Új privát üzeneted érkezett!

Livi,
alma, alma, alma!!!!!
Reggeli előtt vagy akár reggelire egyél almát. Ja, és az aszalt szilva szintén tuti, éhgyomorra. Egy kicsit hígabb is lehet a dolog, vagy egész híg, de időközönként egyáltalán nem árt! A lenmag szintén nagyon jó, egy kanállal rakjál bele egy doboz joghurtba, és már mehet is le.
Remélem tudtam segíteni.

Ildi

Kép
kikó70

eszterxx: igazad van, csak az rémísztett meg, hogy két gyerkőc között hogy lehet ekkor AFP különbség?! Amúgy én se vettem még semmit, először tuti biztos akarok lenni a nemét illetően, illetve, hogy egészséges -e. Milán után maradt sokminden, majd meglátjuk, mit kell venni. Mindenesetre a börzére kinézek, még soha nem voltam.

judit: nekem nagyon tecc a babakocsid! Múltkor nézelődtem a Brendonban Budaörsön, vannak itt is tök jó kocsik. De hihetetlen, mennyibe kerül némelyik, nem lenne rossz, ha találnék majd vmi klasszat, ami nem túl drága. Max 50-et vagyok hajlandó rá költeni.

vas-téma: én Milussal Ferrofalgammat szedtem, 2 hét után mentem beöntésre. Aztán írtak fel Maltofert, attól azért hetente sikerült :roll: Amúgy is szorulásos vagyok, így nem vagyok hajlandó vasat szedni. Amúgy is tökéletes a vasam. Reggelente tejjel csinálok cappuccinot, attól többnyire sikerül! Ez is tök érdekes, a tejet is utálom, most meg tök sok tejterméket fogyasztok, biztos tudja a kis agyacskám, hogy köll a kálcium :D
Vendég

Ferrofolgamma-t akartam írni.

Az Alma is jó ötlet, igaza van kikónak!!!
Vendég

Nap poénja: modellválogatásra hívtak a Kaméleon klubba :lol: :lol: :lol: ha nem lennék lusta, viccből elmennék, néznének nagyot, hogy Hédike kicsit guruljka lett.
Vendég

Jim, jópofa ez az AFP összefüggés. Lehet benne valami.
Az alapján, amit eddig visszaolvastam, tényleg a mi kezünkben lesz a bizonyítás. Nekem 2,4 és fiú. :lol: :lol: :lol:

Mni, kérjük a táblázatba. Köszi. :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Jim!
Akkor van gond, ha 0,5 alatt van az AFP!
Én jobban parázhatnék, mert nekem 0,75 MOM!
De a doki azt mondta ez tökéletes! Uh-on Ok minden, úgyhogy
NO PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boszi!
Várlak vacsira!!!!!!!! :D :D :D

Pumperka!
Akkor most már pihi van. Ugye??????????
A sógornődnek meg szorítok!!!!!! Ugyis fog sikerülni!!!!! :lol:

Judit 18!
Nagyon szupi a kocsitok!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

AFP... nekem olyan nincs...
Költözés közben elmaradt... történt inkább egy nagyon alapos UH...

Medencevégű fekvés
Gyakorisága az összes szülésre vonatkoztatva 3,5%. Nagyobb a gyakorisága koraszülésekben (10-12%), ikerterhességben (20-25%). A terhesség 28. hetéig a magzatok közel fele farfekvésben helyezkedik el, ezt követően jön létre a fejre fordulás (a 32. héten már csak 10%, terminusban3,5% a gyakoriság).

Székrekedésre
Szilvalekvár... vagy Duphalac, Levolac...
Vendég

Még Kb egy másfél óra, és kész a leves!
De képzeljétek a Hortobágyi húsospalimnak a teteje egy kicsit odakozmált! :oops: Addig pötyögtem itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De megette az ember, úgyhogy annyira sz........r nem lehetett!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mommy82!
Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!
Remélem, hogy pici baba is így gondolja, és alátámasztja ezeket
az infókat majd!!!! :wink:
Vendég

Jim:én nagyon kivi leszek erre az Afp fiú-lány összefügésre,mert nekem eddig a nagyfiamnál 1,0 volt,a kisfiamnál 1,1 és most is 1,1.Akkor most is fiam lesz vajon?!De ez elég alacsonynak számít,nem?!

