Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni nekem szeptember 29-én született a kislányom Kiss Ágnesnek hívják 3600 grammal és 49 cm-rel.
Kecskemét mellett lakunk Helvécián!
Ő az első babánk öt év probálkozás után!

Nagyon szép babája van mindenkinek a kisebbek és a nagyobbak egyaránt!
:lol:

Sajnos tápszerrel etetem mert nincs tejcsim csak mutatóba és csak arra elég ,hogy elaludjon rajta!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Mogyóland: üdv a klubban!
Ilyen mosolygós a lánykád mint a képen?

Gabcii, hát Ádi se féléves korára duplázza meg a súlyát... :lol:

ehhez a fityma dologhoz nem tudok hozzászolni, de emiatt voltam besz@rva, hogy mi lesz ha fiam lesz.... :lol: :lol:
Mit kell azzal csinálni, stb...
Hát lányom lett, ebből a szempontból szerencse, meg amúgy is tökéletes így... ha fiam lenne persze annak örülnék! 8)

Ciripke, a pneumot nem kell a nagyoknál annyiszor ismételni, ha jól tudom... bárányhimlő ellenit meg ha adtál Bettinek, akkor erre figyelmeztesd, majd nagylányként - mert a terhesség alatt akkor gond lehet, és akkor is kell kapnia oltást! (jó ez baromira odébb van, de jó ha tudsz róla, és amikor kell eszedbe jut)

na pihizek, míg alszik a csaj!

Móni, szerintem nem hasfájós már annyira a csaj, csak nyűgös, mert magától nem tud elaludni... és olyankor hiszti van... csak túl leszünk ezen is...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok

üdv mogyoland. :)

Tegnap Vivi belázasodott. Elmentünk vásárolni, Vivi jött gumicsizmába. Mondom had ugráljon a pocsolyákban... A közért előtt pofára is esett egy naaagy pocsolyában.. Csórikám. Hiába bugyoláltam be a pulcsimba, mire hazafutottam vele átfagyott. :( Itthon meleg fürdő, mézes tea. De ezek ellenére is 38 fokos volt este a láza és reggel meg 38,6-al kelt. De eleven mint 7 ördög.. Nekem meg 3 napja megy a hasam. Lala sincs toppon. Neki meg foggalmam sincs mi baja.. :( Már csak a foga lehet, vagy a feje fáj vagy mit tudom én.. Szóval nyomik vagyunk.

Ja és valami tüdőgyulladásos járvány is tombol felénk..

Bővült Lala szókincse. Az eddigi heőő, agúú meg áá mellé betársult a bu, glááö meg még valami amit nem lehet leírni.

Na megyek mert reggel vágtunk pipit és fő az isteni husileves. Bezöldségelem. :D nyamíí :D:D:D:D majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ja Hajni: gyönyörűek a gyerkőcök. Marcus meg.. asszem tényleg megvárom. :D:D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Üdv itt nálunk Mogyoland!
Aranyos, kis mosolygós Ágnes a vonalzódon :lol:
Rita: jajj, szegény Vivi. Jobbulást neki.
Jutta: azt hiszem, kicsit mintha megállt volna Ádi súlygyarapodása most. Dehát ha ennyire nő és hízik, mit tehetnék ellene? Jó hosszú is ehhez az 5 kilóhoz és ez még nem is sok. :wink:
Na igen, én sem vagyok tisztában ezzel a fütyi dologgal. Remélem ezt nézi azért vki a szülőkön kívül is. :?
( anyós izélt vele, hogy már húzogatni kéne neki, nade gyorsan leállítottam a témáról)

Ma Ádi se tud magával mit kezdeni. Vannak ilyen napjai, mikor vígasztalhatatlan. Egyszer nevet, majd ez átmegy sírásba...
Én meg totál zizzent vagyok ma. Ez a hülye idő biztos. Úgy elmennék egy nagyot sétálni!

