csak más a fogantyúja. Az meg kit érdekel? Az ár ugyan annyi mint a Retz-ben, majd csak a szállítást kell megkérdeznem. De ma, nem tudom miért, nem dolgoztak úgyhogy marad hétfőre.

Jajj, képzeljétek, az Ádámnak megvan a karácsonyi ajándéka. (Most írom, nehogy lássa és lebukjunk :lol: ) egy háromkerekű elektromos kismotort kap. Az apja találta és beleszeretett, azt mondta ha nem eszünk az elkövetkező hónapokban ezt akkor is megveszi neki. (mondjuk ahhoz képest nem is volt olyan drága)
Remélem örülni fog neki! Most úgy néz ki, az István jobban várja már, hogy hazahozza, mint esetleg később az Ádám. :wink: :lol:

Ne felejtsétek el ma éjjel átállítani az órákat!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Közben az Ibolya beelőzött.

Festő: nekünk csak glettelni kellene, mivel a festést mi csináljuk. Első körben jött egy fiatal srác, 2 napig dolgozott is. 2. nap mondta az István, hogy nem valami szépen dolgozik. Mielőtt elment felmentünk megnézni mit művelt, hát... Ha kicsit összekapom magam, én különbül megcsinálom. Ráadásul a 2 nap alatt szinte semmit nem csinált. Ja de, az egyik székemet (a régi étkezőhöz tartozó bordó kárpitos széket, amit most nem használunk és felvittük az emeletre) tönkretette. Tiszta gipsz. :x 3. nap nem tudott jönni, más dolga volt, oké. De 4. nap úgy volt hogy jön 8-ra, erre 1/2 10-kor még sehol. Az István felhívta, hogy hol jár, erre közölte, hogy ő otthon van mert várja a kábeltévéseket. Erre mondta neki az István, hogy köszi, de akkor csak várjad, ide már nem kell jönnöd.
A másik muki, egy idősebb, megbeszéltük, hogy a héten jön, befejezi a 2 szobát, jövő héten van egy másik munkája, de vele párhuzamosan csinálja a miénket is. Ez még így jó is lett volna. De aznap, mikor jönnie kellett volna reggel, jött is közölni, hogy most el kell mennie, majd visszajön. Délután láttam sétálni az udvaron egy másik pasival. Gondoltam hoz segítséget. Erre este felhív, hogy neki szerződése van valami iskolával, és ott kell dolgoznia jövő héten, de a kollégája elvállalja. Mármint a mi lakásunkat. De ezt nem akkor mondta, amikor itt volt a másik pasas is, és bejöttek volna hozzám ezt közölni! Inkább felhívott telefonon. Persze, úgy nem kell a szemembe néznie. :x
Az István persze hazajött este, meséltem mi volt, ő meg őrjöngött. És közölte, hogy köszi, de akkor ezekből sem kérünk, inkább megcsinája ő.
Végül belátta, hogy nem bír mindent ő csinálni, és mellett dolgozni napközben, úgyhogy most talált egy másik brigádot, akikkel együtt dolgozik. Holnap este jönnek megnézni és megbeszélni.
De megmondom őszintén, nekem már nincsenek illúzióim, jó lenne ha megcsinálnák, de nem fogok meglepődni ha ezek is linkek.

És az egészben az a legszebb, hogy ezért kőkeményen fizetünk, tehát nem a két szép szememért kérem, mégsem találunk egy rendes embert sem.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ibolya, az a kép nagyon jó! Akkorát nevettem.

Barbi, hát igen. A bútoros sztorira megint csak annyi, nem is ti lennétek... Ha az új festők sem válnának be, szólj nyugodtan. Árpi nagybátyja csinálta mindkét lakásunkat, elvileg sima festő, de mellette, bútoros (a konyhabútort ő hozta rendbe), burkoló (igaz ez nem számít nektek... :)) ), ács, villanyszerelő és még ki tudja mi. A barkácsolás a hobbija így a munkájában is jól tudja hasznosítani. Már 7 vagy 8 évesen (ami ugye sok-sok évvel ezelőtt volt) áramot vezetett be a csirkeólba, nehogy megfázzanak a kiscsirkék. Anyukája annyira nem örült neki, mert mindezt éjszaka sunyiban... Na mindegy, nem fényezem, ha gondolod egy lehetőség, meg van még egy szobafestős ismerősöm ő anyuék lakását hozta pöpecre most nyáron. Ő az unokatesóm gyerekkori haverja. Szóval nem maradtok pácban!!!