Én sem szedek már semmilyen vitamint,a dokim azt mondta nem is kell ha kiegyensúlyozottan táolálkozom.

Én is úgy tudom,hogy már a 12.hetes UH-n lehet látni hogy van- e orrcsont,nekem nézték is.

babakocsi:nekem mélykocsinak Hauck van,nagyon klassz,mindent kibír és könnyen össze lehet csukni.Viszont annyira nem könnyű,és elég drága is(6 éve volt 80.000ft)De most is 2 gyerkőc után is jó állapotban van.
De én inkább 4-5 hós korától sportbabkocsit használtam-nem azt az esernyőbabakocsit,hanem annak egy komolyabb kivitelét GracoSport City.Nagyon-nagyon szuper,könnyű(!)könnyű összecsukni,vállra akasztható,aludni is tud benne a baba,van napfényvédője,mosható huzat,erős kerekek,kocsiba simán befér.Csak ajánlani tudom.Igaz,ez sem annyira olcsó(5 éve volt 50.000ft)de nekem 2 gyereket simán kibírt és bírta a kiképzést.

Sajna a 3.gyerekre már annyira nem partyképes...de itthonra jó lesz.Utcára egy 3 kerekű sportbabkocsit szeretnék.

Bocs ha hosszú lett... :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Hogy csatlakozzam az előttem szólókhoz: nálunk is főzeléknap van, sárgaborsó főzeléket csináltam én is. :lol: Csak nem vagyok biztos benne, hogy az én finnyás kislányom megeszi. Tényleg...akinek van tapasztalata: normális az, hogy a gyerek egyik nap szinte semmit nem eszik, máskor meg reggeltől estig egyfolytában? És akkor is leginkább csak húst, húsfélét. Hm???

Babakocsi: nekünk Pierre Carden volt, használtan vettük, 10 hónapig bírta. Most a sportkocsi is P.C. Mindkettővel meg voltam/vagyok elégedve.

Babaruhák: nem vásároltam én sem még semmit. Mondjuk sok ruha van Alexáról, és mivel ő fiú unokatesóktól örökölt, a színekkel sincs gond. :lol:
De az első, amit megveszek majd, az egy Kép lesz! :D Ma délelőtt voltunk barátnőm 4 hónapos babáját meglátogatni, és Alexám egyfolytában a fejét piszkálta, szemébe, szájába nyúlkát volna stb. Úgyhogy asszem teljes védőfelszerelést kell majd vennem a kisfiamnak, mielőtt a kislányom kinyírná. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok mamik!
Ajánlok egy kismamaruhakészítőt!
Kinn lesz a börzén is!

Új kismamaruhák: nadrágok és felsők

Sztreccs kordbársony kismamanadrágok 3 színben: sötétbarna, sötétkheki és mályva színekben, 4 méretben: M, L, XL, XXL. Ára: 3900.-

Sztreccs farmer kismamanadrágok 2 színben: s.kék, s. barna,
szintén 4 méretben. Ára: 4500.-

Pamut, belül bolyhos melegítőnadrágok 3 színben: kék, kheki, homok, 4 méretben. Ára: 3900.-

A nadrágok pocakrésze pamut, sztreccs passzé, állítható kismamagumival,így a terhességed végéig hordani tudod őket.

Sztreccs pamut felsők 3 színben: kheki, mályva, drapp csíkos,
2 méretben. Ára: 3500.-

Egyedi méreteket rendelésre elkészítünk!
Árukínálatunk folyamatosan bővül!
Weblapunk hamarosan elkészül.

