Ámulok és bámulok, hogy milyen ütemben nőnek a gyerkőcök
le vagyok döbbenve, mi a többiekhez képest épp hogy hízunk! Teljes anyatejcin van, 3250.nel ás 53 cm-vel született. Most 4800g és 58 cm. Ti már mind lehagytatok minket!
Ráadásul még mindig nem alszik 4 óránál többet, így még mindig éjszakázok! Nyomatnom kéne tápit?? Van elég tejci, de nem hízik ilyen ütemben!
Sziszike a karácsonyi rucikat a Westend NEXT Baby boltjában lehet kapni de még épp, hogy van pár db! Ez valamelyik emeleten van a külső körön. Nem emlékszem, hogy az elsőn, vagy a másodikon. Továbbá, van egy nagyon jó babaruha bolt a Rákóczi úton a Hauer cukrászda után a sarkon. Ki van nagy betőkkel írva, hogy Angol babaruhák. Ott veszek a gyereknek GAP és Marks and Spencer rucikat, kb 2000 Ft/db-os áron. Nagyon jó és nem jön szemben még egy olyan az utcán!
A pacskert pedig apától kaptam, Happy Boxos
Olyan ügyesek a babák! Hihetetlen, hogy mikre képesek, milyen értelmesek! A hóna alá begyűrt türcsit én is kipróbálom, jó 5letnek tűnik!
Most is csak azt tudom mondani, hogy álomszépek a babák, jó bennük gyönyörködni! Nyomjatok még képeket!
Járóka, mi műanyag,hálósat kaptunk, egészen szép darab. Érdemes már most elkezdeni a használatát?? Még nem forog, csak a játszószőnyegen kalimpál.
Hajhullás, nekem is elkezdett hullani már rögtön szülés után, aztán visszaálltam az Elevitre és abbamaradt, de zsírosodik rendesen! Az arcom viszont megint mint a pubertásoké.... nem tudom mikor leszek újra teljes értékű ember
Legyen szép napotok és a betegeskedő babóknak jobbulást!!!