Új privát üzeneted érkezett!

Jah nem csucsunak nincs kedve beszélgetni velünk :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

AKtív kiscsajszi eltünt, bár lehet őt meg a kis Hercegnője boldogítja :lol: :lol: :lol:
Nekem is lesz nem sokááá ám kis nunisom, bna lehet paszulykás lesz de valahogy tök mindegy, csak már nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon.....................................................

Na lépek én is, ert eléggé alvós ez a party :roll: :roll: :roll:

cupppp
Vendég
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jókedvűen ébred.
Én is úgy keltem és persze FARKASÉHESEN!!!!!! :P :wink:
Úgyhogy most neki is állok eszegetni, egy nap 6-szor éhezem meg.
Hmmm...... Tök jó.

Fülike: nunis vagy paszulyos tök mindegy!! De van, és ez a lényeg! :wink:

lányok, nektek meg fel a leszarom hónapra!!!! Vegyétek célba az összes gólyát aki erre jár!!!!

pusssszzzz
Vendég
 


Találtam egy cikket ami érdekes szerintem, és megszívlelendő:

Ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani.A HCG-t nem a baba termeli, hanem a női szervezet, de kétségkívül terhességen kívül nemigen van jelen. A mostani tesztek azonban annyira "ki vannak érzékenyítve", hogy ezer oka lehet a sajnos valóban gyakori téves pozitívnak. Ha a vérzése indulásakor leesett a hője és a vérzés jellege sem utalt vetélésre, akkor egy ilyen tévedés áldozata.
Szerintem ha gyermeket akar, a teszteket felejtse el. A hő fennmaradása is stabil jel, ha késik a vérzés, és egy hetes késés idején már az ultrahang is mutat jeleket.A hCG hormon általában terhesség esetén mutatható ki a női szervezetben, de vannak egyéb olyan körülmények is, amikor ilyen kis mennyiség jelen lehet. Én pontosan értem, hogy sokan már a várt vérzés kimaradása előtt szeretnék tudni, hogy terhesség fogant-e meg, de ennek nincs sok értelme. Ilyenkor ugyanis komoly csalódást okozhat az is, hogy a mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Igazából a terhesség kimutatására csak a menstruáció kimaradás után kell törekedni.A tesztek valóban a magzatboholy által termelt humán gonatropin hormont mutatják ki, ennek megfelelően téves az az állítás, hogy a fogantatás után napokon belül jelezze a terhességet. A vérzés kimaradása után pár nappal!
Sajnos azonban ezt is csak nagy bizonytalansággal, épp a patikai tesztek viszonylag alacsony specifitása miatt. Átlagban - saját tapasztalataink szerint - minden hetedik eredmény nem a valós helyzetet tükrözi.E teszteket legkorábban a vérzéskimaradást követő 5-6 nap múlva célszerű elvégezni, illetve a korábban említett koraterhességi gyanújelek megléte esetén még vérzéskimaradás nélkül is. A tesztek a hormonális változást a vizeletből állapítják meg, s bár használati utasításuk többnyire nem írja elő a reggeli első vizelet használatát, az érzékenység növelése céljából célszerű így tenni. Lényeges hangsúlyozni: a teszt egy biokémiai vizsgálat, melynek hibaszázaléka van, mind pozitív, mind negatív irányban.
Vendég
 

 
 

Nem negatívumként másoltam be, csak érdekességképp!
Vendég
 


Sziasztok CSajok!!!

Ma én is tudok írni, mert szabit vettem ki!!! :D

Trixy: ezerrel szorítok (halkan), és minden fejleményre kíváncsi vagyok, szóval írj!!!! :lol:

Bogyó benézhetnél mi van velünk!!! :cry:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Tök jó hogy ezt bemásoltad Trixy!!! :D Köszi :D

Mert én eddig nagyon biztos voltam a tesztekben, mondjuk azután, hogy Csucsunal több is neg. mutatott, már megrendült a bizalmam, de azért...