Elérhetőségünk: gwinike@hotmail.com
0620-581-6463
Budapest, XVIII. ker

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nem sikerült még teljesen végig olvasni a mai hozzászólásokat. Igyekszem.
Ne haragudjatok, hogy nem szólok senkihez, csak a babakocsi témában szeretném kifejteni a véleményem. Hiszen nekem is van már 2 gyerekem és tapasztalatom. Közlekedésben és vásárlásban is!!!

Nekem először olyan babakocsim volt mint a Pier Carden, most nem ugrik be a neve. Kb. egy árba volt és anno a Brendonba vettük. Ezeknek a súlya ahogy a Jim is mondta 14-16 Kg. Nagyon sok.

Én a lapra csukhatós sportbabakocsira esküszöm. Egy kézzel lehet tolni, alulra pakolni is lehet. A két első kereke legyen bolygós mert így könnyen lehet tolni. Nekem meg van a Lilié, egy ABC disign. Szuper, úgy közlekedtem vele, hogy a Lili benne ült a Marci meg a tetején az aljában meg a cuccom. És 2 gyereket kibírt, szerintem bevásárlással együtt voltak kb. 25 kg-ok. Tehát ennyit elbírt a babakocsi. Ezután még az ikrek is használták és még mindig jó állapotban van.
De van egy ugyan ilyen vadi új babakocsink az CAM márkájú. Tesóm vette az ikreknek, hogy külön is lehessen őket tolni, de még eddig soha nem volt kint az utcán. Ez lesz a babócáé!!!

Az esernyőre csukhatóst nem szerettem. Miért? Nem lehet egy kézzel tolni! Ha pakolni akarsz nem tudsz hova, csak a hálóba, ha nehéz akkor felborul a kocsi gyerekestől. Szóval ezt száműztem és nem ajánlom csak annak aki kocsival megy minden hova és csak kikapja a gyereket a kocsiból.

Az hogy vízszintesen feküdjön a gyerek? Hát az autós uüésben sem vízszintesen fekszik! 6 hétig elméletileg ki sem lehet vinni, utána, hogy egy picit íves? Szerintem nem gond.

Én csak rablásnak tarom a többfunkciós babakocsikat 100 ezerért. Ki sem tudja használni az ember!

Na ez csak az én véleményem.

Megpróbálok képet feltenni, szerezni a babakocsikról.

Jó vállogatást! Ami fontos kb. 2,5 évig használjátok, csak néhány hónapos koráig fekszik, utána ülni akar!!!

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Én például valami ilyesmit ajánlok nektek.
NÉZZÉTEK MEG AZ ÁRA IS BARÁTSÁGOS!
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... 1cf5939be2

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuskának igaza van babakocsi ügyben,lényegében én is ezt írtam :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Naaaaaaaaaa.... Josh-t annyira érdekli a babakocsi keresgélés, hogy bealudt... :cry:

Kép
Vendég

Beuska: de jó, hogy írtál!!! Minden OK? A babakocsiban osztom a véleményed! Amiket raktál fel, nagyon tutik, az a Graco bejön és jó az ára! Vmi hasonlót akarok én is!

mommy82: anyira szép a babucid az uh képen! Már akartam mondani, csak elmaradt!

A férjem valamelyik nap csinált rólam fotókat, csak egyet tudtam úgy levágni, hogy csak a pocim legyen benne, azt felrakom. Majd legközelebb nem csak ruha nélkül állok modellt :lol: :shock: :oops:

A piercingemet nem fikázni, 10 éve bent van :twisted:

Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Itt vagyok ám, végre hazértem, és átrágtam magam a 3 oldalon! :) Három hétig nem ültem a helyemen, egy kollegát helyettesítettem, erre ma olyan kupi fogadott az asztalomon és környékén, hogy egész nap pakoltam, rámoltam. :( 3 év után is ott fog várni 3 évnyi cuccos? Vagy majd hetente 4 órát bemegyek pakolni. :) Örülnének bent, mert pakolni nagyon utálnak. :)

