Új privát üzeneted érkezett!

Jucu
Igen, fogdossuk a játékokat :D Naponta többször is játszom vele. Popija a hasamon, hátát és fejét a két felhúzott térdemnek támasztom, így olyan, mintha egymással szemben ülnénk. Van színes szivacslabdája és kockája, azt szoktam felgurgatni a hasán, Ati pedig addig piszkálja, fogdossa, lökdösi, amíg át nem kerül hozzám. :D Aztán van egy Wane babája - textil fiúcska, kék sapi piros simlivel. Na itt a piros simli a kedvenc. Azt fogja meg. Néha sok időbe telik, de kitartó a drága :D Aztán van már oroszlános rágókánk, de egyelőre ezt is csak fogdossuk, nem rendeltetésszerűen használjuk :D
Sok puszit és jobbulást a kis drágádnak!! Aztán tudósíts a versmondó versenyről is. Megy a drukk Diusnak :D

mikegirl
 
 


Sziasztok!

1000 éve nem írtam már,de mindig akadt valami más dolgom.Azért szorgalmasan olvasgattam,de az írásra már nem jutott idő.Így kipróbáltam a macikávés tippet is,ami nálam nagyon bevált :D .
Zsófim a bolondját járatja velem.Már-már leszokott a ciciről,kezdett a tejcsi elapadni,erre egyik nap nagy fordulatott vett,és csak cicizett volna.Persze tejcsi már szinte semmi,de ő csak szívta-szívta.Nagy nehezen most visszahoztam,ittam annyit mint egész évbe se,na meg a macikávé is befigyelt,erre most megint inkább tápszerezne :shock: .Kiborít :lol: .De most kifejem hátha megint meggondolja magát a kisasszony :roll: .
Egyébként ő sem eszik sokat,néha már a sírás kerülget a nem evése miatt,de jó kedvű,van pisi is,kaki is,bár az csak két naponta.Gyarapszik rendesen,most meztelenül mértem este,és 5800gr.Van olyan napja,hogy 3-400-nál többet nem tudok belédiktálni(pl.tegnap),de utána mintha misem történt volna eszik rendesen másnap.100-120-at eszik alkalmanként,de este lefekvés előtt 150-180-at.

Nagyon szépek a manókák :D ,és milyen ügyesek!Zsófi is szépen tartja magát,de még az oldalra fordulással nem próbálkozik.Viszont a kezét néha már megtalálja,és olyankor nagyokat bandzsít :D .Nagyon sokat gagyarászik,visít,és olyankor nagyon elégedett magával,mert utána olyanokat mosolyog!

Beteg babóknak gyógypuszim!

Kép
Kép
huni
 
 


Hello!

Mandala: Sikerült feladni a zsákokat? Csak mert nem írtál, hogy várjuk meg, hogy mennyi lesz végül...meg ilyenek

Kriszitke:Sebi sem lesz olyan duci mint a lányok. De szerintem teljesen normálisan fejlődik.

Jucu: Jó volt hallani rólatok! 3 hónap! Huha! És végülis miért kell kontrollra menetek?

Sebi sem fogja még a játékokat, néha beleüt, de teljesen véletlenül...viszont ma akkorát sikerült a saját fejére csapnia...olyan keservesen sírt utánna.:(

mamiblue
 
 

 
 

Nekem alig issza meg a tápit, ha néha úgy érzem, hogy éhes maradt akkor szoktam neki adni, de max 20-30 ml fogy...igaz a lefejt anyatejet sem issza meg....

mamiblue
 
 


KépEz vagy 2-3 hete készült.Mire sikerült lekapnom,kikapcsolt a mérleg :D

Kép
Kép
huni
 
 


Betegeknek jobbulást!

Enyém fiúk nem válogatnak... cicit kapnak, akkor azt esznek, ha tápszert, akkor azt...
Én ebből nem csinálok központi kérdést...
Vendég
 


Szabina én sem csinálok belőle központi kérdést,csak a leányzó :lol: .De ő az úr :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Dimet, Leko, Huni: édesek a babák!

