Új privát üzeneted érkezett!

Mókuska milyen tornára jársz?Meg lehet hogy írtad milyen suliba? nem olvasok vissza bocsi :oops: :oops:

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Elveszett bárányka… :oops: :oops: :oops: Olyan kedvesek vagytok, hogy hiányoltatok,köszönöm, jól esik!!! :D Néha nekiültem, hogy írjak, de sajna nem megy, mert mindig van/közbejön valami. :( Elég sűrűk a hétköznapok, a két nagynak egy csomó különfoglalkozás, sokszor azon izgulok, nehogy elfelejtsünk valamit, itthon a háztartás, ház körüli munkák, őszi betakarítás – kertrendezés,nekem is folytatódott a suli, nem folytatom: be vagyok táblázva.
Nem is ígérem már, hogy jövök és pótolok, mert egyszerűen nincs már rá kapacitásom, de biztos megértitek. :oops: :wink:

Gabi! Még mindig szépek a gyerkőcök, és Eszter HATALMAS!!!! :shock: :D Remélem Adrinak jól sikerült a kirándulás, jó kis programjaik lehettek. Gondolom Krisztián jól elvan már az oviban… hogy nőnek a gyerekek! :D

Ildi! Nagyon ügyes vagy a sulival, csak bátorítani tudlak! Eleinte talán nehéz, de belerázódik az ember és olyan jó érés, mikor újra beindulnak az agytekervények… :wink: Így utólag én is gratulálok Dani szülinapjához, és Isten éltessen téged is! :oops: :D Lilivel mentetek néptáncra?

Szuzy! Remélem sikerül megállapítani mitől ez a hasmarsos probléma. Mi is a Biovatalba járunk évek óta, mikor szükséges, csak ajánlani tudom. Az áraik változatlanok, nem vagyunk Rotschildok de eddig ki tudtunk fizetni a szükséges vizsgálatot, és pontosabb kórképet kaptunk, mint mikor helyben, háziorvoson, szakrendelésen, vizitdíjakon és zsebpénzeken és rengeteg idegeskedésen keresztül megkaptuk a leletet.( Egészségpéztárral is szerződött hely.) :wink:

Móni! Szörnyű lehetett ez a lázgörcs! :( Én is remélem, hogy csak egyszeri alkalom. Poci növöget? Nevet választottatok már?

Lányok! Timi visszament dolgozni? Tudtok róla valamit, miért nem ír??? :?:

Képek: pü. Sajnos muszáj mennem, mert a kicsi itt sertepertél körülöttem, fogytán a türelme.. :wink: Minden jót nektek! :D :D
zichy
 
 


Sziasztok!

Nika
Sajna én már nem jutok el mozogni, próbálok itthon taposózni -esténként a tv előtt.... Lilit hordom hétfőnként ovitornára :wink: Ma voltunk másodszor, de nagyon-nagyon élvezi, mindkét alkalommal ugy jött ki, h anya nagyon jó volt!!!!! :lol: Én most az ILS-be járok, 2 éves jogi asszisztens képzésre.

Szuzy
Nagyon drukkolok, h mihamarabb rendbe jöjjön az egészséged!!! De tudod, sok minden fejben dől el, szóval ne stresszelj, élvezz minden percet, amit Szilárddal tölthetsz!!! A házimunka ugyis megvár, amiatt tényleg kár idegeskedni!!!!

Zita
De jó, h jöttél! :lol: Nem is tudtam, h Te is suliba jársz!!! Mit tanulsz? A betáblázás kezd ismerős lenni, Lilivel elkezdtük a táncot-péntekenként, ovitorna hétfőnként, nekem 2 hetente péntek-szombat suli, + házimunka és hát ugye ott van Dinidani is, őt sem hanyagolhatom el :wink: De egyenlőre élvezem, jól esik kimozdulni itthonról és ezt a pörgősebb életet jobban szeretem :wink:

Dina
Benedek teper már? Bocsi, ha irtad :oops:

Megyek és megkukkolom a képeket :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 

 
 

jó reggelt!

Jövök én is, de a párom hozott haza munkát, és azt csináljuk amikor csak tudjuk. az a szerencséjük, hogy anyósom itthon van, mert egyébként egyedül nem tudnám csinálni. :roll: :roll: Így együkünk a házimunka mellett, gyerekek mellett tudja csinálni.
Ők reggel 6-tól este 6-ig dolgoznak most, és napi 5000 csomag kell. Mi tegnap 2000valamennyit csináltunk :shock: Ja azt nem írtam csavarokat zacskózunk :wink: :wink: :wink: Tök jó, olyan jó kicsit mást is csinálni mint a mindennapi tennivalók :lol: :lol:

A legkisebbem, köhög és reked :cry: :cry: :cry: szóval reggel doktornőnél kezdünk. Elvileg utána ugye orthopédia, bár szerintem szopi nélkül nem fogja bírni. Védőnőnk, meg...ő beteg gyereket nem enged át hozzájuk, pedig kiszellőztetne utánnunk és annyi.
A rendelőbe ugye nincs szopira lehetőség. Ill. mindenféle szedett-vetett emberek között nem szoptatok :oops: :oops:

Krisztike is köhögött az éjjel. Nem is csoda, tegnap bepisilt az oviba. Ilyen mióta szobatiszta nem volt, még éjjel sem. Ráadásul ahogy ő ondja még kinnt az udbvaron a homokozóban. Ő nem szólt, neki nem kell segíteni mert teljesen önnálló, nem vették ésdzre, így csupa pisis gyerek jött ki ebéd után. 1-másfél órát tuti így volt :evil: :evil:

Eszterke kúszik és mászik de csak hátrafelé, olyan édes :lol: :lol: ugye így gyorsan nekiütközik valaminek akkor felül, és játszik tovább :lol: :lol:

Dina
nagyon sajnálom Teri nénit :cry: :cry: azt tudtam, hogy beteg, a párom már nyáron mondta :cry:
Benedek nagyon kis ügyes. :D :D :D

Szuzy
jobban vagytok már?

Zita
de jó, hogy volt egy kis időd írni :wink: :wink: :wink:
Betáblázás ismerős :shock: de ma már ott alszik a drágám az oviban, és így délután együtt szedem össze a nagyokat. Adrika előbb jön el suliból, megkértem a tanárbácsit, mert így akkor együtt mehetünk a törpéért :D :D Nem kell ránk ki tudja mennyit várnia.
Legkisebbed tudom, hogy október folyamán tölti be az első életévét :lol: :lol: így BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép remélem jól emlékeztem :oops:
Adrinak nagyon tetszett a Titanic kiállítás. Nem gondoltam :oops: az űrkiállítás viszont nem kötötte le. Hát igen komolyodik valamennyire az én legnagyobbam, már nem olyan gyerekes :cry: :cry: gyorsan telik az idő-sajnos.

Na most már rohannom klle, mindenkinek szép napot!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Gabi! Reggel én is ott voltam a dokinál Szilárddal, ugyanis éjszaka már hőemelkedése volt, s az én esetemből tanulva jobbnak láttam azonnal elvinni.
Később kiderült, hogy jól tettem, ugyanis délben már tiszta láz volt. Szerencsére azonban most a lázcsillapító után elég jól rendbe jött, délután már rendetlenkedett ezerrel. Remélem éjszaka sem jön újabb lázas állapot.
Szóval lehet, hogy láttalak is Titeket, csak nem figyeltem. Véletlenül nem az orvosi szobával szemben lévő pelenkázón tanyáztatok? Mi a rendelő másik végén voltunk picurral. (és a mamival) És 9,30 körül értünk oda...

Kösz a drukkokat. Ha éjszaka és reggel nem lesz gond Szilárddal megyek a gasztroenterológushoz. Hát félek tőle, de most úgy sem csinál szerintem vészes vizsgálatot, mert ugye arra elő kell készülni. Azért éhgyomorra próbálok menni, hogy mondjuk ha szükséges labort, vagy uh-t tudjon csinálni, ha már felutazunk Bpestre....

Zita! Most elgondolkodtattál a Biovitálon. Az unokatesóm is nagyon dicsérte... Na majd még meglátjuk.
Hát le a kalapom minden háromgyerekes nő előtt. Én az egyel is alig birok. Igaz ő kitesz hárommal is......

Na üdv mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Jó reggeét!