Zsuzsi, fel a fejjel ez a korszak is elmúlik. Nem próbálsz meg pár éjszakára beköltözni hozzá? Ő aludna az ágyában te meg vele valahol, nem lehet megoldani? Livi akkor csinálta ezt amikor bújkált benne valami, én is jól kétségbeestem, igaz akkor neki a kezét kellett fognom míg elalszik. De szerencsére elmúlt! Szóval tarts ki valahogy. És ha napközben teheted igenis tessék aludni!!!

Márti, imádom a kis kopasz fiadat. Persze téged is, meg a Rolandot, Szonit is, de ezen a képen ahol teljes alakos vagy és hozzád bújik a fogas mosolyával... (A fogas itt most nem a ruhafogas, hanem fogsoros. Gondolom mindenki tudja de én egyből erre asszociálnék...)

Én-ke, nagyon jó az új neved. :lol: :lol: :lol:

Iza, remélem jól érzitek magatokat! Sok puszi nektek! Majd megkapjátok ha hazajöttetek.

Edit, ha tudsz mesélj, hogy vagy/vagytok?

Edith, nagyon jók a sapik. Én kötni sem tudok, tudom szégyen. De nincs hozzá türelmem... meg tehetségem.

Nálunk helyzet: csajok jól vannak én még köhögök. Árpi nem dolgozott a héten minket ápolt. Engem úgy kikészített ez az antibika vagy a betegség... Szinte mindennap aludtam a csajokkal.
Most meg bababulin van. Egy volt kollégájának babája született azt ünneplik. Szóval most én is bulizok, olyan fura így hármasban. Most élvezem mert újdonság, de nem bírnám sokáig mint pl. a Márti...

Itt van egy link. Dorina egyik nap nagyon danolászós hangulatba került. A "dal" amiről szól: nos gőzöm sincs, de van benne, Livi (Vivi), Pipi, Pipike (ugyebár becézve) sültkrumpli (ezt mikor tanulta...), kacsa, vau. Mi szétröhögtük magunkat mert kb. fél órán keresztül énekelgetett így. Engem ne nézzetek borzalmas vagyok rajta!!!

http://videa.hu/main.php?page=play&v=XQK76S7ZpLDL58ld

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:haláli a Dorka!!!!! :mrgreen: Megnyugtatlak, hogy ez később sem fog elmúlni, Szoni is jó kis halandzsás énekeket tud!!!!
Én is elolvadok tőle , amikor énekli az oviban tanultakat olyan édes kis hangjuk van!!!! :lol: :lol: :lol:
"Fogas" kép jellemző a fiamra így vigyorog ha kérjük tőle!!!! :lol: :lol: :lol:

Remélem nem gondoltátok, hogy az én gyerekeim bevették ezt az 1 órával többet lehet aludni dumát!!!!!! :roll: 8) :lol: :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na lépek reggeliztetni, ma mi is egyedül leszünk!!!! :?

Barbi:majd rakjál képet ahogy az István száguldozik a motorral nagy vigyorral az arcán!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya:igen géppel nyírom, ő már megszokta, de a végén most forgott mint a ringlispír, így izgalmasabb volt!!!! :lol:
Dokihoz majd 6-án megyek, jövő hétre nem volt időpont :roll: .
A baba dolgai remélem meglesznek, sokmindent kapunk kölcsön, mert pl.: a babakocsit a hordozóval már eladtuk, mert a kocsit nagyon nem is használtuk és egy nagy batár volt.
Majd a babrucikat kell még átválogatni, méretügyileg, hogy mi való egy ilyen pici bogyóra!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


HA valamelyik gyerkőcnek nincs még hótaposója, én ezt szeretném majd megnézni:
http://www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c. ... rmekcsizma

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Még mindig itt garázdálodom :lol: :lol: :lol: , mi egy 1 éves gyerek ruha mérete????????????Tudjátok szenilis is vagyok, meg a Zsombi nem viszonyítási alap, mert most Ő 92-98-as rucikat hord!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,tök jó,hogy beraktad egy a csizmás linket.Nemsokára indulok a bababörzére,igy legalább tudom,hogy mennyiért nem szabad már meg megvenni a használtat.Köszi!!!

