Új privát üzeneted érkezett!

Hallottátok ezt???? A tüntetők egyszerű járókelőknek ÁLCÁZTÁK magukat! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

KépKépKép
bogyra

Miért nem ír Lorci? Remélem nincs baj, otthon vannak rendben, csak nincs ideje géphez jönni. :roll: Csak ez nem rá vall.

Kép
ági_bp

nem tudja valaki a számát?
hívjuk fel?

KépKépKép
bogyra

én nem tudom :(
pici76

százszor irtam nem küldi el.DOOO!ugyanazért nem szabad az illóolaj,mint a parfüm,vágott virág,minden illatositó,még a szunyogriasztó sem,füstölők sem,a nyálkahártyájukat kinozza.BOGYRA!válaszold meg pontosabban légyszi!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

DOO és BOGYRA!

Szívesen segítek Nektek a biznisz lebonyolításában, amolyan átadó szerepét betöltve.
Holnap ugyan megyek haza Tb-ára, de gondolom már nem tudjuk Bogyrával összeegyeztetni, h. átadja az árut.
Szal, legközelebb nov. 5.-e környékén megyek megint. Akkor?

Írjatok s.o.s., hátha holnap még összejön a dolog. (du. 2-kor megyünk babauszira és onnan irány Tatabánya)

Kép
niki30

Sziasztok!

Ricsi ma reggel is 39.3 kelt, így a körzeti a Szt Lászlóba irányította, ahol szegényt össze-vissza szurkálták, először is mert vért vettek, másodszor meg infúziót akartak adni, amihez a vénát már nem nagyon találták meg, így most mind a 4 végtagjában van egy kis piros pötty...

Az eredmény eddig az, hogy minden szerve, meg tüdeje, meg mája, lépe stb rendben és a vérképében sem találtak semmit. Vizeletet és székletet is vettek, de annak eredményére még várni kell.

Most próbál aludni, 38.6 a láz, és persze bent tartották. Az éjszakás nővér azt mondta lehet, hogy még holnap estére is bent fogják tartani. Remélem azért holnap hazaengedik.

További szép jó estét:

Ricsike apukája

Kép

Kép
lorcika

jaj, ez rossz hír. Valahol gondoltam, hogy ilyesmi történt, mert Lorci írt volna. Jobbulást kívánunk és reméljük nem lesz semmi baj, megtalálják a baj forrását és ügyesen kikiezelik!! Lorci bent maradt vele, gondolom. Szegénykék. :cry: :cry:

Kép
ági_bp

Lorci,
ezek nagyon nem jó hírek. :( Bízzunk benne, hogy holnap mihamarabb hazamehettek, tudom milyen szar egy kórházasdi. meg a vénaszurkálás.. :cry: :cry: reméljük kósza, ronda vírus "csak". Jó hír nagyon, hogy a vérkép rendben! :)

Megszületett a családban az 5. unoka (bátyámék révén), az arány 3 fiú egy lány. :) Fél óra alatt megszületett a baba, épphogy beértek a kh-ba tök elsimult méhszájjal. :lol: Jajaj, de kiváncsi vagyok, alig várom, hogy lássam. :P :P :D

teszek képet a kis hatfogúmról :)
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Régen voltam mostanába minden úgy összejött. De azért olvasni szoktam. Lorcika jaj annyira sajnálom és együttérzek biztos minden rendben lesz. Balázs is kábé egy hete hasmenéssel küszködik vagyis inkább híg széklet volt hogy 5-6-szor. Adtam neki a Smectát és úgy tűnik rendeződik. Kétnaponta vittem a dokihoz hogy nézze meg még a pelust is megmutattam neki és hát semmi jön a foga. Láz, hőemelkedés nem volt. Viszont nagyon nyűgös sokat sírdogál néha nagyon kivagyok. Éjszaka is sokszor felsír és mindent rágna úgy sajnálom. Párszor kapott nurofent de most írt a doki valami csodakenűcsöt az ínyére mostmár az következik. Úgy néz ki több fog jön egyszerre ezért viseli meg ennyire. A kaja terén nagyon válogatós a boltit nem eszi csak amit én csinálok neki mostanába sok krumplifélét kapott így az is fogta a kakát. Egyébként kis virgonc forog mászik kúszik jól észnél kell lenni. Kis ideig meg is ül. Hoztam pár képet remélem nem baj. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Lorci, Ricsike és ricsi apu :cry: :cry: Ricsimics hajrá, győzd le a kórt!!! :evil: :evil:

hohó!! hogy milyen szöszke fiú lett marcika! :D méghogy nem csinál semmit - hisz gyönyörűen kitámaszt! (vagy az már régen volt, amikor még nem csinált semmit? csak én lemaradtam? :roll: )

niki, marha rendes vagy!! nekem jó így is, úgy is! bogyrán múlik a dolog. azért is jó lenne, ha közvetítenél, mert végülis úgy tűnik h nem mi megyünk pestre, hanem rokonyok jönnek.

gabi, köszi. aszittem már rám se bagózol :roll: :oops: de mi az h a nyálkahártyájukat kínozza? :shock: jajjjj, remélem, nem kínoztam agyon a gyermekemet... :roll: :?
Vendég

Niki, Doo!!

Nekem jó a holnap is, úgyis itt kell felmenni az autópályára, szerintem nem nagy kitérő Niki!!!!

Itthon vagyok holnapi nap...

20/235-79-88 Hívj fel!!!!

KépKépKép
bogyra

Lorci!

Mintha tudtuk volna, hogy valami gond van! Jobbulást nektek, vigyázz a kis Ricsmicsre!
És próbálj tájékoztatni valahogy minket (Ricsi papa ez neked szólt)!!

Jajj szegénykéim!

KépKépKép
bogyra

Új infó: most már lent van a láz, 37.1 meg ilyenek. Vittem be szivacsot aludni, mert 1 (azaz egy) darab szék minden felszerelés, de az is kb menza szintű.

Emellett óránkénti ébredések vannak, vagy bejön valaki, vagy zajonganak valahol, vagy éppen a gép kezd el visítani, ami a pulzust méri...

Plusz még az éjszakás nővér is mindenáron egy kis zacskót akar ráhúzni a kölökre, hogy vizeletet vegyen, persze nagy ívben el lett küldve, hogy a fenéket fog még itt éjszaka jönni, hogy lerángassuk róla a zacskót.

Most már - remélhetőleg - mindketten alszanak, nyugovóra térek én is!

Az Erő legyen veletek!

Ricsipapa

Kép

Kép
lorcika

ricsike - hát szép kis hófordulós ajándék, mondhatom... :roll:

és akkor fogom látni emmácskát élőben? :D

és bringa miért nem ír má? :shock:

rena, épp hiányolni akartalak. úgyh jó h írtál! :D

asszem riellát meg kell követnem - bmit is mondtam fogláz ügyben: doki nénink aszondta h már pedig fogzási láz létező dolog, pl az ő fia is minden fog előtt magas lázzal küszködött. és ez a taknyosság, sok kaki, köhögés, minden-minden fogzástól lehet. :shock: nahát-nahát! szal lehet h mégsem megfáztunk. azért ez legalább jó hír.
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon sajnálom Lorciékat, de reméljük nincs nagy baj.
A kórház elég megrázó élmény lehet nekik, de bízzunk benne, h. hamar kinnt lesznek.
Ricsikének megy a szorítás! Emmától is!!!!!

És köszönjük Ricsi apukának a tájékoztatást.

Bogyra, akkor ma hívlak, igen pont útba esik.
A cím kellene még. De úgyis hívlak és akkor lehet páromat átadom, h. elnavigáld őt. Oké?

Doo, Te pedig küldd már át a telefonszámodat, h. akkor le tudjuk fixálni.
Jah, nem vagyok anyagias vagy ilyesmi, de mennyit is perkálok Bogyrának a cuccimucciért? Csak h. legyen nálunk annyi.
Remélem Doo, nem egy egész bálát vettél. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Lányok!!!

Létrehoztam nektek a gold level vásárlói státuszt! Azaz az árak egyből a 20% kedvezménnyel jelennek meg!!! :)

Lorci és Ricsipapa!