Leko: ezt a trükköt majd én is kipróbálom.

Ádám a szokásos menetrend szerint a teraszon alszik.

Nekem fogalmam sincs, hogy Ádám mennyit eszik egy-egy alkalommal, mivel még soha nem mértem, nincs mérlegünk. Eddig anyatejen (valamint a K- és D-vitaminon) kívül mást nem kapott, cumisüveg sem volt még a szájába. Remélem, hogy ez jó sokáig fog tartani, mindent meg is teszek, hogy legyen elég tejem. A Márknak ilyenkor már pótlást kellett adni, ő nem volt olyan kitartó és harcias, mint az Ádám, lusta volt szopizni. Van hogy Ádám is rángatja a cicit, forgatja a fejét, nézelődik, ilyenkor mindig azt hiszem, hogy talán elfogyott a tej, ekkor megnyomom a mellbimbómat általában spriccel belőle a tej, de legalábbis jön belőle.

Délelőtt vasaltam egy kicsit, közben Ádám a játszószőnyegen volt, aztán el is aludt, le is fotóztam. Valamint lefényképeztem azt a két kis ruhát (elölről és hátulról is), amit a múltkor vettünk a Corában.

Kép
Kép

Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek a babák :wink:
Voltunk a dokinéninél, Daninak vírusos fertőzése van :cry: apró kis hólyagok vannak a torkán, de már gyógyúlófélben.
Calciumucht kapott, de ízlik neki, vigyorogva nyeli.
Mandala, úgy vártam a csomagot :?
Képzeljétek el, ma felpróbáltam Danira egy 68-as kengúrú rúgit, hogy tudjam mikor lesz neki jó, és mintha ráöntötték volna, szóval már kezdjük a 68-as ruhákat :shock: , és 6280gr :shock:
Mikegirl, írtad, hogy váltsunk pelúst, mi már 3 hete a nagyobbat használjuk :lol:

Kép
mona76
 
 


Sziasztok

Jobbulást a betegeknek. :)

Képzeljétek. Lett ma egy kiscicánk.. Követett minket az esőben. Szegénykém. Apa szívébe is belopta magát. Igaz pörköltnek hívja.. :D:D Kép

Nagyobb pelusra mi egy hónapja váltottunk. Kisasszony kinőtte a kicsit... Most kezdtük el a gyárilag 6 hós babára való rucikat hordani... :roll: :lol: Apa asszem okkal hívja a kiscsajt bojlernek... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


pattogó! de irigyellek a cica miatt! Nagyon édespofa!! Nekünk is volt egy imádott Lekvár cicánk, de sajnos áprilisban meghalt, még most sem hevertem ki igazán. :( Már alig várom, hogy Csani kicsit nagyobb legyen és befogadjunk mi is egy kis árvát. Mondjuk ha az utcán mellénk szegődne egy én sem hagynám ott! :)

leko
 
 


leko: nekünk most tavasszal kellett elaltatni a cicánkat. :( 19 éves volt. :) Úgyhogy szép kort ért meg nagyon. De csórikám már le volt épülve. Őt is én szedtem össze 6 évesen az utcán. kb 1 hetes volt. Ez a kis dög kb olyan 2 hós lehet. :) Eddíg egészen jól viseli a lányomat.. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Kriszti!
Ha már a súlynál tartunk: a nagyfiam 2 hónaposan már csaknem 7 kiló volt, heti 400 grammokat is hízott, Enikő pedig 2 hónaposan 5 kiló volt és pont annyit hízik, amennyit nagyon muszáj, max. 150 grammot.. Pedig a tejci és az anyuka ugyanaz :) (és a születési súlyukban is csak 200 gramm eltérés volt).

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mi ez a kihaltság? Még mindenki alszik csak én vagyok fent?