Trixy neked mikor telik le a 4-5 nap?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hát hétfőn. De csak pénteken tesztelek, akkor már biztos kimutatja a hcg-t.

Neked mikor telik le a mensi? - persze h megtámad apát! :wink:
Vendég
 


Sziasztok,Jó reggelt!

Van kedvem beszélgetni veletek de tegnap délutánpalacsintát sütöttem nemkeveset mert jöttek a barátnőmék a 2gyerekükkel játszani meg dumálni. Fél8kor mentek el és utána kb 1óra volt mire rendbe tettem a lakást a férjemmel úgy szétkapták a gyerekek a lakást. Nagyon helyes gyerköcök de semmi fegyelem nincs otthon mindent csinálhatnak. Na a két gyerek bevitte a nutellás palacsintát a nappaliba és mindent össze kentek. Aztán a lányom is utánozta őket szóval nem voltam ideges. Ilyenkor 3napig utánozza a lányom őket de aztán hálistennek elfelejti. Azért én szigorú vagyok a szobákban nincs kajálás arra ott van az ebédlő.
A konyha és az ebédlő pedig úgy nézett ki, hogy a párom azt mondta mintha MC Donaldsba lett volna mert folyamatosan felmosó üzemmódban voltam :)
Na ennyit a tegnapi napról. De alapjában jó volt dumáltunk meg kicsit kikapcsoltunk.


Bogyó: Merre jársz??? ne tünjmár el? Mi a baj? Ha tudnám hol laksz elmennék és megcsinálnám azt a ku..... vonalzót. Sajna igy leirni olyan nehézkes. Amúgy megnyugtatásként nekem is nehezen jött össze elsőre. Sőt képet a mai napig nem tudok felrakni mert hiába kicsinyitem le nem teszi be. Dea férjemnek semsikerült pedig ő nem szőke :)

Trixy:Igazad is van ateszteléssel. Ha babás vagy úgyis kiderül. Ha másnem 9hónap múlva :))
És a tesztről amit bemásoltál tök jó. Sajnos már ebbőlis nagy üzlet lett és mindenfélét árulnak.


Füllke:Kisnyusszal pihentél délután? Biztos most ispihizel azért nem láttunk még ma erre fele.


Kriszta: Neked pedig jó szabit.:)

Sok puszi:
Era-Csucsu

Kép
csucsu05
 
 


Szerintem Fülike jól teszi h sokat pihenget a kis Nyusszal, nekem is sokat kéne, de én dolgozom, viszont tegnap egész este feküdtem, és 9kor már aludtam. Úgyhogy én is vigyázgatok....
Vendég
 


Azta Trixy, neked hétfőn már 4-5 napot fog késni!? Az tök jó!!!!!!!!!! (persze csak halkan) :lol:

Csucsu: nem semmi lehetett az a party :lol: De ilyen is kell!!! :D Te is pihengess Csucsu, mert neked is vigyázni kell. Szorítok, hogy hétfőn jót mondjanak!!!! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Összegzés: 3-an pihenünk (Fülike, Csucsu, meg Én) A többiek pedig akcióra fel!!!! Mi a háttérből izgulunk!!! :wink: :P
Vendég
 


sziazstok csajok!

nem vagyok megharagudva,de kurva szar kedvem van.tegnap azért nem jöttem mert későn értünk haza!reggelre megint begyulladt a szemem,gondoltam elmegyek a szemészetre,a magán rendelős szemész betegség miatt szünetel,jo akkor gondoltam sztk,oda be kell jelentkezni nem lehet csak ugy menni.....akkor vissza a gyerekdokihoz ők meg ma nem rendeknek ki van irva ki a helyettes....szóval egy nagy nulla ez a város!!!!!!!!!!!a magánszemész meg egy héten egyszer rendel mindig szombaton.meg is vagyok fázva :cry: .olyan siros napom ......jövök délután átolvasok mindent,csak most főzök ezer dolgom van még de délután jövök!!!!!!!!!!

puszi bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy jelentkeztél és nincs hari!!

