Új privát üzeneted érkezett!

171 cm magas vagyok!50 kg vagyok!A családba mindenki csesztetted,hogy jajj de vékony vagy,meg gilisztás vagy!Ugyhogy allergiás vagyok erre a témára :lol: :lol: :lol: :lol: !Csak viccelek!Az tény hogy evéssel max egy kg-ot sikerült hiznom!Akár mennyit eszem,nem tudok hizni! :lol: Mostmár ezért is utálhatsz! :lol: :lol: :lol:
Igen unokatesomnak lombikkal sikerült hármas ikreket!Ha szeretnél még egy babát 4 év mulva,akkor én szoritok neked,hogy ne legyél tul öreg! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bakker, Moni, télleg nagggyon úúúúúúúúúúúúúúúútálllak! :lol: :lol: :lol: Biztos az irigység miatt csesztettek, toll a fülükbe. Jó az anyagcseréd!
Biztos nagyon örültek akkor a babóknak unokatesódék! Majd helyrerázódnak biztos, bár 3 egyforma mellett elég nehéz lehet... :lol:
Vendég

Doki is az anyagcsrére fogta!Hogy tudsz ennyit irni a gyerköcök mellett?Biztos szupermami vagy!Vagy jok a gyerekek! :) :) :) :)
Vendég

Nem vok szupermami... :lol:
Dolgozom a számítógépen, a babanet csak kikapcsolódás, hogy le ne essek a székről... Gyorsan írok, így könnyen írok ennyit.
Amúgy csak a fiam van itthon, a lányom mamázik, hogy tudjam csinálni a dolgomat (újságot szerkesztek). Ez havi elfoglaltság jobb esetben. Éjjelenként is dolgozok, mást, úhogy ezért vagyok viszonylag gyakran itt, de olyan is előfordult, hogy napokig nem tudtam jönni.
És még van más dolgom is persze, főzés, mosás, takarítás, sötöbösötöbö, amiket jobb esetben szintén el bírok végezni hajnali egyig... :evil: És szintén nem ülök itt, ha a gyerkők sírnak/játszani szeretnének/egyéb elfoglaltsáég van velük kapcsolatban. De most ez egy viszonylag lazább nap gyerekügyileg, és szorítósabb munkaügyileg. Na, és így időnként bekukkolok ide, hogy felüdüljek... :twisted: Titeket meg fárasszalak.
Na, jó zavaros voltam...
Mindenesetre nagyon nehéz, de már hozzászoktam a nagyon kevés alváshoz, úgyhogy így minden megy. Meg persze apuka is segít este (mert rendszerint fél7kor ér haza, addig egyedül vagyok itthon 1 vagy 2 gyerekkel, attól függően, mikor kunyerálják el a mamák a nagyobbat, ill. mikor van szükségem rá, hogy elvigyék, mert mellette mindent lehet csinálni, csak szellemi munkát nem... ) :lol:
Na, télleg befejezem.
Vendég

Mennem kell!Holnap jövök az tuti!Jo éjszakát mindenkinek! :) :) :) :) :) :) :)
Vendég

Emma-szupermami! :lol: :lol: :lol: Azért egész napra nem szabadna ám bezárni a lurkókat a sötét kamrába, hogy te itt csevegjél!!! :P :P :P :P Mer aztán megint jönnek ám a dilidoki-ajánlatok :) meg a családvédelmisek, meg mindenki, akinek nincs jobb dolga:)
Magasság: azért jó érzés ám Emma, hogy vannak nálam alacsonyabb emberek is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igaz, hogy csak két centivel, de magasabb vagyok bibibibibiiiiii :P És súlyban is hasonlók vagyunk!
Hűűűű,én is irtózatos feledékeny vagyok ám! A nyolc napba még belefér, így én is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok (még jó, hogy apumat nem felejtettem el megköszönteni).
Moni! Mi is voltunk ám ilyen fiatalok :P , és te is leszel még ilyen "öreg", mint mi :wink: Én sem vagyok ám még oly vén, még pár hónapig 27 éves vagyok :wink: Megkereslek én is iwiwen, majd írok mellé egy üzit, is, hogy tudd én vagyok!