Na akkor jó pihenést, majd később újra benézek!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Ámulva olvasom, hogy mikre nem képesek már a babócáitok :shock: Megemelik a fejüket hason fekve, fogják a játékokat... Fanninak még nem sikerült a fejmegemelés, és fogni sem tud még. Ő is csak kapálódzik és néha beleüt a játékokba... De látszik, hogy nagyon akarja, mert úgy "repdess" közben, hogy majd elszáll :D

Márkanyuka: mi is a corában vásároljuk a rugikat. Nekem nagyon tetszenek és annyiféle van, hogy nem tudok választani belőlük.

Nekem fogalmam sincs mennyit eszik Fanni. Soha nem mértem meg. Szépen növekszik és ez a lényeg.

Na mentem, Fanni alszik, kihasználom az időt és rendet rakok. Főzni is kéne, de mit? Valami gyorsan kész levőt szeretnék, még ki kell találnom.

horvviki
 
 


Ámulok és bámulok, hogy milyen ütemben nőnek a gyerkőcök :shock: le vagyok döbbenve, mi a többiekhez képest épp hogy hízunk! Teljes anyatejcin van, 3250.nel ás 53 cm-vel született. Most 4800g és 58 cm. Ti már mind lehagytatok minket! :?
Ráadásul még mindig nem alszik 4 óránál többet, így még mindig éjszakázok! Nyomatnom kéne tápit?? Van elég tejci, de nem hízik ilyen ütemben!

Sziszike a karácsonyi rucikat a Westend NEXT Baby boltjában lehet kapni de még épp, hogy van pár db! Ez valamelyik emeleten van a külső körön. Nem emlékszem, hogy az elsőn, vagy a másodikon. Továbbá, van egy nagyon jó babaruha bolt a Rákóczi úton a Hauer cukrászda után a sarkon. Ki van nagy betőkkel írva, hogy Angol babaruhák. Ott veszek a gyereknek GAP és Marks and Spencer rucikat, kb 2000 Ft/db-os áron. Nagyon jó és nem jön szemben még egy olyan az utcán!
A pacskert pedig apától kaptam, Happy Boxos :lol:

Olyan ügyesek a babák! Hihetetlen, hogy mikre képesek, milyen értelmesek! A hóna alá begyűrt türcsit én is kipróbálom, jó 5letnek tűnik!

Most is csak azt tudom mondani, hogy álomszépek a babák, jó bennük gyönyörködni! Nyomjatok még képeket! :D

Járóka, mi műanyag,hálósat kaptunk, egészen szép darab. Érdemes már most elkezdeni a használatát?? Még nem forog, csak a játszószőnyegen kalimpál.

Hajhullás, nekem is elkezdett hullani már rögtön szülés után, aztán visszaálltam az Elevitre és abbamaradt, de zsírosodik rendesen! Az arcom viszont megint mint a pubertásoké.... nem tudom mikor leszek újra teljes értékű ember :evil:

Legyen szép napotok és a betegeskedő babóknak jobbulást!!!

Kép
h.bogesz
 
 


Sziasztok!

Nagy a pangás valóban. Mindenki babázik ezerrel :D
Na persze, hogy nem ismétlődött meg a tegnapi 8 óra alvás, de ebben biztos voltam :lol:

Csajok, Ati ha hason van, akkor pörög is. Na nem a saját tengelye körül, hanem úgy, mint az iránytű :) Most ahogy elnézem, túl van a 45 fokon. Hiába teszek pelust a feje alá, egy mozdulat, és már éppen mellette van. A játszószőnyeg már csupa-csupa nyál. Azt hiszem hétvégén vizsgázni fog mosásból......Szóval ezt csinálja egy darabig, aztán egyszercsak elalszik. Persze egy nyáltócsa közepén.
Ha a hátára fektetem, folyton panaszkodik babanyelven. Így meg nyög. Melyik a jobb?!

