Lorci, sokk gyógypuszi Ricsinek, neked meg kitartás!!! Ma szolidarítottam veled, és hajnal 3tól óránként keltem
mondjuk nem panaszkodom, mert szerencsére nem Zsófi miatt, hanem a büdös dög Brúnó ugatott mittoménmit, mert az összes többi kutya kussolt a környéken.. na mindegy.. remélem hamar megtalálják az okát a láznak, és mindketten kipihenhetitek otthon magatokat végre. Majd apa elkényeztet benneteket otthon, csak már legyetek ott, igaz Ricsiapu?
Nagyon kedves tőled hogy írtál nekünk, tényleg aggódtunk/aggódunk Lorciért és Ricsiért!
Van valami ilyen hogy három napos láz... ez a betegség neve, aztán utána meg pöttyök jönnek ki a gyereken, és lecseng a láz... nem tom mondjuk hány napja lázas Ricsi, de akkor erre gyanakodhatnak? Ha jól emlékszem akkor nem tudják mitől van, de ha ilyen van, "csak" a lázat kell kezelni... na jó nem orvoskodom..
Bogy, én is szétnézek majd a hétvégén a lapodon, ha úgyis talcsizunk, vennék egy-két dolgot én is és így póstázni sem kell
és számlát sem kérek
20% kedvezmény rögtön, de hát még nem is vettem semmit
nagyon ari vagy
Doo, még ha nem is jó az illatosítás a gyereszobában, nem hiszem hogy 1-2 alkalommal igazán tudnál ártani Vikinek... szerintem.. jó mondjuk gondolom Gabi érzékenyebb, és jobban is otthon van ebben a témában Patrik miatt, de azért nem hiszem hogy nagyon agyonkínoztad volna Vikit... és hát csak lett volna 1-2 szava ha szenved
Dóri, nagyon szép Marci, és nagyon sokat változott, nő a sérója is
Rena, kitartást neked is! A képeknek szerintem mindig mindenki örül
Igazi nyurga kisfiú! És már kúszik -mászik? Nem semmi, nagyon ügyi!
Én is vettem még terhesen mellbimbóvédőt, de soha nem használtam
pedig az elején komolyan gonodlkodtam rajta, de túl lusta voltam.. aztán csak hozzáedzőttem (ehhez is)