Szépen sorban:
Pati, ez a reggeli sztori nem volt semmi! :) Lassan kiadhatnánk egy könyvet "Best of Paratopic" címmel. Tuti bestseller lenne. :)
Kavics, most én is kipróbálom a technikád és egyből elkezdek jegyzetelni. :)
Márti, vegyél zöld, sárga, krém színű rucikat, azok jók a fiúknak is meg lányoknak is, de szerintem nem a szín számít. :)
Eszter.eu, a szórólapon azt írják, hogy egy hétre előre kell bejelentkezni, de szerintem inkább előbb és akkor még talán válogathatsz is az időpontok közül. :)
Mindenkinek, köszi a babakocsi tanácsokat, én 3 funkciósat néztem ki ( lehet idővel sikerül meggyőznőtök, hogy ne...), de addig is ez nagyon tetszik, csak sajnos baromi drága! :( http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=2167
Mindjárt én is körülnézek itthon babaruhák terén, mert régen a nagymamám a Kengurunál dolgozott és egy csomó pici ruhát hozott haza, mert rossz helyre került a patent vagy a díszítés elcsúszott. :) Boszi, Eszterxx különben még én sem vettem semmit.
Jim, nem értem miért jó ha előre parázol? Az én AFP-m, 0,8 volt és azt mondta a doki, hogy rendben. Eszembe sem jutott parázni. :) Nem kell mindent bebeszélni! Az Elevitet én 3 naponta szedem, szerintem ártani nem használ. :)
Arizona, a táblázatban még egy csomó adatod hiányzik. Pl.mikorra vagy kiírva... lehet már leírtad, csak nem vettem észre...
Már írom is az AFP adatokat a táblázatba! :)
Zsu, majd küldj egy képet a bukósisakos Vilmosról. :)
Beus, ezek a kocsik nagyon jól néznek ki! :)

Ennyi, azt hiszem mindent összeszedtem! :)
Hurráááá, holnap szabi!!! Ez a szombati munkanap nagyon nem jön be! :)

KépKép
KépKép
mni

köszi a tippeket.
viszont még mindig bizonytalan vagyok a mózeskosárban - akkor néhány hónapos koráig miben viszem sétálni (ha nem hajtható vízszintesre a sportkocsi) vagy miben teszem ki a teraszra levegőzni pl.? azért csak nem jó neki ha hosszabb időre kiteszem aludni és nem vízszintesen fekszik?
értem, hogy nem éri meg igazán arra a kis időre, de mégis?

na most már lépek le én is, látom mindenki eltűnt, pont péntekre stresszelt be megint a munkám... szegény kicsim nem is rugdosott ma sokat, biztos érezte ,hogy ideges vagyok.
de legalább holnap nincs meló - kötelező szabadság van nálunk

és búcsúzóul csak a székrekedősöknek - ha minden kötél szakad akkor glicerin kúp a titok nyitja! én mondom gyors és hatékony megoldás és nem kell a szervezetedbe semmit beraknod ami ártalmas lehet

KépKép
judit18

Jim,
Hú mekkora pocid van már! Rajtam még azt sem látni, hogy babás vagyok, pedig 1 időben fogunk szülni kb. Sztem jó a piercinged. Velem kivetette a doki az előző terhességemnél, de eljön még az idő, amikor visszatakatom. Nem szakadt el a bőr tőle, engem ezzel riogattak

Mni,
Március 30-ra vagyok kiírva, elméletileg a János kórházban szülök, gyakorlatilag nem tudom.

Judit,
Mózes nekünk volt a kocsihoz, talán 1-2 hónapig tuduk használni. Igaz csak egy sima vászon, nem az a kemény változat.

Szép estét mindenkinek!

arizona

Hááát, Jim, pedig éppen azon gondolkodtam, hogy már dobok fel én is pocak-képet, hogy lássátok, nekem is elkezdett nőni, de a te fotód láttán :oops: :oops: :oops: .................. Inkább még várok, míg tovább nő. :lol: Meglestem a táblát, 10 nappal utánam vagy kiírva, a pocid meg már háromszor akkora, mint az enyém.
Gyanítom, még mindig én vagyok a negatív rekord! :cry:
Vendég

Nekem is volt piercingem, de mikor Alexával elkezdett nőni a pocakom, kivettem. És sajnos benőtt. Pedig nagyon szerettem!!!
Vendég

Hali, csajszikák!