Sajnálom, hogy nem vagy túl jól, de megpróbálunk felvidítani, oké?

Majd mindjárt kitalálok valamit!!!! :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


A fenébe!!! Van egy tök jó Mr. Bean -es képem, de nem tudtam betenni!!!!!! :evil: :evil: Pedig az felvidítana mindenkit :lol: [/img]

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


ugyan csajok már kire haragudnék!!!olyan aranyosan magyaráztátok,csak magamr haragudhatnék......de nem haragszom persze bánt hogy ilyen szerencsétlen vagyok de biztos hogy már nem látok attól van :wink: .a szemem meg komolyan aggaszt :( .soha nem volt vele bajom.......

majd délután átolvasok mindent,most ujra főzés!!!!!!
ja mérem a hőmet és mindig 36.5 reggelente már kezdem azt hinni hogy nem jo a hőmérő.digitális igy anyutól elkunyerálom a higanyost.

pussszzzzz bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok Csajszikák,

Tegnap úgy feküdtem le, hogy a torkjomban volt a gyomrom. Pedig már csak 2 szundizok és doki. Na mindegy tegnap megint taliztam az egyik PöttyMikulással:( naon betojiztam, és ki is akadtam. Tegnap leghszívesebben hisztiztem volna és ordítottam volna mert már tényleg ez sok ami velem történik. Ezt azért épp ésszel nmit ne mondjak kurva nehéz végigcsinálni. leakalappal előtted FŰLŰ. ez az állandó stressz hát mit mondjak az őrületbe kerget. nem inkább a bizonytalanság. Na mindegy.

Sokat fogok pihizni MA is. Bár inkább veletek lennék, de azért mondjuk egy kicsit itt fogok lenni, reggeli és a mailek no meg tiiiii:)
hát nem kívánom senkinek semmmmmmm

Krisztaa a vonalzód mellé tudod csak betenni!!! (képet)

Trixy, akkor nálad is sűrűn ott a farkas? :D
Vendég
 


Bogyóó pihentesd a szemed!!!! Mindjárt közeleg neked az ovu és akkor hogy fogod látni hogy zebrás???
/sztem vizsgáltasd meg egy szemorvossal hisz ha eddig sosem volt rá panaszod :!: :!: :!: /
Vendég
 


Fülike: igen napjában többször is! hálistennek!! Maradjon is, ebből tudom h rendben vagyok. no meg a többi dologból.......
Gyerekek, leszakad a derekam....
Vendég
 


Jó reggelt!!

Szia Bogyó!!!! :lol: :lol: Örülünk,hogy bekukkantottál és várunk még!!!

Hej de nagy az izgalom, szorítás Nektek kismamik!!!

Érdekes ez a leírás a tesztről Trixy!Mondjuk Én a múltkori terhességemnél is úgy csináltam,hogy már legalább 4-5 napot késett amikor először teszteltem.Nem tudom,valahogy Én abszolut ellene vagyok az azonnali tesztelésnek, mert annyira kis érzékeny lelkem van,hogy nem akarom szadizni szegényt..

Csubi
csubi
 
 


Örülök, hogy mindenki itt van és semmi baj :D

Fülke: mostmár mond meg zsákos frodónak, hogy a mikulást is boxolja ki, mert nem szereted. Majd ha kint lesz jöhet az a miki, de ne most :wink: És pihenj nagyon sokat!!!! És nyugiiiiiiii!!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Egyél sok sok gyümölcsöt is!!!!
Nekem apa mindennap facsar friss gyümülcs levet, azaz grapefruit +narancs, nagyon fini, meg asszem ebbe a 2ben pont benne van amire nekünk szükségünk van. De majd még utánanézek, hogy a folsav miben van benne. Tegnap azon kacagtam, hogy mint egy nagyüzem:) mindenhol csak a gyümik vigyorogtak, én meg nyaltam a szám szélét:)))

Trixy és mikor kell visszamenned a dokibácsihoz???
Vendég
 


Pihenjél is sokat Fülike!!De ne aggódj annyian szorítunk Neked, hogy biztos nem lesz semmi baj!!!!
Mennem kell, mert apa elisz moziba 8) de este még benézek,hogy mit termeltetek!!