Jesszus, látnátok a nappalinkat :shock: :shock: :shock: Főleg a járókát meg környékét. Nagyfiam beköltözött a kicsi mellé a járókába, az összes létező pléd, a szopis párna,egy vagon játék, plusz még a két gyerek van benne :roll: Ja és levetkőzött trikóra a drágaságom, melege van, de úgy köhög, hogy rossz hallgatni, a délutáni alvásához a párásítót be kellett kapcsoljam, mert egyfolytában köhögött.
Na megyek rendet teszek, vagyis ez így túlzás, próbálok tenni valamit, hogy emberi kinézete legyen a szobának :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Jaj Emma, én is a háromágyas sarokszobában voltam, a legbelső ágyon, de nekem nem tűnt fel, hogy ez annyira hiperszuper csini szoba lenne :roll:

Áfi! A kórházi fényképeken tök olyan volt, mintha abban az ágyban feküdne barnus, mint amelyikben Dominik is feküdt :D Neked akkor volt hintaszéked, mi? :P :P Gondolom egész nap abban ücsörögtél, nem volt jobb dolgod :lol:

dadomi

Nem tudok töletek elszakadni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !Már megint itt vagyok! :lol: :lol: :lol:

Dadomi!Bár csak nálam is jároka lenne meg felfordulás!Nem is vagytok öregek mit dumáltok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!Várom hogy bejelölj iwiwen!

Naaaa bejelöltél már raaaaaaaaajta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Moni! Bejelöltelek:) Ne tessék már türelmetlenkedni!!!!! :lol: Na várjál csak, majd ha neked is meglesz a baba!!! :P :P :P Dani itt áll a nyakamon, és el akarja szedni tőlem a gépet :wink:
Nekem nagyon ismerős volt az arcod, de nem tudtam, honnan. Hát egy suliba jártunk általánosban, szerintem onnan vagy ismerős. Ki volt az osztályfőnököd? Nekem a Jakab Géza :lol: :lol:

dadomi

Móni,én is bejelöltelek :D
Vendég

Hahó Emma! De eltűntél :lol: Vagy nem találod a gyerekeket a sötét kamrában? :P :P hihi

dadomi

Köszi hogy bejelöltetek arik vagytok! :) :) :)

Dadomi!Nem mondod hogy igy megjegyezted az arcom!Nagyon durva!Nem nagyon látszol az iwiwes képen pedig nekem jo az arc memoriám!Szoval akkor te is Garayis voltál?Kicsi a világ!Alsóba a Braunné volt az oszt.föm felsöbe meg a Nacsáné Billege Ibolya!

Cseriani meg a sogorommal dolgozott hát eldobom az agyam!Itt a helyem veletek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vagy nem éred fel a billentyűzetet? :lol: :lol: :lol: :P :P

dadomi

Emmamami merre vagy!!!!!???????Hiányolunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Moni! Csak olyan ismerős voltál, de az nem ugrik be, hogy melyik volt a te osztályod. Alsóba nekem a Kovács Zoltánné, Zsóka néni volt az oszt.főm. Bizony-bizony én is Garay-s voltam, és szerettem volna, ha a gyerekeim is azok lehettek volna, de tönkre tették a sulit, a város legjobb suliját.

Bocsi lányok az off-topic-ért!

dadomi

Na Emma, ne sértődjé má meg!!!! :oops: Csak vicccceltem!!!! :cry: Naaaaaaaaa, léccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiii!

dadomi

Hát én is kivagyok rajta akadva,az még hagyán hogy a legjobb suli volt de nekem még anyum is odajárt és én is oda akartam járani a gyerekemet!De hát ez van!
Vendég