Bogesz
Lehet, hogy csak szerencsés alkat :lol: Ehet bármennyit, kiscsajod akkor is bomba testű lesz:lol:
Viccet félre téve. Ati az elmult két hétben alig hízott 120-150g-ot. De akkor én úgy éreztem, hogy a tejci mennyiségével gond van. Most kicsit sikerült a tejci mennyiségét feltuningolni, holnap lesz heti mázsálás, kíváncsi vagyok, mi az eredmény.
De tudod a tapasztalt csajszik azt mondják, hogy ha vidám a baba, és úgy egyébként minden ok, akkor semmi gáz.

mikegirl
 
 


horvviki: ne aggódj, csani sem fog még semmit, csak ha belepajszerozom a kezébe, sőt nem is nyúl a játékért, csak öncélúan csapkod feléjük. Többnyire még ökölben van a keze, így nehéz is lenne. :D
Babaruha: Ha Next ruhákat kerestek akkor a Szabolcska Mihály utcában van egy tündéri bolt a Ministars. Itt új és használt igényes Next rucikat lehet kapni átlag 1000 Ft-os áron.

leko
 
 


mekegirl, jó lenne ha az apja alkatát örökölné :D magas vékony csajszika lenne! Remélem, hogy igazad van! Már Ati is túltett rajtunk!
Szaffi is csinál ilyen iránytű mozdulatokat, meg felmászik az ágy végéhez, és olyan aranyosan küzd!

Lekó, ez jó 5let, megkukkantom azt az üzletet,ha eljutok odáig, kiváncsi vagyok!

Kép
h.bogesz
 
 


Bogesz
Ati most lesz 3 hónapos vasárnap. 3 héttel idősebb Szaffinál. Ez ilyenkor nem kevés.....

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Elképzelhető hogy Lalának jön a foga... :? A cumit rágja, az öklét rágja, kicsit szörcsög, de kap levegőt és nagyon sokszor sír. Hirtelen elkezdi, de nem tekereg közben, tehát tuti nem a pocija. Ja és pár napja a nyelvével birizgálja az alsó ínyét. Mondjuk mintha be is lenne dagadva neki. Majd meglátjuk. Tegnap Vivi is belázasodott. Elmentünk vásárolni, Vivi jött gumicsizmába. Mondom had ugráljon a pocsolyákban... A közért előtt pofára is esett egy naaagy pocsolyában.. Csórikám. Hiába bugyoláltam be a pulcsimba, mire hazafutottam vele átfagyott. :( Itthon meleg fürdő, mézes tea. De ezek ellenére is 38 fokos volt este a láza és reggel meg 38,6-al kelt. De eleven mint 7 ördög.. :D Nekem meg 3 napja megy a hasam. Szóval nyomik vagyunk.

Ja és valami tüdőgyulladásos járvány is tombol felénk..

Lala is csak annyit csinál, hogy nyálzik és forog. Háton is és hason is addíg tekereg míg el nem fordul. Bár hason úútál lenni. Bővül viszont a szókincse. :D Az eddigi heőő, agúú meg áá mellé betársult a bu, glááö meg még valami amit nem lehet leírni. :lol: :lol:

Na megyek mert reggel vágtunk pipit és fő az isteni husileves. Bezöldségelem. :D majd még jövök. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Fog:
Tegnap este vettem észre, hogy Enikőnek félig-meddig kibújt 2 alsó foga, látni alig lehet, de már érezni lehet a recéit kézzel :)
Ez szerintem nagyon korán van. Beninél 5 és fél hónaposan jött az első, az is korainak számított....

Mozgás:
Enikő ma felfedezte, hogy van keze, elkezdte nézegetni. És a kedvenc játékát ügyesen fogdossa. Viszont hasra fordítva nem nagyon szereti felemelni a fejét a földről. A lábát frankón felhúzza, de a kezével nem támaszkodik fel. És még nem forog hátról hasra, sem máshogy :)
De az ujjszopi az tutin megy. Talán jobb is így. Nem kell majd hozzá 2 év múlva az éjszaka közepén 5-ször felkelni(mint a bátyjához), hogy visszaadjam neki a cumiját.... Persze a legjobb az lenne, ha egyik sem lenne, dehát ha így alakult...