Ez akkor azért jó hír, de hogy hogy egyből a Lászlóba küldték a gyereket... nem is értem. Vagy ismeretleneredetű láznak titulálták? Hogy áll most a dolog??
És hát tényleg az anyai ösztön.... jessszus mi lenne ha a rota is lecsúszott volna....

KépKépKép
bogyra

Nagy újság, képzeljétek, Emma bimbóvédő nélkül cicizett ma. Igaz h. csak az egyik mellemből.
Megszokta már és nehéz leszoktatni róla. De örülnék, ha elhagynánk a védőt, nah. :D

Kép
niki30

Niki!

Csak én nem tudtam, hogy úgy cicizik... én irigylek mindenkit aki ciciztet. :(

Bár most , minden reggelt fél liter teával kezdek és mintha ma érzeném, hogy esetleg feszülget a cicim...

úgyhogy most rádolgozok egy kis homeoval és Levi szopóreflexével :)

A nagy hajtásnak vége... webshop feltöltve! :) a ruhák száradnak, de csak következő péntek töltöm fel... úgyhogy ráérek kényelmesen vasalni, fotózni! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra ügyes vagy. Hogy mennyi munka lehet Neked ezzel....
Egyébként mennyien vásároltak már?
20% kedvezmény? Ide máskor is jövök. :lol: :lol: :lol:
Már tök kiváncsi vagyok a két pulcsira, amit választottam. Az egyik csíkos olyan fiús, de nem baj, tök tetszik. Ilyesmi volt tesóm kisfiának is.

Ez így egyébként működik, h. x ideig nem szoptatsz és egyszer csak beindul/beindítod?

Kép
niki30

niki, ment privi!
Vendég

Épp ezt akartam írni, gyerekek a mai napon basszus 10000-ért már eladtunk három rendelés volt csak ma!!!!!!

Ehhez képest a teszvesz lószar! :)

Csak most ugye számlázok, csomagolok... izémizé, szóval ezzel is van meló, bár nem annyi mint a mosás, vasalás. :)

Doo! A te kis ruhádat nem mostam ki, mert benne van acímke, nemakartam kivenni, mert a végén még nem hiszed el, hogy én szedtem ki! :)

KépKépKép
bogyra

Bogy,

Mi az uzlet cime meg egyszer? Marmint webcime.
Most mar nekem is felcsigazta az erdeklodesemet. :)

Niki!

Mi is bimbóvédőztünk, de csak kb. 1 hétig. 2 nap 2 éjszaka és nagyon sok akaraterő meg egy iszonyúan türelmes baba kellett hozzá. Sirtam a sikertelensegtől, meg a tehetetlenségtől, hogy milyen béna vagyok, de aztán sikerült. Van egy barátnőm, akivel együtt szültem és Ő is védőzik. Jó neki igy, mondjuk jó nagy a cicije, lehetséges, hogy igy valóban egyszerűbb a babának rácuppani.

Remélem, hogy Lorci vagy apukája mihamarabb jelentkezik. Nekem is furcsa, de valóban aggódom értük még igy ismeretlenül is.

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda!

kattincs a hozzászólásom alján a www-re!:)

KépKépKép
bogyra

bogy, persze, felesleges is kimosnod, mert ha új, akkor úgysincs rajta pecsét v ilyenek, én meg mindenképp kimosom az első használat előtt.
na, erről a vásárlósdiról még szerettem volna írni egy kis esszét :lol: , de majd legközelebb, mert most dolgom van.

nekem is eszemben van lorci - vajon hogy telhetett az éjszakájuk? lehet h az a szuri volt túl korai a betegség után, nem? :cry: mondjuk, a 4hós minket is megviselt - egész nap nyöszörgött tőle Viktória. hát még mi lett volna, ha előtte beteg is?!
Vendég

Szia Bogy!

Tök jó az oldal!!!!
Arra gondoltam, hogy a startlapon is fel kellene tüntetned az oldalt, hogy minél többen idetaláljanak.
Azt nem tudom, hogy kell-e érte fizetni, de szerintem egy kérdést megér. Én ha nem találok valami babás dolgot, akkor biztosan ott keresem először.