1 éves lánynak 74-es ,fiúnak 80- as mérete / átlagosan/.

na csá,lépek csavizni a börzére.
bibolya
 
 


Ibolya:köszi!!!!
Jó szórakozást és nézelődést!!!!És persze kellemes vásárlást!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hát még mindig nem kaptam vissza a régi nickem! :evil: Nem csipkedik magukat az biztos!"Apa"sem válaszolt még,hogy miért nem aktiválnak újra!

Tegnap egésznap utaztunk!Elhoztuk a nagyokat Veszprémből az őszi szünetre.Sajnos Áki nem jött,mert egy csomó dolga van a szünetre(edzések,meccs)Most ismét 5 gyerekem van!
Szerencsénk volt a hazaúttal,mert a talált bomba miatt csak kerülővel mentek hazafelé a buszok a Moszkváról,de mire a mienk elindult már visszaállt azon az úton a rend!Az előbbi busz,ami 40 perccel előttünk indult(kerülővel ment)és a János kórháznál tartott,amikor mi odaértünk!Nem semmi lehetett,ha 40 perc kellett neki,jó nagyot kerülhetett!

Edith,
igazad van nem igazán írok magunkról!A Hársra azért is mennék üdülni a Barbival,mert már sokszor úgy érzem elegem van mindenből!!!Most nehogy félre értsetek nem a gyerekekből,de annyira vágyom egy kis magányra!Azért nekem eddig mindig volt egy kis szabadságom,amíg a gyerekek oviban voltak,és a Hanna még nem volt.Sőt a Hannával is sokat csavarogtam amikor kicsi volt!De most kicsit belefáradtam az itthonlétbe,meg a többi gondjainkba,legszívesebben elszöknék!Na ezt biztos nem tenném meg,dogy egy pár gyerek nélküli napnak nagyon örülnék!
A gondjaimmal nem traktállak titeket,mindenkinek van elég!

Zsoltival még semmi előrejutás!A családsegítő lemegy a jegyzőhöz,hogy hivatalból kérjen egy soronkívüli időpontot az új bizottsághoz,hamár ennyire a papírhoz kötik az ovódai felvételt!

Márti,
szép a pocid!Szerintem nekem is hasonló nagyságú lehetett ennyi idősen. :roll:
Hát igen,a poci méretek nem egyformák.Sok minden befolyásolhatja!Volt olyan szülőnőm aki akkora pocival jött szülni(40 hétre)amekkora nekem volt 30 hetesen,és 3500gr-os baba lakott benne!Mondanom se kell amikor szülés után felkelt az ágyról nem is látszott,hogy terhes volt! :twisted:
De van ellen példa is,amikor az elhízás és a víz akkora pocit csinál,mintha ikrek laknának a pociban és "csak" egy 3kg baba volt!
Nekem mindegyik terhességemnél a 30. héttől azt kérdezték,hogy már csak napok vannak vissza?Pedig nem sokat híztam,de az alap hájréteg az meg volt!Na meg én sem szültem apróka babákat,ahogy te sem a Zsombit!Gondolom most sem várható pici baba!Nekem Hanna lett a második legnagyobb,és Áki volt a befutó súlyban!

Pusz

Timi
én
 
 


Barbi, igen a képet várjuk István motorozásáról! :lol:

Én-ke, nyugodtan írhatsz a gondjaitokról. Ha nem szeretnél ide, akkor írjál nekem mailt. Érdemben nem valószínű, hogy tudok segíteni (habár kitudja), de szívesen meghallgatlak!!!

Árpikámnak jól sikerült a tegnapi bulija. Hajnali 3-kor jött haza, hozzátenném faltól-falig és az összes lézető dolgon (szőnyeg meg ilyenek) majdnem átesett. Pikk-pakk ágyba tettem egy lavór társaságában, persze a másik szobába, mert kissé pia szaga volt. Még az ajtót is rázártam, hagy jajgasson és horkoljon a magányban nyugodtan. Most meg felébredt (a csajok segítségével) és fogdossa a fejét. Én meg röhögök rajta (hajnalban is ezt tettem). Pedig azt mondja, hogy nem ivott sokat (egy koktél, meg sör), dehát ugye meg sem lepődöm, én is ennyire bírom a piát. Azért asszem a múltkori egy darab Pina Colada-mtól való berúgással én vezetek... Azért vicces ilyenkor.
Ezt még azért elmesélem, hagy égessem. Amikor először lett hivatalosan bemutatva a tesóméknak ivott egy kis házi páleszt, - a sógorom nagyon kínálgatta - úgy beállt tőle a drágám, hogy másnap hajnaltól vannak emlékei. Egész látogatás alatt az apró méretű wc-ben álltunk ketten (ill. ő térdelt) és jajgatott, sirdogált meg nevetett. Én nagyon jól szórakoztam, ő nem annyira. Végül a sógorom vitt minket haza, Árpikám kétszer is kihányt a kocsiból mire hazaértünk. :lol: :lol: :lol: Látszik, hogy nem iszik soha, mert ha mégis pár korty és teljesen paff. Most is ha látnátok.... olyan vicces! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi,
köszi a lelki segítség nyújtást,majd összerendezem a gondolataimat és lejegyzem neked mailben!