Betegségek:
Jucu!
Remélem, Bálint már kiheverte a dolgot.
És remélem, mindenki megússza a most terjengő betegségeket. Felénk is egy hányós-hasmenős vírus dívik... anyukám már elkapta, úgyhogy a hétvégén nem megyünk hozzájuk.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Hbogesz köszönöm szépen az infot.
Amúgy még a vaterán és a teszveszen szoktam egy-két jobb rucit lőni :D

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem olvasok vissza, de időm semmi!

Mona, Márkanyuka, Mamiblue, Agnesgoboly: zsákok tegnap délelőtt útrekeltek... jelezzetek, ha megérkeztek! Remélem nem kevertem semmit össze és mindenki azt kapta amit szeretett volna... :) :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Ja, ügyes kislány vagyok... 525 pénz/db volt csak a csomag... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Két kép a ma délutáni egyik játékunkról :D


Kép


Kép

Azért jól meghízott a kis drága. 3300-al született, 3170-el jöttünk haza, és szerintem holnap a mérleg mutatni fog 6 kilót :D :D

mikegirl
 
 


Sziasztok

Végre sikerült kicsit elszabadulnom BÁlint mellől.Szegénykém talán már mára jobban van. :oops: :roll:
Eszik mint a gép. :lol: És bukik is sokat kifelé annyira mohó.

Valaki említette a next rucikat.....na én is segítek ...Keletinél Thököly út jobb oldala ,első keresztutca Háda Kft.no itt aztán vannak jó rucik.1700Ft kilója és van olyan amiben még cimke is van.Reggelente amikor áru jön a boltosok mint a hiénák nagy zsákokkal jönnek és viszik ,darabját 900-1000 adják.
Én vettem itt már sokat.Diusra is és BÁlint gazdára is.Majd dobok képeket milyenek vannak kb.minőségileg.De sztem tök vagányak és jók.

Versmondó verseny jó volt ,nagyon ügyik voltak,de Dius nem jutott tovább nem ő képviseli a kerületi versenyen a sulit.Mondjuk ettől független nagyon nagy dícséretet kaptak a tanítónénitől.

Jövőhéttől őszi szünet :shock: már töröm a programokon a fejem,de színház bizti lesz,meg mozi ,meg millenáris.....Bálint meg addig anyumnál lesz.Megprószálom minden nap arra a pár órára kicsit Diust boldoggá tenni,mert mostanában észre vettem hiányoznak neki a régi kettecskén töltött idők.Még nincs gond ,de inkább megelőzöm.:))
Bocsi sajok lépek mert ünneplős rucit kell vasalnom holnapra a suliba.

Még egy kérdés: megy valaki bőrzére???

Judit

Kép

Kép
jucu
 
 


Kép

Kép
mona76
 
 


mandala, akkor remélhetőleg ma megkapjuk :lol:
Hova küldjük a pénzt? Nem küldtél privit.
Jucu, nektek is boldog 3 hós évfordúlót :lol:
Majdnem szétdúrrantak a cicik, felkeltem fejni, szerencsére visszajött a tejem mennyisége :D
Na megyek is pihizni.

Kép
mona76
 
 


Hello!

Mandala: Köszi! :) Csak nem levélként adtad fel őket, borítékban, hogy ilyen occsó volt?!:)

Képzeljétek Sebi ma hasra fordult...amíg kerestem a fényképező gépet addig meg vissza is fordult, mivel a jobb keze még a kis hasa alatt maradt, gondolom így könnyebb volt neki! Ja és utánna mégegyszer megismételte, aztán már csak oldalra fordult és elégedetten elkezdte nézni a tv-t.

Franciska: Gratulálunk a fogakhoz!

Jucu: Nagyon ügyesen fog Bálint...

Gratula a 3 hónaposoknak!