Szuzy
igen mi voltunk azok :wink: :wink: Sajnálom, hogy nem figyeltem jobban. Messziről Szilárd sem volt ismerős :cry: de azt figyeltem ám, hogy nagyon szép kis szőke legény :D :D
Na majd legközelebb figyelmesebb leszek, de inkább jobb helyen találkozzunk :wink: :wink: :wink:
Amúgy is rohantam csak, reggel fél 9-kor voltak nagyon sokan be sem vittem a kicsit, csak felírtam, trapp le a rendelőbe orthopédiára, ott végeztünk 9-re trapp vissza a dr. nőhöz :? :?

Mi megkaptuk az első antibiotikumunkat :cry: csúnya a torka, és arcüreg érintettség is van. Viszont aminek nagyon örülök, a gyógyszert kiskanállal nagyon ügyesen beveszi :D :D
Láz, hőemelkedés nincs :wink: :wink:

Orthopédián minden jó volt. azt mondta a doki most már olyan a lába, amilyennek kell lennie fél évesen :D majd egy éves kora után még meg szeretné nézni, hogy megy, ill. lép :wink: :wink:

Ja, Szuzy megy a drukk a dokihoz!!!!!!!!!!

Na a kicsi fiam ügyesen aludt az oviban, Micimackóval :lol: :lol: :lol: azt ha elhagyja az pótolható :lol:
Amúgy úgy meglepődtem, mert ebben a pici csoportban k b. 5 gyerek aludt csak, a többi ült az ágyon :roll: :roll:

Ma megyünk a piacra ha nem esik :D :D minenkinek szép napot!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Gabi! Még figyeltelek is, hogy valahonnan ismerős vagy, de aztán lezártam magamban azzal, hogy biztos a bankból.
Na majd legközelebb jobban és jobb helyen fog sikerülni a találkozó.
Egyébként én is figyeltem az Esztikét, hogy milyen szép kislány.

Sajnos Szilárd már 3. napja lázas. Én a lázcsillapítón kívül nem adok neki mást, mert nem folyik az orra, nem köhög. De ha még éjszaka is lázas lesz, holnap elmegyünk ismét a doki nénihez.
Nem e valami gyulladás okozza. Sajnos én sem tudok kilábalni ebből a göthőből. Igaz én lázas nem voltam, de nekem az orrom még most is folyik, és köhögök is hurutosan.

Klassz, hogy az ortopédusnál minden rendben. Nekünk is kell vinni Szilárdot ellenőrzésre. Azt mondták, hogy ha majd szépen jár, vihetjük. Aztán hó végén megyünk a Heim Pálba is, a kardiológiára ellenőrzésre. Aztán következő hónapban pedig a szemészetre ellenőrzésre.

Lányok! Merre jártok?
Üdv

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!
Sajnos még mindig lázas picur, így ma viszem doki nénihez, nehogy valami komolyabb baj legyen a háttérben. Sajnos a mi dokink szabin van, így helyetteshez megyünk.
Csao

Kép
szuzy
 
 


Szuzy jobbulást nektek :)
Új tudománya a fiamnak :)
Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám én is, de megint csak olvasó üzemmódban!

Ahogy olvasom, szinte mindenkinél megfordult a megfázás! Sajnos az én házám táját sem kerülte el! Kezdte anyukám, párom, Benedek, most mikor ők már rendben vannak én vagyok göthős! Már egy hete, de szerencsére csak két napig volt lázam, de az is 38,5 körül! A fülfájásom szerencsére elmúlt, de a torkom még azóta is fáj, ma beszéltem a doki melletti asszisztens nővel, és azt tanácsolta, hgoy szedjem még be a maradék gyógyit, és ha nem múlik (10 nap) akkor hétfőn menjek vissza valószinű hogy a mandulámmal van valami gond! Nagyon tudnék neki örülni ha most azt mondanák hogy na vegyük ki! Hát nem tudom Benedekkel mi lenne, mert az utóbbi időben még wc-re is alig tudok tőle elmenni, mert úgy hiszitzik és sír utánnam. Néha meg a világból is kimehetnék nem is érdekelné! Nagyobb babások ez rendben van így?

Nika :)
Gergő nagyon ügyes fiúcska! EGyébként a héten láttam Szarvas Jutkáék kisfiát, (azt hiszem Milán) nagyon édes és sokat fejlődött, nőtt és nem utolsó sorban nagyon szép is!

Ildi :)
Hát nem is tudom hogy írtam e már, de Benedek szept. 29-én elindult, én könnyekig meghatódtam, olyan aranyos volt! Azóta most egy pár napja vettem észre hogy merészebben próbálkozik, már egyedül elindul a fal, az asztal, a szék mellől, vagy éppen amikor belémkapaszkodik! Nagyon ügyes! De azért még észrevenni, hgoy egy kicsit bátortalan! Már most azzal is próbálkozik hozzáteszem sikerrel, hogy mikor iszik a cumisüvegből szépen lassan sétálgat közbe! :lol: De azért a gyomrom olyankor elég kicsire összeszorul! Ja és ma egyedül átment a küzsöbön segítség és kapaszkodás nélkül!
Na és még azt is tudja hogy ha bármit mondok neki hogy hozza hozzám, akkor azt megteszi, ma pl. mondtam neki hogy hozza a cumisüveget, és igyon, ott van a folyosón, ő elindult egyenesen a konyhába mert tudta hogy ott hagyta és idehozta nekem! Aztén beült az ölembe és ivott jóízűen! aztán hozott egy kismackót is hogy együk meg mert gondolom én éhes lehetett! :lol:
Ja és valami más: a suli milyen, tudnál valami bővebbet írni róla mert én is gondolkodom rajta hogy jövőre elkezdem, és aztán mennék tovább az államigazgatásira. Nyelvet tanultok mellette? Fizetés? Időbeosztás? Előre is köszi!

Gabi :)
Igen sajnos nénje már régebben beteg volt! De senki sem gondolta volna hogy ilyen gyorsan vége lesz az egésznek! Nagyon ki voltunk borulva, mert olyan hirtelen jött a hír! Az egyik hétén még telefonáltak hogy beteg, rosszabbul van, jobban van, kórházban van, azétén hogy meghalt. Szinte fel sem tuduk fogni hirtelen! Olyan aranyos kedves volt velünk mindig! Én egy pár éves ismerem, de teljesen úgy bánt velem, mintha már réges rég ismertünk volna egymást! :cry:
Más: Eszterke már jobban van? Boldog 7 hónapot kívánunk neki!

Szuzy :)
Szilárdnak jobbulást, neked pedig kitartást kívánok, és veled vagyok lélekben! Egyébként hogy bírja lázas állapotot? Nyűgös? Éjszaka alszik? Te jobban vagy már? Döntöttetek hogy hová mentek tovább dokihoz?

Lassan befejezem, mert igen sokra sikeredtem! CSak győzzétek olvasni! :twisted: Hát igen én ilyen vagyok, ha beindulok nem tudok leállni, sokat beszélek! :lol:

Pussza nektek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Nika! Gergő nagyon ügyes, Szilárdnak is van egy hasonló fotója, amikor támaszkodva már állt nagyon büszke voltam rá. Ő is 7,5 hónapos volt akkor.

Dina! Benedek is nagyon ügyi kislegény ám!
Az én fiam is hisztizik sír utánnam, ha itthon vagyunk még wc-re sem tudok kimenni. Viszont ha a mamánál van akkor egész nap elvan nélkülem. Amikor otthagyjuk sem sír, sőt éjszaka is aludt már ott párszor, s azt is jól birta.

Voltunk Hasznoson a helyettes doki néninél. Kellene vizelet vizsgálat, hátha húgyuti fertőzés van a láz hátterében. Sajnos abból már csak hétfőn lesz valami.
Addig is kaptum antibiotikumot, és kamillával kell mosogatnom a fütyijét minden tisztába tevéskor.
Gyakran fogdossa a pelusát, és mondani akar valamit, de még nem tudja...így lehet, hogy igaza lesz a doki néninek.