Kép
Kép
gabcii

mogyoland üdv minálunk. örülök, hogy bővül a társaság
nagybetű nincs mert egy kézzel nyomom
anno nem hallottam, hogy csajoknak nem ajánlatos a bárányhimlő, de akkor nagykorában megismételjük. ma mondom anyunak, hogy mi8ndkét gyerek 0rhnegativ. erre mondja, hogy húúúú szegény betti. mondom azért ez a 21. században nem nagy kaland, aztán mondja, hogy hát tényleg (egyébként biosztanár, szerintem csak szeret sopánkodni)
egyébként most voltunk vele meg dédivel tescoban.
Vivinek jobbulást. egyébként lehet, hogy tócsa nélkül is megbetegszik, van valami, gyerekek most kezdenek kilábalni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

kuki: nem kell húzogatni, mert ha esetleg le van tapadva kis sérüléseket okozhatunk, de azért ovatosan meg lehet vizsgálni mi is van. a szűkület az olyan hogy nem is látszik a bőr alatt mi van, barnunak detto ilyen volt. én nem várnék 3 4 éves koráig a műtéttel mert a picik ezerszer jobban viselik. Barnunak 5 hónaposan volt a sérvműtéte utána felébredt és játszott. láttam a nagyobbacskák jobban megsinylették, rá egy évre megcsináltattam a fitymáját is és nagyon jól döntöttem. kistarcsán nagyon jó gyereksebész gárda van, szombati ambuláns műtét délelött, 2re itthon is voltunk.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke:
nálatok is ez a Z plasztika van?
Itt 3-4 éves kor között csináljak csak, akkor előbb ha nem tud pisilni.
És fájt neki? sírt utána? Azóta minden ok vele?

Kép
Kép
h@jni

és altatták??

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Andi!
Menéztem a képeket. Nagyon édesek a gyerkőcök, az utolsó tetszett alegjobban, annyira édesen alszanak. :)

Hajni!
Ti is nagyon szépek vagytok. Marci kis huncut szemű...:D

kuki: Nálunk a két fiúé teljesene más. Manónak le van tapadva. Fürdés közben már "tornáztatjuk", de nem viszem semmi pénzért dokihoz, hátha megoldódik magától. 3 éves koráig még várok. Pisinél nem okoz gondot.
Ákosnak pedig olyan mint a nagykönyvbe meg van írva. Nekem anno a doki azt ajánlotta, hogy minden fürdésnél húzgáljam neki a melegvízben. Talán azért, hogy míg a tökéletes kuki le ne tapadjon. De Ő már újszülötkortól ajánlotta.
Valahol olvastam talán addig, ne is erőltesük, míg nem szobatiszta....
Mindenesetre kényes téma, nem szeretnék a gyerkőcnek fájdalamat okozni. Mi van, ha megcsináltatom, és újra letapad? Nem szeretném, ha hegesedve gyógyulna neki...
Letapadás és a szűkűlet két különböző dolog. ugye?
Mi az a Z plasztika?

Üdv. Mogyoland a topikon. Írj még magatokról, és kérünk képeket. :)
Ja ez kertikiri rólad és Nadinról is várunk képeket. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

igen altatták (10 perc volt kb), nem tudom, hogy Z vagy milyen, de mondom nagyo n jól viseltem, állitólag pár napig csipi a pisi, de a barátnőmék akik nagyob korban csináltatták jobban megszenvedtek, mi szinte észre se vettük. Érdemes még pelusos korban, mert akkor nem tartja vissza a pisit!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

újra itthon
hordozókendő helyett, ha vkinek sok pénze van: http://www.happy-baby.hu/index.php?cPath=142&osCsid=9819dfa13ad9d52453cb20b5141d5463
bár sztem megéri, ha tényleg jó 5 éves korukig... 8) :roll:

szia Mogyoland! üdv itt!

Vivinek jobbulást!

Gabcii, mi sétáltunk ma is. bundazsákban nyomulunk. állat! :wink:

fityma: nekem azt mondta a gyerekdoki, h ne piszkáljuk nagyon, csak kicsit huzigáljuk nagyon óvatosan fürdéskor, de ne erőltessünk semmit.
na megyek, mert beindult Petránál a sikítógép. ja, meg palacsintát is akartam sütni
:arrow:

Kép
an°°di

Szeva!
Üdv az újaknak!
Mi voltunk ma sétálni, mert el kellett menjünk a bababoltba sapiért! A lánykámra uis kicsi a 36-os meleg sapija, így vettünk újat!
Jaj, hiszti van!
Majd még jövök.... :arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Ciripke, melyik doki műtötte Kistarcsán? Mert nekünk a nyakán lévő izét kell 4-5 hónaposan leműteni és altatni fogják (ettől teljesen kész vagyok), de jó hogy írtad, hogy Barnut is altatták és nem viselte meg.