Mi csak kedden megyünk a 2 hós szurira, mivel múlthéten ugye pont ünnep volt akkor! De örülök, ha az 5500 gr-ot közelítjük...nemhogy a 6 kilót!!!:)

mamiblue
 
 


Mamiblue!
Annyira ügyesek ezek a gyerkőcök! A te Sebid is! Szerintem ha így folytatják, 8 hónapos korukra rohangálnak majd:)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


http://www.somogyieskuvo.hu/index.php?p ... oi&b_id=30

Csajok, ha valakinek van egy kis ideje, nyomna egy szavazást. Egy képre kell rákkantintani és....szavazok erre a képre...kell megnyomni! Hugicám meg sógorom!

Előre is köszi!

mamiblue
 
 


Sziasztok!
Judit, gratulálok nekik, sok boldogságot (szavaztam :) )

Kisbabák szépek és ügyesek! Eszterünk is küzd a fejemelgetéssel, de általában hamar megunja/kifárad, és akkor elkezd sírni. Én meg megkönyörülök rajta.

Mandala, köszönöm szépen, várom a csomagot, illetve priviben a bankszámlaszámot, mivel én is utalnék, ha lehet.

Háát, Anyucik! Nagy fába vágtam a fejszémet: szerdán lézerkés alá feküdtem az aranyeremmel. Most lábadozok, de iszonyat. Anyagcserém nehezen indul be. Remélem, túl fogom élni, bár azt előre megmondták, hogy nem a műtét a rossz, hanem az azt követő 8-10 nap. Ma van a 3. nap..... ajjaj

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Fanninak állandóan folyik a nyála, meg buborékokat fúj. Már kivagyok tőle... minden ruhája egyből nyálas, vizes lesz. :o

Tegnap este óta nekünk is sikerül(get) a fejemelés, fejmegtartás hason fekve. Rakok fel képet róla, bár még nem az igazi de már alakul :D Kép Kép

horvviki
 
 


Horvviki, nagyon édes és milyen ügyi!! Szép nagy szemei is vannak! Én is gondolkodtam már azon, hogy mint a fogorvosoknál, állandó nyálszívót kéne akasztani a kis szája szélére :lol:

Ági, te jószagú málnabokor....... ilyen súlyos volt a helyzet?? Nem akart rendbejönni a kúpoktól??? Nagyon fáj??? Mit csináltak pontosan és teljesen el is tűntették??? Nem is fog néha meglátogatni, végleg elűzték??
Azért is érdekel annyira mert nekem maradt egy incuri fincuri kis fél borsónyi ami sehogy nem akar visszamenni, na meg ha nehezen megy a "barnamedve kicsalogatása a bokorból" akkor jobban kijön és már nagyon zavar! Érdemes megcsináltatni?????????????????

Kép
h.bogesz
 
 


Bogi, a doki ajánlotta a műtétet, mert egyébként max. karbantartás lehetett volna kúppal-kenőccsel... Remélem, nem jön ki újra, bár erre nyilván nem vállalnak garanciát. Hogy érdemes-e? Őszintén remélem, hogy nem feleslegesen csinálom végig..

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


mamiblue, szavaztam, igazán aranyosak és szép pár!

Jucu, rápillázok arra a boltra is! Azt mondod reggel érdemes menni? Milyen időközönként jönnek rucik? Minden nap?

mekegirl, micsoda komoly Babszika! Nagyon el van gondolkodva, hogy akkor ez most hogy is van összerakva? :D

Fog, tegnap én is túrkáltam a kis pofazacskójában de nem találtam semmit! Egyértelműen érezni ha jön a foga? Ja, jó hülye kérdés volt.... még jó hogy igen! Szóval csk kemény a kis ínye de nem érzek semmit. Akkor meg minek nyálazik ezerrel??

Lányok, most nem azért, hogy fényezzem magunkat (dehogynem), de a Kismama magazinba ha belepilláztok, ott vagyunk Szaffival. Feszítünk mint két kis dömper! Sikerült nagyon tuti vizilófejet fényképezniük!

Kép
h.bogesz
 
 


Ági, nagyon rendes a dokid! Nekem csak rákukkantott a cuccra majd nyugtázta, hogy csak kenegessem, majd elmúlik..... pffff
Majd 10 nap elteltével kérlek nyilatkozz, hogy mi a hatás, mert ha bevált akkor én is szívesen bevállalom!

