Na, visszaléptem, oszt itt vótál!
Mi eddig végigcsináltuk Árminnal a szokásos esti cirkuszunkat, valőszínűsítem, hogy a foga miatt kínlódik, bár amilyen "szerencsénk" van, nem jön ki neki az első, csak 8 hós korában, mint Hannának...
Helyzetünk egyébként roppant hasonló: család többi tagja alszik, mi meg itt kint, én gép előtt, Ármin a habtapin játszott. (A cirkusz előtt. Mostmeg itt alszik mellettem.)
Ja, azé nem voltam 2 napig majdnem, mer nem volt szívem őket visszatenni a sötétkamrába...
De holnap (ma) ott lesznek, mer megen dolgoznom kell ezerrel. Közben majd jövök közétek egy-két szóra
Fiúk és a balett, khm.. Hát, igen. Jót vigyorogtam, elképzeltem
Cseriani Kristófját, vagy bármelyik kissrácot amint padödö-zik... Mondjuk nálunk lányzó se balerinaalkat, de azt nem bánnám, ha népitáncolna esetleg..
Dehát ez rajta múlik. Én meg majd terelem...
Hát,
Dadomi, naon okosat mondtál megen, ződ cuccban nem igazán lehet megismerni midokinkat téllegám...
De a rajz tényleg jó. Sztem se császárbarát (hülyén írtam előző hszemet), én is vagyok rá az élő példa. Ezt a következő gyerekkel fenyegtőzést meg úgy láccik mindenkinél eljátsza...
Áfinak is említette, miközben varrta össze a hasát (kissé morbid, de ugye jól emlékszem, Áfi? Asszem Zurad mesélte); nekem is mondta, mikor engem varrt - máshol -, hogy ugyanmánemondjak ilyent, hogy nem akarok több gyereket, mert majd ő rábeszél... Meg neked is... Hát, ja. Én is tudom Gyurcsányra hasonlítani, meg az okosabbvagymintegyötödikesből a Ricsi gyerekre, csak harmincakárhány évvel fiatalabb kiadásban (mámint a Ricsigyerek)...
Ja, kézeljétekel (filmről jutott eszembe), Marsi Anikó az egyetemen 3 évig évfolyamtársam volt (harmadévben halasztottam Andris miatt, és addig); és ő is akkora, mint mi
Dadomi!
Na, törpe, kapard össze magad reggelig az asztal alól oszt gyere bnetezni, ha a fiúk hagyják.
Meg mindenki jöjjön...
Ja, és tényleg: akartok harmadikat?