NINCSEN GOMBA, se kalapos, se másmilyen :lol: :lol: :lol: :lol:
úgyhogy nem kenegethetem apát :( pedig már beleéltem magam :lol: :lol:

A napokban keveset vagyok netközelben, nagyon hajtok a börze miatt iszonyat kell a pénz. Nem vagyunk éppen nagy formában anyagilag.

Pumperka, a szappanos sztoridon még mindig kivagyok :lol: :lol: :lol:

Babakocsi: a Pierre Cardin nem jó!! Nekünk volt, úgy örököltük, szerencsére odacsukta egy idióta buszos, így lett a bkv szponzorálásával egy szuper Graco kocsink. Azt imádtam, de egyébként tényleg a mezei esernyőkocsi a legjobb!! Csak újszülöttnek nem.

Én se szedek semmit, bár izélget a doki, hogy most már kell a vas. Tényleg muszájos??? :roll: :oops:

Zsu, tőled bármikor várunk pociképet, ha már van!!

Mni! A best of-ot elkezdtem már összegyűjteni, de szélmalomharc... hatalmas munka lenne!!! HA viszont többen összeállnánk rá :roll: :wink:

JIMM, hihetetlenül szép az a kép! Egyszerre erotikusan szexi és mégis olyan kismamis!! Állati jó!!!!!! Nekem is van/volt piercingem, terhesen mindig kiveszem. Aztán újraszúratom, mondjuk annyiból könnyebb, hogy az expasim teszi be (mármint az ékszert) :D

Vasárnap lesz a börze, 8-tól a Hungexpo A pavilonban, ha valaki jön és összefutunk, marha hangosan köszönjetek, mert ilyenkor nagyon be vagyok ködülve, ha börzézek. Húúúú, nagyon várom már!!!!!

Ja, tegnap megjött az ágy, amit 13-ért vettem. Tök jó vétel volt, érdemes volt nyélbe ütni.

De jó, hogy már így mocorognak a babák!!!
Nálunk már autóvezetés közben is érezni a rugit!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mni: Az az igazság, hogy nagyon szép az a babakocsi. Elmondom a hátrányait, amit tapasztalt anyukaként elmondhatok, viszont az előnyeit nem ismerem.
1. A mózeskosarat nagyon hamar kinövi.
2. A gyerekülés max 9 hónapos koráig jó. Télen anorákban már nem fogod tudni belenyomni.
3. A három kerék közül az elsőnek bolygósnak kell lennie, mert így nehéz tolni. Épp a multkor néztem egy hölgyet ilyen babakocsival. Mit össze kinlódott! Az egész kocsit meg kell emelni, hogy megfelelő irányba menjen. Szerintem lejtett az út a babakocsi pedig félrement, így 10 méterenként emelgette.

Én a ti helyetekben vennék használtan egy gyerekülést. (esetleg) Ezt a hordozóst pillanatok alatt kinövi. Teszek fel képet jó jerekülésről!

http://brendon.hu/ProductSearch/browser ... yerekules1

Sőt a tescoba és a corába egyéb bevásárló központokban szokott lenni nagyon jó gyerekülés kb. 12000Ft-ért. Nézzétek estleg meg.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

http://www.matti.hu/neo_biztulesek.php?menu=Monza

Ezt is nézzétek meg, itt közelebbről van egy másik fajta.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pati, a piercinget lehet ugyanoda szúratni? Mármint újból átfúrni ugyanazt a vonalat, vagy mellé kell valahova? Mert szeretném majd visszatetetni, de nem nem akarok tűpárna lenni. :roll:
Vendég

