Sziasztok!
Nanica!
Nekem sem jött be régebben a sírni hagysám sem, meg a felveszem, megnyugszik letszem sem.Rájöttem, hogy nálunk az a legjobb, ha ugrok az első nyikkantásra, akkor még nem éberd fel teljesen(éjszaka), iszk, és alszik vissza.Ha hagynám sírni, akkor ő is behergelné magát, nehezebb lenne megnyugtatni.
Teljesen tejmentesen eszel?Sajtot sem eszel?Lenne baja tőle Linusnak?Met ha eszel sajtot, akkor abból lehet néha melegszenyát is csinálni.Piríós kacsazsírral, fokhagymával
Ez tejmentes.
Én reggelire csak kakaót iszok fél litert, amióta az eszemet tudom.
Szopi alatt is ittam, úgy voltam vele, ha Emilinek baja lesz tőle, akkor nem iszom.De nem lett, szerencsére.
Kölesgolyóból én is meg tudok enni egy zacsival 1xre.Mitől volt olyan íze?Én még nem tapasztaltam.
Lázkúpoz semmiképp se adj neki, ha nem beteg, mert ugye az gyógyszer.
Primőr:pl. eper, dinnye télen.
Amit fólia alatt, vagy más országban termesztenek, és nincs nálunk éppen szezonja.Paradicsom is szezonon kívül primőr.Nem tudom érthető-e ez így.Mi pl. nem veszünk télen paprikát, mert vegyszerízű, még a szaga is.A paradicsom meg ízelteln, vizes.Cukkíni dettó.Babáknak azt szokták javasolni, hogy mindig frisset, ami éppen terem.Vagy ezekből fagyasztva.
Emili a járáson kívül mindent:ül, felül,mászik, feláll, mostmár lépeget is néha, és a kanapéra is fel akar már mászni, emeli a tappancsait.
Panki!
Univerek olcsóbbak, a Hipp és a Kecskeméti között van kb, ahogy én láttam.
Séta az, ha kimész az utcára, még ha csak a sarkig is mentek
DE:Képzeljétek, tegnap a Tescoban 52 ft volt az Univer gesztenyés-almás-pulykahusis kaja!!!!!!!!!!
Én csak lstem, nem akartam elhinni, de ennyit fizettem érte.Szerintem vmit nagyon elcsesztek, mert ennyibe nem szokott kerülni még akciósan sem, és nem volt kiírva, hogy akciós lenne.
Viszont nem finom, Emilinek nagyon nem jött be, nem is ette, öklendezett tőle, és kiköpte!Vettem sütőtök marhahúsosat is, azt ette.Szóval nem leszek Univer párti!
Lorca!
Gratulálok a fogacskákhoz!Én megint azt álmodtam, hogy kinőtt Emili foga, alul 3 egyszerre
Nestlét értem már.Egyébként nekem is vmiért unszimpi, mint az Univer.Biztos anyai megérzés.
Edig a Milupa a lgszimpibb, És ha az összetevőket nézem, abban is a jobbak közé tartozik.Mi nagy tápisak vagyunk, sokat kóstolt már Emili, de ez vitte eddig a prímet.A Hippes is jó.
Bella!
Gratula Bercinek a felálláshoz!
Ágiboldi!
Igen, ltalában 2 üvegnyi kaját eszik meg.
De van hogy többet is.
Ma csak 1 teljes üveggel evett, meg a gesztenyésből negyed üveggel+fél banánt darabokban adtam neki oda.
Citromfű:Emili direktbe itta, de nagy szedálást nem vettünk észre rajta.Tudtommal a citromfű nem szedatív, csak úgy általánosságban biztosíthat jó közérzetet, nem lesz nyűgi, ilyesmi, de álmos sem tőle.Nekem anyósom elvégzett egy gyógynövényes sulit, és ő ajánlotta, hogy itassuk vele, mikor nagyon sírós voltr kicsinek, és semmi nem hatott.
Rókica!
Én is mindig átbogarászom, csak azt nézem, hogy mi van benne, kvázi a többi nincs.
Szivi nagyon kis ügyi!Emili sem elégszik meg már a mászással, állni akar, sőt már felmászni a bútorokra, és lépeget is, ha felkapaszkodik vmibe!
Állatartásról tudom, hogy itthon is hogy működik, sajnálom is őket, de azokat legalább hamar, és talán kíméletesebben ölik meg,mint a halakat a forróvízbe doni élve.
Nekem ez nagyon dúrva.De ez én vagyok.
Csokimáz:ÉN a Szerencsi csokis étcsokit szeretem sütin viszontlátni azt gőz fölött bármilyed edényben fel lehet olvasztani.Ha SŰRŰNEK TALÁLOD, LEHET EGY KIS tejet, vagy vajat tenni bele, de akkor nem dermed vissza annyira keményre.Ha már elfolyósodott, akkor kell rákenni a sütire, majd a lábasba gyorsan melegvizet engedni, és gyorsan elmosni
Lédig:csomagalotalna, ömlesztett, nem kis csomagokra bontott.
Krumplipüré:én is a kacsazsírra gondoltam
Ria!
Én is tanultam szülésznőnek 1 évig, utánna sulit váltottam a borzalmas hozzáállásuk miatt, de a pesti suliban nem indult sznői tanf., így lettem gyerekápolónő
Pedig de is lett volna bábáskodni!
EDA:nekem nem fájt, viszont utánna nagyon hamar kitágultam, de a varrást nagyon éreztem, pewdig akkor is kaptam még+lidocaint is.
Pann!
Mindent el lehet utasítani, ha nem akrsz oxitocint, akkor kijelented, és nem adják!Csak azt tehetnek veld, amibe beleggyezel, nem szabad szégyenlősnek lenni!
Univer:hát nem leszünk fanclubtagok.Emilinek nem ízlik az 52 ft-os gsztenyés kaja.Ez van.
Ma süt a nap, így m megyünk sétálni!