Sok sikert!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok,

hazaugrottam egy gyors fürcsire, átöltözésre. Hát sajnos éjjel 2-kor 39.7 votl a láza!!!! Tüzelt az egész gyerek, szóltam nővérnek,vért vettek,mert ilyenkor jól kimutatható ha valami baktérium van a vérben! Nem részeletezem...a fejéből vettek, most is könnyes lesz a szemem ha rágondolok!!! :cry:
Aztán nagy nehezen 3 körül elaludt, kapott az infuzóba algopyrint, így most reggel abszolút nincs láza. Reggel 6-kor kelt, pisi levétel, aztán visszaaludt 7-kor és azóta nyomja! Bár ha hallja, hogy a mellettünk lévő kislány köhög, felébred és sír...szóval megszakítva de most behozza az éjszakát, akkor ugyanis rengeteget sír, meg gyepálták szegényt jobbra balra. Gőzük nincs mi van, mert sok kaki nem votl tegnap (bár nem evett rengeteget),tehát nem annyira hasmenéses dolog, most levették az infúzót, és "reménykednek", hogy ma még felmegy a láza, aztán holnaptól kiütések jelentkeznek, mert akkro legalább tudnak egy diagnózist felállítani. Jó mi? Így nincs még semmi, eddig minden lelete oké, nagyon minimális kiugrások vannak. A székletet várjuk még. Elvileg azért ha láztalan ma és eszik, iszik, a leletek is jók, talán holnap hazaengedik. Jó lenne,mert rettentő az egész! Pici...nem tudd meg milyen egy "nem hozzászokottnak" fél óránként kelni és 1 órán át nyugtatni szegénykémet! :( :( Olyan kis bágyadt, tegnap délután óta nem is vigyorgott! :(

Nagyon aranyosak vagytok, hoyg gondoltatok ránk (átfutottam gyorsan a sorokat). Csak Bringa száma van meg,ő meg szintén most gondolom eleggé ki van, azért nem tudtam üzizni.

Puszi nektek és remélem jövünk hamarosan!
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Bogy felírtam én is a számod. Na mentem. Pusz.

Kép

Kép
lorcika

jajj istenem, de szörnyű ez! Annyira sajnálom Ricsikét, mindenki tudja aki volt már lázas mennyire megviseli az embert... főleg egy ilyen kis bababogyót!

Hát csak gyógypuszikat tudok küldeni, meg kitartást kívánni. Nekem az a nevetséges "alkoholmérgezés" miatti korházban töltött napok is borzalmasak voltak, sem gyerek sem anyuka nem tud pihenni... katasztrófa volt minden vérvétel stb... Úgyhogy sejtem hogy mit élsz át, bár nektem baj is van. Nekünk ugye semmi tünete nem volt!

Arra gondolnak valami fertőző gyerekbetegség????? Ilyen korán??? Volt valakinél bármi is a családban? De hát azok sem szoktak tartós magas lázzal járni... nahjó nem agyalok, majd a dokik úgyis kitalálják.

gyógy pussz pussz

KépKépKép
bogyra

Én már hallottam 3 napos láztól. Jön és megy. Nem lehet, hogy esetleg ez...?

Kép

Kép
precious
Budapest

Lorci, sokk gyógypuszi Ricsinek, neked meg kitartás!!! Ma szolidarítottam veled, és hajnal 3tól óránként keltem :( mondjuk nem panaszkodom, mert szerencsére nem Zsófi miatt, hanem a büdös dög Brúnó ugatott mittoménmit, mert az összes többi kutya kussolt a környéken.. na mindegy.. remélem hamar megtalálják az okát a láznak, és mindketten kipihenhetitek otthon magatokat végre. Majd apa elkényeztet benneteket otthon, csak már legyetek ott, igaz Ricsiapu? :) Nagyon kedves tőled hogy írtál nekünk, tényleg aggódtunk/aggódunk Lorciért és Ricsiért!