Szupermami eltünt!Dadomi eltünt!Cseriani is eltünt aki együtt dolgozott a sogorommal!Hát csajok!Babáztok mi! :P :P :P :P ÉÉÉNNN IS AAAAAAAAAAAKAAAAAAAROOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

tényleg eltüntem,vacsi,fürdetés,stb...
Móni ne izgulj,hamarosan babázol,elöbb,mint gondolnád. Nagyon gyorsan telik ám majd az idő :lol:
Nagyon régen hallottam Tiborról,mi van vele? Írhatsz privit vagy emailt is,nem muszáj ám itt,nehogy megharagudjon :oops:
De azért üdvözlöm,ha találkoztok,ok?
Na,megyek megint,apa van a két kópéval,és ilyenkor mindkettő pörög ezerrel,jó éjt nektek!!!
Vendég

Jesszus, ennyit írni egy délután alatt, nem semmi. Alig győztem elolvasni :)
Cseriani, úgy emlékszem, hogy a kisszandi olyan 6-7000 Ft körül volt, szóval nem olcsó :evil: Szerencsére nekünk anyós vette :)
Jó éjt!

Kép
Kép
banoed

Hát, nyilvánvaló, hogy mire visszaesek nincs itt senki! :lol: Köszi csajszik a hiányolást, Dadomi, adok én neked mingyá! :lol: :lol: :lol: Na, egye fene, te gúnyolódhatsz, hát csak 2 centivel vagy magasabb, mint én! :lol:
Ja, az volt, amit írtatok; fél 7kor kiszedtem a sötétkamrából a gyerkőket, aztán kezdődött a gyors vacsifőzés, 2 db fürdetés, 3 db etetés (apát is kellett, illetve ő evett Hannával, míg én Ármint etettem); mosott ruhák kiteregetése, vacsiromok felszámolása, elltakarítása, mosogatógépbe be, kukát ki, sötöbösötöbösötöbö... Most még vár rám a pakolászás, Hanna után (felforgatta a lakást amíg hajat mostam), meg fel is kell mosnom. A "dolgaimmal" - pénzkeresetügyileg - legalább már végeztem. (Ma is kell, mer hónap munkanap... Este jöttem rá, mikor megjöttek E-mailben az anyagok, hogy holnap reggelre csináljam meg őket...)
Hát, így van ez minálunk. Meg gondolom minden gyerekesnél, meg így lesz nálatok is, Moni, meg Edináéknál, meg mindenkinél, néhány hónap múlva eccerűen nem bírtok majd visszaemlékezni, milyen is volt előtte! :P Majd meglátjátok.
Holnap (ma) elmegyünk kicsit anyuékhoz a gyerekekkel, mert nem voltam náluk majdnem 2 hete és nagyon hiányoznak. Úhogy ezért nem leszek, de jövök majd, úhogy reszkessetek! :twisted:
Vendég

Sziasztok lányok!
Moni üdv itt is!
Köszi Emma, hogy leírtad mire is lehet számítani, de amilyen nehéz olyan szép is egyben ez az egész gyereknevelés nem?
Én már alig várom !

Kép

Edina
edied78

Hogy ti mennyit termeltetek pár nap alatt...! :D

Minden megszült kismamának gratulálok, különösen josinak, azt hiszem, ő eddig kimaradt. :)

Velem semmi hír, timeszről tud valaki valamit?

((De ez a súlytéma... Jézusom, hát fontos ez egyáltalán?))

Kép

Kép
enahma

Sziasztok csajok!

Enahma! Köszi az érdeklődést, megvagyok, mindíg olvaslak ám titeket, csak annyit írtok, hogy mire elolvasom és írnék én is már nyüszög is a Kishercegem, úgyhogy nincs már arra is időm, bocsika, de követem ám az eseményeket!

Josinak gratula a babához!

Üdvözöllek Móni, jó, hogy jöttél, én is megkereslek az iwiwen ! Szerintem olvass bele a régebbi hozzászólásokba, rengeteg dolgot érintettünk már és sok mindent megtudhatsz a szekszárdi orvosokról és a kórházról is! Érdemes, hidd el! Nem fogsz unatkozni.