Én is még mindig köhögök.......
Holnap megyünk eljegyzésbe Ceredre, így nem jövök. Szilárdot nem visszük, remélem nem lesz semmi baja!
Na jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

Szuzy
másabb szagú Szilárd vizelete mint szokott? Ha olyan szúrós szagúbb akkor lehet húgyuti probléma :? :? Színre nem szokott változni. Legalábbis a peluson nem másabb.
Fütyire nagyon jó a kamilla. Ha esetleg kicsit le is van nőve a bőr, az szépen leválasztja :wink: :wink: :wink:
Amúgy a fütyigyulladás sem kellemes, de az látható. Elég nagyra képes feldagadni a fütyijük elég hirtelen :shock: :shock:
Amúgy a vizelet a csíphet bizony.
Ja a kamillát ami esetleg kimarad a fürdővizébe beleöntheted, ha nem ázik benne félórákat az is hatásos lehet :wink: :wink: hosszú idő után árt, de 5-10 perces fürdésnél használ :D :D

Amúgy én nagyon szorítok, hogy ne az legyen. az borzasztó, hosszú ideig kell antibiotikum, általában 2 hét, van, hogy 2 féle is. Nekünk Adrikának volt 2 éven keresztül folyamatosan visszajött. POs. vizelet után 2 hét gyógyszer, akkor neg. vizelet, két hét múlva újra pos. eredmény. Újra Pest, és ez ment 2 évig :shock: :shock: :shock: Annyi gyógyszert kapott Adrika kicsinek :shock: :shock:
Nekünk van listánk is róla milyen gyógyszereket kaphat, mert vannak olyan antibiotikumok amik pl. a felső légutakra jótékony hatással vannak, viszont a húgyutakat gyullasztják :roll: :roll:

Dina
még Egyszer nagyon sajnálom Teri nénit :cry: :cry: Minket is nagyon váratlanul ért.
Az biztos, hogy ő nagyon közvetlen volt, de olyanok a gyerekeik is. :wink: Imra bácsi kicsit olyan visszahúzódóbb, legalábbis én olyannak ismertem meg, de ő is aranyos :wink:

Igen Eszterke már jól van. Ma már nem is kapott gyógyszert. Elmúlt az orrfolyás is és a köhögés is :D :D Remélem most hosszabb ideig lesz egészséges. Mióta fogzik, mikor meggyógyul 1 héten belül újra betaknyosodik :cry: :cry:

Nika
nagyon édes Gergő ahogy áll :D :D
Mászni is tud már,
hát igen lassan véget ér a nyugis időszak :shock: nekem Eszterke már most imád pakolni, lepakolni :roll: és még hol a vége....
olyan mint egy porszívó, minden kis apró szöszmöszt megtalál. A hajcsomókat amit a porszívó csak összeszed, de nem szívja fel azokat szedegeti ő fel, és teszi a szájába :shock: :shock:
Tegnap a szőnyegen ezt a madzagot találta meg :shock:
Kép olyan mintha pók lógna a szájából :lol: :lol:

Na mammog, éhes, majd reggel leszek megint

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Megint egyedül vagyok, mivel Krisztián éjszakás! :( Olyan rossz ilyenkor, mert nem tudok elaludni időben. Fél éjszakát fenn vagyok, jobb esetben tudom nézni a tv-t, de van olyan is amikor alig alszom el, már Benedek fenn is van mert pl. jön a foga, fáj a hasa, stb.... :cry:

Szuzy :)
Remélem, hogy jól éreztétek magatokat az eljegyzésen! Biztos jó buli lehetett, gondolom, hogy sokan voltatok! Szilárd rendben van már? Ugye már nem lázas? Jobbulást neki!

Gabi :)
Eszterkének mennyi foga van már? Szopizik még ugye? Hányszor egy nap? És nem harap? Bocsi a sok kérdésért! :oops:

Mára ennyi, jó éjszakát mindenkinek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Jó reggelt!

Dina
még egy foga sincs :shock: na attól függetlenül tud harapni :evil: :evil: na meg az a mániája, hogy szopi közben csimarja a cicimet, a múltkor is tiszta seb volt :shock: :shock:

Amúgy mi sokat szopizunk. Hozzátápit ugyan elkezdtük, és jól is eszik most már, de szopi van utána, úgyhogy eddig még nem váltottunk ki egy evést sem.
Végülis bőven van tejem, akor meg had szopizzon :wink: :wink: :wink:

Tegnap este nem semmi "műsort" adott elő :lol: :lol: szoktam adni a kezébe negyed almát, mivel foga nincs szopogatja. Na tegnap leharapott belőle egy darabot :shock: :shock: eddig ugye nyári almákat vettem azok jó kemény húsúak, ez pedig omlós. Elvettem tőle, mi elkezdtünk vacsizni, úgy elkezdett ordítani, még levegőt sem vett :roll: rá kellett fújni, mert elkezdett szürkülni :evil: úgy megijedtem.
Utána kapott üveges bébikaját, abból bevágott fél üveggel. Előtte nem sokkal szopizott :roll: de ha mi eszünk őt is oda kell tenni, és etetni :lol: :lol:

És Benedek mennyiszer szopizik még? Neki sok foga van már?
Amúgy Adrinak ilyenkor már volt 4, Krisztiánnak 2 :D :D

Amúgy most megint nőtt egy csomót, és a felsőteste elsősorban :roll: Előkerültek a hosszúujjas bodik. Hát 9-et raktam el. volt közöttük olyan ami egyszer sem volt rajta, mert garbós, nyáron az nem kellett :roll:
Délután megyünk a Tescoba, majd szétnézek :wink: :wink: :wink:

Szuzy
elmúlt a láz Szilárdnak???
Szép vasárnapot mindenkinek!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, jobban vagyunk valamelyest.
A fütyije szombaton már elég duzzadt és piros volt, viszont a rendszeres kamillázás hatására vasárnápra már sokkal szebb volt, már szinte semmi nem látszott. Viszont az antibiotikumtól megint elkezdett mennni a hasa, hiába volt a Normaflore, és a popsija akár a tűz, majdnem véres volt. Ráadásul tele lett kiütésekkel a teste. Vasárnap persze egyetlen gyerekorvost sem lehet elérni, még a Starjáni kórházban sem hajlandóak megvizsgálni......... A vizelet vizsgálat eredménye szerencsére negatív lett, így abba hagytuk az antibiotikumot! Remélem most már lassan rendbe jön a fütyi és a popsi is.
Tettem egyébként kamillát a fürdő vizébe is, de tegnap már úgy csípte a popóját, hogy alig ült bele egy pillanatra a drága. Egyébként tiszta nyűg, sírás a gyerek, szinte le sem tudom ölből tenni.

A buli egyébként jó volt. Ha lesz időm jelentkezem és beszámolok róla.
Puszi mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

Szuzy
ezekszerint "csak" a fütyije volt begyulladva. Hidd el sokkal jobb mint ha a húgyúti lett volna :wink: :wink: :wink:
Mi annakidején gombás fertőzést is szedtünka gyulladáshoz :shock: úgyhogy mi Canesten cseppet is kaptunk rá akkor.

Nekem is tiszta nyűg a kicsi. Jó sz@r éjszakánk volt. Kibújt az első fogacskája is, ahogy elnézem a 2. is kinnt lesz még ma v. holnap. Nem engedi, hogy megnézzem, azt viszont hagyta, hogy megkocogtassam kanállal :wink: :wink:
Viszont cumi, cici csak gondolkodás után kell :shock: :shock: :shock:
Szerdán megyek lefelé a városba veszek fogzásra azt a homeós bogyeszt, remélem segít neki. Jó ma nem kellett főznöm, tudtam vele játszani délelőtt, de holnap már muszály főznöm :? :? nem tudom mi lesz.

na megint csak nyafog. Krisztike jégkrémet eszik előtte :roll: :roll: persze, hogy kéne.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Rég voltam, de ez már igy lesz, amig suliba fogok járni.... Most csaptak össze a fejem fölött a hullámok, egyszerüen nem érem utól magam a házimunkákban :? Na, de talán most, lesz 4 hét szünetünk, igaz tanulnom is kell, mert dogával inditunk! :x
Szóval pénteken, szombaton suliban voltam, vasárnap kirándultunk, hétfőn délben hoztam haza Lilit, mert du. torna volt.....állandó rohanás :roll:

Lili továbbra is élvezi a táncot és a tornát :lol: Táncórán nagyon cserfes a kiscsaj, már próbáltuk megértetni vele, h nem kell mindenhez hozzászólnia :lol: :lol: :lol:, de inkább legyen ilyen :wink:
Dani továbbra is kis huncut, bár néha adja a kis ártatlan gyereket :lol: :lol: :lol: Egyre több mindent mond és tud, időnként minket is jól meglep.
Most éppen olyan édes, a Hair-t hallgatom magyarul, és látszólag neki is tetszik, mert néha felpattan táncolni v. bekapcsolódik az énekbe :lol: Még mindig szopizik, de bevallom, h én már kezdem unni, de néha meg olyan jó érzés, h hozzám bujik :wink:

Dina
Egyenlőre tetszik a suli, bár elég kemény lesz! Viszont a tanárok nagyon biztatnak, azt mondták, h jó százalékban el tudnak helyezkedni az emberek ezzel a végzettséggel. Hát, legyen igazuk!!! Nyelvet nem tanulunk, de ilyen óraszám mellett lehetetlenség lenne azt is besüriteni! Általában 2 hetente vannak konzultációk, pénteken 10-19-ig, szombaton 8-13-ig. (nekünk ebben a félévben össz. 7 konz. lesz, ebből egy fakultativ, ami nem kötelező, +jan-ban lesz a vizsga) A suli fizetős, az első iskolarendszerű OKJ-s szakképesítést szerző felnőttek állami és alapítványi támogatást élveznek, melyhez 28.000 Ft/ félév költséghozzájárulást fizetnek.
Akik második vagy további szakképesítésüket szerzik, állami támogatást nem kaphatnak, ők – a jelenlegi törvényi szabályozás szerint – 40000Ft/félév tandíjhozzájárulást fizetnek.
Egyébként részletesebben itt olvashatsz a képzésről:
www.seagull.hu

Na, ennyire futotta, Dani itt rángat, hiv, majd próbálok jönni később is, de sok a meló, vasalni való ruhahalmok várnak rám!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Hát nem tudom....tegnap Szilárdnak megint ment a hasa rendesen. Kb 6-7x egy nap alatt. Estére a combija töve tiszta kiütés is volt. Ahányszor kakilt sírás-rívás volt. A nyakamba kapaszkodott és 30-45 percig le sem birtam tenni. Egész délután az ölemben bóbikált. Nem jöttem rá a hasát csikarja, vagy a popsija fáj, netalán a fütyije....
Antibiotikumot már vasárnap óta nem kap, tehát tutira nem attól. Normafloret már beszedtünk egy dobozzal.
Igaz fogzik is rendesen, lehet attól. Már látok hátil rágó fogat vagy fogakat, nem hagyta rendesen megnézni hánynak van kinn a hegye...
Szegény kiscicám nagyon megviseli.
Remélem ma már nem lesz semmi gond. Eddig csak egyszer kakilt. Igaz olyan nyálkásat. Ez jelent valamit. Nagyobb gyerekes anyucik , Ti már biztos tudjátok.

Gabi! Esztinek nem volt semmi baja a gyógyszerektől? Az én fiamnak miért megy mindegyiktől a hasa? Eddig 3-at próbáltunk, s mindtől ment. Pedig ugye ő is szopis baba volt.....
Tanácstalan vagyok. Ha még mindig fog menni a hasa fölhívom a doki nénit. Nem tudod meddig van szabin Szabó doktornő?

Ildi! Kitartást a sulihoz. Nekem nem lenne energiám újból tanulni.

Többiek merre vagytok?

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Szuzy
Már akartam kérdezni, h milyen antibiotikumot kaptatok? Van benne amoxicillin :?: Arra nagyon sok gyerek allergiás!!!! A kiütések még simán lehetnek a gyógyszertől, hiába nem szeditek napok óta. Daninál is igy volt, szerda-csüt. hagytuk abba a gyógyit és szombat reggelre jött a rengeteg kiütés, előtte "csak" a popsi-fütyi gombásodott be.
A másik kérdésem, h mennyi Normaflore-t adsz Neki naponta? Nekünk napi kettőt kellett, amikor kiderült az allergia. Ja, és ugye nem adsz neki tejtermékeket? Ilyenkor nagyon kell figyelni!!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Jó reggelt!

Szuzy
Amoxicillint kaptunk. CSúnya is lett a puncija, de van még az a popsikenőcsöm amit a bőrgyógyász írt. Az nagyon jó. 1 nap alatt rendbetette :wink: :wink: :wink:
Hasmenés szerencsére nem volt, de bavallam őszintén és kb. 3 napig adtam 3-szor utána meg még 2 nap napi 2-szer a gyógyszert. Én nem nagyon szoktam végigcsinálni egy-egy gyógyszereskezelést, ha már jól van a gyerek :wink: :wink: :wink: Valamennyit had dolgozzon a szervezete is :wink:
Egyébként nekem eddig semmiféle gyógyszertől nem ment egyik gyermekemnek sem a hasa. Pedig Adri sokfélét kapott annakidején :roll: :roll: :roll: :roll:

Eszterkének a Cebion cseppeket adom, márha el nem felejtem :oops: :oops: én szedek folyamatosan C-vitamint, valamennyi ugye átmegy neki is.

Tegnap felállt a kisasszony, Krisztike ágya mellett, olyan aranyos volt :D :D :D
Időközben 2 fogúak lettünk. 1 nap eltéréssel bújt ki a 2 :D :D azóta alszik rendesen.

Na mennem kell, majd délelőtt még benézek

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

CSak egy gyors bekukk, de úgy látom, hogy mindenkinél érződik hogy hosszú hétvége van! Remélem, hogy ki is tudjátok használni! Igaz az idő nem éppen kedvez ennek! :cry:

Ildi :)
Köszi a felvilágosítást a suliról, valószinű hgoy jövőre megpróbálom én is. Feltéve ha vissza tudok menni dolgozni! Jó lenne, bár amilyen az én formám...!

Gabi :)
Gratulálok a kis kétfogú tündérkének! Gondolom, hogy most már nagyon büszke magára, mert Benedek az volt, amikor mondogattuk neki a fogacskáit!

:cry: Rólunk csak anyit, hogy Benedek szombaton de. fel akart állni nővéreméknél a kályha mellett és sajnos megégette a kiskezét. :cry: Még az volt a szerense, hogy nem volt annyira meleg a kályha! De ahhoz elég volt, hogy legyen rajta egy kis hólyag, ami estére szinte el is múlt, de jöttis a helyére egy másik nagyobb, a fürdetés után. Mára meg már jájött hgoy van neki ott valami és elkezdte piszkálni! A védőnő azt mondta hgoy próbáljam meg bekötni, vagy leragasztani neki, hát nem tduom, remélem, hogy fogaj hagyni!
A másik meg hogy napok óta nem akar délben aludni, majd leragad a szeme, de arra meg hogy elaludjon lusta! Tegnap is du. 4- 1/4 5 körül aludt el. Este meg alig tudtam elaltatni 10 órakor!

Na megyek lassan de majd még lehet hogy benézek, hátha valaki még bekapcsolódik a "beszélgetésbe"! :lol: :lol: :lol:

Pussza

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Jó reggelt!

Nem tüntem ám el, :lol: :lol: :lol:
A hét végén lennt voltunk anyuéknál, ahol Eszterke elkezdett mászni. Olyan édesen kotor most már. Már feláll ügyesen bármi mellett :D :D
Ja, persze kuka, seprű a kedvenc ha a konyhában vagyunk :? :?