Van valami ilyen hogy három napos láz... ez a betegség neve, aztán utána meg pöttyök jönnek ki a gyereken, és lecseng a láz... nem tom mondjuk hány napja lázas Ricsi, de akkor erre gyanakodhatnak? Ha jól emlékszem akkor nem tudják mitől van, de ha ilyen van, "csak" a lázat kell kezelni... na jó nem orvoskodom..

Bogy, én is szétnézek majd a hétvégén a lapodon, ha úgyis talcsizunk, vennék egy-két dolgot én is és így póstázni sem kell :) és számlát sem kérek :) 20% kedvezmény rögtön, de hát még nem is vettem semmit :lol: nagyon ari vagy :)

Doo, még ha nem is jó az illatosítás a gyereszobában, nem hiszem hogy 1-2 alkalommal igazán tudnál ártani Vikinek... szerintem.. jó mondjuk gondolom Gabi érzékenyebb, és jobban is otthon van ebben a témában Patrik miatt, de azért nem hiszem hogy nagyon agyonkínoztad volna Vikit... és hát csak lett volna 1-2 szava ha szenved :wink:

Dóri, nagyon szép Marci, és nagyon sokat változott, nő a sérója is :)

Rena, kitartást neked is! A képeknek szerintem mindig mindenki örül :) Igazi nyurga kisfiú! És már kúszik -mászik? Nem semmi, nagyon ügyi!

Én is vettem még terhesen mellbimbóvédőt, de soha nem használtam :roll: pedig az elején komolyan gonodlkodtam rajta, de túl lusta voltam.. aztán csak hozzáedzőttem (ehhez is)
pici76

Csajok, nem válszolt senki a múltkori kérdésemre, hogy nálatok is van-e úgy néha, hogy a gyerek tök aggresszívan üt vág, rúgkapál és morog...nem tom én spilázom -e csak túl, de néha kiakaszt.. vagy ez normális?
pici76

Precious!mintha Ricsike régebb óta lenne lázas,nem?amúgy tényleg van ilyen betegség hogy 3 napos láz.A sok gyökér doki meg nem ismeri fel és antibiotikummal nyomja a kicsiket.

Ricsikének jobbulást.Nagyon kiváncsi vagyok rá,mit mondanak az okosok.Én azért utáltam mindig is a kórházat,mert semmivel sem történik ott több,mint otthon,csak zaklatásból kapnak többet szeghények,de még olyan icipicike,muszáj tudni valamit.JOBBULÁST!!!!Sok gyógycsók!!!

Doo!nem felejtettelek el,csak szivatott a net.Nem ártottál,de amúgy tuti találsz valamit a neten róla.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Lorci: kívánom, hogy mihamarabb meggyógyuljon Ricsike. Nektek pedig apával kitartást kívánok. Mivel mi rengeteget voltunk kórházban nagyon megértelek titeket.

Bogyra: nagyon ügyi vagy, nagyon jó az az oldal!

Kép
anido

Pici!
Zsombor is szokott aggresszívkedni. Csapkod a kezével, a lábait csípőből megdobja és élvezi ahogyan a sarkai csattannak a pelenkázón. Mondjuk ő nem morog hozzá, inkább sikítozik.
Nagyon élvezi ezt a salapálást. Néha aggódom, hogy fájdalmat okoz magának.

Kép
anido

Pici, Zita is elég agresszíven játszik mostanában...én mondjuk a fogára gyanakszom, bár semmi nem látszik az ínyén, de olyan vadul rágja és közben húzogatja jobbra-balra a játékot a szájában...Apája mondta is, hogy szájharmónikás lesz :D Egyébként amit nem rág, azt meg ezerrel ütögeti, vagy fogja és a teste mellett kalimpál vele, minél nagyobb hanghatást szeretne elérni, aztán puff elhajítja. Szal mi most így játszunk...az elmélyült pillanatok, mikor megnézi, hogy mit is fog és piszkálja a kis ujjaival, na azok mostanság ritkák.