Szép napot!!!

Csubi
csubi
 
 


oké csubi köszi köszi :D

jó mozizást nektek 8) 8)
Vendég
 


Úgy van, hogy jövőhét végén kell tesztelnem, és ha pozitív (márpedig az lesz! :wink: ) akkor az azt követő héten UH, megnézik a fészkem, meg babócát is!
Vendég
 


Jaj Kriszta én olyanoklat igérgetek neki, hogy húúúhaaaaa,m de már kicsit vissza vettem, mert most reggel azt mondtam neki hogy ha nem lesz ma semmi p.szinű akkor kap egy túrórudolfot, csak én nem ehetek brühüüüü (tej érzékenység)

Csucsu nálad teljesen elköszönt a Mikulaus?
Vendég
 


hát sztem is Trixy biztos pozitív lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan izgalom az eleje, bár én is eléggé az elején vagyok de akkor voltam a legboldogabb mikor megláttam a zebrát:) :lol: :lol: :lol: :lol: és utána apának elmondani, óóóh hát ennyira fantasztikus dolog, de kihogy éli meg,de ezt rosszul ne is lehet megélni, annyira de annyira jóóóó
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak egy gyors bekukk!!! KUKUCCCSSS!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fülikém ki fogod bírni. Okszííííí???

Tegnap a kétcsíkos ovuteszten fellelkesedve reggel csináltam mégegyet, azon meg alig látszott valami. Hát ilyen az én formám. :( 32cn, hőm fennt, hasam fáj, cicim fáj, mindjárt meg fog jönni.....Na lesz még november is.


Puszika MINDENKINEK!!!

CSók
Nyuszfűlűűűűűű
nyuszifülû
 
 


Füllke: Na azért teljesen nem. Néha nyomatékosit egy egy cseppel,hogy létezik. Szóval sejna kevés de azért van piri. :(

Kép
csucsu05
 
 


Szijja Fűlű, azt hittem nem jöcc már kezdtem izgibizgini hogy hunnn csavajogsz.
Megpróbálom kibírni ezt az egészet. De ááhhhhhhhhh

fűlű neked ilyen soká lenne a p.érésed??? Óhh ez norma??
Vendég
 


Csucsu, De piroska néni vagy Barna bácsi jár feléd?? Mert azért nem 8 az tutti fix :lol:
Vendég
 


Bogyó: A szemedet nem kamilláztad még? A lányomnak mindig segit ha begyullad. Próbáld meg ártani nem árt. Hogy hogy csak szombaton van doki? Azért tudnak élni ezek a dokik.melyik városban laksz Bogyó?

Csubi:Jó mozizást :)

Kép
csucsu05
 
 


Igen Fülike. nekem is mindig ezen jár az eszem. Minden eszembe jut róla! :P
Vendég
 


Füllke: Barna bácsi de néha világosodik piros fele. Hálistennek nem tűz piros. Azcsak a ferrariban szép :)

Kép
csucsu05
 
 


hjajjCsucsu akkor alakul alakul.

Remélem világos barna bácsi jön minél hamarabb hozzánk:)
Vendég
 


Trxyike járjon is rajta az eszed:) És a párodnak mondtál már valamit?
Vendég
 


Persze hogy mondtam. hogy nem jött meg, miket érzek, és tegnap ő is nagyon boldog volt, de még nem meri magát beleélni.
Úgynevezett tegnap: Cica a kismami! :P
Olyan édes volt.
Te hogy mondtad meg a párodnak?
Vendég
 


Fülike: Te vettél már kismami nadrágot? Hol, és mennyiért?