Dina
Benedeknek sok gyógypuszi a kiskezére Kép Kép
Amúgy ők még olyan könnyen gyógyulnak. Nekem Krisztiánom tavaly ősszel a vasalót tenyerelte le, de rendesen. Akkor amíg el nem aludt pityergett, utána már nem. Pedig neki jó nagy hólyagok voltak. Ja 1 napig még óvatosan hasznáélta.
Ilyenkor elszégyellem magamat, mikor én a konyhában megégetem a kezemet mindíg fájlalom, főleg meleg közelében :oops: :oops:
Adrika meg egyszer a gyufát égette rá a kezére. Olyan 2-3 év körül lehetett. Teljesen ráégetett egy hólyagot neki is. Na azóta gyufa nem volt a kezében :twisted: :twisted: :twisted:

Alvás nehéz, nekem Adri volt nagyon kevés alvásigényű. Azon kívül, hogy jól kifárasztod nem sokat tudsz tenni. Miután már megy érdemes minden délelőtt sétálni vele. Saját lábon jobban elfárad, és a friss levegő hidd el jót fog tenni :wink: :wink: :wink: :wink:

Ma mi is megyünk megint a dr. nénihez. Most Krisztikém köhög de nagyon csúnyán. Anyuéknál állandóan kiszaladgált :? :? Tibiék csinálták a kaput, és persze ő is fiú, neki is ott kellett lennie :evil: :evil: mire észrevettem már jó ideje kabát nélkül álldogált a szeles hidegben :? :?
Szerencsére Eszterke most jól van kop-kop-kop. Mióta kibújt a foga nem folyíik az orra, szóval tuti, hogy attól is volt.
A fogát ügyesen próbálgatja a cicimen :? :? olyan recések, nem tetszik a dolog :twisted: :twisted:

Na megyek készülni, majd még jelentkezem.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Én adtam tejterméket dögivel. Miért nem lehet? Nekem ezt eddig nem mondta senki. Szilárd rgeggel sokszor tejbegrízt eszik, utánna tízórai kakaó és este elalvás előtt tejcsi, néha délután joghurt. Mondjuk ezt akkor kihagytam. De mivel mást nem nagyon hajlandó enni a többi tejféleséget kapta. Éhen azért ne haljon. Az antibiotikum miatt nem lehet tejtermék? Nekem ez új.


Dina! Nagyon ügyes a Benedek, és persze Gabi a kis Eszterke is!
Gratula a felállásokhoz, és a mászáshoz is.

Szilárd fütyije újra gyulladt..... Megint gyakran nyúl oda. Miért gyulladt be újra? Most már fölhívtam Szabó doktornőt s ő javaslatára most Betadine kenőccsel kenjük. A popója is írtó ronda, arra is új krémet kaptunk. Ha nem lesz gyulladt a fütyije megismételjük a vizeletvizsgálatot..... Szerintem mégis azzal lesz valami gond, különben miért gyulladt volna be újra szegénykém fütyije. Szerintem van szaga a vizeletének is, nem azt mondom, hogy szúrós szagú, de én eddig nem éreztem neki soha.
Sajnos mostanság olyan keveset alszik, hogy nincs időm jönni. Bocsi.

Én is voltam dokinál a múlt pénteken. Hát totál kiakadtam. Ahhoz képest, hogy megbeszéltük a nyolc órát, tízkor kerültem be, s akkor is kb 3 percet foglalkozott velem. A tüneteim feléig sem jutottunk. De azért egyből beütemezett vastagbél tükrözésre..... Úgy döntöttem elmegyek a Zita által is javasolt Biovitálba is, ott legalább alaposan kikérdeznek mielőtt bármilyen vizsgálatra is elküldenének. Igaz a konzultáció 8e Ft, s akkor még nem csináltak semmit..... Aztán meg majd meglátom, hogy elmegyek e a tükrözésre vagy sem. Attól függ ott mit mondanak. Most elkezdtem olvasni a candida gombáról, hát lehet, hogy nálam is túlszaporodtak...De ez csak találgatás, bízzuk a diagnózist az orvosokra. Mondjuk jobb mint a másik doki által emlegetett chron betegség. Ezt kellene kizárni a tükrözéssel, s ha nincs szervi baj, akkor tovább keresgélhetünk.

Alvás: nyáron délelőtt és délután is sokat sétáltunk (illetve rohantunk) kinn a levegőn, s bizony Szilárd napközben 3 órát is aludt. Most, hogy beszorultunk a házba jó ha 1,5 órát alszik.... Ez a fránya eső elállhatna már!

Na szép napot mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Szuzy
Kicsit félreértettük egymást :wink: Természetesen antibiotikum mellett is lehet tejterméket adni, de ha el kezd menni a hasa (bármikor, bármitől) abba kell hagyni, mert olaj a tüzre!
Sztem egyenlőre hagyd a tükrözést, menj el a Biovitálba és meglátod, h mit mondanak!!! Fölöslegesen ne kinozd magad!!!

Gyulladt fütyi-csunya fenék: a mi esetünkből kiindulva én a bőrgyógyászt javaslom! Ha mégsem akarod elvinni, akkor vegyél sima gyógyszertári fürdetőkrémet, csak azt használjátok és ne fürödjön, hanem csak tusold! A krémet a nedves bőrre kend, majd öblitsd le! Remélem hamarosan helyrejön szegénykének!

Dina
Nálunk tavaly karácsonykor volt ilyen baleset: amig a gyerkőcök pancsiztak meggyujtottam egy csomó mécsest-gyertyát. Mikor kijöttek a szobába persze, h Dani első utja az asztalhoz vezetett és rányult az egyik mécsestetőre. :cry: Volt orditás rendesen, de rövid időn belül már uugy játszott, mint mindig...

Mi jól vagyunk, pörgünk, mint a villanyóra :lol: , minden napra van vmi. Időközben Daninak kibujtak a maradék rágófogai, ugyhogy a fogzás nálunk egy időre lezárult :lol:

Most muszáj mennem, mert egyedül vagyok velük és egymást váltva nyavajognak, Dani hisztizik :roll: Pedig olyan fáradt vagyok ehhez, egész du. virágokat ültettem, aztán takaritottam a koszt, na meg a gyerekek után is én pakoltam el, amig fürcsiztek :roll: Nade sebaj, vasárnap megyünk anyáékhoz, ha minden jól alakul, akkor péntekig ott leszünk :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


sziasztok!

Szuzy
homeopátia???Bátonyban van dr. nő aki ezzel foglalkozik, Ildi tud is Neked elérhetőséget szerezni.
Állapotfelmérést én úgy hallottam ő is nagyon alaposan végzi :wink: :wink: :wink: és nincs mesze sem. Az első alkalom 5000ft volt kb. 2 éve. Azóta nem tudom mennyit ment fel az ár :roll: :roll: :roll: :roll:

Fütyit sajnálom. Nekünk arra Canesten csepp és camilla volt. Elég ügyesen rendbetette. Igaz a Canesten csípte először nagyon neki, szegény úgy picsogott, főleg ha még pisilnie is kellett.

Vizelet gyógyszer után lehet szaga. 2 hetet laborral várni kell, hogy "valós" legyen az eredmény :wink: :wink: :wink:
Legalábbis nálunk így volt.

Tejtermék, főleg tej, kakaó formátumban nem csak hasmenéskor, de hányás esetén sem ajánlott. Kivéve szopi, mert az anyatej az nem okoz galibát.....sőt :wink: :wink: :wink: :wink:

na eddig hagyott kibontakozni a legkisebbem. elaludhatna már igazán, annyi vasalnivalóm van :shock: :shock: :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Igen, hasmenéskor tudom, hogy nem nagyon jó a tejtermék, de mást nem volt hajlandó enni....

Bátonyi dokinő nekem semmit sem ért. Tavaj voltam nála ilyenkor ősszel, kb 4 hónapig csináltam is a kúrát, de úgy éreztem ez nekem nem segít!
Egyébként tényleg alapos volt, de azért nem tudom van e neki szakvizsgája, mert mindent könyvből puskázott......Na meg ő ugye nem belgyógyász, hanem gyermekorvos. Akihez készülök az belgyógyász, homeopata és még egy csomó minden más is. Csak tudjon segíteni! Ma is hasmenésem van...tegnap mertem enni anyum rakott krumplijából, de sejtésem beigazolódott, ez nem nekem való kaja, bármilyen fincsi is.
Már csak tökfőzelék, krumplifőzelék, sóska, párolt-sült husi, és husi leves amitől nem megy a hasam....... Már kutyára unom őket, s persze ezek is fokhagyma nélkül elkészítve, S bizony nem a leg ízletesebbek. Pedig én imádom a jó magyaros, finicsi kajákat. De már gond, hogy egyáltalán mit egyek pl reggelire, tízórai, uzsira. Nincs valami ötletetek?

A popsit tegnap este bekentem canesten krémmel, mintha szebb lenne. A fürdővízben kamilla, a popóját is mosogatom vele, néha a fütyijét is. És reggel meg este betadinnel kenem a fütyijét. Úgy látom az is javult mára, de még nem tökéletes. Remélem holnap reggelre az is szép lesz!