Na ezt kerestem találtam képet róla. Ez nagyon jó, de nem tudom az árát. Tehát a 0-18 kg-ig nézzétek!

http://www.babalink.hu/object.D12CD0BB- ... EECA85.ivy

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Most csak a babakocsi témához szólok hozzá. Teljesen egyetértek Beuskával, az ő általa leírt babakocsik a nyerők.Ezt bizonyítván mi is megvettük a babakocsinkat. Az előzőt lestrapáltuk, plusz még kölcsön is adtuk és már végképp gáz...
Szóval egy lapracsukható 7 kg-os Cam babakocsit választottam.
Kép

Mivel fedett teraszunk van eleinte ha tágasabb helyen szeretném altatni a levegőn, van egy régebbi mózesünk, ha jobb idő lesz május június meg egy járókát is lehet, hogy felállítok oda. Valami egyszerűt használtan veszek. Babakocsit kevésbé merek. Annak működnie kell.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nálam még az is szempont volt, hogy kis csomagtartóba beférjen, mert a nagyok miatt sokat fogok jönni menni autóval, edzés stb...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim: Írtam, hogy minden nap olvasgatlak benneteket. Még nem teljesen OK, de lassan talán megoldódik.
Ezt a babakocsi témát nem akartam kihagyni, mert én éjjel nappal tologattam a gyerekeimet, ráadásúl 1 év korkülönbséggel, és szerintem nagyon fontos a praktikus és jó babakocsi.
Sajnos nagy a konkurencia, már mindent kitalálnak a gyártók, csak vedd meg. Némelyik 100000 babakocsiért 10 fillért sem adnék! Sajnos ezt a kismamik nem tudják!
Olyan szép a pocakod. Én is fogok csonálni róla és felteszem.

Valaki annak ideén írta a faktum bútort. Nekünk az van, 8 éve megvan, nagyon szuper. Ajánlom mindenkinek.

Itt elég sokfajta fent van.
http://bababolt.echt.hu/butor/faktum?cid=38449

Mi anno az RS-ben vettük. Ilyet mintával már nem gyártanak. Fehér színű és sárga hullámok vannak rajta. A Pelenkázónkból szekrényt lehetett csinálni. A kiságyból meg gyerekágyat. Ára is barátságos!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska!

Örülök, hogy jobb a kedved. :D

Jim!

Én sem akartam még semmit venni, mást még nem is vettem....
Csak most15%-kal olcsóbb volt a babakocsi okt 31-ig a Minimanóban.
Még másnap reggel is kitört rajtam a babona, hogy túl korán vettem meg. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit18, ahogy Pumperka írta, állóka stb. 6 hétig nagyon ki sem viszed. Igaz mi sem bírtuk ki annak ideén, de májusban már jó idő volt. Március azért egy kicsit hűvös. AZ autó ülés sem egyenes, hidd el, ha van benne kb. 5 fokos szög semmi baja nem lessz a gyereknek. Amiket feltettem linkeket, láthattad a kocsikat. Újszülött kortól ajánlják, de nem lehet tökéletesen víszintesre lehajtani.

Jó éjt, Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pumperka!

Próbálom túltenni magam a dolgokon.

Nagyon jó választás volt a babakocsi. Szép és praktikus.

Látjátok lányok a Pumperkának is van már 2 gyereke. Tudja, hogy mi jó a babának és a mamának.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!

Remélem mindenki nagyon jól szunyókált!
Mi nagyon, Kicsi baba is aludt! :lol: Legalábbis gondolom Én!!!!!!!
Tegnap már nem tudtam visszajönni, mert jégkorong meccsen
voltunk, és későn értünk haza, + szétfagytam!!!!!!