Kezdek belefáradni ebbe a mindennapos Pécsre járkálásba és belefásulni, már a portások is mind előre köszönnek annyit járok oda. Az eheti kezelést is viszonylag jól bírtam, csak szerda este belázasodtam, de másnapra lement, ja, és piros kis kiütések lettek a mindkét lábszáramon, ami remélem eltűnik majd. A dokinő azt mondta, ha az eddigi 3 kezeléstől nem hullott ki a hajam, már nem fog, hála isten, ettől nagyon féltem. Persze bíztattak, hogy úgyis kinő, meghát jön a sapkás időszak, dehát egy nőnél elég központi téma a hajviselet, nemúgy mint egy férfinél.

Van újabb 2 horror sztorim:

Az egyik bonyhádi ismerősöm 1 hónapja szült Szekszárdon, 42.-ik hétig megváratták bennt a kórházba, a dokija közben elment szabira és átadta a Bakónak, aki elindította simán a szülést, pedig az első babája is császáros volt, jó sokáig vajúdott, mire szegénynek elkezdett felrepedni a sok szenvedéstől az 1. császár helye (nem lehetett kellemes érzés és látvány) és csak ekkor vitték fel a műtőbe császárra!!!! Pokolian fájt szegénynek, az akutba is 2 nap helyett 4 napot töltött el.

A másik szomorú sztorim "végre" egyszer nem a szekszárdi kórházból való, hanem a pécsi megyeiből. A védőnőm mesélte, hogy az egyik kismamája Pécsre járt végig terhesgondozásra, UH-ra , és végig rendben volt minden. Erre született egy olyan babája, akinek a bal karján össze vannak nőve az ujjai, a jobb karja könyöktől csonk, nincsen rajta ujj. És a két lába sincs meg térdtől lefelé!!!! Magyarul egyik végtagját sem fogja tudni használni, csak a bal kezét, ha szétoperálják az ujjait!!!!! Borzasztó!!! A mai világban ilyet nem látnak, mikor van 3-4D UH!!!!

Kép
timesz

Timi,ez szörnyű. De tudod,hiába van 3-4 D,ha a doki nem tud Uh-zni :twisted:
És sajna elég sokan vannak,akik nem tudnak.
De nagyon örülök,hogy írtál,és,hogy a körülményekhez képest jól is vagy.
Kitartás csajszi,egyre több idő telik már el,ez azt jelenti,hogy egyre kevesebb van már vissza. Eszembe jutsz ám minden nap,hogy mi lehet veled :wink:
Vendég

Timesz szurkolok, hogy így bírd tovább is. Nagyon bátor vagy, és mi ha csak itt de melletted vagyunk. Amiket írtál tényleg szörnyű dolgok. Pont ilyet nem észrevenni egy babán.

Banoed nem rég kérdezted a gyed dolgot. Szerintem úgy jönnétek ki a legjobban anyagilag, hogy ha elmennél tp-re és férjed nevére igényelnétek a gyest, mivel most már gyes mellett is lehet dolgozni 8 órában. De ez csak egy tipp.

Asszonyok 46-48 kg? Hát én gimi utolsó évében voltam ennyire könnyű. Bár nekem magasságom 165 cm. Én is egy jó ideig annyit ehettem amennyit akartam nem látszott meg rajtam semmi.

Dadomi akkor te se az öregekhez tartozol. Én egy év múlva belépek a harmadik X-be!
Vendég

Ezt az undorító időt...és ráadásul korábban is sötétedik... :?
Vendég

Sziasztok csajok!
Nem sokat irtatok péntek óta! :) :)

Cseriani!Itt volt Tibi!Moindtam neki,hogy miújság.Vigyorgott nagyon :lol: :lol: :lol: !Emlékszik rád! :lol: Ö is üdvözöl téged!Gratulál a babákhoz! :)

Vele nincs semmi különös!Itt van ö is pesten.Pincérkedik!Barátnöjével él.Sajna még nem nösült meg de már nagyon várjuk,hogy férj legyen belöle! :)

Edi!Te is itt vagy!Vicces még én ajánlottam neked a Faludit,mostmeg én keresek másik dokit!Nagyon kakadttam rá.Meg amit a többiek mondtak róla,ugy döntöttem hogy Varga doki!Hétfön hivju,remélem elvállal.Te találtál dokit?Pécs?vagy Szekszárd?

