Sziasztok!
Itt vagyok ám, végre hazértem, és átrágtam magam a 3 oldalon!
Három hétig nem ültem a helyemen, egy kollegát helyettesítettem, erre ma olyan kupi fogadott az asztalomon és környékén, hogy egész nap pakoltam, rámoltam.
3 év után is ott fog várni 3 évnyi cuccos? Vagy majd hetente 4 órát bemegyek pakolni.
Örülnének bent, mert pakolni nagyon utálnak.
Szépen sorban:
Pati, ez a reggeli sztori nem volt semmi!
Lassan kiadhatnánk egy könyvet "Best of Paratopic" címmel. Tuti bestseller lenne.
Kavics, most én is kipróbálom a technikád és egyből elkezdek jegyzetelni.
Márti, vegyél zöld, sárga, krém színű rucikat, azok jók a fiúknak is meg lányoknak is, de szerintem nem a szín számít.
Eszter.eu, a szórólapon azt írják, hogy egy hétre előre kell bejelentkezni, de szerintem inkább előbb és akkor még talán válogathatsz is az időpontok közül.
Mindenkinek, köszi a babakocsi tanácsokat, én 3 funkciósat néztem ki ( lehet idővel sikerül meggyőznőtök, hogy ne...), de addig is ez nagyon tetszik, csak sajnos baromi drága!
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=2167
Mindjárt én is körülnézek itthon babaruhák terén, mert régen a nagymamám a Kengurunál dolgozott és egy csomó pici ruhát hozott haza, mert rossz helyre került a patent vagy a díszítés elcsúszott.
Boszi, Eszterxx különben még én sem vettem semmit.
Jim, nem értem miért jó ha előre parázol? Az én AFP-m, 0,8 volt és azt mondta a doki, hogy rendben. Eszembe sem jutott parázni.
Nem kell mindent bebeszélni! Az Elevitet én 3 naponta szedem, szerintem ártani nem használ.
Arizona, a táblázatban még egy csomó adatod hiányzik. Pl.mikorra vagy kiírva... lehet már leírtad, csak nem vettem észre...
Már írom is az AFP adatokat a táblázatba!
Zsu, majd küldj egy képet a bukósisakos Vilmosról.
Beus, ezek a kocsik nagyon jól néznek ki!
Ennyi, azt hiszem mindent összeszedtem!
Hurráááá, holnap szabi!!! Ez a szombati munkanap nagyon nem jön be!