Megy valaki a kiállításra, börzére?

Kép
h.bogesz
 
 


Bogi, nehogy félreérts, nem a nőgyógyász ajánlotta... hanem a proktológus, aki megvizsgált...

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Szabina, a mi tiszteletbeli doktornénink ott a messzi Argentínában: nagyon boldog névnapot kívánok!

Mona: kinek volt tegnap szülinapja, vagy csak a 3 hós babákat köszöntötted. Akkor Daninak boldog hófordulót.

"Éjjel" 4-kor kelt Ádám, így még fél 6-kor vissza tudtam feküdni, de lehet, hogy nem kellett volna, mert olyan rosszat álmodtam. Az volt a lényege, hogy az Ádám is és apa is eszméletlenek voltak, próbáltam volna a páromat pofozni, de nem tudtam, már a mentőket akartam hívni, de aztán felállt a párom. De mégegyszer írom, ez csak álom volt. Olyan jó volt felébredni!

Úgy nézem Ádám bealudt a pihiszékbe, úgyhogy gyorsan befejezem az ebédet, mert aztán megyünk a suliba a Márkért. Nehogy már szegénykém szombaton is napköziben legyen!

Mikegirl, Horvviki: nagyon édesek a babák!

Ági: gyors felépülést kívánok, pihenj sokat!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mona: az nem is tegnap volt, hanem ma! Igencsak korán keltél, gondolom akkor szoptattál!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Nagyon ügyesek, okosak, szépek a topik babái :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!
Vendég
 


Kép Carola-val és Sergio-val
Vendég
 


Márkanyuka
Köszönöm :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Figyu. Létezik, hogy Lala lenyeli a nyálának a nagyrészét és amikor bukik az jön vissza? Kaja után jó fél óra, óra után bukik és tiszta vízszerű. Létezik, hogy a nyála? És létezik, hogy a sok nyáltól fáj a pocakja?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


nagyon szépek és ügyesek a topikbabák. :D

horvviki: egyidősek a babáink, de Lala még közel nem emeli ennyire a fejét. :? :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Mamiblue,sok boldogságot tesódéknak!Nagyon szép pár,és én is szavaztam :wink:

Ági,mielőbbi felépülést!Én nem akarlak elkeseríteni,de az én munkatársamat műtötték,és ő azt mondta simán visszajöhet,igaz nem oda ahol már volt.Különben lehet majd egyszer nekem is rákéne szánni Mennyi ideig tartott a műtét?Mennyibe került?VAgy a tb támogatta?

Kép
Kép
huni
 
 


Huni, nem adom fel :) 10 perces ügy volt és csak kórházi napidíjat fizettem

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


mamiblue, szavaztam, nagyon szépek :wink:
szabina, nagyon boldog névnapot kívánok! Kép
mandala, nagyon tuti a zsák, mindenkinek elnyerte a tetszését :lol:
A feladói címre megy a pénz :wink: Köszönjük :wink:
Apa már tegnap reggel elment vadászni, azt igérte ma délre itthon van, és még mindig sehol :x :roll:
Danikám pedig kint alszik a levegőn, sajtospogit akarok sütni, de ha nekiállok, biztosan felébred :D Annyira hihetetlen, hogy már 3 hónapos :shock:
Olyan fini franciakrémest ettem, imádom :D Persze ezért nem fogyok :P
Milyen pangás van, olyan sok topictagnak nem is láttuk még egyáltalán a babóját :cry:

Kép
mona76
 
 


Hello!

Mandala: Köszi a cuccot! Nagyon szép! A feladó címéra menjen a pénz? Vagy esetleg számlaszámot tudtok adni? Akkor 8525 :)

Köszi a szavazatokat! Már tesómék is próbálkoznak a babával, de sajna az első nem jött össze...:( Remélem csak véletlen, és nemsokára lesz neki is egy egészséges kisbabája. 8)

Mona: Tényleg rohan az idő! Times babái még nagyobbak!

mamiblue
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?