Látom balesetek mindenkinél történnek. Szilárd is nagyon kíváncsi, már egyszer kicsit megégette a kezét anyuméknál hozzá nyúlt a sütő ajtajához, amikor az éppen ment. Hát kicsit foróó volt. Azóta mindig mutatja, hogy ott megégette. Persze azért mindig hozzá nyúl újra, hiába mondom, hogy nem szabad! Ő azért leteszteli, hogy tényleg forró e. Szerencsére eddig megúsztuk nagyobb baj nélkül! Remélem ez így is marad!

Hétvégén buli lesz nálunk, a férjem szülinapjá tartjuk. Így holnap sütkérezhetek ezerrel. Tutira nem fogok tudni jönni. Csak legalább Szilárdot elvinné anyósom! Akkor haladnék is valamire!
Hétfőn irány Bpest, a Heim Pál és a Biovitál. Szorítsatok nekünk!
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszi
Szuzy

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Csak elköszönni ugrottam be, sajna ennyi időm maradt. Holnap helyett már ma megyünk anyáékhoz :wink:

Mindenkinek szép napokat!

Szuzy Neked külön mennek a drukkok!!!!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!
Napok óta sehol senki?

Mi hétvégén megtartottuk párom szüli napját. Szombaton az unokatesói, vasárnap a szülők, tesómék, mamák voltak nálunk. Most nem volt nagy felhajtás, csak szendvicseket csináltam, na meg sütikét, tortát. Tiramisu torta volt a befutó, meg kókuszos varázs, na és még egy "maradék" torta is volt. Anyós pajti is hozott egy citromosat, anyukám meg gesztenyéset. Így édesség az volt bőven. Persze mindenkinek raktam be egy halmot, mégis elég sok maradt belőle. Most mi járunk rá......Pedig azt mondták tegnap a Biovitálba, hogy édességet ne egyek!
Úgy gondoltam ez már ne vesszen kárba, majd ha elfogy nem sütök egy jó ideig.
Jártunk tegnap a Heim Pál Kórházban Szilárddal a kardiológián. Még mindig megvan a szívzörej, de a dokinő szerint nincs ok az aggodalomra. Majd kinövi.

Én is voltam a Biovitálba. Kaptam egy csomó mindent. Teát, probiotikumot, feszültség oldót, étrend kiegészítőket, diétás leírásokat...stb....És 40 percig beszéltem a dokinővel, nem 3 percig mint a múltkor a gasztroenterológussal. Igaz, sajnos a vastagbél tükrözés elvégézést javasolta....Így jövő kedden neki indulok. Jaj!!!! Aztán még kell Voll-teszt, vércsepp analízis, túlérzékenységi teszt, és hasi uh.
Egyenlőre szimpi a hely. Remélem tényleg segít is, mert baromira drága. Tegnap 25e-t fizettem. S a javasolt vizsgálatok is 60 e -be kerülnek, s ez után jöhetnek még a különböző kúrák.......
Szóval fel kell kötni az alsó neműt.

Dina! Mondta a férjem, hogy pároddal együtt volt tanfolyamon.
Veletek mi újság?

Ildi! Köszi! Azt hiszem jó úton indultam el! Remélem hamarosan sokkal jobban fogom magam érezni!

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Sajnálattal látom, hogy nincs mit olvasnom.
Mindenki ennyire elfoglalt?

Gabi! Előírtak nekem heti háromszori sportot is. Neked nem lenne kedved valamit sportolni? Esetleg tudsz valami jó lehetőséget? Sportolhatnánk együtt, ha nem is hetente háromszor,. Szerintem már a heti egy is jó ha össze jönne.

Vagy nincs valami jó aerobicos dvd-je valakinek?
Bár jobb lenne az össze járós dolog, mert akkor kicsit motiválnánk egymást.

Lányok! Ti sportoltok valamit?

Kép
szuzy
 
 


szuzy ezt én is pártolnám csak hát én tarjánban vagyok te meg pásztón :9 nekem megvan a béres alexa legújjabb dvd-je :)

más csajok ha gondoljátok és érdekel játszva pénzt keresni az internet segítségével nézzétek meg az alábbi limket :):)) Én már csinálom :9

www.uvmeguru.com/ujdonsag.php?r=370660

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!
Olyan zsúfoltra siekredett ez a hét, mire ide jutottam olyan szinten fáradt voltam, hogy nem volt kedvem már írni :oops: :oops:

Szuzy
sport, szégyellem, de nem hiányzik :oops: pedig 10 évet versenyszerűen tollasoztam. Suliban röplabdáztam is, egy pár edzésen voltunk itt Pásztón is a párommal, de mivel vegyes társaság, a fiúk elég erőteljesen játszottak, szóval én abbahagytam :oops: :oops:
Hastánc DVD- m van, nekem az tetszik, de nincs időm csinálni....még, na de majd egyszer :lol: :lol: :lol:
Tornát tudok szerezni, barátnőmnek vannak.
Viszont én egyszer talán még Adri után tornáztam így kazira, na mindenemet éreztem, pedig nemis csináltam végig mindent :shock: :shock:
R.R. tornáját is próbáltam, nem rossz, viszont az csak hang nélkül viselhető el :twisted: :twisted: :twisted:
Jógát tudok még, hogy van, de talán van valmi torna is Pásztón.
egyenlőre én nem tudok menni, talán jövőre ha anyósom nyugdíjas lesz, bár nem szívesen hagynám itthon mind a 3 csemetémet :shock: :shock: Úgy neki már sok.

Most 1-vel kezdett a párom új munkahelyen :D :D :D igaz a munkát majd csak hétfőn kezdi. az 4 műszakos munkahely lesz, de még akkor többet lesz velünk mint az elmúlt hetekben volt. Most egy jó pár héteig reggel 6-este 6-ig dolgoztak :cry: :cry: mondhatni a semmiért. Megint 3 havi fizetéssel tarozik a cég :evil: :evil: :evil: remélem lesz még idén valami pénzük, mert akkor az ünnepek nagyon nehézkesek lesznek :cry: :cry: :cry:

Remélem a vizsgálatoknak meglesz az eredménye.
Amúgy pont a múltkor gondolkoztam, idegi alapon nekem, is jött elő egy-két problémám az első terhesség után. Utazást azóta nem nagyon bírom, bezárt helyen ahol nem látok ki teljesen képes vagyok bepánikolni :cry: :cry: :cry: Liftbe kész gyoromideggel szállok be.
Hasmenésem is volt minden kis dolog előtt. Mindegy mi, ha kicsit másabb volt mint a napi rutin, de főleg orvosi vizsgálatok előtt, olyankor ez még hányingerrel is párosult, néha szorongással. Még most terhesség alatt is, viszont mióta Eszterke megszületett ez MEGSZÜNT :D :D :D :D
Pedig azóta is voltam a gyerekekkel orvosnál, én magam is voltam, és azóta semmi, remélem marad is most már :wink: :wink: :wink:

Nika
mi ujság veletek? Pepe mászik már?

Nekünk az óraállítás teljesen betett :cry: :cry: :cry: a kicsi azóta is régi idő szerint alszik és ébred reggel.
Este 8 után még alszik, ha szerencsém van és végeztem mindennel én is megyek feküdni, éjjel rendszerint kb. 6-szor ébred, cumizik többnyire a cicin, csak keveset eszik :cry: cumit tennék a szájába elkezd ordítani, símogatás nem elég, szóval ki kelle venni.
Reggel 5 órakor ébred, legkésőbb fél 6-kor. Én mint a mosott rongy olyan vagyok. valamikor jó lenne nappal is pihenni, de hát most nem megoldható, pedig nagyon rám férne. :cry: :cry: :cry:

Legalább a szédelgések megszüntek :wink: :wink: homeopátiás vasat szedtem, meg még egy adagot fogok is :wink: :wink: nagyon jó, mert okoz székrekedést, mint a vastabbletták :wink: és jobban is érzem magamat tőle. Majd ha beszedtem a 2. adagot is utána valamikor csináltatok egy vérképet :wink: :wink:

Amúgy Eszterke már olyan ügyes, most már úgy tud mászni, átmegy már a küszöbökön is, feláll mindenhol :roll: :roll: imág félkézzel kapaszkodva állni. Ügyes, mert ügyesen fenékre ül le, v. leguggol és úgy teszi le a fenekét :wink: :wink: Állásból nagy esés eddig nem volt, szerencsére :wink:

Na most kezd álmosodni, megyek is :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Szuzy
amúgy ha a párom vállalja a gyerekeket heti 1 tornát bevállalnék, többet nem egyenlőre :D :D
Majd kérdezősködöm, de úgy emlékszem a MŰv. központban van, majd utánaolvasok :wink: :wink: :wink: :wink:
Aztán ugye műszakjától függően fix. napjaim nem lennének :shock: :shock: :shock: de elvileg megoldható lenne így.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Engem érdekelne a hastanc meg a Béres Alexandra is. Hogy tudnám őket megkapni???