pusz
én
 
 


Julcsi, szegény Árpi! :lol: :lol: :lol:
Akkor jól bemutatokozott a családlátogatáson. Kész csoda, hogy ezek után hagyták, hogy hozzá menj feleségül. :lol: :wink:

Az Istvánnak is szoktak ilyen jelenetei lenni. Legutóbb, kb. 1 éve a nővérééknél seggelt be nagyon. Hazajöttünk, a Norbi fogta az Ádámot a karjában és ültek az ágyon. Az István meg a kanapé háta mögött gugolt, és mutatta, hogy milyen büszke a két fiára.Én fotóztam. Egyszer csak azt láttam, hogy eltűnik a kanapé mögött. Szimplán hanyatt esett. Nekem meg a könnyem potyogott a röhögéstől.

Na, most megyek tujákat venni és ültetni. Ma nem festő legény, hanem kertész legény vagyok.
(mondjuk szívem szerint lefeküdnék aludni, mert az Ádámnak sem szólt senki, hogy ma éjjel 1 órával többet aludhatunk, ráadásul én meg még éjfélkor is csak forgolódtam :? )

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Julcsikám :legalább TE jól szórakoztál..........gondolom ma az Árpi már nem annyira!!!!! :wink:

Ibolya:holnap lefotóztatom magam mégegyszer a kedvedért, ha elkerülte volna a pocakom a figyelmedet!!!!! :wink:
Na miket bizniszeltél??????????????? :lol:

ZSANDI EDIT JELENTKEZZETEK!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ma elég korán végeztem a börzén-/már 1/2 1-kor eljöttem/igaz,most egyedül mentem :lol: és nem is vettem sok dolgot,de amiért mentem,azt sikerült megvenni.
Az Encsinek csak szab.alsók kellettek,mert a drága lányom "eszi"őket.Mivel a Gergővel 4kézláb szaladgálnak :lol: ,ezért havi szinten elhasznál 1-2 nadrágot :twisted: .
A Gergő kapott egy szandált bentre,gumicsizmát,csizmát/hasonló mint a Lidl-ben/,bélelt gatyót, 2 elmenős / 1 farmert és egy kordot/ nadrágot,harisnyákat,zoknikat,kesztyűt.Nagyon jó áron sikerült vásárolni-a 3 cipőért 2000 ft-ot fizettem,a boltban 6000 alatt tuti nem usztam volna meg.Akartam még az Encsinek kabátot venni,de nem találtam az igényeinek megfelelőt.Igy sajna marad a tesco 6000 ft-ért :twisted: .Pelusokat nem vettem,most nem volt nagyon akciós-meg még van a dm-ben beváltható kuponom,azzal még nagyon olcsó.
A Gergő mig le nem feküdt, a gumicsizmában flangált a lakásban :roll: annyira tetszett neki.
Ja,meg ma valami nagyon romantikus állapotba került a fiam,egész este amig dvd-ztünk az ölemben puszilgatott,aztán gondot egyet és elkezdte a számat csokolgatni. /lehet,hogy az óraállítás, van,hogy kevesebbet aludt du.?/Ami először még nem is volt zavaró,de miután már a nyelvét :oops: is kidugta a szájából és már nem csak csókolgatni akart hanem nyalni is,na akkor már elég volt-számomra-mert őt nem lehetett leállítani.Azt hiszem a csajok majd retteghetnek tőle-ha ő egyszer beindul :wink: ................