Tényleg szimpi volt a doki (vmi férfi a nevét majd megnézem) aki megnézte mint sebész a nyakát, és mondta, hogy viszonylag sürün előforduló és nem okoz gondot, de jobb levenni... elmagyarázta, hogy mi is az... de ez az altatás... hát nem annyira repesek tőle... bár én is úgy tudom, hogy ha kicsiként csinálják meg neki nyoma sem marad, és hamarabb gyógyul, de... na azért féltem!

Andi, palacsintát erre is dobbhatsz!

Csajok,az normális, hogy Dorka eszik, alszik de ha fent van akkor ált. nyűglődik? Még nem annyira vannak nyugodt fentlétei...jó napi 2x 15 perc kajcsin kívül - ilyenkor nézelődik, de már aggódom, hogy én csinélom rosszul és ettől rosszkedvű a gyerek... bár tudom még nincs 3 hetes, ilyenkor nagy az alvásigénye és ha fent van, akkor leginkább aludna csak nem tud... nálatok is így volt?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta: Lala detto ilyen volt 3 hetesen. Most már jobb. Ha ez bíztat. :D

Valakinek megvan dvd-n a 101 kiskutya rajzfilm?????

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ja palacsintát én is kérek. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita!

Nyugtat... és mikortól jobb... lassan veszek pár centit vágni...

1. centi: Tuti elmúlik a hasfájós korszak (még kb 10 hét)
2. centi: Dorka tutin fent van pár órát jószántból és mosolyog (? hét)
3. centi: nem fájok alul (még 2-3 hét)
4. centi: nem folyik (annyira) a cicim magától (? hét)

Eddig csak egy centink volt terhesen... :lol: :lol:

Asszem türelmetlen vagyok és úgy képzeltem, hogy a kórházból fessen, poci nélkül, fájás nélkül kisétálok egy gyügyögő gyerekkel, akinek napi rutinja van... jaaaaaaaaa hogy ez nem így működik??
Ezt miért nem mondták?? :wink: :lol:
A topik naivitási különdíjára ezennel bejelentkeznék!

De próbálom viccesen felfogni a dolgot legalább...

Jutta

KépKép
jutta

jutta: 2. centi: kb 4 hós kortól, bár ez babafüggő. :)
4. centi: majd ha nem szoptatsz már. :) De javulni fog. Nekem már alig folyik. :)

ami meg a többit illeti. pl. hogy fessen jössz ki a kh-ból egy jólnevelt gyerekkel... :lol: :lol: erről mindíg egy vmi jut az eszembe. "Ami elromolhat, az el is fog romlani.." :lol: nem tudom miért ez, de szerintem ez a legmegfelelőbb. Ja és minden anya testi fogyatékosnak számít, ha csak két keze van... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Hát szerintem elég ormótlanok ezek a hordozók

36os sapit mi rég kinőttük, kicsit nagy fejünk van!

Dr Lepp műtötte, gödöllőn és tarcsán rendel, nagyon rendes mindent elmagyaráz, nem rázza le az embert

101 kiskutya megvan, de nem original verzió, ha érted mire gondolok

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

cirpike privi ment. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Hát igen nagyon mosolygos a csajszi föleg ha tele a poci!

Majd rakok fel képeket !
Meg irok magamról is !

Kép
mogyoland

Mogyoland, ha 4 hetesen így vigyorogtok... akkor mégis én csinálok vmit rosszul... :shock:

Jutta

KépKép
jutta

fejtem holnapra 60ml-t. megyek melóba, összes gyerek meg mamához. Tudom, nem nagy kaland, de nekem ez is valami
és még figyel a mélyhűtöben 2 adag vésztartalék

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Mit lehet szedni megfázásra szoptatás alatt?

Coldrex, Neositran, Mebucain???

Segítség!!!

(még nem gáz a helyzet, de nálam ilyenkor kell elkapni)

Jutta

KépKép
jutta

nurofen, algopyrin, 1000 mg c vitamin!
Gyógyulj meg hamar!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jutta, sajnos fogalmam sincs. kérdezd meg a gyógyszerészedet! és jobbulást mielőtt rosszabbodna!

Ciripke, dolgozol??? :shock: :shock: :shock: aszta, nem semmi vagy! 3 gyerek mellett! azt hittem, én leszek a legkőszívűbb anya, mert én januártól terveztem egy heti 3szori reggeli kis tanítást.
és szerintem tök nagy kaland!!!! :D :D :D

ja, és nálunk is megy a nyűglődés, azaz ment. most mindenki alszik. én is megyek. még benézek (nem úgy, mint Móni :wink: )

Kép
an°°di

Sziasztok!

