Sziasztok,Jó reggelt!
Van kedvem beszélgetni veletek de tegnap délutánpalacsintát sütöttem nemkeveset mert jöttek a barátnőmék a 2gyerekükkel játszani meg dumálni. Fél8kor mentek el és utána kb 1óra volt mire rendbe tettem a lakást a férjemmel úgy szétkapták a gyerekek a lakást. Nagyon helyes gyerköcök de semmi fegyelem nincs otthon mindent csinálhatnak. Na a két gyerek bevitte a nutellás palacsintát a nappaliba és mindent össze kentek. Aztán a lányom is utánozta őket szóval nem voltam ideges. Ilyenkor 3napig utánozza a lányom őket de aztán hálistennek elfelejti. Azért én szigorú vagyok a szobákban nincs kajálás arra ott van az ebédlő.
A konyha és az ebédlő pedig úgy nézett ki, hogy a párom azt mondta mintha MC Donaldsba lett volna mert folyamatosan felmosó üzemmódban voltam
Na ennyit a tegnapi napról. De alapjában jó volt dumáltunk meg kicsit kikapcsoltunk.
Bogyó: Merre jársz??? ne tünjmár el? Mi a baj? Ha tudnám hol laksz elmennék és megcsinálnám azt a ku..... vonalzót. Sajna igy leirni olyan nehézkes. Amúgy megnyugtatásként nekem is nehezen jött össze elsőre. Sőt képet a mai napig nem tudok felrakni mert hiába kicsinyitem le nem teszi be. Dea férjemnek semsikerült pedig ő nem szőke
Trixy:Igazad is van ateszteléssel. Ha babás vagy úgyis kiderül. Ha másnem 9hónap múlva
)
És a tesztről amit bemásoltál tök jó. Sajnos már ebbőlis nagy üzlet lett és mindenfélét árulnak.
Füllke:Kisnyusszal pihentél délután? Biztos most ispihizel azért nem láttunk még ma erre fele.
Kriszta: Neked pedig jó szabit.
Sok puszi:
Era-Csucsu