Illetve aki már anyuka közületek, hol lehet ilyet venni nem túl drágán?
Vendég
 


Hát reggel korán megcsináltam a tesztet és utána bebújtam hozzá és mondtzam neki jó reggelt apuci ilyen tök egyszerűen:)
Vendég
 


jaja vettem kismami nacit:)
Zara.ban vettem 13eFt volt. ez farmer.
Meg vettem egyet a C&A.ban asszem 5-6eFt volt, hmm azt nem tom, de ezt itthonra használom hiasz olyan is csak viszont olyan kényelmes. Teháét egy nacim van:))))) ami kismamis:) meg 2felsőm is van hihihihihihi
Vendég
 


hihhi Trixy zavar a gatyó vagy az öv???? olyan furcsa érzés tudom hehehehehehe de ezek olyan de olyan jók
Gyakorlatilag mindenhol lehet kapni sztem kismamiruhákat. Nagyobb boltokban van külön kismamóca ruci, a Mango.ban már nem hiszem hogy van
Vendég
 


Nos nekem nem számít h márkás legyen inkább h kényelmes, mert egyszerűen nem bírok a gatyáimban lenni, pedig nem ilyen csípőgatyák, hanem most előbányásztam azokat amik a köldöknél kezdődnek, de a zippzár még akkor is feszít. Muszáj vennem egyet..... :wink:
Szóval a C&A-ban is lehet kapni? Akkor du. veszünk egyet!
Vendég
 


de tényleg nagyon jó érzés - persze mindeddig írt dolgaim halkan súgtam nektek!!!
Vendég
 


tök mindegy hogy hol veszel mert mind a 2 kényelmes amit vettem tehát márkától ártól függetlenül. inkább csak az hogy a ZARA gatyó néz ki valahogy, de hát ízlések és pofonok. Naon sok kismamóca naci van a C&A.ban csak méret és a fazon ami hát hmmm. de azért mégis beshoppiztam itthonra egyet, bár igaz tavaszi gatyókának mondható de itthonra tökéletes.:) :wink:
sem az árat sem a márkát nem nézterm, engem azért érdeketl hogy apának ilyen gatyóba is jóó legyek :lol: :lol: :lol: Nyanya gatya hátt hmm nem tudom mit szólt volna egy jót kacagtunk volna de ennyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Trixy meddig dolgozol ma ????
/mert azért ez mégsem olyan igazi munkanap, mert nem mindenki dolgozik, de a párom is jó fiú mert dolgozik/
Vendég
 


Fülike: ma 14:30ig dolgozom!
"dolgozom" hehehe, na azért egy keveset mégis.

Te nem dolgozol Fülike? Vagy mit csinálsz?
Vendég
 


én itthon gubbasztok, mivel nem dolgozhatok!!!!!!!!!!!!
10.e óta itthon vok!!! Szerinted?? hát eléggé sápadt is vagyok itt a 4 fal között:(
Vendég
 


Húúúúú! Ti már a kismama naciknál tartotok??? :D Az én barátnőm már bőven a 3. hónapban volt, amikor megvette az első kismama nacit! :shock: De hát ez is egyénenként változik úgy látszik :D

Puszi a pocitokra :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Igen Kriszta mert egy olyan furcsa érzés, hogy ha valami opint a pocinál ér véget és ezért, bár azért 3+5 terhes voltam mikor megvettem az elsőt, de csak akkor azért mert már a nagy sem volt jóóó :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


na Trixy akkor most elköszönök, mert megyek pihizni, mert itt is laposra ülöm a fenekem és hát pihenek meg olvasok egy kicsit.
de még visszatérek.

cupppppppppppp
Vendég
 


ja és ti csajok ma még nem jelentkeztetek, Jenni, Odri, Muffin?
húúh ugye nem hagytam ki senkit, -nem nyuszika senkit nem hagytál ki hihihihihihihi

na most már tényleg elugrok az ágyikóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?