Timi!Láttam bejelöltél!Köszi a kedves fogadtatást! :) :) :) Én is visszajelöltelek!
Vendég

Emmamami!

Dadomi!

Merre vagytok??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rékababa! Amit Banoednek írtál gyed ügyben, az nem jó ötlet. Én bementem a tb-hez mielőtt Dominik született, mert akkor én is gyes-en voltam Danival, és ott mondták, hogy táppénzre ne menjek, mert akkor az lesz a gyed alapja. A táppénz meg ugye a fizud 70%-a, ha a tp az alap, akkor még ennek veszik a 70%-át. Én ezért írtam, akkor, hogy menjen be a tb-hez feltétlen, a változásokat ugyanis nem tudom, mióta nem dolizok, azóta nagyon le vagyok maradva ezekkel a dolgokkal.

Timesz! Kitartás, már nincs sok kezelés vissza, az azért jó a rossz dolgok mellett, hogy a hajad nem hullik ki. Láttad múltkor az rtl-en a Marsi Anikó műsorát, amiben egy méhnyakrákos csaj volt? Meggyógyult, bár teljes gyógyulttá csak 5 év elteltével nyilvánítják, de most már jól van. Csak szegénynek gyerkőce nem lehet. Te ennyiből szerencsésebb vagy, neked ott van Olivér! :)

Josinak én is gratulálok a babához!!!!!!!! :) :)

Picike Emma! :P , Rékababa még le is meri írni ide nekünk picike embereknek a magasságát, hogy nem szégyelli magát :!: :lol: :lol: A szerencséje csak az, hogy nem azt írta mellé, hogy 23 éves. Akkor kikapott volna :) , igaz szupermami? :P Aztán ma nem bentfelejteni a gyerkőket a sötét kamrában :P
Moni! Hova tűntél? Ennyire rádijesztettünk? :)
Cseriani! Ugye nektek kell dr. Leó cipő? Barátnőm kislányának is olyan kell, neki is olyan furcsán dől a lába (beíratták balettra, mert az jó rá), de nekik a Pablowski (lehet nem így kell írni) cipőt is ajánlott a doki (a Streicher Mátyás az ortopéd orvosuk, állítólag itt Szekszárdon ő a legjobb). Azt a cipőt meg Pécsett lehet kapni, a Leósat meg ők az Ántsz melletti gyógyászati segédeszközös boltban veszik úgy emlékszem. És igen az ára elég húzós.

dadomi

Tényleg nagyon rossz idő van, mi ezt akkor vettük észre mikor felöltöztünk kollektíve (a 2 kicsi meg én) és kiléptünk. Nem néztem meg előtte :? úgyhogy fordultunk is meg vetkőzni. Apa is 12órázik, a kisebbik is egész nap tutul, vége lehetne már ennek a napnak :(
Vendég

Na tessék az emlegetett szamár :P Pedig még be sem ért az üzim :P :lol: :lol: :lol: Moni! Ha hívod a Vargát, rám nyugodtan hivatkozhatsz, hogy én ajánlottam, de ő a lánykori nevemen ismer, úgy mondd neki, akkor tudni fogja ki vagyok! Talán úgy könnyebben elvállal, ha hivatkozol valamelyik kismamájára (volt kismamájára). Szóval nyugodtan!

dadomi

Dadomi!Én itt vagyok!!!!!Ti tüntetek el!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Különben is én kerestelek elöbb!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap lent voltunk a dunaparton!Kirándultunk egy kicsit!Itt nagyon szép idö volt!
Vendég

Dadomi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !Egymás agyában járunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hivatkozni fogok rád!Igy tudja ki vagy!? :)
Vendég

