Halihó!
Mi van Andi? Én amikor kezdem bőgősre venni a figurát, akkor mindig azzal nyugtatom magam, h hülye, itt van egy gyönyörű, egészséges kislányka! Nem mindig élvezetes, de olyan kevés ideig ilyen pici! Ki kell használni, élvezni! És türelem! És nekünk ez bejött eddig! Janka is megérezte rajtam!
Nálatok mi van, Andi! Biztos, h semmi gond, csak pihenned kéne! Mondjuk legyél önző dög, és amikor apuka levegőztet, akkor Te ne fordíts, hanem olvass, aludj, vagy ilyenek!
Nálunk ma Janka ismét szuperul viselkedett! Délelőtt csendesen nézegette a micimackós zenélő forgót! (Na, elég vicces ahogy lógnak a dögök és fahangon micimackós zenéket nyekereg!)
Aztán kaja, aztán szundi a bölcsőben, aztán kaja, aztán vendégség. Alvás ölben cumival (csak kicsit!), aztán alvás a bölcsőben, aztán séta, aztán kaja. És most megint a bölcsőben alszik!
Zsu! Köszi az érdeklődést, cicim okés (asszem!), tejhozam alacsony. De minden kaját cicivel kezdünk, mert amennyit lehet, azt én akarok neki adni. Ez van, h csak 30, van h 60, van h megvan az egy kajányi mennyiség. Így állunk. (Bevallom azt hittem jobban megy majd ez a szopi nekünk, de ez van, ezt kell szeretni!)
Ciripke! Már akartam kérdezni, h mi is ez a bőrbetegség Barnunak pontosan? Mikor jött elő? És mi lesz később?
Ja! Majd feltöltetem az új képeket Jankáról a férjemmel (állítólag én nem jól csinálom!
érdekes, eddig jól csináltam!), és majd kaptok gondolkodós
képet!
Hajni! Fotót! (Én is megyek majd fodrászhoz, és ugye nekem is festeni is kell, szal időigényesebb a dolog... Na majd megszervezem! A szolit kihagyom, mert amúgy sem járok, de a körmömet megcsináltatnám... Ez egyben nem megy, ez két projekt!)
Hát csajok, elmegyek olvasni (mert én önző dög vagyok, és teszek a vasalásra, meg a takarításra!), de szerintem be is alszom majd a lányom melletti ágyon...