Jaj, Lorci ez szörnyű lehetett éjjel. Én mint már mondtam kis hőemelkedésnél is kész vagyok, hát a láz meg totál kicsinál...mikor utoljára lázas voltam, jó magas volt, feküdtem és nyögtem egyfolytában... :? :? Szegény Ricsike :cry: Csak találják már ki, hogy mi baja van, és gyógyuljon meg mihamarabb!!!
A vérvételt mi is átéltük 10 hetesen...amit láttam, nem találták a vénáját, én már ott bőgtem :cry: :cry: Meg az újszülöttosztályon is vettek Tőle, de azt nem láttam, ott azt mondták ügyes volt. (Bár a legelső után szét volt lőve a vénája a kézfején, hmm.. :roll: )

Kép
ági_bp

Anido, hogy vagytok? Akkor ezek szerint Zsombor nincs semmiben lemaradva :wink: vagy leaglábbis sikongatásos csapkodásos rugdalásban nem :lol: Zsófi is pont ezt csinálja a pelenkázón (csak ő morog) én attól félek egyszer eltörik a sarka, amikor nem a pelenkázó tetjén hanem a oldalán koppan:roll:

Ági, köszi hogy te is írtál... azért ez megnyugtató, hogy nemcsak Zsófi használja a plüss nyulát kalapácsnak :)
Ha Zita szájharmonikás lesz, Zsófi adhatja hozzá a nagybőgőt... :wink: :lol: az az ami olyan mély és monoton, nem?

hát akkor evvan, akkor úgy látszik van egy ilyen aggresszív korszak :roll:
pici76

Bogyra, kinéztem 1-2 cuccot az áruházadban, és regisztráltam és meg is vettem őket:-) Nagyon egyszerű és érthető a használata! Nagy gratula hozzá! Majd akkor kedden átveszem őket:-)
pici76

Pici!

Küldtem a rendszeren belül levelet, kérlek szólj ha megkaptad, mert néha szarozik...

KépKépKép
bogyra

Hahó!

Lorci nem jelentkezett! Pedig reméltem ír egy sms-t... :(

Csak nincs nagyobb gubanc.... Sokat gondolunk rátok!

KépKépKép
bogyra

hát, lehet h lorcit eccerűen nagyon lefoglalja ricsike - nyilván sokat kell vígasztalni, abajgatni szegény cuncedlit :cry: legalábbis remélem h csak ennyi.

bogy, én is regisztráltam és feliratkoztam a hírlevélre :D tényleg tök ügyesen megcsináltad ezt a weblapot! tök egyedül? :shock:

pici, nem tudom, én azért nem reagáltam, mert én nem minősítettem Viktória ténykedését agresszívnak. vannak kicsit hevesebb mozdulatai időnként, de nem "indulatkitörésből" kifolyólag - sztem csak szimplán nem elég ügyes még bizonyos dolgokhoz. morogni olyankor szokott, amikor készül elaludni és az üvöltést erre cserélte :roll: :lol: sőt, van h hopp elalszik!!! (na, persze nem csak úgy magától, de úgy értem h mindenféle hangeffekt nélkül) sikítozni is szokott, de sztem azt sem agressziósan :lol: hanem csak úgy gyakorolgatja a hangját, meg örömében, meg "figyeljetek!" értelemben, ilyenek.
jaj, és képzeljétek, már a véletlennél sokkal többször előfordult h NEM SÍRVA ébredt, hanem csak hallom h játszik v nem hallok semmit és bemegyek és látom h matat :shock: :D :D :D jaj, nagyon édes, ügyes gyerekem van!!! vagy ezt mondtam már? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lorcika reméltem van hír róllatok nagyon szorítok hogy mielőbb hazagyertek és kitartás tudom nem könnyű, főleg egy beteg gyerekkel. Balázsnak is volt már magas láza hát sírtam vele de hamar gyegyógyul Ricsike meglátod. Remélem holnap lesz hír róllatok. Na elteszem magam holnapra.