Mennem kell!Majd holnap jövök! :twisted: Egésznap a gép elött leszek!Mindenkinek nyugodalmas joccakát! :) :) :)
Vendég

dadomi igen,nekünk kell a cipő,de nem a lábfeje miatt végülis,hanem a lábszára miatt. Kicsit x lába van,ami nem baj,csak az a gond,hogy az egyik jobban megy kifelé,mint a másik. De gondolom olvastad,amit írtam-ha nem is túl érthető :oops:
Én mondjuk nehezen tudnám elképzelni a Kristófot baletten :lol:
Tornázunk itthon,naponta 5 percet kell,aztán remélem tényleg nem kell fél év múlva az a valami :cry:
Mi a Dr.Ganczer Péternél voltunk,ő a férjem osztálytársa volt,onnan ismerjük. Inkább ismerőshöz mentünk,mint ismeretlenhez. Meg én valahogy teljesen meg is bízom benne :shock: Nagyon szimpatikus is ráadásul.
Na,nem ajnározom tovább :wink:
Vendég

Móni tibi nincs fenn az iwiw-en? Vagy csak én nem találom :?
Vendég

Dadomi!

Sajnos nem láttam a filmet a rákos csajról, pedig nagyon érdekelt volna! Ha nem túl megterhelő nagy vonalakban leírnád a történteket? Írhatsz privit is. Neki is kivették a méhét? Ez lett a vége? Ugye? De kár, hogy nem láttam.

Kép
timesz

Szia, Timesz, örülök, hogy itt vagy! Sztem, ha eddig nem jöttek ki durva mellékhatások, már biztos ezután sem fognak... További kitartást, te tényleg nagyon erős csajszi vagy!
Dadomi helyett :P leírom neked a filmet röviden, amiről lemaradtál. Megvolt videokazettán, mert később tudtam megnézni, de sajnálom, hogy letöröltem, elküldhettem volna neked! Amúgy nem volt nagy eresztés, de rendkívül realista és pozitív "gondolatokat sugárzó" volt mindenképpen, főleg úgy, hogy igaz történetet dolgozott fel. Szal, nagyon röviden, aztán majd nemisolyanpici barinőm :P kiegészíti: csajszi megtudta, hogy méhnyakrákja van, majd azt is megtudta, hogy a teljes méheltávolítást nem kerülheti el. (Asszem a környéki nyirokcsomókat is eltávolították.) Gyerekük nem volt még. Először el akarta a csaj zavarni a barátját, mert egyedül akarta végigcsinálni, de aztán mégsem zavarta el. Olyannyira nem, hogy a műtét után össze is házasodtak. És a kontrollvizsgálaton közölte velük az orvos, hogy teljesen sikeres volt a műtét. Azt hiszem, ennyi...
Te is hamarosan túl leszel rajta! Rossz álom lesz csak az egész. Hány kezelés van még vissza?
Moni, örülök, hogy midokink mellett döntöttél, remélem, elvállal majd, majd mesélj! Amúgy törpetársam :P (Dadomi) iwiwes ismerősei között is fent van, és az enyémek között is, a titulusa (dr) nélkül. Ott meg is nézheted magadnak, ha gondolod; bár egy rajzolt kép van róla, meg egy másik, ahogy épp operál
:shock: (Azt írta a kép alá, hogy "szokásos helyzet", csak latinul, mintha császárbarát lenne vagymi 8) A többin a családja van.
Na, ezt most el kell küldenem, mert Ármin sír. Szerencsétek... :twisted:
Vendég

Cseriani! Pedig fiúk is balettoznak :wink: , és olyan kis "cukorfalatok", nem? :lol: :lol: :lol: Na jó, csak vicc volt, szerintem sem fiús-férfias dolog a balett.