Hát nem tudom de már a kórházban is nagyokat vigyorgott a lányzó!

Bár sajnos a 3-4 napon infúzion volt mert felső légcső hurutja volt szegénykémnek így 6 nap jöhettünk haza hát mit mondjak volt ijedség már át akarták vinni a korára mert nem volt jó az állapota de szerencsére oda adó nővérkék voltak és figyeltek rá én meg bejárhattam hozzá bufiztetni és lás csodát két nap alatt rende jött a ki drágám!

Látom ikrek is vannak !
Nagyon nehéz két gyerkőccel?

Kép
mogyoland

Hát Mogyo, a ma reggel elég hangosra sikeredett. nem ugrottam ugyanis az első éhezés-kiabálásra. Huba amúgy is éhenhalós típus. Petra pedig sikít (bár változik a sírása, egyre hubásabb és új elemeket is bevezetett, ez nálatok is van?). még jó, h apuka itthon volt cumit tömködni és szórakoztatni. most édesdeden szunyálnak. Apuka is ;)
hogy nehéz-e? szerintem eggyel is az, mert új élmény, új dolgokat kell megtanulni (nyakig szaros gyerekkel eddig sosem volt dolgom pl), és lehet, h kicsit nehezebb így az elején, mint pl Jolkának, Timinek vagy Hajninak... vagyis nem nehezebb, másképp nehéz, mert ugyanazok az igények. nekik meg ugye totál mást akar a két gyerek. de nem tudom, milyen, vagy mennyire más, mert nincs másmilyen tapasztalatom 8) ahogy Te sem tudhatod, milyen ikrekkel... :wink: :wink:

fű, 10 óra? akkor tényleg el szunyálni (mosogatás, fejés kész... még van kis mosás és vasalás, de az ráér)
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok,

nem nagyon avn időm írni, eddig takarítottam, délre megyek fodrászhoz (megint,már 4x 2 hét alatt, de még mindig csibeahajam :evil: :evil: ) délután meg vendégek, meg este is, meg holnap is, így bebelesek csak.

Mogyo:
üdv itt. :)

Jutta:
nekünk is 2 napja kezd mosolyogni. :) Szval még van időd. :)

Andi:
hihi, én 2-4 hét múlva megyek vissza, szval legkésőbb dec. 1-el.

Ciripke:
köszi az infókat. :)
ÉS jó munkát. :)

Na rohanok is, kajálni mert indulno kell. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Csajok:
én úgy aggódom Marekért, de nem merem zaklatni sms-el. :(

Marek Drága:
csak annyit, h megvagytok, légyszi!!! :oops:

Kép
Kép
h@jni

Jolka, még annyit a kukihoz, hogy más a letapadás (az helyrejön huzigálással) meg más a szűkület. (az olyan mit ha be lenne varrva a garbó vége, azt huzigathatod, de hiába)

Andi!
Már 2 hete dolgozom, de mindig Marcikával. Igazából úgyis csak alszik, néha eszik meg bekakil. Ma van az első nap, hogy egyedül vagyok. Mindhárman mamáéknál vannak, de vittem egy adag tejet és csak 4 órát kell kibirnia nélkülem. Meg ha gáz van após rögtön behozza. Még nem jöttek és már csak fél óra!

Mogyi! nagyon édes a mosolygós lánykád! Örülök, hogy minden jól végződött!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!
Andi, benéztem, csak nem írtam. Fityma ügyben nincs mit mondanom... Meg amúgy sem...
Ma is jól indult a nap, jó éjszakánk volt, most is alszik a bölcsőjében!
Csibesárga haj?! Látni akarom! Bocs, Hajni, de röhögnék egyet... :wink:
Hű, Mogyo... kalandos volt a kezdet!
Jutta! Algopyrin, én úgy tudom! És csatlakozom Ciripkéhez, c vitamin!
Ciripke! De jó, h ti is nagyfejűek vagytok! (Már bocs!) Én asszittem, mi vagyunk (pl. én is!), de más is van a klubban! :wink:
Andi! Még jövök! (És ha van mit mondani, akkor szólok is!) Megint jönnek babát nézni... (Én szívesen dicsekszem Jankával... :oops: )
Szép napot anyuciknak és babuciknak (fú, milyen szó ez!)! :wink:

Kép
ermoni

Ja, Hajni! Te takarítottál?! Ide nem jönnél? :lol: :lol: :lol:
Andi! Te meg vasalni.... :wink: :lol: :lol: :lol: (És nekem élénk a fantáziám, el tudom képzelni, h milyen ikrekkel, na meg már láttam is ilyet... nem baj, ha én nem cserélnék Veled? :lol: )

Kép
ermoni

Móni!
Akkor várjuk a képeket!
Majd otthonról én is küldök.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Hajni, fodrász? az meg mi? Én csinálok vmit rosszul? Azt se tudnám mikorra jelentkezzek be, tuti akkor akarna enni... :shock:

Mogyo, a te lányod is példázza, hogy milyen kis strammok ezek a kölkök...

Ja bevettem Coldrexet, de nem kettesével szedem, hanem egyet... gondolom, ha terhesen szedhettem most sincs másképp...
(az van ráírva, hogy konzultájak orvossal, na ja hétvégén...amirekonzultálnék, már szedhetném is az antibogyókat)
Emellett tea sok citrommal, és már jobb, remélem 1 nap alatt múló...

És azt tudjtok, hogy aspirint nagyon nem szabad és a gyereknek 12 :!: éves koráig nem szabad? Mi lehet abban?

És jelentem ma 7-kor kelt a csaj (volt éjszakai etetés is mielőtt el kezdtek irigyelni, 8-kor volt kajcsi, majd 10-ig még fent volt ÉS nemsírt, hanem nézelődött kiváncsian!! HURRÁ!!!
Után kis nyüszi mellett fél óra alatt bealudt! Most nyomja a szunyát, de lassan ennie kellene!
(3,5 - 5 óránként eszik, naponta 6x általában)

Zsu, írni akartam neked, hogy inkább pihenőszékhez próbáld szoktatni Pankát, minthogy kendőbe... csajszi Te 46 kg vagy, fél év múlva tropára megy a derekad, ha állandóan hurciálod (addigra több mint 6 kg lesz)
Én mindennap berakom a pihenőszékébe (sima fapados örökölt cucc) és abban ringatom, meg megpróbálom 5-10 percre úgy benne tartani, hogy csak a környékén vagyok és a hangomat hallja... Van amikor összesen 10 perc jön össze, van amikor fél óra... de nem adom fel! ha már tud majd "játszani" csörgővel, meg ilyenekkel, akkor még több ideig leköti magát.
Nálunk lesz járóka is ebből a célból, jó nem lesz egész nap abban, de amíg főzök addig se kell majd aggódnom,hogy hova csúszik-mászik...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!

Akinek ennyi teje van az lefejhet egy fodrászra valót! Vagy nem akarsz cumisüveget adni?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

hali csajok, Panka ölben, úgyhogy csak igy egykézzel

Timi, kendőt még mi se próbáltuk, eddig csak kötözgettem, hát nem tudom mi lesz belőle és megmarad-e Panka benne.

Mogyi, üdv itt nálunk. Kérünk képeket, főleg, hogy ilyen mosolygós a lánykád :wink:

Jutta, gyerekdoki szerint is ok az algopyrin. És a pihenőszék is jó ötlet, de majd később. Nekünk még nincs is, viszont Panka csak akkor nyugszik meg nagy nehezen a hasfájás miatt, ha sétálgatok vele, vagy ölben ringatom. Sokszor még úgyis sir nagyon szegénykém. És legalább ennem kellene, szóval napi 2xfél órát ellesz a kendőben.

Gabci, ha cipeled Ádit, neked úgy mindig megnyugszik? Még mindig hasfájós? Nekem Panka délutánonként még ölben is több órát sir keservesen :cry:

Kiri, lábait bicikliztesd, váltott tenyérrel simitsd a pocit fentről lefelé, és tedd hasra is és a hátát simogasd.
Kilok meg majd lemennek, ne aggódj!

Andi, ikrek tündériek!