Jim!
Nagyon szép, és hatalmas pocakod van! Gondolom mindenki megdícséri! :lol:
Piercing-em nekem is volt, de kivetették velem! :cry:

Zsu!
Neked azt tudom mondani, amit a kozmetikus mondott, hogy
azon a vonalon vissza tudják szúrni a piercing-et!
Úgyhogy kicsit se aggódj, nem leszel tűpárna! :lol: :lol:

Pumperka!
Nagyon szupi a kocsitok! Gratulálok hozzá! :P

Beuska!
Még jó hogy itt vagy és tapasztalataiddal ellátsz minket!!
Köszönjük a sok jó tanácsot!!!!!!!!!!! :D

Na elmentem mosni, + reggelit csinálni, + takarítani!!!!!!!!!
Pumperka! Neked milyen jó már nem kell takarítani! :D
Most én égetem le a porszívót!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Nektek!!!!!!!!!!! Majd jövök!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Mamócák!

Ismét itt..próbállak visszaolvasni Titeket, hát nem könnyű :)
addig gyorsan magunkról:
tegnap voltunk dokinál, Babóca akruális paraméterei: 23cm lábujjtól fejbúbig (na persze ilyen kinyújtott állapotban sosem lesz, de most még könnyen le lehetett mérni), súlya 420gramm. Nagyon-nagyon mozgott, még a doki is meresztgette a szemeit, hogy hűha, ez aztán a fürge gyerkőc, még ő is érezte az uh-val, hogy rúgott!! Na persze a lábaközét a nagy viháncolás örömére lecsúsztuk, nem igazán látszott..szóval maradunk a múltkori csajos verziónál..

Én most keveredtem ki egy 2 hétig tartó trutyis-köhögős náthából, nagyon depis+fáradt voltam tőle, azért is nem írtam nagyon...

Mostanában nemigazán tudok aludni..éjszaka felkelek pisilni, és utána 3-4 órától fennvagyok - van erre vmi tuti receptetek? Mert így azért kicsit fárasztóak a nappalok, bár legalább hosszászokom az éjszakázáshoz..

Nagyon szép napot mindenkinek, én most húzok dolgozni!! Alig várom már a karácsonyt - persze Jézuska miatt is, de leginkább mert addig dolgozom, utána Hawaii!!!!!
igyekszem majd többet jönni!!

pusz: Manna

KépKép
kmanna

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Még egy mondat a babakocsikról és utána kussolok.

Még az is fontos, hogy milyen a kereke. Legyen rajta gumi felület. Tehát ne MŰANYAG LEGYEN A KERÉK. A pumperka babakocsi képén jól látható a fekete gumis rész! Ez a jó!!! Illetve a hátsó kerekeket egyszerre lehessen fékezni, az első két kerék pedig bolygós legyen!

Kellemes hétvégét mindenkinek, jó főzést és takarítást!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Még egy helyesbítés, mert visszaolvastam és nem egészen egyértelmű amit írtam. A babahordozós gyerekülés legyen a használt! Mert azt alig lehet használni, hamar kinövi a gyerek. A 0-18 Kg-os pedig lehet új is, mert azt nagyon sokáig lehet használni. Pl. az én lányom 6,5 éves és még mindig belefér, hiszen kb. 17 kg. A 12000 Ft-os gyerekülés azt hiszem CAM típusú.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok, jó reggelt!

Beuska,
mi is nézegetjük már a babakocsikat, de nálunk iszonyat terepviszonyok vannak. Földút, kövekkel, kavicsokkal. Úgy gondolom, hogy nekünk mindenképpen a nagykerekű(természetesen gumikerék) kellene. Valaki mondta, bocsi, de már nem emlékszem ki mondta, hogy ilyen terepen a bolygosítható kerék nem jó. Mi a véleményed?

Köszi

Ildi

Kép
kikó70

Kikó:

Toltál már babakocsit? Ha nem igazán érdemes kipróbálni. Bolygós nem bolygós, mert óriási a különbség. A nembolygós kerekűt állandóan emegetni kell, hogy megfelelő irányba menjen.
Ha elmész sétálni, akkor nem a rázós úton fogod tologatni, csak addig amíg ki nem érsz az aszfalt útra. A bolygós kerekekt le lehet fixálni, és úgy működik mint a sima kerék!
Egyébként, ha nagyon kavicsos az út akor össze visza mozog és nem forog. (Talán kivétel a nagy kerék) Ezrt kell lefixálni.