Gabi! Szörnyű lehet, így élni, hogy a férjed jogos járandóságát nem kapja meg hónapok óta. Főleg három gyerekkel! Ez döbbenet. Szerencsére a mi munkahelyünkön ilyen nem fordult elő soha.
Az ember számít rá, szüksége van rá- mert ugye azért gürizik 12 órában-és mégsincs. Miből éltek így meg? Gondolom a Te gyed-ed kajára is kevés, nemhogy rezsi..stb...

Én úgy tudom, hogy valamelyik suliban hetente 3x is van aerobic. De, hogy melyikben és mikor arról fogalmam sincs, majd utánna kérdezek. Fix napjaim nekem sem lennének, mert nekem is össze-vissza dolgozik a párom, de azért majd csak össze hoznánk néha.

Egyébként most hol kezdett a párod dolgozni?

Óra átállás nekünk sem tett jót. Legkorábban szerencsére 6-kor kelt azóta. Én mint akit fejbe vágtak...

Egy éjszaka 6 szopi?????? Valahogy erről le kellene szoktatni a leányzót, mert teljesen kibuksz. Nekem 2-3 alkalom is soknak bizonyult.

Hasmenés: Ez nálam is így volt. A napi rutintól való bármilyen minimális eltérés esetén hasmars. De úgy vettem észre az utóbbi időben, hogy táplálék is kiváltotta a hasmenést. És most valahogy más volt az egész.

Nika! Veletek mi újság? Mivel telnek napjaitok? Írj magatokról!

Üdv mindenkinek

Kép
szuzy
 
 


Szuzy
ami szerencse volt, hogy a párom tudott munka mellett maszekot vállalni :wink: :wink:
Most az utolsó hónapban ahogy 12 óráztak a túlórákat kifizették.
Nagyon nehéz szívvel hagyja el 10 év után a céget, de muszály volt lépni. :cry: :cry:

Majd Hatvanba megy a Boschba. Rossz lesz, hogy nem helyben van, meg ugye össze-vissza munkarend, de ahogy nőnek a gyerekek mindíg könnyebb lesz :wink: :wink: :wink: Na meg jan.-tól anyósom is nyugdíjba megy, és valamennyit ő is tud segíteni :D

Én a hastáncot szívesen átírom Neked, aztán valamikor majdcsak találkozunk végre, és oda tudom adni :D :D Jó, néztem már, csak idő kell hozzá :wink: :wink: majd most az is elsz, ha a párom esténként későn ér haza v. éjszakás :lol: :lol: :lol: furi lesz.
Néha dolgozgatott ő már éjjel, de úgy utáltam :? :?

Ma egy kicsit sikerült napközben pihennem, persze egyedül voltam a picivel, nem sokáig hagyott, ráadásul csengettek is :? :? :? Na azért holnap is megpróbálok pihizni :wink: :wink: :wink:

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!!


Többiek, merre vagytok? Móni, Zita, Alíz, Dina, Mókuska???? Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Gabi! Légyszives akkor a hastáncot írd nekem át! Remélem hamarosan találkozunk, majd viszek egy üres cd-t neked.

Remélem ma sikerült kicsit pihenned. Egyébként én is olyan fáradt vagyok, szerintem ez az óra átállítás minket is megvisel, nemcsak a gyerkőcöket.

Móni, Alíz! Nagyon régen jelentkeztetek. Hogy érztek magatokat. Tudjátok e már a babócák nemeit? Egyáltalán mi van cveletek, hogy vagytok? Azért néha írhatnátok.

Dina! Te is olyan régen jártál itt.

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!


Itt vagyok, jöttem. Azért nem tudtam ilyen sokáig jelentkezni, mert elég sokat kell járnom a klinikára, most is fogok menni 12-én Echocardiographiára. Elég jól viselem a terhességet. A legutóbbi UH-s vizsgálat szerint kislány a picurka neme. A neve is meg van már: Petra Doroti. Mostanság pedig Petikét gyógyítom, nem igazán akarja bevenni a gyógyszereket. Néha misét kell tartanom, hogy bevegye, de azért a módszer célra vezető. Torok-gyulladása van.


Üdv:

Alíz.
Vendég
 


Sziasztok!

Alíz! Örülök, hogy elmúltak a kezdeti rosszulléteid, s már tényleg boldogan készülhetsz a kishölgy megérkezésére.

Az a furcsa nevű vizsgálat micsoda? Ez lenne a magzatvíz vétel, vagy esetleg a méhlepényből vesznek mintát?

A gyógyszer beadása nálunk is egy óra, nálunk az imádkozós módszer sem igazán jön be. Inkább a figyelemelterelés a hatásos.
Remélem Petike is mihamarabb meggyógyul.

Egyébként ideális a kisfiú-kislány párosítás. Jobban nem is sikerülhetett volna!

Puszi

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!


Echocardiographia ez egy speciális UH-vizsgálat. A magzat szívét illetve a belső szerveit valamint a keringését nézik át vele.


Üdv:


Alíz.
Vendég
 


Sziasztok!

Alíz! Köszi az infót. Ez azért jobb mint a szúrás.
Remélem minden rendben lesz veletek.

Lányok! Holnap reggel gondoljatok rám. 8-ra megyek a tükrözésre. Már nagyon izgulok.
Az éhségtől már szédelgek, ma egész nap nem lehetett enni. Délben ricinust kellett innom. Hát azóta is hányinger gyötör. RáaDÁSUL FOLYAMATOSAN INNI KELL. A kezem is remeg, ezért az előbbi baki.
Reggel (hajnali 4-kjor) 1 óra alatt 3 liter keserűsót kellene még innom, további hashajtás céljából. Csak tudnám akkor már minek, szerintem már így sem maradt bennem semmi. Ráadásul én két nap nem iszom meg 3 litert, nemhogy egy óra alatt, s pláne nem keserűsót.


Szorítsatok!
Üdv

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok nemvagyunk elveszve csak Gege nagyon sok elfoglaltságot ad.Kint van a nyolcadik fogunk is már mászunk sőt fel is áll bármi mellett és már áll magától legalább fél percig aztán popsira csüccs:)
Kép

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nagy a csend a Nógrádi topikban. Csajok merre vagytok???

Szuzy!

Milyen lett az orvosi vizsgálat eredménye?

Móni!

Rég hallottam felőled? Hogy vagy?
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok, kicsit elhavazva a dolgokkal. Papír hegyek, mit intézni kell és még most jön a java a családban.

Levi igazi nagyfiú lett. Bilizünk ügyesen ha otthon vagyunk, úton is jelezzük, de nem lehet mindíg megállni kocsival. Thomas mániánk van 2hónapja és próbálom beszerezni neki a dolgokat amit megenged a tárcám.

Fodrásznál voltam 1hója és levágattam a hajam.
Krasznainéval felvettem a kapcsolatot, tarjániak ismerik, segít hogy Berzénél szülhessek, legalábbis hogy tudjak járni hozzá vizsgálatra. 30.-án megyek 3.rutinra.

Párom egy párszor bement a kórházba, mert magasabb lett avérnyomása Levi újraélesztése óta. Levi azt már rég kiheverte. A hideg lepedő tett oda neki. Azóta helyen van.

Készülünk a 2.szülinapra, takarítás vásárlás és társai.

Na majd vmikor még benézek. Írjatok nyugodtan, estéénként jövök olvasni de más dolgaim is vannak.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Túl vagyok a vizsgálaton. Hát rémálmaimban sem szeretném újra élni a dolgot. Piszkosul fájt, pedig kaptam kábító injekciót. Vizuális képeim nem is maradtak, de sajnos a fájdalom érző központom nem kapcsolta ki.... Szerencsére nincs szervi bajom. Így folytatom a kivizsgálást a Biovitálban. Remélem ott tunak segíteni rajtam.