[URL=httpwww.blinkiebee.com][IMG]httpimg512.imageshack.usimg51218436e791cd1b313a149ac57042xn2.gif[IMG][URL][url=httpbabafalva.hu][img]httpbabafalva.hutickerscc1.png[img][url][URL=httpwww.glitteryourway.com][IMG]httpimg242.imageshack.usimg2428205glitteryourway64a85d0dbx9.gif[IMG][URL]
rena10

KépKépKép
rena10

KépKép
KépKépKép
rena10

bocsi vacakol a vonalzóm
rena10

Sziasztok,

Apu mobil internetjet behozta igy dobok par sort. Szoval tegnap ota lazmentes, a pottyoket varjuk, mert a doki is a 3 napos lazra gyanakszik, mivel az eredmenyek jok, egyedul a kaki nincs meg meg (marmitn az eredmeny). Pottyok vannak, nagyon aprok, halvanyak, este megnezte a doki, azt mondta hat hat hat ez meg nem biztos hogy az. Este megint infuziot adtak neki, mert hogy egesz nap alig evett. Ez igaz, de egesz nap koma volt, mert elozo ejjel ugye alig aludt...es igy szinte csak vizet ivott tegnap, meg keveset hamizott. de kerdem en egy felnott majd 40 fokos laz utan halalra zabalja magat???? Persze az esti kaja elott kotottek be, amitol uvoltott szegenykem, nem is evett, en meg ringattam es sirtam vele, mert annyira kivoltam miert kell iylen picit basztatni!!!!! :( :( Ha ma nem megyunk haza megorulok, engem nem erdekel...ma haza akarok menni!!!!!!! Idegen helyen meg annyit se eszik, laza nincs...mit akarnak?????? Semmi ertelme bent lenni!!!! Ma jobb kedvu, reggel 70 tapot benyomott...oke nem eszik sokat, de ha otthon lennenk jobbb lenne!! Remelem megertik!!
Puszi es szoritsatok a pottyokert! A reggeli nover azt mondta tobb potty kene. Oke, piros filctoll??
Puszi nektek es ha otthon vagyunk, reagalok mindenre...csak mar legyunk ma ma ma ma ma ma!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lorcika

szia lorci! nagyon jó h írtál! :D ezek szerint ricsike egészségileg nagyjából OKÉ!! hát, az nem csoda, ha hangulata, étvágya nem olyan rózsás. de én abban sem vagyok biztos h a 70 g olyan kevés! ehhez már nem értek, de az a benyomásom h az nem lehet igaz h minél idősebb a baba, annál többet eszik!! már nem kell annyira híznia, meg olyan gyorsan növekednie, mint a legelején, úgyh sztem ez ne paráztasson! és otthon talán tényleg nyugisabb lenne mindannyiótoknak. lehet h olyasmit is meg lehet boltolni a dokikkal h kicsit hazamentek, aztán "kontrollra" visszamentek, de papíron kórházi állományban maradtok. hm? (ezt csak az eügy fejével gondolkodva mondom)
Vendég

ja és ami a lényeg: sok gyógypusz nektek és vígaszölelés!
Vendég

Megyünk haza!!!!!! Várjuk a zárót és már itt sem vagyunk!!!! :) Otthonról majd írok, addig is puszi mindenkinek,nagyon jól esik, hogy gondoltatok ránk..itt hatódtam összevissza!! :) :oops:
Sok puszi nektek!

Kép

Kép
lorcika

Ja, Lorcika én is sokat gondoltam rátok! Kicsi Ricsi egy hős, szegénykém biztos nem értette mi történikvele. Most már biztosan minden rendben lesz, csak érezze az otthon biztonságát megint.

Doo, látod látod csimpi Viktória lassan nem is lesz olyan csimpi :wink:
Neki ennyi idő kellett, hogy akklimatizálódjon a kinti világhoz.

Képzeljétek, mi meg visszakaptuk tündér Milánt!!!! :lol: :lol: :lol:
Gyönyörűen átaludta az éjszakát, mint régen. Igaz, az esti szopi után még elővettem az aznap lefejt tejet, és még abból is benyomott 100 g-t, de olyan dudára ette magát, hogy eszébe sem jutott éjjel rendetlenkedni :)

Hopp, megyek met ébredés van.

Mi van veled Bringa??????? Gyere máááááááááááááááááá!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?