Egyébként a ti döntésetek, én csak tanácsot szerettem volna adni, hogy miket vegyetek figyelembe. Nagykerék kiskerék felfújhatós stb. mind oké. Mondjuk a közepes és a nagykerekeket előnyben részesítem.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Köszi Beuska!

Kép
kikó70

Na.... most már kezdek megkeveredni...
Hordozó nem kell?
Vendég

Kép

Nekem ez tetszik...
Vendég

És találtam ilyen mintávan etetőszéket is :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.evenflo.com/Homepage/Fashion ... 4dfd4ca4fb
Vendég

Bocs.... kicsit elkapott a vásárlási láz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Mommy,

Ha sokat mentek autóval mindeképp kell vmilyen hordozó, amit tudsz rögzíteni. Általában 9-10 kilóig lehet őket használni. Talán megéri egy picit drágábbat venni belőle, hogy ne tegye tönkre a gyerek gerincét. Annó találtam összehasonlytásokat, ha gondolod megint megkeresem őket.

Babakocsival kapcsolatban szerintem fontoljátok meg a hordozókendőt is. Ha ez ember meg tudja már kötni, sokkal praktikusabb + szabad mind a 2 két kéz és nem mellesleg olyan finom, amikor séta közben ott szuszog a kis csomag :D Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyan hippi anyuka.

Képzeljétek Pancinak tegnap kibújt vagy 5 foga. Észre sem vettük, hogy jönnek. Így baloldalt alul az összes kint van.

arizona

Sziasztok!

Valaki volt már ilyen Babaruhabörzén?
Érdemes nagyon korán menni, vagy még délután is vannak jó cuccok?? :roll: :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, csütörtökön eláztatott minket a felettünk lakó, úgyhogy volt vele dolgom rendesen. Csütörtökön a délutánom a víz felitatásával ment el, tegnap meg a konyha minden miliméteréig kitakarítottam, mert még a szekrényekben az edényekben is állt a víz. :( Igazából mostanában akartam elkezdeni a nagytakarítást, úgyhogy az ázásnak köszönhetően a konyha teljesen kész. Jövő héten kezdjük a gyerekszoba felújítását, tapétázunk, festünk.

Visszaolvastam amiket írtatok, nem jegyzeteltem, nem biztos, hogy mindenkinek reagálok:

Anita,
üdv köztünk, gyere gyakran! :)

Márti,
grat az UH-hoz. Sajnálom, hogy neked se mutatta meg a baba a nemét. Ez úgy tűnik egy ilyen hét...

Babakocsi: teljesen tapasztalatlan vagyok e téren, úgyhogy nagyon köszi mindenkinek a témával kapcsolatos hozzászólást. Pepikétől egy fehér cipzározható plédet vettem, egyéb holmija még nincs a kicsikémnek. Amíg nem derül ki a neme, nem igazán szeretnék vásárolni neki. A bútorokat pedig majd januártól fogjuk beszerezni.

Tegnap voltam a védőnőnél, 5,5 kg hízásnál járok. Meghallgattuk a kicsi szívhangját, annyira aranyos volt. :)

Jövő héten találkozom egy szülésznővel, tanácsokat fogok kérni tőle doki ügyben, hogy ő kit javasol. Vacilálok, hogy egyáltalán válasszak-e orvost, szülésznőt mindenképpen fogok fogadni, de az orvoson még agyalok. Párom szeretné, hogy legyen egy fix orvosom, még agyalok. Gáz, hogy a régi dokimnál nem tudok szülni. :( Dilemma....

Melinda

Kép
melinda80

Ja, azt akartam még írni, hogy a vásárlást én kibírom, de anyukám nem. Ő már egy szatyornyi semleges színű babaruhát vett. :oops:

Melinda

Kép
melinda80

Jim,
szép nagy pocid van! :D

Melinda

Kép
melinda80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?