Alíz! Jó, hogy jöttél. Ha Te is gyakrabban tudnál jönni és írni, akkor nagyobb lenne itt a forgalom.
Kíváncsiak vagyunk ám rátok.

Móni! A vérnyomással nagyon kell vigyázni, s a fölírt gyógyszert akkor is szedni ha éppen nem magas az érték. Hát meg tudom érteni a párod reakcióját. Szerintem a panaszaim nagyrésze nekem is arra a bizonyos esetre vezethető vissza. Szerencsére a picik hamar túl teszik magukat ezeken a dolgokon!

Nika! Gergő nagyon nagy fiú. Olyan kis husika, akit jó lehet meggyömöszölni. S milyen nagy már a haja!

Üdv mindenkinek

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Holnap suli és szociológia doga, még szinte semmit nem tanultam :oops: :oops: :oops: (mentségemre mondva Dani mellett LEHETETLENSÉG!!!!), ma viszont elvitte apósom, ugyhogy du. 4-ig van időm bepótolni azt, amit elmulasztottam!!!!
Ha ezen tul leszek jövök!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


sziasztok!
De jó, előkjerültek a kismamáink is :wink: :wink: :wink:

Alíz
hú de szépen telik az idő, már 22. hétnél tartasz :wink: :wink:
És pocakbaba mocorog sokat? Hogy bírod még? Bár Neked a nagy oviban van, azért úgy valamennyivel könnyebb, legalábbis pár óráig :wink:

Móni
de jó, hogy Te is jöttél.
Levi nagyon ügyes :D :D :D
Te jól vagy? Hú lassan lehet előkészíteni a babacuccokat :wink: :wink:
Párod remélhetőleg hamar rendbejön

Szuzy
örülök, hogy szervi bajod nincs :wink: :wink:
Erről a vizsgálatról jót még senki nem mesélt :? :? :?
Mikor fogsz menni a Biovalba?

Zita
veletek mi ujság?

Nika
Gege nagyon sokat nőtt. Már olyan nagyfiús. Asztal, szekrény, ágy mellett mi is így állunk, és közlekedünk, íme:
Kép
mászás a profi szintre lett már fejlesztve.

Ma le kellett vinnem a szemészetre.
Ugye nyár óta elég sokszor be volt gyulladva a szeme, főleg a jobb. Dr. nő mindíg írta a szemcseppet(tobrex), hogy kötőhártyagyulladás. Kicsit furcsállottam is, hogy csak egyik szeme, és a tesók egyszer sem kapták el, de akkor is erősködött.
Na kiderült, hogy át kell mosatni a könnycsatornáját :cry: :cry: :cry: Ráadásul ugye már elég nagy. Itt helyben aki csinálja ő már iylen korú gyereknek nem vállalja :roll: :roll: szóval Gyöngyösre megyünk majd. Hétfőn kérek időpontot :roll:
Kicsit félek tőle, ill. nem is a beavatkozás, azt tudom, hogy nem sok, Adrinak is volt, csak mivel Eszterke már nem kicsi, és eleve fél az idegenektől. Dr. nőnél is mindíg sír :cry: :cry: :cry:

Dina
Ti, hoyg vagyítok? Te is régen jelentkeztél már

Ildi
amott olvastam, hogy betegek a gyerekek. Sok gyógypuszi nekik. Vizsga meg, majd legközelebb 5-ös lesz :wink: :wink: :wink: :wink:

rakok képeket még
Kép amikor a kicsi is kíváncsi :twisted: :twisted: :twisted:
Kép na, anya most mi van?

Kép együtt
Kép kishercegem
Kép mire(is)jó a kádállvány

Jó éjszakát!!!!!!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Eszterke már nagyon ügyes nagy lány nagyon siet :):):):) Gege csak kb egy hónapja tud mászni állni stb de már megy neki kéz nélkül is :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Gabi! Ez a fiú tényleg egy kisherceg. Ekkora szempillákat és ilyan gyönyörű kék szemet???? A lányok tutira kifekszenek tőle.
Eszter úgy látom sokat tanul a tesóktól, gyorsan halad a fejlődésben.
A kádállványnál micsoda produkciókra képes! És az a büszke tekintet hozzá? Hát nem semmi a kishölgy.
Remélem a könnycsatorna átmosás nem fog neki fájni. Egyébként Szilárd is minden dokitől ordított, a kardiológián mégis szépen egy pissszenés nélkül tűrte a hallózást, vérnyomásmérést és ekg-t. A doki nagyon értett a nyelvén.

Ildi! Hogy sikerült a doga?

Dina! Mi van veled? Olyan régen jártál itt. Ha van egy kis időd írj!

Kép
szuzy
 
 


jó reggelt!

Szuzy
Eszterke ha meglátja a fényképezőt a kezemben, már mosolyog és húzza az orrát :lol: :lol: na meg előre pislant, úgyhogy sok képen csukott szemmel ven :lol: :lol:
Amúgy Adrika ugyanilyen kis zsivány volt. Róla is annyi ilyen kép van :wink: :wink: :wink:
Most amúgy a szemészeten jókat nevetgélt, az egyik asszisztens folyamatosan beszélt neki, na meg a dr. nő is nagyon aranyos volt :wink: :wink:
Viszont ugye oda nem mehetek majd be vele, állítólag jobb is :shock: :shock: :shock: és jól le kell fogni, na az már eleve sírásra késztető dolog, a szemét, orrát száját na azokat nagyon "sajnálja"Ha ahhoz nyúlunk, már ordít.

Van egy kicsi szájpenésze, hát a rózsamézet alig lehet bejuttatni a nyelvére, Dentinoxot szintén :roll: :roll: :roll:
Cici mehet, meg ha tetszik a kaja :wink: Eléggé válogatós.
Bezzeg a Danoninó (Krisztike szerint kicsininó) annak tátog és kéri :wink: :wink:
tegnap a földön ropit talált, és ahogy elvettem, hú de hisztizett utánna, de mivel adtam neki összerágva, megbékélt :D :D :D

Köszönjük Krisztike dicséretét. Olyan kis büszke vagyok rá, most pénteken agyondícsérték az oviban :D :D :D :D
Állítólag angyon ügyes a feladatmegoldóképessége, ha egyszer elmondanak neki valamit ügyesen csinálja (itthon nem :evil: :evil: )
Pakolni meg egyedül ő pakol, mindíg vele példálóznak a többi gyereknek, ugye a kezdetekkor elmondták, hogy amivel nem játszunk a helyére kell tenni, na egyedül ő csinálja, sőt a többiek helyett is pakol :wink: :wink: :wink:
Mondjuk itthon van, hogy Adri szobájában is ő rak rendet, meg fel is porszívóz, Adri meg.............................ő nagyon lusta.

Ja, és 2 éjszakát már Adrika szobájában aludt, és magától mondta, hogy át akar menni. Igaz a 2 nap között pár napra visszajött, aztán jól el volt kenődve, mert én a ruháit átköltöztettem Adri szobájába, ott jobban fértek, és ő itt búslakodott, hogy akkor most neki nincs ruhája :lol: :lol: :lol:

Nika
Eszter nálunk is a legügyesebb. Eddig a felálláson kívül mindenben, abban Adri volt előbb. Krisztián meg mint jó kisfiúhoz illik, mindenben ahogy a tankönyv írja, 1 hónappal Adri mozgásfejlődése után volt :lol: :lol: :lol:
A LIgába állandóan elámulnak, mert bár azért akadnak mások is akik ilyen ügyesek, de az átlag jóval utánunk tart.
Ugye ő 5 hónaposan stabilan ült, amíg a védőnő szeint jó ha ilyenkorra két irányba már forognak :wink: :wink:

MOndjuk a motiváció tényleg nagy. Sőt ha Krisztike itt alszik megy oda, és költögeti :twisted: :twisted: :twisted: Macerálja a fejét :wink: meghúzza a haját, megnézi a szemét, lehet, hogy emlékszik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ugye ezeket hónapokkal ezelőtt ő kapta Krisztiántól :wink:

Szép napot mindenkinek, én napközben még holnap sem nagyon leszek, a párom éjszakás, és pihen :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?