Timesz! Sajna csak a végét láttam, pedig én is meg akartam nézni. Igen kivették a méhét, még nem volt gyerekük sem. Megnézem az rtl honlapját, hátha fent van még valami róla.

dadomi

Szép jó estét bagolytársam, kisemberek még ilyenkor is fent vannak? :P Az operálós képből szegény Moni nem fogja tudni, hogy melyik is a dokibácsink :lol: , többen is vannak ott. Úgyhogy Moni, bár nem sok látszik belőle, a nem szemüveges a Varga doki. De Emma szerintem az a rajzolt kép nagyon jó róla, akárki is rajzolta :lol: :lol: :lol: Párom mondta egyszer, hogy tök olyan, mint a Gyurcsány, mármint külsőre :shock: Pedig nem is!
Császárbarát lenne? Nem tudom, engem nem vitt rögtön a műtőbe Danival, elég sokáig várt, és megbeszéltük, hogy a második szülésemnél nem lesz automatice császár, amíg a körülmények engedik hagyja, hogy simán menjenek a dolgok. Aztán a végét már ismered a történetnek :cry: És a hat hetes kontrollon azt mondta nekem vidáman, hogy olyannyira rendben vagyok, hogy jöhet a harmadik. Én meg közöltem vele, hogy nem jöhet, harmadik császárra nem vállalkozom. Mire ő azzal a tipikus mosolyával felvilágosított, hogy még két csaszi után is lehet simán szülni, sőt nála már szült simán valaki két csaszi után. De nem tudott meggyőzni :P
Törpikém :P , asszem lassan kéne mennem alukálni, bár Dominik nagyon vidáman beszélget a járókában, a többi pasim alszik már. Szóval, amíg őt őrzöm még leskelődök. Ha pedig nem írok ne válaszolj :lol: :lol: , mert akkor ledőltem a székről a számítógép mellett. :lol:

dadomi

Na, visszaléptem, oszt itt vótál!
Mi eddig végigcsináltuk Árminnal a szokásos esti cirkuszunkat, valőszínűsítem, hogy a foga miatt kínlódik, bár amilyen "szerencsénk" van, nem jön ki neki az első, csak 8 hós korában, mint Hannának... :? Helyzetünk egyébként roppant hasonló: család többi tagja alszik, mi meg itt kint, én gép előtt, Ármin a habtapin játszott. (A cirkusz előtt. Mostmeg itt alszik mellettem.)
Ja, azé nem voltam 2 napig majdnem, mer nem volt szívem őket visszatenni a sötétkamrába... :lol: :lol: De holnap (ma) ott lesznek, mer megen dolgoznom kell ezerrel. Közben majd jövök közétek egy-két szóra :mrgreen:
Fiúk és a balett, khm.. Hát, igen. Jót vigyorogtam, elképzeltem Cseriani Kristófját, vagy bármelyik kissrácot amint padödö-zik... Mondjuk nálunk lányzó se balerinaalkat, de azt nem bánnám, ha népitáncolna esetleg.. :roll: Dehát ez rajta múlik. Én meg majd terelem... :wink:
Hát, Dadomi, naon okosat mondtál megen, ződ cuccban nem igazán lehet megismerni midokinkat téllegám... 8) De a rajz tényleg jó. Sztem se császárbarát (hülyén írtam előző hszemet), én is vagyok rá az élő példa. Ezt a következő gyerekkel fenyegtőzést meg úgy láccik mindenkinél eljátsza... :D Áfinak is említette, miközben varrta össze a hasát (kissé morbid, de ugye jól emlékszem, Áfi? Asszem Zurad mesélte); nekem is mondta, mikor engem varrt - máshol -, hogy ugyanmánemondjak ilyent, hogy nem akarok több gyereket, mert majd ő rábeszél... Meg neked is... Hát, ja. Én is tudom Gyurcsányra hasonlítani, meg az okosabbvagymintegyötödikesből a Ricsi gyerekre, csak harmincakárhány évvel fiatalabb kiadásban (mámint a Ricsigyerek)... :roll:
Ja, kézeljétekel (filmről jutott eszembe), Marsi Anikó az egyetemen 3 évig évfolyamtársam volt (harmadévben halasztottam Andris miatt, és addig); és ő is akkora, mint mi Dadomi! :P
Na, törpe, kapard össze magad reggelig az asztal alól oszt gyere bnetezni, ha a fiúk hagyják.
Meg mindenki jöjjön...
Ja, és tényleg: akartok harmadikat?
Vendég

Úgy tűnik, hogy közellenség lettem a magasságom miatt. Bocs, hogy egy kicsit nagyobbra nőttem. Bár én sem a magasok közé tartozom.