Jolka, ha ilyen kapósak a fiúk, akkor én Manót lestoppolom Pankának, nekem az ilyen kis huncut pofik jönnek be :lol:

Ciripke, te aztán pörögsz...ha már nekem is 3 lesz, én is igy fogok? Lehet, hogy 1 gyerekkel a legnehezebb??? :lol: :shock:

És Csajok, nincs nap, hogy ne gondolnék többször is Marekra..én ezt nem tudom megemészteni. :cry: :cry: :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, és képzeljétek, Panka tegnap nevetett először olyan igazi teliszájút :lol:
Eddig csak az ún. gázmosoly volt, főleg evés után, vagy álmában. Ma is mosolygott már, olyan ééééédi :lol:

És Jutta, Panka kb 1 hete kezdett el úgy igazán "eljátszani" egyedül, vagyis nézelődik, jár keze-lába, gügyög. Meg is kapta első képeskönyvét 1 hós szülinapjára :lol: Tudjátok, olyan kiságyba rakható lemosható, nagyon szereti!
Szóval türelem, Dorka is fog majd többet nézelődi, még 1-2 hét szerintem.

Móni, cicivel, tejcivel már minden ok?

Ja, és ma reggel fél 10-ig aludtunk :lol: :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni:
csak nem képzeled, h fényképeztem magam csibesárgán. :evil: :evil:
Meg már nem az, hehehe, tök jó lett. :)
Teljesen más fazon, tök szuper szín, igaz végül nem lett tiszta szőke, raktunk bele barna csíkokat. :)
Majd ezt mutogatom heheheee. :))

Jutta:
mi tápisok vagyunk, így mindegy, h ki eteti meg. De amugy alszik még, szval végig aludt míg nem voltam. :)
De tényleg, fejd le és majd a párod/anyud megeteti addig. :)
Én szoliba is voltam már. :)
Lehet önző vagyok, de nekem ennyi kell. :oops:

Zsu:
gratula a nevetéshez. :)

Kép
Kép
h@jni

nekünk úgy látom egyre sz*rabb napjaink vannak. én ma kínomban már bőgtem is. most fordítok míg Apuka tologatja a levegőn a kis ökröket. hinnye, de kaki a kedvem! :( :( :(

Kép
an°°di

Hajni, muti fotót az új séróról! :wink:

Andi, na én ekkor hivtam anyóst! Ne várd meg, mig kiborulsz!!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Halihó!
Mi van Andi? Én amikor kezdem bőgősre venni a figurát, akkor mindig azzal nyugtatom magam, h hülye, itt van egy gyönyörű, egészséges kislányka! Nem mindig élvezetes, de olyan kevés ideig ilyen pici! Ki kell használni, élvezni! És türelem! És nekünk ez bejött eddig! Janka is megérezte rajtam!
Nálatok mi van, Andi! Biztos, h semmi gond, csak pihenned kéne! Mondjuk legyél önző dög, és amikor apuka levegőztet, akkor Te ne fordíts, hanem olvass, aludj, vagy ilyenek!
Nálunk ma Janka ismét szuperul viselkedett! Délelőtt csendesen nézegette a micimackós zenélő forgót! (Na, elég vicces ahogy lógnak a dögök és fahangon micimackós zenéket nyekereg!)
Aztán kaja, aztán szundi a bölcsőben, aztán kaja, aztán vendégség. Alvás ölben cumival (csak kicsit!), aztán alvás a bölcsőben, aztán séta, aztán kaja. És most megint a bölcsőben alszik!
Zsu! Köszi az érdeklődést, cicim okés (asszem!), tejhozam alacsony. De minden kaját cicivel kezdünk, mert amennyit lehet, azt én akarok neki adni. Ez van, h csak 30, van h 60, van h megvan az egy kajányi mennyiség. Így állunk. (Bevallom azt hittem jobban megy majd ez a szopi nekünk, de ez van, ezt kell szeretni!)
Ciripke! Már akartam kérdezni, h mi is ez a bőrbetegség Barnunak pontosan? Mikor jött elő? És mi lesz később?
Ja! Majd feltöltetem az új képeket Jankáról a férjemmel (állítólag én nem jól csinálom! :roll: érdekes, eddig jól csináltam!), és majd kaptok gondolkodós :lol: képet!
Hajni! Fotót! (Én is megyek majd fodrászhoz, és ugye nekem is festeni is kell, szal időigényesebb a dolog... Na majd megszervezem! A szolit kihagyom, mert amúgy sem járok, de a körmömet megcsináltatnám... Ez egyben nem megy, ez két projekt!)
Hát csajok, elmegyek olvasni (mert én önző dög vagyok, és teszek a vasalásra, meg a takarításra!), de szerintem be is alszom majd a lányom melletti ágyon... :roll: :lol:

Kép
ermoni

Sziasztok

nálunk tombol a hasfájósság... nem tudom mi a szöszt ettem.. vajaskenyér, húsleves. eddíg semmi problem nem volt ezekkel. komolyan. ez már gáz.. :cry: :cry: éppen most kezdi az üvöltést mikor ki kéne nőlje.. nem értem én ezt.. :? szegénykém. hol vigyorog, hol üvölt. Vivinek is visszaszökött a láza. 38,5 re. Most kész vagyok. ááááááááááááááááááááááááááááá :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Móni, ahogy leírtad a napi programod, nem is értem mi bajod lehetne... eszik, alszik, nézelődik... KIRÁLY!

