sziasztok!
Olyan zsúfoltra siekredett ez a hét, mire ide jutottam olyan szinten fáradt voltam, hogy nem volt kedvem már írni
Szuzy
sport, szégyellem, de nem hiányzik
pedig 10 évet versenyszerűen tollasoztam. Suliban röplabdáztam is, egy pár edzésen voltunk itt Pásztón is a párommal, de mivel vegyes társaság, a fiúk elég erőteljesen játszottak, szóval én abbahagytam
Hastánc DVD- m van, nekem az tetszik, de nincs időm csinálni....még, na de majd egyszer
Tornát tudok szerezni, barátnőmnek vannak.
Viszont én egyszer talán még Adri után tornáztam így kazira, na mindenemet éreztem, pedig nemis csináltam végig mindent
R.R. tornáját is próbáltam, nem rossz, viszont az csak hang nélkül viselhető el
Jógát tudok még, hogy van, de talán van valmi torna is Pásztón.
egyenlőre én nem tudok menni, talán jövőre ha anyósom nyugdíjas lesz, bár nem szívesen hagynám itthon mind a 3 csemetémet
Úgy neki már sok.
Most 1-vel kezdett a párom új munkahelyen
igaz a munkát majd csak hétfőn kezdi. az 4 műszakos munkahely lesz, de még akkor többet lesz velünk mint az elmúlt hetekben volt. Most egy jó pár héteig reggel 6-este 6-ig dolgoztak
mondhatni a semmiért. Megint 3 havi fizetéssel tarozik a cég
remélem lesz még idén valami pénzük, mert akkor az ünnepek nagyon nehézkesek lesznek
Remélem a vizsgálatoknak meglesz az eredménye.
Amúgy pont a múltkor gondolkoztam, idegi alapon nekem, is jött elő egy-két problémám az első terhesség után. Utazást azóta nem nagyon bírom, bezárt helyen ahol nem látok ki teljesen képes vagyok bepánikolni
Liftbe kész gyoromideggel szállok be.
Hasmenésem is volt minden kis dolog előtt. Mindegy mi, ha kicsit másabb volt mint a napi rutin, de főleg orvosi vizsgálatok előtt, olyankor ez még hányingerrel is párosult, néha szorongással. Még most terhesség alatt is, viszont mióta Eszterke megszületett ez MEGSZÜNT
Pedig azóta is voltam a gyerekekkel orvosnál, én magam is voltam, és azóta semmi, remélem marad is most már
Nika
mi ujság veletek? Pepe mászik már?
Nekünk az óraállítás teljesen betett
a kicsi azóta is régi idő szerint alszik és ébred reggel.
Este 8 után még alszik, ha szerencsém van és végeztem mindennel én is megyek feküdni, éjjel rendszerint kb. 6-szor ébred, cumizik többnyire a cicin, csak keveset eszik
cumit tennék a szájába elkezd ordítani, símogatás nem elég, szóval ki kelle venni.
Reggel 5 órakor ébred, legkésőbb fél 6-kor. Én mint a mosott rongy olyan vagyok. valamikor jó lenne nappal is pihenni, de hát most nem megoldható, pedig nagyon rám férne.
Legalább a szédelgések megszüntek
homeopátiás vasat szedtem, meg még egy adagot fogok is
nagyon jó, mert okoz székrekedést, mint a vastabbletták
és jobban is érzem magamat tőle. Majd ha beszedtem a 2. adagot is utána valamikor csináltatok egy vérképet
Amúgy Eszterke már olyan ügyes, most már úgy tud mászni, átmegy már a küszöbökön is, feláll mindenhol
imág félkézzel kapaszkodva állni. Ügyes, mert ügyesen fenékre ül le, v. leguggol és úgy teszi le a fenekét
Állásból nagy esés eddig nem volt, szerencsére
Na most kezd álmosodni, megyek is