Emma mostanság úgy érzem, hogy az életben nem kell nekem több gyerek. Ez a két "jó" gyerekem is éppen elég. Le tudják fárasztani az embert kellőképp.

Kép A pöttöm lányom
Vendég

Kép

-az előbb nem sikerült feltenni. Evelin a "jó" gyerekem.
Vendég

hali..
Harmadikat mi sem tervezünk,a mostani szülés egy időre betette a kaput nálam :cry:
Engem mennyire fogtok utálni a magasságom miatt? 170-173 cm vagyok :oops:
A súlyom inkább nem írom le,Áfi és Timesz tudna mesélni róla :oops: :evil: Kép Kép
Az elsőn Kristóf tökfaragás közben...-ha nem ismernétek fel :lol:
A második a kedvenc képem :lol: :lol:
Vendég

Cseriani,
a súlyod??? Muhaha!
(Én is utálom ám őket mikor 48 kilókat emlegetnek :wink: )
Az ölelgetős kép tényleg nagyon aranyos! A tökfaragós is :D
Emma,
igen épp kivette a gyereket és varrt össze a műtőasztalon azt se tudtam élek-e biztosan, és drágám áthajolt a ződ paravánon és megkérdezte harmadikra fiút avagy kislány szeretnék-e inkább.
A "pozíció habitualis"-on én nagyon jót röhögtem mikor leesett mit is jelent :D
Rékababa,
szépek a gyerkők! :)
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Emmamami!Dadomi!Megnéztem iwiwen,és ahogy megláttam a császározást egyböl rosszul lettem,és rá kellett jönnöm,hogy eléggé tele van a gatya :roll: :( :shock: !Asszem nagyon fel kell készülnöm lelkiekben,ugyanis már eleve ettöl a zöld mütös köppenytöl kész vagyok,fizikai fájdalmat meg még nem nagyon éreztem egy csuklótörésen kivül,ugyhogy PARA van! :oops: :oops:

Cseriani!Nagyon édesek a gyerköceid!És ez a szeretgetös kép hát :) :) :) :) cukorpofák!
Nincs még fenn Tibi iwiwen ,nemrég köttete be a netet.De fenn lesz szerintem nemsokára!

Rékababa!Nagyon szép a kislányod,ott van a csibészség a szemébe :lol: ,a pici meg bevágta a szunyát,nagyon édesek! :)
Vendég

Cseriani édesek a gyerkőcök. Főleg az ölelkezős képen.

Moni szerintem még ne foglalkozz a szüléssel, van még bőven időd. Császárra pedig ne is gondolj. Én Evelinnel nem gondoltam soha arra, hogy milyen lesz a szülés, igaz időm se volt rá. Éppen bővítettük a házat. Bennem akkor tudatosult az egész amikor már a szülőágyon voltam. Tény, hogy fájdalmas, de míg nem tudod, hogy milyen is nem szabad rágondolni. Szerintem. De mikor rád teszik a babádat az egész elmúlik és a világ legboldogabb anyukájának fogod érezni magad. Ez az érzés minden fájdalmat megér! Rékát sajnos nem tudták rámtenni és ezt mindig is bánni fogom és hiányzik is.
Vendég

Rékababa!Köszönöm a nyugtatgatást,és hát biztos igazad van ugyhogy megis nyugszom! :) :)
Vendég

rékababa ekkora szemü gyerkőcöket...
Hatalmas szép szemeik vannak,azt hiszem,pár év múlva ti is készíthetitek a vadászpuskát,az udvarlók ellen :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?