Barbi,most akkor mégiscsak "meghunyászkodtok" a Retz-nek és ott rendelitek a bútort?Vagy akkor inkább valami mást vesztek?
Én is kinéztem a Gerinek az ajándékot- egy 4 kerekű rollert szeretnék.Már nyáron kisérletet tett az Encsi 2 kerekűjével,persze nem sok sikerrel,ezért aztán rövid úton a betonhoz vágta :roll: .
Egyik nap festő,másik nap kertészlegény?Nem is értem,minek nektek szaki a házhoz :lol: ?

Julcsi,igy hálálod meg Árpinak az egész heti ápolást?Hogy most meg kineveted szegényt? :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:
Linket megnéztem-egy énekesnő veszett el Dorkában nagyon édes.Magaddal meg nem tudom mi a bajod :oops: ,tán az hogy túl fiatal vagy :oops: :oops: :oops: ?????

Timi,nyugi,szerintem mindannyian hasonlóan vagyunk az elszökéssel :lol: .Mindenkinek vannak rossz napjai és általában ilyenkor még a gyerekek is összeesküdnek ellenünk.Ha akarod összefuthatunk valahol dumcsizni -akár a többiekkel is egy mamatalira valahol.Vagy én is azt mondom mint a Julcsi,hogy traktálj nyugodtan minket itt -vagy nekem is irhatsz nyugodtan.Te olyan ügyes vagy,5 gyereket nevelsz most is,mindig törekszel a legjobb megoldásra.Ne add fel!!!Tudom,hogy sokat dolgozik a párod,de amikor kicsit többet otthon van,akkor lépj le EGYEDÜL egy pár órára.Persze tudom,a legjobb az lenne,ha vele mehetnél együtt a gyerekek nélkül.

Márti,én látom a pocidat,de szerintem nem vészes-ahogy itt egyesek :oops: állítják.De nem baj,csinálj csak nyugodtan még képeket :lol: ,elnézegtjük :lol: .
bibolya
 
 


Na ugy látom sikerült az órát beállítani.

De azért nem röhej,nekünk kell beállítani a pontos időt?
bibolya
 
 


Zsu,láthattalak a börzén????
bibolya
 
 


A gyerekeim még mindig ragaszkodnak a RÉGI 7 órához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

Ibolya:örülök, hogy jó vásárt csináltál és hogy hamar végeztél, gondolom elfáradtál így is rendesen!!!!!
Geri: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pocim:szerintem sem túl nagy csak azokhoz a nőkhöz képest nekem VAN!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Edith:hogy vagy?????Remélem minden rendben van!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Pocakméret: Amikor én voltam cukrosvíz ivós izén ugyebár anyukám elkisért (hamar rosszul lettem és nem mertem egyedül menni főleg éhgyomorra) és ő állt sorba. Amíg én csücsültem több idős embereke is szóba elegyedett velem, hogy ugyebár utolsó hónapos vagyok.... :lol: :lol: :lol:

Az én csajaim is meg vannak kergülve az óraátállítás miatt. Szóval ők is korábban keletek mint én szerettem volna.

De utálom az új oldalakat. Sose emlékszem miket akartam írni az előző oldalról.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :) Tegnap a szomszédéknál benéztem a netre, de nem volt időm visszaolvasni! Még most sem tudok, mert bár - végre - van netünk, a derekam már nem bírja a strapát.

Kicseréltük a gépet, de mivel hétvége volt, a netszolgáltató csak ma tudta aktiválni a gépnek a mittommilyen számát! :roll:

Szóval, csak ezért nem voltam.
Nyugisan telt a hétvégénk, én továbbra is kötési "lázban" vagyok :oops: , így hamarosan kész Krisztának a pulcsija. Ha sokat alszik ma délben, be is fejezem.
Krisztának egyik napja ilyen, a másik olyan. Mikor hisztis, mikor nyugis. Ugyanúgy az éjszakák is. Már jóideje nem vagy max 1-2x ha ébredt, az elmúlt éjszaka viszont vagy 3 órán át ordított kisebb megszakításokkal. Állandóan azt bömbölte, hoyg anucika ölébe :roll: . Egyszer-kétszer fel is vettem, de olyan nehéz már! Aztán mire beköltöztem a szobájába, már semmi baja sem volt, aludt hang nélkül reggelig. :roll: Tegnap és ma fél7-7-kor már felkelt!

HA este tudok, jövök és visszaolvasok, de most megyek végignyújtózni :oops: , amíg tehetem! :)

Puszilok mindenkit! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?