Hát nekünk a délelőttünk frankó volt: 8-kor jött a soron következő kajcsi, felkelt 7-kor, párom a nagyágyba hozta, ott nézelődött, kajcsi, nuku álmosság, le a konyhába... be a pihenőszékbe... mondjuk ringatva de vagy egy órát elvolt benne... (közben reggeli)... majd nyüszi... fél óra altatás... szunya (kb fél 11-től)....
1/2 1-kor kaja... séta Apuval... még mindig tökéletes...

1/2 2 nyüszi, altatás, üvöltés, altatás................ azóta ez megy, most mintha az apjánál beájulna....

No eddig csak este és éjszaka kapot Infacolt, holnap kipróbáljuk azt, hogy egyfolytában kap... hátha....

Jutta

KépKép
jutta

Andi:
pihenj!!!

Rita:
sajnálom a pocifájást.:(

Móni:
hajráá fodrász, köröm. ( én már ott is voltam. :) )

Kép

Kép
Kép
h@jni

Na hello!
Hajni! Ez az új haj? Tecccik! Bár sajna keveset látni belőletek! A gyerekekből is! Közelebbit!
Jutta! Tudtam, h irígylésre méltó volt a mai napunk! (A tejem is több volt... csak mondom!)
Na és most kaptok képeket, csak győzzétek nézni!
Kép
A félszemem rajtatok!
Kép
A kis Yoda mester
Kép
Gondolkodó puttó
Kép
Kaja utáni mázsálás
Kép
Séta után jegesmedvének álcázva

Kép
ermoni

Jaj, és egy hónaposak vagyunk! :wink: :lol:

Kép
ermoni

Na én el, holnap! (Úgyis mindenki babázik... Megyek én is!)
Jóccaka!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Hát holnap mi is egyhónaposak vagyunk!

Gyorsan eltelt ez az idő hisz még most született!
Pont holnap kell mennük tanácsadásra!
Hát nállunk is van mikor fáj a poci de nállunk tápszert kap a drága és a kaki sem úgy jön ahogy kellene általában minden másnap!

Mivel ,hogy tápszeres várom már hogy betöltse a három hónapot és mást is adhassak neki enni!De gyorsan eltellik ez az idő is!
Szerintem visszasirjuk azt hogy bárcsak kicsi lenne még mindig! :D

Kép
mogyoland

sziasztok!
hát, én nem tudom, mi volt tegnap... kissé kiakadtam. este befeküdtem egy kád meleg, habos, illatos fürdőbe, Apuka mosogatta a hátam, beszélgettünk, és sokkal szebb lett a világ. azért néha haragszom rájuk, ha kis buták, de tudom, h igazatok van. tényleg olyan kevés ideig ilyen picik és aranyosak (majd nagyok lesznek és aranyosak, remélem), és örülnöm kell, h egészségesek, h egyáltalán szopiznak, meg h van tej, h eddig is milyen irtó ügyesen vettünk minden akadályt, illetve ők... ja, meg én is! hogy Apuka is lelkes, és aktrívan részt vesz a családi életben, h a nagymamák ezerrel segítenek, stbstb
én is azzal nyugtatom magam, Móni, amit írtál, de tegnap nem jött össze :? a fordítás meg kellett a lelkemnek (meg az egyik ügyfelemnek), h nem teljesen tészta az agyam. és nem az! :D

na, lépek képeket szerkeszteni, fejni és aludni.
ma sem nagyon leszek, mert látogatókat várunk ma is. mert én is szeretem mutogatni őket :oops: ha már vannak, nem? .... :lol:

boldog hófordulót megkésve bár a kis Puttónak (ééééééééééééééédes, és milyen szép nagy sötét szemei vannak. és klassz a csillagos rugi is!) és Ágnesnek!

Rita, jobbulást Vivinek is és Lalának is!

Jutta, lesz ez még jobb is!

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?